Results 16 to 30 of 75
-
12-01-2010, 16:13 #16
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by jimmaster
Γνωρισα λοιπον μια κοπελα μεσω καποιων κοινων γνωστων που μου αρεσει κι απο οτι καταλαβα της αρεσω. Μιλαμε στο κινητο και προχθες μου ζητησε να παω απ το σπιτι της το βραδυ. Ειναι φοιτητρια, δηλαδη μενει μονη της.
Εγω οπλιστηκα με οτι θαρρος ειχα, και πηγα. Εκει ηταν ωραια η ατμοσφαιρα αλλα δεν εβρισκα το θαρρος να προχωρησω ρε γαμωτο! Και το βλεπα στα ματια της οτι ηθελε κατι να κανω. Και ενας φιλος που ξερει το θεμα φανταζοταν οτι θα εγιναν οργια! Και με ρωτουσε..γιατι δεν εγινε τιποτα... Εγω ειπα οτι πρωτη φορα βρισκομασταν και οτι ηταν νωρις. ηταν ομως? σχετικο θα μου πειτε.
Απο τοτε βρεθηκαμε κανα δυο φορες με αλλους μπροστα και ηταν σαν να μην γνωριζομαστε η εστω σαν να ημασταν φιλοι. Σημερα αφου βγηκαμε παλι ολοι μαζι παρεα, την εβλεπα σκεπτικη και εγω ειχα τα μπουρινια μου... και οταν γυρισαμε εγω ηξερα οτι δεν θα κοιμοταν οποτε της εστειλα μυνημα στο κινητο αν θα κοιμηθει...ελπιζοντας οτι θα μου πει η ιδια αν θελω να παω απο κει. Βεβαια ετρεμα μην παω και κωλωσω παλι... δεν ειπε κατι και της ειπα να ξαναβρεθουμε καποια στιγμη παλι σπιτι της και μου λεει οτι θα το κανονισουμε.
Εσεις τι λετε? να ηθελε να προχωρησω αμεσως και την ξενερωσα? ειναι μικροτερη αλλα πιο εμπειρη.
Και επισης τι σκατα να κανω για να ξεκολησω και να προχωρησω? το θελω πολυ αλλα ντρεπομαι...
Δεύτερον, κάνεις μικρά βηματάκια. Εξίσου σημαντικό.
Ξεκίνα μια σχέση μαζί της, στο επίπεδο, πάμε για καφε, σινεμά, ή οποιαδήποτε δραστηριότητα σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις άνετα.
Μη μπαίνεις κατευθείαν στο \"ψητό\" πηγαίνοντας σπίτι της αφού αυτό σε αγχώνει.
Έτσι, κερδίζεις χρόνο και δεν πιστεύει η κοπέλα πως δεν της αρέσεις και παράλληλα δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να σου βγε πιο αυθόρμητα.
Ξέρεις φυσικά καλύτερα από μένα πως όσο πιο πολύ πιεστείς, τόσο αρνητικότερο θα είναι το αποτέλεσμα.
Πρόσεχε να μην τα παρατήσεις γιατί θα είναι ακόμη πιο βαρύ το πλήγμα για σένα. Καλύτερα να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια ωστε ακόμη και να μη τα καταφέρεις να εχεις χρεωθεί μια επμειρία που θα σε βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη σου.
Για ότι άλλο ξέρεις.
εννοειται πως και η αποτυχια στην ουσια επιτυχια θα ειναι αφου οι κοπελες ειναι απειρες και οι προσπαθειες ακομα περισσοτερες... ντρεπομαι παρα πολυ που τα ζω ολα αυτα σαυτην την ηλικια και καμια φορα απορω γιατι? τελικα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
- 12-01-2010, 16:16 #17
Άμα ντρέπεσαι,βάλε ένα κόσκινο,λολ.
Σιγά καλέ που ντρέπεσαι,άλλοι φτάνουν τα γεράματα και δε φοβούνται να προσπαθούν,ποτέ να μην κουράζεσαι να προσπαθείς,η ίδια η ζωή ένας αγώνας είναι."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-01-2010, 16:51 #18
Απο τοτε βρεθηκαμε κανα δυο φορες με αλλους μπροστα και ηταν σαν να μην γνωριζομαστε η εστω σαν να ημασταν φιλοι. Σημερα αφου βγηκαμε παλι ολοι μαζι παρεα, την εβλεπα σκεπτικη και εγω ειχα τα μπουρινια μου... και οταν γυρισαμε εγω ηξερα οτι δεν θα κοιμοταν οποτε της εστειλα μυνημα στο κινητο αν θα κοιμηθει...ελπιζοντας οτι θα μου πει η ιδια αν θελω να παω απο κει. Βεβαια ετρεμα μην παω και κωλωσω παλι... δεν ειπε κατι και της ειπα να ξαναβρεθουμε καποια στιγμη παλι σπιτι της και μου λεει οτι θα το κανονισουμε.
Εσεις τι λετε? να ηθελε να προχωρησω αμεσως και την ξενερωσα? ειναι μικροτερη αλλα πιο εμπειρη.
Και επισης τι σκατα να κανω για να ξεκολησω και να προχωρησω? το θελω πολυ αλλα ντρεπομαι...
Jimm,
υπάρχει μια περίπτωση να ξενέρωσε.Ισως να το είδε σαν απόρριψη,ίσως έχει μάθει αλλιώς να της φέρονται οι αντρες σε παρόμοιες περιστάσεις..
Εγώ θα σου πρότεινα να της μιλήσεις,να είσαι ειλικρινής.
Πες της \"Μου αρέσεις πολύ,τοσο πολύ που δεν ξέρω αν παίρνω τα σωστα μηνύματα..\"
Πλησιασέ τη σαν ευαίσθητος και γλυκός άνθρωπος που είσαι,δείξε την τρυφερότητά σου,είναι το όπλο σου σε αυτή τη περίπτωση..
Δεν ειναι αργά.
Καλή τυχη..
12-01-2010, 17:13 #19
Originally posted by RainAndWind
Άμα ντρέπεσαι,βάλε ένα κόσκινο,λολ.
Σιγά καλέ που ντρέπεσαι,άλλοι φτάνουν τα γεράματα και δε φοβούνται να προσπαθούν,ποτέ να μην κουράζεσαι να προσπαθείς,η ίδια η ζωή ένας αγώνας είναι.
12-01-2010, 17:57 #20
Τζιμαρα σε καταλαβαίνω απόλυτα,είχα έναν φίλο που μοιάζεται,να ξέρεις πως δεν είναι κακό να ντρέπεσαι ούτε είναι κακό που είσαι σε αυτήν την ηλικία,δοκίμαζε και πίστεψέ με κανείς δεν θα θυμάται τη χυλόπιτα που μπορεί να φας,εμείς οι ίδιοι δίνουμε σημασία στα πράγματα
(ξέρεις πόσες χυλόπιτες έχω φάει;;;μετρημένες στα δάχτυλα λολολολ).
Επίσης να μην κολώνεις να λες ότι δεν έχεις ξανα πάει αν το φέρει η κουβέντα,όπως οι άντρες έτσι και οι γυναίκες γουστάρουν να είναι η πρώτη σε έναν άντρα.
Πάντως τα βήματα τα κάνεις,δεν σε φοβάμαι,αν αυτή η φίλη σου είναι έμπειρη κυνήγα το,υπάρχουν μικρά πραγματάκια,κουβεντούλες μεταξύ σοβαρού και αστείου,δεν είναι άσχημα αυτά,ίσα ίσα,παίξτε ένα παιχνίδι,με χαρτιά ας πούμε, κι όποιος κερδίσει θα βάζει τον άλλον να κάνει κάτι και μετά απο κανα δυο παρτίδες τσίμπα το φιλάκι σου,δείτε καμιά ταινία,λίγο κρασί λίγο θάλασσα
Μην το καθυστερείς άλλο,ήρθε η ώρα μαν...
12-01-2010, 21:46 #21
Originally posted by elias28
Τζιμαρα σε καταλαβαίνω απόλυτα,είχα έναν φίλο που μοιάζεται,να ξέρεις πως δεν είναι κακό να ντρέπεσαι ούτε είναι κακό που είσαι σε αυτήν την ηλικία,δοκίμαζε και πίστεψέ με κανείς δεν θα θυμάται τη χυλόπιτα που μπορεί να φας,εμείς οι ίδιοι δίνουμε σημασία στα πράγματα
(ξέρεις πόσες χυλόπιτες έχω φάει;;;μετρημένες στα δάχτυλα λολολολ).
Επίσης να μην κολώνεις να λες ότι δεν έχεις ξανα πάει αν το φέρει η κουβέντα,όπως οι άντρες έτσι και οι γυναίκες γουστάρουν να είναι η πρώτη σε έναν άντρα.
Πάντως τα βήματα τα κάνεις,δεν σε φοβάμαι,αν αυτή η φίλη σου είναι έμπειρη κυνήγα το,υπάρχουν μικρά πραγματάκια,κουβεντούλες μεταξύ σοβαρού και αστείου,δεν είναι άσχημα αυτά,ίσα ίσα,παίξτε ένα παιχνίδι,με χαρτιά ας πούμε, κι όποιος κερδίσει θα βάζει τον άλλον να κάνει κάτι και μετά απο κανα δυο παρτίδες τσίμπα το φιλάκι σου,δείτε καμιά ταινία,λίγο κρασί λίγο θάλασσα
Μην το καθυστερείς άλλο,ήρθε η ώρα μαν...
12-01-2010, 22:23 #22
Aν και ειναι μικροτερη ειναι εμπειρη και...εχεις δικιο και δεν σκοπευω να κανω πισω οπως ειπα γιατι η αποτυχια ουσιαστικα επιτυχια ειναι! να σε ρωτησω...ειναι σπανιο αυτο? σε αυτην την ηλικια? γιατι οσο διαβαζω το φορυμ, αλλα και απο ατομα που γνωριζω, τελικα ειμαστε σχετικα πολλοι... τι κακο ειναι αυτο ρε πουστη μου? το πολυ κομπιουτερ και η ανωριμη συμπεριφορα ειδες τι κανουν?
Τώρα η ανωριμότητα κι αυτή είναι σχετική ρε Τζιμάρα,μήπως δεν υπάρχουν ανώριμοι στα 40 και στα 50;;αλλά και αρκετα ώριμοι στα 20;;
φίλε μου άσε πόσοι ήσαστε και πιάσε \"δουλειά\",άσε τη Λία και πήγαινε για αμαρτία,το σεξ είναι απ\'τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου,και αν κάποιοι/ες θορυβηθούν το αλλάζω και λεώ προσωπικά για μένα είναι αρκετά σημαντικό.
12-01-2010, 23:05 #23
Αρχικά να σου πω πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο και πως όλα γίνονται κι από παντού,αρκεί να υπάρξει η χημεία,κι από το ίντερνετ μπορεί να γνωρίσεις κοπέλες,όλα είναι δεκτά και κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει κανέναν.Το θέμα είναι πάντα είναι υποκειμενικό.
Τώρα η ανωριμότητα κι αυτή είναι σχετική ρε Τζιμάρα,μήπως δεν υπάρχουν ανώριμοι στα 40 και στα 50;;αλλά και αρκετα ώριμοι στα 20;;
φίλε μου άσε πόσοι ήσαστε και πιάσε \"δουλειά\",άσε τη Λία και πήγαινε για αμαρτία,το σεξ είναι απ\'τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου,και αν κάποιοι/ες θορυβηθούν το αλλάζω και λεώ προσωπικά για μένα είναι αρκετά σημαντικό.
12-01-2010, 23:29 #24
Originally posted by Paolo_1
Ε καλά και γω του λεω πόσο σημαντικό είναι το σεξ αλλά πως να το ξέρει αυτός αφού δεν το έχει κάνει;Εγώ είμαι αυτός που του λέει ότι πρέπει ν\'αρχίσει έστω και τώρα ταχύρυθμα μαθήματα σεξ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ,γιατί αν πάει να κάνει πρώτη φορά σεξ με την γκόμενά του,δε θα ξέρει που πάνε τα τέσσερα και θα γίνει ρόμπα.
δεν λέω,μπορεί να έχει αποτέλεσμα και αν το βλέπεις εσύ σωστό τότε πάω πάσο,αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται να δώσει φράγκο γι\'αυτόν το λόγο,αυτά έρχονται μόνα τους.Άσε που όπως προείπα σε μια γυναίκα αρέσει να \"ξεπαρθενιάζει\" έναν άντρα όπως αρέσει και στον άντρα να το κάνει σε μια γυναίκα,στο μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον.
13-01-2010, 15:29 #25
Έλα ρε Πάολο,δλδ πόσα πρέπει να δώσει κάποιος για να γίνει άντρας και \"μαμιάς\" σωστός;;;
δεν λέω,μπορεί να έχει αποτέλεσμα και αν το βλέπεις εσύ σωστό τότε πάω πάσο,αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται να δώσει φράγκο γι\'αυτόν το λόγο,αυτά έρχονται μόνα τους.Άσε που όπως προείπα σε μια γυναίκα αρέσει να \"ξεπαρθενιάζει\" έναν άντρα όπως αρέσει και στον άντρα να το κάνει σε μια γυναίκα,στο μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον.
13-01-2010, 17:25 #26
Originally posted by Paolo_1Αυτά όπως λες έρχονται μόνα τους,αλλά το θέμα είναι ότι δεν έρχονται σε όλους.Και δυστυχώς πρέπει να\'ρθουνε τη στιγμή που πρέπει γιατί αν περάσουν τα χρόνια και δεν έρχονται,τότε το πιθανότερο είναι να περνάς αυτά που περνάει ο θεματοθέτης.Όσο για το \'ξεπαρθένιασμα\' σε πληροφορώ ότι όχι μόνο δεν αρέσει στις γυναίκες ο άντρας να είναι παρθένος,αλλά αν πεις σε κάποια \'γεια,είμαι 25 και ακόμα δεν έχω κάνει σεξ\' τότε το σίγουρο είναι ότι θα πει από μέσα της\'κάτι δεν πάει καλά μ\'αυτόν\' και θα ψάξει γι\'άλλα.Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να βρει κάποια ομοιοπαθούσα μ\'αυτόν,αλλά πόσες τέτοιες να υπάρχουν πλέον;
Πάντως υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα που λες, όμως ο καθένας μιλάει με τη δικη του πιθανότητα-οπτική γωνία, αν και σε κάποια πράγματα απλά θα συμφωνήσω πως διαφωνούμε γιατί σε μία σχέση πρέπει να βάλουμε τα πάντα μέσα,ποιότητα σχέσης,το πως βλέπει ο ένας τον άλλον,γιατί παράδειγμα αν μια κοπέλα τον γουστάρει τρελά δεν θα σκεφτεί-άν πάρουμε τη δική σου εκδοχή πως θα ξενερώσει που ειναι πρωτάρης-α πώς ειναι στο σεξ αυτός;;θα θελήσει να γνωριστεί μαζί του και σαφώς να συνουσιαστούνε πιο μετά ή και αμέσως.
Γενικότερα δεν βλέπω κάτι κακό στο να αργήσει κάποιος να το κάνει,κι εγώ την πρώτη φορά αγχώθηκα απίστευτα,έτσι είναι για όλους φαντάζομαι,απλά τώρα το αντιλαμβάνετε διαφορετικά,η ηλικία ο περίγυρος,η ενοχή,η ντροπή,έχουν αυξηθεί τα αρνητικά από τα οποία κάποια δεν είναι και τόσο φυσιολογικά.
13-01-2010, 20:36 #27
Originally posted by Paolo_1
Έλα ρε Πάολο,δλδ πόσα πρέπει να δώσει κάποιος για να γίνει άντρας και \"μαμιάς\" σωστός;;;
13-01-2010, 20:46 #28
Originally posted by Paolo_1Αυτά όπως λες έρχονται μόνα τους,αλλά το θέμα είναι ότι δεν έρχονται σε όλους.Και δυστυχώς πρέπει να\'ρθουνε τη στιγμή που πρέπει γιατί αν περάσουν τα χρόνια και δεν έρχονται,τότε το πιθανότερο είναι να περνάς αυτά που περνάει ο θεματοθέτης.Όσο για το \'ξεπαρθένιασμα\' σε πληροφορώ ότι όχι μόνο δεν αρέσει στις γυναίκες ο άντρας να είναι παρθένος,αλλά αν πεις σε κάποια \'γεια,είμαι 25 και ακόμα δεν έχω κάνει σεξ\' τότε το σίγουρο είναι ότι θα πει από μέσα της\'κάτι δεν πάει καλά μ\'αυτόν\' και θα ψάξει γι\'άλλα.Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να βρει κάποια ομοιοπαθούσα μ\'αυτόν,αλλά πόσες τέτοιες να υπάρχουν πλέον;
Πάντως υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα που λες, όμως ο καθένας μιλάει με τη δικη του πιθανότητα-οπτική γωνία, αν και σε κάποια πράγματα απλά θα συμφωνήσω πως διαφωνούμε γιατί σε μία σχέση πρέπει να βάλουμε τα πάντα μέσα,ποιότητα σχέσης,το πως βλέπει ο ένας τον άλλον,γιατί παράδειγμα αν μια κοπέλα τον γουστάρει τρελά δεν θα σκεφτεί-άν πάρουμε τη δική σου εκδοχή πως θα ξενερώσει που ειναι πρωτάρης-α πώς ειναι στο σεξ αυτός;;θα θελήσει να γνωριστεί μαζί του και σαφώς να συνουσιαστούνε πιο μετά ή και αμέσως.
Γενικότερα δεν βλέπω κάτι κακό στο να αργήσει κάποιος να το κάνει,κι εγώ την πρώτη φορά αγχώθηκα απίστευτα,έτσι είναι για όλους φαντάζομαι,απλά τώρα το αντιλαμβάνετε διαφορετικά,η ηλικία ο περίγυρος,η ενοχή,η ντροπή,έχουν αυξηθεί τα αρνητικά από τα οποία κάποια δεν είναι και τόσο φυσιολογικά.
Ξερεις κατι? Μην ξεχνας πού το ανοιξα το τοπικ. Στην κατηγορια καταθλιψη/δυσθυμια. Αρα καταλαβαινεις οτι απο φυση μου μεγαλοποιω τα πραγματα, αγχωνομαι και δεν εχω και την τρελη αυτοπεποιθηση. Αν ημουν διαφορετικος χαρακτηρας την απειρια μου θα την καλυπτα. Εγω πιστευω οτι αν καταφερω και μεινω ηρεμος και δεν με παρει απο κατω, θα τα κανω ολα μια χαρα και ουτε γατα ουτε ζημια. Τωρα για αεροπλανικες στασεις, τρελες τεχνικες και τετοια ξερω οτι και 10 χρονια να γαμας, αμα δεν σε ενδιαφερει να το ψαξεις, δεν το ψαχνεις αρα αν υπαρξει γκομενα που θελει τετοια, πολυ απλα της λες μαθε τα μου! Τωρα τι κολλημα τραβαμε και με την ηλικια? Τα 25-26 γνωστα και ως mid-twenties μια χαρα νεοτατη ηλικια ειναι. Ισως λιγο αργα για να κανεις σεξ για πρωτη φορα, αλλα γενικα σιγα τα γηρατια να πουμε! Δηλαδη αλλοι κι αλλες που χωριζουν απο γαμους στα 40 και ξαναπαντρευονται και ειναι ευτυχισμενοι τι να πουνε? Να κρεμαστουνε? Πρεπει να το δω και ετσι λιγο παιδια γιατι αν δεν τα καταφερω τωρα...τον χανετε τον τζιμ...εγω ετσι διατεθιμενος να ζω δεν ειμαι...
13-01-2010, 21:22 #29
Jim δεν έχεις χάσει κανένα τρένο απλά αυτά στα γράφουμε για να είσαι προετοιμασμένος για όλα.Μη νομίζεις ότι θα έρθει μια μέρα και θα σου χτυπήσει την πόρτα η γυναίκα της ζωής σου και θα σου σβήσει όλα τα προβλήματα.Αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια.Αν κι εσύ ο ίδιος δεν κινηθείς,δεν εξελιχθείς σαν χαρακτήρας τότε κινδυνεύεις να φτάσεις στα 30-35 και να είσαι ακόμα στα ίδια.Οι σημερινές γυναίκες ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι σουπερ απαιτητικές,κοιτάνε κυρίως το συμφέρον τους και σε παρατάνε στην πρώτη στραβή,άσχετα με το τί λένε οι περισσότερες.
14-01-2010, 01:36 #30
Ρε Paolo τί κλισέ είναι αυτά; Ναι, το δέχομαι ότι μια σχέση σήμερα τελειώνει πολύ πιο εύκολα απ\'ότι παλιότερα και εν μέρει αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε μάθει στη λογική του \"τα πάντα είναι αναλώσιμα\". Αλλά αυτή είναι μια συμπεριφορά που μας χαρακτηρίζει εν γένει και όχι με βάση το φύλο μας.
Με τέτοια λογική να υποθέσω ότι δεν έχεις σε μεγάλη εκτίμηση τις γυναίκες και ότι τις βλέπεις κάπως εχθρικά. Άμα δεν τις βλέπεις σαν άτομα αλλά σαν όντα που τις χαρακτηρίζει η συμπεριφορά: \"σε θέλω μόνο για να κάνω το κέφι μου, μόλις μου κάνεις τη στραβή θα βρω άλλο μ@λ@κ@\" ε λογικό είναι μετά ότι δεν πρόκειται να κάνεις μια σχέση της προκοπής. Όχι ειδικά εσύ, ο οποιοσδήποτε με αυτόν τον τρόπο σκέψης.
Όλα αυτά δεν στα λέω επειδή ένιωσα ότι έθιξες το φύλο μου. Τα ίδια λέω και θα λέω σε οποιαδήποτε γυναίκα βάλει όλους τους άντρες σε ένα καλάθι και κρίνει βάση στερεοτύπων. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε όοολους τους άλλους. Αλλά να γυρίζουμε που και που το βλέμμα και στη δικιά μας καμπούρα.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση