Results 46 to 60 of 75
-
17-01-2010, 18:38 #46
Originally posted by melissa
Μόνο από αυτά που λες πιο πάνω, φαίνεται πως έχεις τόση σχέση με τις γυναίκες όσο εγώ με την πυρηνική φυσική. Καμμία.
Ξέρεις πόσες γυναίκες κλαίγονται σε γυναικοπαρέες ότι δεν μπορούν να σταυρώσουν άντρα όσο κι αν ψάχνουν; Ξέρεις πόσες είναι σε σχέση και είναι τα θύματα;
Ξεκόλα λίγο το μυαλό σου και δέξου ότι επειδή εσύ μπλέκεις σε καταστάσεις όπου η γυναίκα έχει το πάνω χέρι, δε σημαίνει πως αυτό αποτελεί τον κανόνα για όλους τους ανθρώπους. Όταν κατανοήσεις ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από σένα τότε θα μπορέσεις να κάνεις μια ισορροπημένη σχέση.
Είσαι ο πλέον ακατάλληλος να δίνεις συμβουλές στο παρόν θέμα καθώς μιλάς από την πλευρά του \"καμμένου από τις γυναίκες\" δίνοντας συμβουλές που στάζουν μίσος για το γυναικείο φύλο εν γένει, γεμάτες κλισέ και στερεότυπα. Όχι και ό,τι καλύτερο για να βοηθήσεις το θεματοθέτη να αρχίσει την ερωτική του ζωή.
δεν είναι παρά καμμένες είτε σε μακροχρόνιες σχέσεις είτε 30άρες ανύπαντρες.Εγώ μιλάω για τις κοπέλες τις ηλικίας μου,που είναι και το target group του θεματοθέτη.Όλες απλησίαστες,με έλλειψη χιούμορ και μ\'ένα υφάκι του στυλ\'σας κάνω χάρη που με βλέπετε\'.Βέβαια το ξαναλέω,βρίσκουν και τα κάνουν γιατί εδώ τις παίρνει με τη μουνοδουλεία που έχει πέσει. Και όχι δεν είμαι μισογύνης,απλά δεν θέλω να με κάνουν ότι θέλουν.
Και για όλες αυτές που λες ότι είναι θύματα έχω μια απλή ερώτηση:γιατί δεν χωρίζουν;Μήπως σε κάποιες αρέσει να είναι θύματα;
- 17-01-2010, 20:47 #47
Originally posted by Paolo_1
Ε τώρα τί θες να μας πεις,ότι είστε και τα θύματα της υπόθεσης;Όλες αυτές που κλαίγονται όπως λες(αλήθεια που είναι όλες αυτέςδεν είναι παρά καμμένες είτε σε μακροχρόνιες σχέσεις είτε 30άρες ανύπαντρες.Εγώ μιλάω για τις κοπέλες τις ηλικίας μου,που είναι και το target group του θεματοθέτη.Όλες απλησίαστες,με έλλειψη χιούμορ και μ\'ένα υφάκι του στυλ\'σας κάνω χάρη που με βλέπετε\'.Βέβαια το ξαναλέω,βρίσκουν και τα κάνουν γιατί εδώ τις παίρνει με τη μουνοδουλεία που έχει πέσει. Και όχι δεν είμαι μισογύνης,απλά δεν θέλω να με κάνουν ότι θέλουν.
Και για όλες αυτές που λες ότι είναι θύματα έχω μια απλή ερώτηση:γιατί δεν χωρίζουν;Μήπως σε κάποιες αρέσει να είναι θύματα;
Μήπως, λέω εγώ τώρα, οι γυναίκες που λες ότι σας κάνουν ότι θέλουν(γιατί δεν είναι όλες έτσι), το κάνουν αυτό γιατί εσείς τους το επιτρέπετε? Μήπως τελικά σε κάποιους από εσάς αρέσει να είστε θύματα, αρέσκεστε σε συμπεριφορές όπου νιώθετε ότι η γυναίκα έχει τον έλεγχο αντί να βρείτε μια κοπέλα πιο δοτική? Όπως υπάρχουν bossy γυναίκες, υπάρχουν και οι αντίστοιχοι άντρες και όπως υπάρχουν θύματα άντρες υπάρχουν και οι αντίστοιχες γυναίκες. Καλύτερα ο καθένας να ψάξει γιατί κάνει τις επιλογές που κάνει.
Αυτό που σου λέω σε όλα μου τα μηνύματα είναι πως πρέπει να προσπαθήσεις να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει μια παγιωμένη κατάσταση στις σχέσεις αντρών-γυναικών όπου οι άντρες είναι συνέχεια από κάτω και βασανίζονται από γυναίκες που τους κάνουν ότι θέλουν και μόλις φτύσουν τον έναν θα βρουν τον άλλον.
Θα δέχεσαι φαντάζομαι ότι ως γυναίκα ξέρω καλύτερα τί λέγεται στις συζητήσεις μεταξύ γυναικών. Δε μιλάω ούτε για καμμένες (αλήθεια ποιές ακριβώς εννοείς καμμένες μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ?), ούτε για άλλες που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, ούτε για τριαντάρες. Υπάρχουν πολλές μεταξύ 18 και 25 που είναι μόνες τους, πίστεψέ με. Είναι πολλές που υιοθετούν την ίδια επιθετική συμπεριφορά με σένα (\"αυτοί φταίνε, είναι όλοι μαλάκες\"). Υπάρχουν πολλές που κάνουν σεξ μετά τα 20. Στα λέω γιατί τα έχω ακούσει σε γυναικοπαρέες.
Μόνο όταν προσεγγίσουμε τον άλλον ως άτομο απαλλαγμένοι από τις αρνητικές μας εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις που μας κάνουν να προσδίδουμε αρνητικά χαρακτηριστικά μεμονομένων χαρακτήρων σε όλα τα πρόσωπα που τυχαίνει να ανήκουν στο ίδιο φύλο θα καταφέρουμε να είμαστε ισορροπημένοι στον ερωτικό τομέα.
18-01-2010, 21:32 #48
Θα δέχεσαι φαντάζομαι ότι ως γυναίκα ξέρω καλύτερα τί λέγεται στις συζητήσεις μεταξύ γυναικών. Δε μιλάω ούτε για καμμένες (αλήθεια ποιές ακριβώς εννοείς καμμένες μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ?), ούτε για άλλες που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, ούτε για τριαντάρες. Υπάρχουν πολλές μεταξύ 18 και 25 που είναι μόνες τους, πίστεψέ με. Είναι πολλές που υιοθετούν την ίδια επιθετική συμπεριφορά με σένα (\"αυτοί φταίνε, είναι όλοι μαλάκες\"). Υπάρχουν πολλές που κάνουν σεξ μετά τα 20. Στα λέω γιατί τα έχω ακούσει σε γυναικοπαρέες.
Επίσης θέλω να σου πω και για τις ηλικίες 18-25 που λες.Πού είναι όλες αυτές οι μόνες που γράφεις;Πλέον δεν βρίσκεις ούτε με τάμα ελεύθερη κοπέλα σ\'αυτές τις ηλικίες.Μήπως αυτό συμβαίνει μόνο στη δική σου παρέα;Σε αντίθεση με τους άνδρες που σ\'αυτές τις ηλικίες οι περισσότεροι είναι μπακούρια,πιστεύω ότι το 80-90% των γυναικών έχουν ή μακροχρόνιες ή συνεχείς εφήμερες σχέσεις.Αν μένουν μόνες τους μένουν καθαρά από επιλογή,κι εφόσον δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα.
19-01-2010, 01:55 #49
Καμμένες εννοώ αυτές που περνούν πολλά χρόνια της ζωής τους με μόνο έναν άνδρα και όταν ξαφνικά συνειδητοποιήσουν ότι η σχέση τους είναι τελειωμένη,τότε ψάχνουν γι\'άλλα.Εντελώς ξεζουμισμένες πλέον,χωρίς ίχνος ερωτισμού,τί μπορούν να προσφέρουν πλέον σε κάποιoν άλλο;
Επίσης θέλω να σου πω και για τις ηλικίες 18-25 που λες.Πού είναι όλες αυτές οι μόνες που γράφεις;Πλέον δεν βρίσκεις ούτε με τάμα ελεύθερη κοπέλα σ\'αυτές τις ηλικίες.Μήπως αυτό συμβαίνει μόνο στη δική σου παρέα;Σε αντίθεση με τους άνδρες που σ\'αυτές τις ηλικίες οι περισσότεροι είναι μπακούρια,πιστεύω ότι το 80-90% των γυναικών έχουν ή μακροχρόνιες ή συνεχείς εφήμερες σχέσεις.Αν μένουν μόνες τους μένουν καθαρά από επιλογή,κι εφόσον δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα.
19-01-2010, 02:01 #50
Καμμένες εννοώ αυτές που περνούν πολλά χρόνια της ζωής τους με μόνο έναν άνδρα και όταν ξαφνικά συνειδητοποιήσουν ότι η σχέση τους είναι τελειωμένη,τότε ψάχνουν γι\'άλλα.Εντελώς ξεζουμισμένες πλέον,χωρίς ίχνος ερωτισμού,τί μπορούν να προσφέρουν πλέον σε κάποιoν άλλο;
Παολο, προφανως καμμενος από κάποια εισαι εσύ γιατί όπως φαίνεται από τη χολή που βγάζεις, πρέπει να έχεις φάει πολύ απόρριψη.
Οι γυναικες που ειναι χρονια με καποιον, δεν είναι καμμενες, απλα ευτυχισμένες. Οταν σταματήσουν να είναι ευτυχισμένες φεύγουν και πάνε γι αλλα.
Από κει και πέρα, αν το \"αλλα\" δεν είσαι ΠΑΛΙ εσυ, τι να σου πω, ψαξτο γιατι κάτι κανεις λάθος.
19-01-2010, 02:05 #51
Originally posted by RainAndWind
Ίου paolo,μιλάμε με τόση αγάπη για το γυναικείο φύλο και να μη βρίσκεις γκόμενα ρε γαμώτο;:P
19-01-2010, 02:09 #52
O ξεζουμισμένος άνθρωπος,έχει στιφτεί,δηλαδή έχει ρουφηχτεί,δηλαδή αγαπήθηκε.Ο μη ξεζουμισμένος,άρα άθικτος,τέλειος αλλά μόνος,υποτιμά αυτό που θέλει να γευτεί,το ξεζούμισμα.Ξέρεις τι ωραίο είναι το ξεζούμισμα,δε συγκρίνεται το να έχεις μέσα από σχέσεις νιώσει,μάθει,εξερευνήσει.
Paolo,θα ήταν καλύτερα για σένα να πάψεις να καλύπτεσαι πίσω από μισογυνισμό και υποτιμήσεις,γιατί μέσα από αυτό που υποτιμάς θα χρειαστεί να περάσεις για να νιώσεις ισορροπημένος.Ο μόνος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος πικρός,σαν το αμύγδαλο που δεν σπάστηκε ποτέ από ένα χέρι για να αισθανθεί ο άλλος τη μυρωδιά μέσα του,να το ψηλαφίσει και να το γευτεί.
Η σχέση σου με τη μητέρα σου ποια ήταν paolo;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-01-2010, 15:50 #53
Δεν ξέρω αν όλες εσείς είστε βολεμένες σε κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις και μιλάτε εκ του ασφαλούς,αλλά για μένα ο ξεζουμισμένος άνθρωπος είναι ο τελειωμένος άνθρωπος.Ναι έχω φάει απόρριψη από γυναίκες και γι\'αυτό ακούγομαι σκληρός μ\'αυτές.Δηλαδή εσεις αν τρώγατε συνεχώς απορρίψεις από άνδρες δε θα λέγατε τα ίδια;Αλλά επειδή μιλάτε από θέση ισχύος όσον αφορά τις σχέσεις και δεν τρώτε εύκολα απορρίψεις(και πως να φάτε με τέτοια αγαμία που δέρνει την πλειοψηφία των ανδρών)την έχετε δει όλες κάπως.Δε λέω,καλά κάνετε,όλοι όσοι είναι βολεμένοι στην προσωπική τους ζωή έχουνε κατα 90% λύσει και τα ψυχολογικά τους.Αν από τον περιπτερά της γειτονιάς σας μέχρι τον προιστάμενό σας ακούτε συνεχώς κομπλιμέντα για την εμφάνισή σας φυσικό είναι η μύτη σας να σηκώνεται.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με λέτε μισογύνη,αφού κι εγώ παραδέχομαι ότι μια γυναίκα είναι άκρως απαραίτητη στη ζωή ενός άνδρα.Εγώ ο ίδιος λέω ότι η έλλειψη σχέσης είναι αυτή που με έχει ρίξει τόσο πολύ ψυχολογικά αυτήν την περίοδο.
Όσο για την σχέση μου με τη μάνα μου είναι η εξής:μου είναι πολύ χρήσιμη για να μου μαγειρεύει και να μου πλένει τα ρούχα.Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί της.Και επειδή ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσει να είσαι τόσο ρεαλιστής,όποιος είναι αναγκασμένος να ζει με τους γονείς του καταλαβαίνει πως το εννοώ.
19-01-2010, 15:53 #54
όποιος είναι αναγκασμένος να ζει με τους γονείς του καταλαβαίνει πως το εννοώ.
εκτος αν εχουν εξαρτησεις.
19-01-2010, 15:56 #55
Ναι έχω φάει απόρριψη από γυναίκες και γι\'αυτό ακούγομαι σκληρός μ\'αυτές.
εννοω πως θα βρεθεις με μια γυναικα, αφου στην πραγματικοτητα αυτο θελεις?
Και η σκεψη μου ειναι, οτι μερα με την μερα παιζει να γινεσαι ολο και πιο σκληρος....
19-01-2010, 16:07 #56
Έχω υπάρξει \"ξεζουμισμένη\" με την έννοια ότι έχουν τελειώσει σχέσεις μου που το τέλος τους μου προκάλεσε θλίψη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας χωρισμός από έναν άνθρωπο που σήμαινε -έστω και για μια περίοδο της ζωής σου- πολλά για σένα να σε ρίχνει ψυχολογικά. Θρηνείς κάθε απώλεια, ανασυγκροτείσαι και προχωράς. Κανείς δεν είναι υπεράνθρωπος. Συνήθως σε αυτή τη φάση δεν έχεις διάθεση να κάνεις σχέση. Δε θεωρώ ότι υπάρχει τελειωμένος άνθρωπος, κανείς δεν είναι τελειωμένος, πώς μπορείς να αφορίζεις έτσι εύκολα? Η άσχημη ψυχολογική διάθεση είναι κάτι που αλλάζει, το ότι πετυχαίνεις έναν άνθρωπο σε μια δύσκολη φάση της ζωής του δεν τον καθιστά τελειωμένο.
Απο\'κει και πέρα όχι δεν είμαι βολεμένη σε μακροχρόνια σχέση, αν και έχω κάνει τέτοιες. Απορρίψεις όλοι έχουμε φάει. Το ότι ο τελευταίος λιγούρης σου λέει: \"τι\'σαι συ μάνα μου\" όταν περνάς από δίπλα του δεν είναι λόγος να σου ανέβει η αυτοπεποίθηση. Ίσα ίσα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο άσχημα που μόνο από τέτοιους ακούς έναν καλό λόγο. Προσπαθώ απλά να σου δείξω πώς είναι όλες οι καταστάσεις που παρουσιάζεις από την γυναικεία σκοπιά.
Όσο για τους βολεμένους στην προσωπική ζωή που έχουν λύσει τα ψυχολογικά τους διαφωνώ. Εγώ αυτήν την περίοδο που είμαι μόνη μου είμαι πολύ πιο καλά με τον εαυτό μου απ\'οτι ήμουν ένα χρόνο πριν σε μια σχέση που δε με κάλυπτε.
19-01-2010, 16:09 #57
Θα δυσκολευτείς να αντικαταστήσεις τη μάνα σου τότε,that\'s for sure.Tώρα τελευταία(μετά το 1850)όλο και περισσότερο οι μαλακισμένες οι γυναίκες δε θέλουν να υπηρετούν βαρβάτα αρσενικά.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-01-2010, 16:48 #58
Όσο για τους βολεμένους στην προσωπική ζωή που έχουν λύσει τα ψυχολογικά τους διαφωνώ. Εγώ αυτήν την περίοδο που είμαι μόνη μου είμαι πολύ πιο καλά με τον εαυτό μου απ\'οτι ήμουν ένα χρόνο πριν σε μια σχέση που δε με κάλυπτε.
19-01-2010, 16:55 #59
Originally posted by RainAndWind
Θα δυσκολευτείς να αντικαταστήσεις τη μάνα σου τότε,that\'s for sure.Tώρα τελευταία(μετά το 1850)όλο και περισσότερο οι μαλακισμένες οι γυναίκες δε θέλουν να υπηρετούν βαρβάτα αρσενικά.:P
19-01-2010, 18:05 #60
[/quote]
παυλακη ημαρτον,
ειχα πολλα χρονια να διαβασω κατι παρομοιο!!!
Για να βρεις τετοια γυναικα,
θα πρεπει να ειναι ουγκαντεζα και το ψωμι να το εχει δει μονο απο την βοηθεια του ΟΗΕ...
Αλλα ας το παμε αναποδα,
Ας πουμε οτι ρε παιδι μου, βρισκεται η \"προκομενη\",
και σου λεει λατρεια μου παμε να μεινουμε μαζι...
Πατε λοιπον, πες παντρευεσαι, και ξαφνικα αρρωσταίνει και παει νοσοκομειο για 2 εβδομαδες.
Εσυ αυτες τις εβδομαδες τι κανεις?
Πας σε ξενοδοχειο η στη μανα σου η στο σπιτι βγαινουν κατσαριδες??
τα ρουχα τα πας καθαριστηριο?
Εν ολιγεις,
στην ζωη σου εισαι αυτονομος?
Μπορεις να ζησεις μονος σου?
και χεσε τις γυναικες.
Το ερωτημα ειναι εσυ τι μπορεις να κανεις για σενα?
Εχω ενα φιλο μου,
που θα κανατε απιστευτη παρεα, εκτος αν εισαι εσυ αυτος....
:P :P:P:P
Λες και τον ακουω κιολας....
Εφαγα 3 χρονια απο την ζωη μου να μιλαμε για αυτο ακριβως το θεμα και παρεδωσα οπλισμο.
5 χρονια που ειμαστε κολλητοι, 5 χρονια δεν εχει συντροφο.
Τελευταιως μου ειπε και το κορυφαιο οτι θα γινει μοναχος...
Του απαντησα οτι με το κεφαλι που κουβαλας, δεν βλεπω αλλη εξελιξη.
Επιπλεον αυτος εχει και ενα ακομα κουσουρι,
ειναι νευρικος, οποτε με μια τυπισα που προσπαθουσε, την εκανε μπαουλο και τελειωσε εκει η προσπαθεια....
Οι γυναικες, και πλυντηριο ξερουν να βαζουν, και φαι φτιαχνουν και σιδερωνουν και απο ολα.
Θα πρεπει ομως να εχουν λογους για να το κανουν αυτο και οι λογοι δεν ειναι οτι εισαι - ειμαι, το καλυτερο παιδι της γειτονιας.
Τελευταια εντελως φιλικη συμβουλη.
Στην λεω οχι σαν το paolo που βλεπω εδω,
αλλα σαν να (ξανα) μιλαω στο φιλο μου:
Αν δεν γινεις αυτονομος,
να εισαι σε ενα σπιτι που να το ψιλοσυντηρεις (δεν σου λεω τελεια) και στην συνεχεια να κανεις σχεση με συμμετοχη στην καθημερινοτητα της, δεν θα σταυρωσεις γυναικα ποτε σου.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία