ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 245
    Originally posted by Winston_man
    Originally posted by Θεοφανία
    γουινστον...σε έχει προσλάβει κανείς για δικηγόρο ή διεκπαιρεωτη?
    Φαντάζομαι πως όχι.
    Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις απ την αρχή αυτο το θέμα δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία να μου ανοιξεις τετοια κουβεντα.
    Απο κει και πέρα, η φίλη σου και εγω είμαστε ενηλικα ατομα, οποτε είναι λίγο άκυρο όλο αυτο.
    Πααααααντα φιλικα.
    Εχεις απολυτο δικιο κανεις δεν με εχει προσλαβει για δικηγορο ή διεκαιρεωτή... Όπως σου εξήγησα και πιο πανω νιωθω την ηθικη υποχρεωση να υπερασπιστω τη φιλη μου οπως εκανε και για μενα αυτη στα δυσκολα. Παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα απο την αρχη και αυτος ακριβως ειναι ο λογος που σου ανοιγω τη κουβεντα αυτη.

Οσο για αυτο το τελευταιο περι \"ενηλίκων\"... Ναι ειστε ενηλικα ατομα δεν αντιλέγω. Αλλα εσυ αν ενας φιλος σου δεχοταν επιθεση θα αδιαφορουσες για αυτον? Ειλικρινα δεν ξερω πως εσυ οριζεις τη φιλια αλλα για μενα λεξεις οπως ηθικη-κωδικας τιμης-αλληλοβοηθεια κτλ εχουν αξια μεσα μου. Ετσι μεγαλωσα αυτα διδαχτηκα. Ισως ειμαστε απο αλλους κοσμους δεν ξερω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα αλλαξω τα πιστευω μου για τον οποιονδηποτε. Φιλικα Γουινστον.

Οκ γουινστον. Επειδη σεβομαι τα συναισθηματα σου, σου υπόσχομαι πως δεν θα ξανα-ειρωνευτω η φιλη σου ΑΝ ΔΕΝ με προκαλεσει.

Senior Member
    Βλέπεις κάτι να θέτω για συζήτηση; Προσωπικά δε μ\' αρέσει να με κοροιδεύουν. Ούτε και σένα φαντάζομαι. Βλέπω τα ίδια μέλη να στήνουν ξόβεργες το ένα στο άλλο. Αν είναι εδώ γι\' αυτό, τότε καλά κάνουν. Δε θα πάψω να το βλέπω πάντως. Νά \'σαι καλά.

Senior Member
    Πλακιτσα εκανα. Δεν σε κοροιδεψα και ουτε σε ξερω. Χαλαρωσε
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Θέμα: πρόταση για την εύρυθμη λειτουργία του φορουμ.

Σελίδα 1-5: καυγάς
    Σελίδα 6: ...

Senior Member
    εγω παντως εχω αλλη αριθμηση στις σελιδες και εχω μονο 4. Οποτε σε ολες υπαρχει καυγας
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Winston,
    μου αρέσει που έχεις την συγκεκριμένη ηθική -κώδικα τιμής, που ανέφερες προηγουμένως για τους φίλους και την έννοια της φιλίας. Σε τιμάει. Σε ευχαριστώ πολύ κιόλας για την υποστήριξή σου. Αλήθεια με συγκίνησες. Η πράξη σου δείχνει πολλά. Εννοώ έχει προεκτάσεις σχετικά με το φόρουμ. Αλλά είναι σοβαρή κουβέντα και μεγάλη και δεν μπορώ να την αναπτύξω τώρα γιατί θέλω να κοιμηθώ.

Πάντως πρέπει να σου πω:
    1. Μην ανησυχείς για μένα. Δεν στεναχωρήθηκα με κάτι, μάλλον γιατί δεν είδα ούτε έχω σκοπό να δώ τα βιντεάκια. Δεν το συνηθίζω. Διαβάζω ό, τι γράφεται μόνον. Δεν βλέπω βιντεάκια. Από τα συμφραζόμενα που γράψατε μερικοί φαντάζομαι ότι ίσως αναφέρονται στο προσφιλές της θέμα, το σεξουαλικό. Πρέπει να είναι και πολύ προκλητικά, αν κρίνω από τις αντιδράσεις σας.

Δεν ιδρώνει όμως το αφτί μου, γιατί είμαι όχι μία, αλλά δύο φορές παντρεμένη και έχω 4 παιδιά (από τους 2 γάμους μου). Επί πλέον ανήκω στη σπάνια περίπτωση για την Ελλάδα που έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο και επειδή ο νυν είναι σπουδαίος άνθρωπος, και δεν είναι μικρόψυχος και ζηλιάρης, είμαστε μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια και περνάμε τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας όλοι μαζί. Χριστούγεννα, πάσχα, καλοκαίρια, γιορτές, γενέθλια, ακόμα και σαββατοκύριακα.

Τα παιδιά του (ο πρώην ξαναπαντρεύτηκε και αυτός), τα παιδιά μου, τα παιδιά μας. Και τα παιδιά του με τα παιδιά μου είναι φιλαράκια. Επίσης τα παιδιά μου και τα παιδιά του πρώην πάνε στο ίδιο σχολείο και οι δασκάλες τρίβουν τα μάτια τους από το όλο σχήμα. Γιατί τα παιδιά μου αναφέρουν για κάποια αδέλφια τους, που είναι ...τα ίδια με αυτά που αναφέρουν τα παιδιά του πρώην άντρα μου. Περνάει πολύς καιρός για να καταλάβουν τι εννοούν όλα τα παιδιά. Φαντάζομαι και εσύ θα μπερδεύτηκες.......

Νομίζω ότι και μόνο αυτή η ιστορία θα ενδιέφερε πολλά μέλη του φόρουμ, να διηγηθώ κάποτε, και όχι να προσπαθώ να αποδείξω στις προκλήσεις της Θεοφανίας αν έχω σεξ ή δεν έχω όπως φαντάζεται και ειρωνεύεται. Έπεσε βλέπεις στην περίπτωση. Η ιστορία μου, θα βοηθούσε πολύ κόσμο.

2. ΄Θα ήθελα να με υποστηρίζεις αν νομίζεις ότι έχω δίκιο ή αν νομίζεις ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά μου, σαν άνθρωπος και σαν μέλος του φόρουμ αυτού, και όχι μόνο από το αίσθημα ευγνωμοσύνης που έχεις για μένα. Εννοώ πως αν είμαι λάθος κάπου, δεν θα ήθελα να διστάσεις να μου το πεις δημόσια μάλιστα, και να μην σε σταματήσει η νετ- φιλία. Τόσο εσύ γουίνστον, όπως και όλοι. Αρκεί να το κάνουν με σεβασμό.

Καληνύχτα και πάλι ευχαριστώ.

Senior Member
    γιουριααααααα να παρουμε την πολη ορε..................

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Originally posted by knoulp
    Η βλακεία είναι πιο ισχυρή από την σκέψη.
    Έρχεται πρώτη στο μυαλό και ανατρέπει τα δεδομένα.
    Ο μόνος τρόπος για να την αντιμετωπίσεις είναι να την αποφεύγεις συστηματικά.
    Το ίδιο ισχύει για την γνώση. Έρχεται μετά από πολύ καιρό και από πολύ προσπάθεια.
    Το δύσκολο είναι να αντιπαρέλθεις αυτούς που πιστεύουν ότι ξέρουν.
    Επίσης ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι συστηματικά να το αποφεύγεις.

Το δύσκολο μέρος της βλακείας και της υποτιθέμενης γνώσης είναι ότι είναι αρκούντως επικίνδυνες και δυστυχώς έρχονται με ένα πολύ όμορφό και φανταχτερό περιτύλιγμα.

Δυστυχώς σε τόπους ανοιχτούς όπως αυτό εδώ, έχει ο καθένας την δυνατότητα να προσκομίσει το σκοτάδι της ψυχής του, αγνοώντας τον αντίκτυπο της ύπαρξής του.
    ... θα μου ήταν πιο ευχάριστο να έχω δει αυτές τις σκέψεις κάπου αλλού, αλλά τί να κάνουμε;... ... θέλω να πιστεύω ότι έχω καταλάβει εντελώς τον ειρμό σου, αλλά και πάλι δε μ\' ενοχλεί αν το \'είμαι σίγουρη\' δίνει τη θέση του στο \'νομίζω πως έχω καταλάβει εντελώς\'... ... είναι εκείνη η αίσθηση μαγείας που λέγαμε σε άλλο θρεντ, όταν αυτή συμβαίνει να πλανάται... όπως και νά \'χει είναι όμορφο αυτό που διάβασα και με βρίσκει σύμφωνη...

Δεν μπορώ να καταλάβω και ειλικρινά δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις παρούσες συνθήκες.
    Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχθώ ότι σε έναν χώρο όπως αυτός εδώ που υποτίθεται ότι λειτουργεί για να υποστηρίξει τους πάσχοντες και τους αναξιοπαθούντες, υπάρχουν μέλη που προτάσσουν τον εγωισμό τους και έχουνε σαν απώτερο σκοπό να πούνε την τελευταία κουβέντα.
    Ακόμη περισσότερο λυπάμαι που βλέπω μέλη επικινδύνως να διαχειρίζονται άτομα και καταστάσεις, τα οποία βρίσκονται σε πολύ η απλά δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
    Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά που μπορεί να οδηγήσει όλη αυτή η μεγαλομανία και η έλλειψη ηθικής απέναντι στον συνάνθρωπό μας.
    Όμως όπως είπα είναι ένας ανοιχτός χώρος εδώ μέσα και πρέπει να ανεχτούμε πολλές καταστάσεις.
    Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει κανείς αυτού του είδους τα προβλήματα είναι απλά να τους γυρίσει την πλάτη. Όταν δεν θα έχουν που να απευθυνθούν θα σιωπήσουν από μόνοι τους.
    Το άσχημο είναι ότι απευθύνονται στα ταπεινότερα των συναισθημάτων μας και δυστυχώς είναι ανθρωπίνως εξαιρετικά δύσκολο να τους αποφύγεις.

Υ.γ.

Σε ευχαριστώ για τις καλές σου κουβέντες.

Senior Member
    Οι διενέξεις μπορούν να με βοηθήσουν,όταν αποκτώ τη δυνατότητα να δω τα κίνητρα των πλευρών.

Όταν εγώ νιώθω καλά μέσα στο πετσί μου,τόσο λιγότερη ανάγκη έχω να το αποδείξω στον καθένα γύρω μου.Όσο λιγότερο καλά νιώθω μέσα στο πετσί μου,τόσο μεγαλύτερη ανάγκη επιβεβαίωσης έχω από τους άλλους γύρω μου.
    Η ανάγκη ταύτισης όταν μεταφράζεται σε συμμαχίες,δε δείχνει παρά την μεγάλη ανάγκη μου να αντλήσω μέσω αυτών τη δύναμη που δε νιώθω πως κατέχω.

Όταν εγώ είμαι ψηλός,τότε γιατί να με πειράζει(θυμώνει)το ότι κάποιος με θεωρεί κοντό;

Όταν διαρκώς παλεύω να επιβάλλω,παρέμβω,αλλάξω,με� �αστρέψω συμπεριφορές αλλότριες,τότε αυτό που επίμονα προσπαθώ να αλλάξω,πατάει πάνω σε ανάγκες,ενοχές ή ανασφάλειές μου.

Η πίεση δημιουργεί αντίσταση και η επιβολή άρνηση.

Όταν επιθυμώ να αλλάξω τον κόσμο,ξεκινώ από τον εαυτό μου.

Η μεγάλη ανάγκη δημιουργεί μεγάλα κυνήγια της.

Εάν κάποιος εισπράττει στην καθημερινότητά του αποδοχή,τότε δεν έχει την ανάγκη κυνηγιών αποδοχής με χρήση υποκατάστατων.

Οι συμπεριφορές που εισπράττουμε είναι καθρέφτης των δικών μας συμπεριφορών.

Αυτό που με θυμώνει είναι αυτό που με πονά.
    Αυτό που με πονά είναι αυτό που έχω ανάγκη.
    Αυτό που έχω ανάγκη είναι αυτό που κυνηγώ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Οι διενέξεις μπορούν να με βοηθήσουν,όταν αποκτώ τη δυνατότητα να δω τα κίνητρα των πλευρών.

Όταν εγώ νιώθω καλά μέσα στο πετσί μου,τόσο λιγότερη ανάγκη έχω να το αποδείξω στον καθένα γύρω μου.Όσο λιγότερο καλά νιώθω μέσα στο πετσί μου,τόσο μεγαλύτερη ανάγκη επιβεβαίωσης έχω από τους άλλους γύρω μου.
    Η ανάγκη ταύτισης όταν μεταφράζεται σε συμμαχίες,δε δείχνει παρά την μεγάλη ανάγκη μου να αντλήσω μέσω αυτών τη δύναμη που δε νιώθω πως κατέχω.

Όταν εγώ είμαι ψηλός,τότε γιατί να με πειράζει(θυμώνει)το ότι κάποιος με θεωρεί κοντό;

Όταν διαρκώς παλεύω να επιβάλλω,παρέμβω,αλλάξω,με� �αστρέψω συμπεριφορές αλλότριες,τότε αυτό που επίμονα προσπαθώ να αλλάξω,πατάει πάνω σε ανάγκες,ενοχές ή ανασφάλειές μου.

Εάν κάποιος εισπράττει στην καθημερινότητά του αποδοχή,τότε δεν έχει την ανάγκη κυνηγιών αποδοχής με χρήση υποκατάστατων.

πολύ σωστά αυτά που γράφεις ρειν...συμφωνώ...

Senior Member
    Pe-trance,πάντα υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε κάτι και μέσα από δυσάρεστα.Διάολε,όλα τα σκατά στη ζωή μου αυτό έκαναν,λολ.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Απλές, αλλα πολύ μεγάλες αλήθειες.

Originally posted by knoulp

Ακόμη περισσότερο λυπάμαι που βλέπω μέλη επικινδύνως να διαχειρίζονται άτομα και καταστάσεις, τα οποία βρίσκονται σε πολύ η απλά δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
    Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά που μπορεί να οδηγήσει όλη αυτή η μεγαλομανία και η έλλειψη ηθικής απέναντι στον συνάνθρωπό μας.
    Θα συμφωνήσω και με αυτό το κομμάτι αλλα δεν θέλω να το σχολιάσω.

Senior Member
    Pe-trance,πάντα υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε κάτι και μέσα από δυσάρεστα.Διάολε,όλα τα σκατά στη ζωή μου αυτό έκαναν,λολ.:P

Φυσικά, μα γι\'αυτό τον λόγο εξελίχθηκαν τα αρνητικά συναισθήματα in the first place, είναι ένας γρήγορος τρόπος να ενημερώνεσαι ότι \"κοίτα, αυτό που έκανες η έγινε είναι-τώρα η εν δυνάμη-κακό για σένα. Κάνε κάτι για να φύγεις από αυτό ηνα το διορθώσεις\". Τα αρνητικά συναισθήματα είναι διαταραχές της \"ψυχολογικής ομοιόστασης\" του οργανισμού και υπάρχουν ώστε ο οργανισμός να επανέλθει με τα κίνητρα του και την συμπεριφορά στις \"resting\" τιμές της ομοιόστασης (κάτι που μπορεί να γίνει με λάθος τρόπο και αντί να επανέλθει να ξεφύγει ακόμα περισσότερο). Αν εξυπηρετούν κάτι τα βασικά συναισθήματα της λύπης και της οργής είναι να κάνουν το άτομο να μάθει από τα λάθη του και τις περιστάσεις. Κάτι βέβαια που για πολούς λόγους δεν πετυχαίνει πάντα η/και έχει αντίθετα αποτελέσματα. Είναι μόνο θετικό που εσύ \"έμαθες\" αλλά δεν \"έπεσες\" (μαθαίνοντας) χε.

Senior Member

Θα συμφωνήσω μόνο με τις εξής προϋποθέσεις.
    Να υπάρχουν διενέξεις οι οποίες να στηρίζονται σε δεδομένα και να προάγουν την συζήτηση. Αφορισμοί και εξυπνακισμοί απορρίπτονται ως εξ ορισμού.
    Επίσης θα πρέπει να λάβει κανείς πολύ σοβαρά υπόψη του τον χώρο μέσα στον οποίο βρισκόμαστε. Τα περισσότερα από τα άτομα που βρίσκονται εδώ μέσα είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στα λάθη και έχουν αρκούντως ευαίσθητη και ασταθή ψυχολογία.
    Το να συζητήσω για ένα θέμα και να πω την άποψή μου όποια και εάν είναι αυτή, είναι θεμιτό, από την στιγμή που δέχομαι πως μπορεί και να είναι λάθος και πως μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις σε ένα θέμα που δεν γνωρίζω.

Εδώ μέσα λοιπόν είναι ένας χώρος στον οποίο βρίσκονται άνθρωποι που έχουν κάποιο είδος ψυχολογικής πάθησης και έχουν την ανάγκη από βοήθεια και υποστήριξη.
    Όταν κάποιος αγνοεί με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τι θα πει ψυχική πάθηση δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι αυτό που μπορεί να προσφέρει εδώ μέσα πλην ενός καλού λόγου στον συνάνθρωπό του.

Δεν έχω καμία μορφή καρκίνου. Εάν λοιπόν έμπαινα σε ένα site υποστήριξης καρκινοπαθών, το μόνο που θα μπορούσα να πω σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι είμαι απλά εκεί για να τους βοηθήσω και να τους πω έναν καλό λόγο.
    Αυτό και μόνο αυτό.
    Εάν κάποιος εκφράσει απορίες ως προς την πάθησή του δεν νομίζω ότι εγώ θα μπορώ να του απαντήσω ως προς το συγκεκριμένο θέμα.

Κλείνοντας να πω πως η ηθική πλευρά του θέματος αναφορικά με την υποστήριξη είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ύπαρξη οποιασδήποτε δημιουργικής συζήτησης.
    Άλλως καταλήγουμε στο σημείο να ακουμπάμε μια πολύ ευαίσθητη πληγή με την πιθανότητα να την κάνουμε χειρότερη.

Να σου θυμίσω το γεγονός ότι με παρότρυνες να κάνω κάποια πράγματα για την δική μου περίπτωση.
    Μία προτροπή που έρχεται από έναν άνθρωπο που συμπονάει και έχει ζήσει αντίστοιχες στιγμές στο άμεσο οικογενειακό του περιβάλλον. Δεν με πίεσες ούτε και ευαγγελίζεσαι πως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσω να κάνω κάτι με την ζωή μου.

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast