Results 61 to 75 of 75
-
19-01-2010, 18:24 #61
Originally posted by krino
παυλακη ημαρτον,
ειχα πολλα χρονια να διαβασω κατι παρομοιο!!!
Για να βρεις τετοια γυναικα,
θα πρεπει να ειναι ουγκαντεζα και το ψωμι να το εχει δει μονο απο την βοηθεια του ΟΗΕ...
Αλλα ας το παμε αναποδα,
Ας πουμε οτι ρε παιδι μου, βρισκεται η \"προκομενη\",
και σου λεει λατρεια μου παμε να μεινουμε μαζι...
Πατε λοιπον, πες παντρευεσαι, και ξαφνικα αρρωσταίνει και παει νοσοκομειο για 2 εβδομαδες.
Εσυ αυτες τις εβδομαδες τι κανεις?
Πας σε ξενοδοχειο η στη μανα σου η στο σπιτι βγαινουν κατσαριδες??
τα ρουχα τα πας καθαριστηριο?
Εν ολιγεις,
στην ζωη σου εισαι αυτονομος?
Μπορεις να ζησεις μονος σου?
και χεσε τις γυναικες.
Το ερωτημα ειναι εσυ τι μπορεις να κανεις για σενα?
Εχω ενα φιλο μου,
που θα κανατε απιστευτη παρεα, εκτος αν εισαι εσυ αυτος....
:P :P:P:P
Λες και τον ακουω κιολας....
Εφαγα 3 χρονια απο την ζωη μου να μιλαμε για αυτο ακριβως το θεμα και παρεδωσα οπλισμο.
5 χρονια που ειμαστε κολλητοι, 5 χρονια δεν εχει συντροφο.
Τελευταιως μου ειπε και το κορυφαιο οτι θα γινει μοναχος...
Του απαντησα οτι με το κεφαλι που κουβαλας, δεν βλεπω αλλη εξελιξη.
Επιπλεον αυτος εχει και ενα ακομα κουσουρι,
ειναι νευρικος, οποτε με μια τυπισα που προσπαθουσε, την εκανε μπαουλο και τελειωσε εκει η προσπαθεια....
Οι γυναικες, και πλυντηριο ξερουν να βαζουν, και φαι φτιαχνουν και σιδερωνουν και απο ολα.
Θα πρεπει ομως να εχουν λογους για να το κανουν αυτο και οι λογοι δεν ειναι οτι εισαι - ειμαι, το καλυτερο παιδι της γειτονιας.
Τελευταια εντελως φιλικη συμβουλη.
Στην λεω οχι σαν το paolo που βλεπω εδω,
αλλα σαν να (ξανα) μιλαω στο φιλο μου:
Αν δεν γινεις αυτονομος,
να εισαι σε ενα σπιτι που να το ψιλοσυντηρεις (δεν σου λεω τελεια) και στην συνεχεια να κανεις σχεση με συμμετοχη στην καθημερινοτητα της, δεν θα σταυρωσεις γυναικα ποτε σου.
+ότι για να βρεις μια γυναίκα όπως τη θέλεις δλδ μια δούλα που θα μαγειρεύει/θα σκουπίζει/θα σε νταντεύει θα πρέπει κι εσύ να αναλάβεις το ρόλο που είχαν οι άντρες 100 χρόνια πρίν: του κουβαλητή.
Α όλα κι όλα. Αν θες ένα παραδοσιακό μοντέλο να είσαι κι εσύ παραδοσιακός. Εσύ μπορείς να προσφέρεις σε καμμιά το να της ψωνίζεις τα ρούχα της, να την βγάζεις έξω, να την πηγαίνεις ταξίδια? Αν όχι, συμβιβάσου με λιγότερα δηλαδή με τη συντροφιά της όπως κι αυτή θα αρκεστεί στην αντίστοιχη δική σου.
- 19-01-2010, 18:59 #62
Originally posted by melissa
Α όλα κι όλα. Αν θες ένα παραδοσιακό μοντέλο να είσαι κι εσύ παραδοσιακός. Εσύ μπορείς να προσφέρεις σε καμμιά το να της ψωνίζεις τα ρούχα της, να την βγάζεις έξω, να την πηγαίνεις ταξίδια? Αν όχι, συμβιβάσου με λιγότερα δηλαδή με τη συντροφιά της όπως κι αυτή θα αρκεστεί στην αντίστοιχη δική σου.
γενικα μιλωντας,
και για να ειμαστε δικαιοι,
ακομα και σημερα υπαρχουν (μαλλον λιγες, αλλα υπαρχουν) τετοιες γυναικες.
Μονο που θελουν καποιο πακετο απο μεσαιου και ανω εισοδηματος.
Εν ολιγεις θα πρεπει να καταναλωνεις ενα μισθο ξεχωριστο για παρτη της για ολα τα σεσκουλα που χρειαζεται για να σε εχει εφεντη....
Και φυσικα γκρινια πολυ ελαχιστη, ετσι για να μην υπαρχει ανια....
19-01-2010, 19:14 #63
Φυσικά και υπάρχουν γι\'αυτό και το ανέφερα. Αλλά όπως είπες έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Αν ο Paolo δεν μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά δεν μπορεί να γκρινιάζει που δεν παρουσιάζεται στη ζωή του κάποια να τον έχει πασά. Δίνεις και παίρνεις. Αν δε δίνεις τίποτα θα σου έλεγα τι θα πάρεις...
19-01-2010, 21:49 #64
+ότι για να βρεις μια γυναίκα όπως τη θέλεις δλδ μια δούλα που θα μαγειρεύει/θα σκουπίζει/θα σε νταντεύει θα πρέπει κι εσύ να αναλάβεις το ρόλο που είχαν οι άντρες 100 χρόνια πρίν: του κουβαλητή.
Ναι εγώ σε κάποιο βαθμό μπορώ να προσφέρω στη γυναίκα μου αυτά που γράφεις παραπάνω.Όταν γιορτάζει ή σε κάποια επέτειο.Αν εσύ εννοείς να την πηγαίνω στα μπουζούκια κάθε βράδυ ή σε κανένα σαλέ στις Άλπεις τα Χριστούγεννα λυπάμαι αλλά δεν είμαι κανας Βαρδινογιάννης.
19-01-2010, 23:21 #65
Ή θα τρελαθείς εσύ ή εμείς, γνωστικοί όλοι πάντως δε θα μείνουμε! Οι σημερινές γυναίκες μεγαλώνουν με τη λογική ότι σπουδάζουν, δουλεύουν και έχουν τα ίδια δικαιώματα σε μια σχέση με τον άντρα. Μια παράμετρος, είναι ότι κάνουν όσες δουλειές κάνει κι αυτός στο σπίτι. Εσύ αφού οι δουλειές δεν είναι δουλεία γιατί δεν τις κάνεις και απαιτείς να τις κάνει η κοπέλα σου? Τεσπά, ό,τι και να πεις λέω να το λήξω εδώ γιατί νιώθω πως ότι κι αν γράψω θα το ερμηνεύσεις κατά πως σε βολεύει. Καληνύχτα
19-01-2010, 23:56 #66
Originally posted by Paolo_1
Ναι εγώ σε κάποιο βαθμό μπορώ να προσφέρω στη γυναίκα μου αυτά που γράφεις παραπάνω.Όταν γιορτάζει ή σε κάποια επέτειο.Αν εσύ εννοείς να την πηγαίνω στα μπουζούκια κάθε βράδυ ή σε κανένα σαλέ στις Άλπεις τα Χριστούγεννα λυπάμαι αλλά δεν είμαι κανας Βαρδινογιάννης.
20-01-2010, 00:37 #67
Originally posted by Paolo_1
Έχουμε φτάσει στο σημείο οι δουλειές του σπιτιού να θεωρούνται δουλεία;
Το θεμα ειναι οτι αμα θες να κανεις μια σχεση ζωης με μια γυναικα,
αυτο θα πρεπει να σημαινει οτι θα μοιραστεις τα παντα μαζι της με αρμονια.
Απο την κουζινα, μεχρι το πουκαμισο σου και απο το βρακι της μεχρι τις σκεψεις της και τις αγωνιες σου.
Αν ψαχνεις να πετυχεις αλλους διακανονισμους πιο \"συμφερουσες\" μπορει και να το πετυχεις αλλα θα πετυχεις μια μιζερη ζωη.
Σε ενα μιζερο μελλον, μια περηφανη μοναξια κρινεται πιο υγιης.
20-01-2010, 08:49 #68
Jim, λες και τόξερες....
Διάλεξες πάντως σωστό τίτλο!! lol.
20-01-2010, 08:53 #69
Θελω μια γυναικα να με λατρευει,να κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου και να δουλευει και για μενα.
Εγω λεω να αραξω λιγο και να απολαμβανω πνευματικα αγαθα.
Αυτο ειναι επισημη αγγελια:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 09:01 #70
και πολυ σεξ μην ξεχνιομαστε βασικος παραγοντας οχι με ποναει κεφαλι...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 15:37 #71
Ή θα τρελαθείς εσύ ή εμείς, γνωστικοί όλοι πάντως δε θα μείνουμε! Οι σημερινές γυναίκες μεγαλώνουν με τη λογική ότι σπουδάζουν, δουλεύουν και έχουν τα ίδια δικαιώματα σε μια σχέση με τον άντρα. Μια παράμετρος, είναι ότι κάνουν όσες δουλειές κάνει κι αυτός στο σπίτι. Εσύ αφού οι δουλειές δεν είναι δουλεία γιατί δεν τις κάνεις και απαιτείς να τις κάνει η κοπέλα σου? Τεσπά, ό,τι και να πεις λέω να το λήξω εδώ γιατί νιώθω πως ότι κι αν γράψω θα το ερμηνεύσεις κατά πως σε βολεύει. Καληνύχτα
20-01-2010, 15:40 #72
Paolo,
θηλυκότητα σημαινει,
μπουγαδα, απλωμα, σιδερωμα, μαγειρεμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα?
20-01-2010, 15:41 #73
τσκ τσκ,τι ερωτήσεις είναι αυτές κρίνο;
Ο πάολο θέλει τη Μαίρη Παναγιωταρά αλλά σε συσκευασία Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ.λολ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
20-01-2010, 15:50 #74
μωρε ο καθενας θελει οτι του ερθει και αν με ρωτησει καποιος, δικαιωμα του και αν το βρει κιολας με την ευχη μου.
Απο την αλλη,
οπως λεω και στον φιλο μου, ειναι κριμα να τρωει την ζωη μονος του.
Αλλα δεν θα αλλαξω το μυαλο κανενος, και ο καθενας ειναι υπευθυνος για το τι εχει η δεν εχει διπλα του.
20-01-2010, 15:56 #75
Jimmaster,
εγω μπορώ να ρωτήσω αν ειδες την κοπελιά πάλι?Πως τα πήγες ,νιώθεις καλύτερα ?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία