Η μάνα μου άρχισε την πρέζα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    μπαμ κανει ρε παιδια κανα παρατραγουδο ειδε κ το λουστηκε!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Επειδή είμαι καινούρια δεν κατάλαβα τι έγινε και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα...
    Γιατί αν το βγαλατε από το τραβηγμένο θέμα της ιστορίας γελιέστε...
    Έχω δει μάνα να πίνει με το γιο της ηρωίνη και να τσακώνονται για το ποιος θα πιει πιο πολύ...
    Έχω δει μάνα να πηγαίνει σε παρτυ(ξέρετε τα γνωστα με ηλεκτρονική μουσική κλπ) να έχει πάρει xtc και να είναι μαζί με την 13χρονη κόρη της...
    Μη τα βλεπετε ψεύτικα ρε παιδιά επειδή είναι τραβηγμένα..

Senior Member
    Συμφωνω με την CASA καλυτερα να ειμαστε σιγουροι και δεν πειραζει αν πεσουμε και θυματα μιας πλακας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αν ιχε 1 τραβιγμενο, μπορι να ιταν αλιθια. αν ιχε 2 ή 3 ισος. εδο ινε ζοολογικοσ κιπος.

κ κιριος, αν ιταν αλιθια, ΔΕΝ θα το περιεγραφε ετσι. φενετε οτι καταδιασκεδαζι.

φυσικα, εισαι ελευθερη να πιστευεις ο,τι θελεις.

Senior Member
    παιδια αλλο η ευαισθησια κι αλλο το δουλεμα kanenas μετα απο τοσο καιρο επιτελους συνφωνουμε...
    απομακρυνσου απο τους φουρνους καπ[οιος θα ειναι ετοιμοροπος
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    πάντως το οτι δεν απάντησε ξανά μου φαίνεται ύποπτο...κι εγώ στην αρχή πίστεψα οτι ίσως και να είναι αληθινή η ιστορία,γιατί δυστηχώς όλα συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά γιατί δεν ξανααπάντησε τουλάχιστον να υποστηρίξει την εγκυρότητα των όσων λέει αφού ορισμένοι την αμφισβητούν;;μάλλον για πατάτα επρόκειτο...

Senior Member
    με το κιλο οι πατατες λεμε ομως
    καποιοι βλεπεις δεν σεβονται και μπενουν για ...
    σαν τον αλλο που ανοιξε τοπικ χρειαζομαι τη βοηθεια σας καπωε ετσι τεσπα και ελεγε οτι μοιριζουν οι μασχαλες του
    αλλοι το κανουν με χ χαβαλε κι αλλοι με κακα σεναρια...
    κ οι 2 κατηγοριες δεν ξαναμπενουν
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Καλα αφου ειναι μαλακιες τα οσα εχει αναφερει,γιατι δεν σβηνει καποιος το θεμα να τελειωνει;Μπορει να δημιουργηθει προβλημα,να εχει δηλαδη καποιος η καποια παρομοιο προβλημα και τωρα να μην μπορει να το εκφρασει.Ελεος...η σελιδα για μενα ειναι πιο σοβαρη αλλα μαλλον χαθηκε και αυτο.

Ευχαριστω
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Junior Member
    Τι να πώ... διαβάζοντας την απάντηση του κανένα απελπίστηκα, βεβαίωσα τον εαυτό μου οτι ούτε και εδώ θα βρώ βοήθεια... Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν τουλάχιστον να με στηρήξουν, ειδικά τον Sorrow.

PS: Η μουσική επηρεάζει? Ακούω Black & Death metal χρόνια... πολοί μου λένε να το κόψω, μα μ\'αρέσει ο πεσσιμισμός.

mats mouts

Senior Member
    Anine σίγουρα έχεις μεγάλο πρόβλημα....μεγαλύτερο απο το δικό μου. Καλό θα ήταν να πάς σε κάποιον ψυχίατρο για το πρόβλημα σου. Ματσ μουτσ και απο μένα.

Junior Member
    Ρε παιδία.... Βοηθείστε και μένα...
    Είμαι 18 χρονών και επειδή έπινα ζουζου ο πατέρας μου πήγε και άλλαξε φύλο για να βγαίνει Συγγρού και να με στείλει για απεξάρτηση. Ο αδερφός μου είναι πιλότος, αλλά παρόολο που χει λεφτά δε μου δίνει μία για να πέρνω το φιξάκι μου... Μπορεί να φταίει επειδή όταν ήταν μικρός τον έβαζα να φοράει τα ρούχα της μαμάς...
    Τι να κάνω, έβγαλα τη μάνα μου στο κλαρί αλλά η παλιόγρια δε πιάνει μία...
    Σκέφτομαι να δουλεψω εθελοντής στον ΟΚΑΝΑ. Θα βοηθάω τα παιδιά να κόψουν πίνοντας τα πάντα...
    Τι λέτε??

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! :P:D

PS: Anine δεν είχες τπτ καλύτερο να κάνεις...? Θα μου πεις και γω γιατί ασχολούμε?
    Οι περιπτώσεις μας όμως ταιριάζουν;)

Senior Member
    uber_id ελεος δεν θα σου πω..απ\' την αλλη το να σου πω ντροπη σου ειναι απλα πολυ λιγο...
    Δεν βρισκω λοιπον λεξεις για να εκφραστω παρα μονομια ..την λεξη :ΛΥΠΑΜΑΙ... πανω σε αυτα κ για αυτα που γραφεις...
    Αυτο που θελω ομως να πω ομως σε ολους οσους μπαινουν εδωγια να γελασουν και να παιξουν ..οτι λα8ος τοπο διαλεξαν ..
    Υπαρχουν τοσα αλλα φορουμ για να παιξουν- γελασουν.....
    Παρακαλω λοιπον ολους εσας που δεν θελετε ν αντιληφθητε το υφος αυτου εδω του φορουμ αλλα και αυτης εδω της θεματολογιας,να \" αλλαξουν συχνοτητα και να πανε σε αλλη παραλια....\"
    ....Οπως και ν παρακαλεσωτον Υπευθηνο του e-psychology να κλειδωσει το παρον θεμα διοτι εκτος του οτι κακως ανοιχτηκε κακως και παρεμεινε......
    Αποψη μου..
    Με εκτιμηση Θοδωρης
    ΥΓ Αναρωτιεμαι γιατι οι μπαμπαδες βαζουν συνδεση του ιντερνετ στα 11 χρονων παιδια τους
    και δεν τους παιρνουν κανα επιτραπεζιο να παιξουν.........
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Junior Member
    Οκ μαν... Σορυ αν δεν επιδέχεσαι αστεία... Αλλά τα φορουμ είναι ένα δημόσιο βήμα έκφρασης όλων... Ίσως κακώς απάντησα...
    Φιλικά
    uber_id

Senior Member
    δΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ.........
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Junior Member
    ;)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast