Results 1 to 7 of 7
Thread: Βουπρενορφινη....
-
02-01-2009, 16:45 #1
Βουπρενορφινη....
Βουπρενορφινη....
Αλαξε ονομασια και απο subutex εγινε Suboxon..
Ομως εμα8α οτι αλλαξε και εμφανιση και απο οβαλ που ηταν και εγραφε επανω του το χαπι απ την μια πλευρα Β8 ...τωρα ειναι διαφορετικο...
Πως ειναι ομως?
Θελω οπιος γνωριζει πραγματικα κατι για την νεα μορφη -εμφανιση του συγκεκριμενου χαπιου να μου πει πως εχει γινει Ας δωσει πληροφοριες εδω...
Ευχαριστω...Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
- 12-01-2009, 02:29 #2
Na παρακαλεσω τους Υπευθηνους ας κλειδωσουν η σβησουν το 8εμα που ανοιξα εδω...
Ευχαριστω εκ των προτερωνΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
24-01-2009, 23:27 #3
..............
25-04-2009, 21:22 #4
καμια ονομασια δεν αλλαξε..
Αλλο το subutex αλλο το subuxone
Το πρωτο δινετε σε καθε ατομο που παρακολουθει προγραμμα βουπρενορφινης του Οκανα(δεν υπαρχει στα φαρμακεια σε αντιθεση με το εξωτερικο)
Το 2ο ειναι ιδιο με το 1ο απλα εχουν αλλαξει καπως τη συστατικη δομη και η γευση του(λεμονι) για συγκεκριμενους λογους..και για να μπορει να δινετε take-home σε οσους ειναι καθαροι
06-06-2009, 20:26 #5
Ευχαριστω για το ενδιαφερον
σε οπιον απαντησε....
Το δευτερο ομως δεν ειναι καθολου ιδιο στην εμφανηση με το πρωτο...
το δευτερο εχει σχημα κατι σαν οκταγωνο και γραφει αντι για b8 γραφει Ν8 ΟΠΩς επισης υπαρχουν και καπια καινουργια που ειναι ακριβως το ιδιο σχημα αβαλ με το παλιο μονο που δε γραφει απολυτος τιποτα και εκει ειναι η απατη που μπορει να παιχτει και ευκολα να τον κοροιδεψουν καπιον ποιυ προσπαθησει και θελησει να το προμηθευτει απο την μαυρη αγορα....
Οπως και να χει...
νομιζω οπως ειδατε...Αν ειδατε... ζητησα να κλειδωθει η να σβηστει το εδω θεμα που εγω ανοιξα....
Οι υπευθηνοι δε βλεπουν πια στο φορουμ καθολου ? ?Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
15-06-2009, 14:15 #6
Γεια σας. Πρωτο μου post εδω.
Γιατι να κλειδωθει το θεμα? Που ειναι η απατη?
Δεν μας εξηγεις ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου.
Στο σχημα του νεου suboxone δεν υπαρχει αλλο φαρμακο. Οχταγωνο με γευση lime. Η δραστικη ουσια (βουπρενορφινη) ειναι ιδια με την διαφορα οτι το νεο εχει και ανταγωνιστη μεσα για τους χρηστες που το παλιο το χτυπαγανε με ενεση.
Οποιος τολμησει να κανει το ιδιο με το καινουργιο θα δοκιμασει την λαχταρα της ζωης του.
Αυτος ειναι ο λογος που αλλαξε η συσταση του οχι για το take home. Αν εισαι καθαρος παιρνεις tqke home και με το παλιο.
Δινεται μονο απο τον οκανα και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε. Αν ψαξεις να το προμηθευτεις απο την μαυρη αγορα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα σε γελασουνε.
21-06-2009, 01:55 #7
Δεν ξερω αν προσεξες αγαπητε αλλα το θεμα εγω το ανοιξα αυτο εδω της βουπρενορφινης...
θετωντασ μια ερωτηση.
ειδα ομως οτι απαντηση δεν εμπενε κανεισ να δωσει...
...και αργοτερα εμαθα απο γνωστο τα παντα οσο αφορα την βουπρε....
Αν με ξανα διαβασεις πιο πανω στο οσο αφορα το που ειναι η ΑΠΑτη ομως που ρωτας εσυ.....
Ειπα οτι εκτος απο τα οκταγωνα καινουργια ...κυκλοφορουν και καινουργια οβαλ με την ιδια καινουργια ουσια μεσα + αλτραξ κλπ κλπ με την διαφορα δε γραφει β8 αλλα ουτε εχει το σπαθι απο την αλλη πλευρα....και ειπα για οπιον ψαχνει στην πιατσα .....μαυρη αγορα μπορει καπιοσ \"καλοθελητης\" να του παιξει απατη και να του δωσει κατι με το ιδιο οβαλ σχημα αλλα να ειναι κατι αλλο.....που ο θεος ξερει τι αλλο........
Δυστηχως ομως καθημερινα στα πολλα εμειλ που λαμβανω πολλοι ειναι αυτοι που ξερω οτι προμυθεβοντε απο μαυρη αγορα....δηλαδη απο καπιους που παιρνουν take home και τα πουλανε......και ακριβα παρακαλω το κα8ε κομματι....
Η καταντια ομως που οδηγει εκεινουσ να φτασουν να αγορασουν επειδη υποφερουν και εγω ξερω ποσο υποφερουν και θελουν να \"κοψουν\"ανατρεχουν λοιπον σε αυτουσ ...διοτι οι λιστεσ παρακαλω στα ΟΚΑΝΑ ειναι αυτην την στιγμη στην ουρα πανω απο 2000 και των αριθμο ατομα... για να μπουν σε ενα προγραμμα χορηγησης................
θεωρησα \"λαθος\" που το ανοιξα .
Δε ξερω γιατι ισως επειδη κατα βαθος ξερω οτι η πραγματικη λυση δεν ειναι να παρει κανεις βουπρενορφινη για να απεξαρτησθει ....διοτι πολυ απλα με την βουπρε δεν κανεισ απεξαρτηση... αλλα συντηρηση...
Δεν ηθελα να το δει κανεις σαν λυση απεξαρτησης και το παρει λαθος.......
Το καλυτερο για να κανεισ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ για εμε ειναι μεσω ομαδικης και ατομικης ψυχοθεραπειας........κλπ κλπ....και με πολυ σκληρη δουλεια.......
Τεσπα και επειδη
Δε θελω να το Κουρασω αλλο...........
σαν δικο μου θεμα ....αυτο εδω που ανοιξα της βουπρενορφινης ....και εφοσον δε μπορω εγω να το σβηνα ..........προτεινα στους υσυπευθηνους που σημασια δεν εδωσαν... ΑΚΟΜΑ να το κλειδωναν η να το εσβηναν....
Αυτο ζητησα
Αυτο ηθελα να σεβαστουν...
Τωρα το αν καπιος θελει αλλος να ανοιξει σονυ και ντεγια το θεμα αυτο τοπικ...ας ανοιξει...
απλα τα πραματα..
Με εκτιμηση ΘοδωρηςΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία