pilates....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

Thread: pilates....

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30

    pilates....

    Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά να έχουμε!!! Εχω γραφτεί πιλάτες κάνω 4 φορές τη βδομάδα θέλω να χάσω κανά 2 κιλά, όχι πως το έχω ανάγκη αλλά για να αισθάνομαι εγώ καλύτερα με το σώμα μου. Άλλοι λένε ότι το πιλάτες δεν βοηθάει στο χάσιμο κιλών και άλλοι λένε πως βοηθάει... Γνωρίζει κανένα από πιλάτες?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    850
    τι εστι \"πιλατες\" αληθεια? Το χω ακουσει ξανα αλλα δεν ξερω.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    712
    Πριν κανά-δυο χρόνια έκανα pilates γιατί βαριόμουν το γυμναστήριο. Για να χάσεις κιλά πρέπει να συνδιάζεις την άσκηση με τη σωστή διατροφή κι εγώ αυτό δεν το έκανα. Θα σου πω όμως ένα πράγμα. Είδα στο σώμα μου τρομερή βελτίωση. Παρότι ήμουν στα ίδια κιλά φαινόμουν πολύ πιο αδύνατη.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    712
    Winston_man νομίζω ότι αυτά τα λινκ θα σου λύσουν την απορία! ;)

    http://www.pilates.gr/pilates.htm

    http://www.express.gr/afieroma/healthyoz_way1/93209oz_2008111493209.php3

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ναι, melissa αυτό που λες το έχω ακούσει κι εγώ γιατί το πιλάτες βελτιώνει θεαματικά τη στάση του σώματος, απ την άλλη λένε ότι γραμμώνει χωρίς να φαίνεσαι φουσκωμένος (όπως στην γυμναστική με βαράκια) Ίσως κάνω και διάδρομο. Απλά αν το πιλάτες δεν βοηθάει στο χάσιμο κιλών κρίμα και τα λεφτά που έδωσα... Την διατροφή μου γενικά την προσέχω πολύ, κιλά είναι δύσκολο να χάσω εγώ γιατί είμαι κανονική στο βάρος 1,73 και 57κιλά θέλω να χάσω κανα 2κιλά και μετά συντήρηση.
    Άμα κάποιος όμως έχει εμπειρία ας μου πει! :P

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    160
    Mikaela ειμαι γυμναστρια και ασχολουμαι χρονια με το pilates, ειναι ορθοσωμικη γυμναστικη που βοηθαει και στην ενδυναμωση γιατι ταυτοχρονα δουλευεις πολλες μυικές ομαδες.
    Με την γυμναστικη γενικα δεν χανεις κιλα.Για μενα πρεπει πρωτα να κανεις διαιτα ή διατροφη πες το οπως θες να χασεις το περιττο βάρος και στη συνεχεια να κανεις γυμναστικη.
    Εκτος αν κάνεις τζογκινκ, ή διαδρομο αλλα και παλι θελει διαιτα.
    To pilates ή θα το λατρεψεις ή θα το μισήσεις.
    Οι δικές μου πελατισσες ειναι ορκισμένες φαν του συγκεκριμενου τροπου γυμνασης εχουν δει θεαματικα αποτελεσματα στο σωμα τους .Ειναι βεβαια λιγο βαρετος αλλα αν η γυμναστρια έχει φαντασια μπορει να προσθεσει και να προσαρμοσει ασκήσεις με μπάλλα, βαρακια λαστιχα..
    Για μενα αξιζει να το δοκιμασεις μια που εδωσες τα χρηματα σου,πιστευω οτι δεν θα πανε χαμενα
    Για οποιαδηποτε απορια ειμαι στη διαθεση σου

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    elpi68 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! είμαι 1,73 και 57κιλά είμαι κανονική στο βάρος και είναι πιστεύω λίγο δύσκολο να χάσω 2 κιλά. Γενικά την διατροφή μου την προσέχω πολύ, άλλα Σαββατοκύριακα πολλές φορές ξεφεύγω λίγο. Πιλάτες κάνω 4 φορές τη βδομάδα 1 με 2 \'ωρες αυτό δεν θα με βοηθήσει καθόλου στο να χάσω 2 κιλά και πόντους? :(( απογοητεύτηκα!!!! χα χα πάντως το πιλάτες κι εγώ το έχω λατρέψει! Σκέφτομαι να κάνω μισή ώρα ελλειπτικό 3 φορές τη βδομάδα μαζί με πιλάτες (1 ώρα)... Απλά επειδή είναι στούντιο πιλάτες για 3 ώρα ελλειπτικό 3/βδομάδα μου ζήτησαν συν 30€ το μήνα και τα βρήκα πολλά (μόνο για πιλάτες δίνω 80 το μήνα)
    Εσύ τι θα μου πρότεινες?

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,082
    πήγαινε και καμια φορά για τρέξιμο.

    πιστέυω πως θα χάσεις τα 2 κιλάκια με το πιλάτες. εγώ από όταν ξεκίνησα γυμναστική έχω χάσει κάποια κιλά, χωρίς να κάνω δίαιτα ( βέβαια τρεφόμουν καλά από πριν) αλλά έτσι κι αλλιως το σώμα σφίγγει και η στάση του βελτιώνεται οπότε δείχνεις πιο λεπτός ακόμα κι αν δεν έχεις χάσει κιλά.

    πάντως μην κολάς στα 2 κιλά τώρα. κάνε την γυμναστική για να νιώθεις πιο καλά και να έχεις φυσική κατάσταση. μετά έρχονται όλα τα άλλα.

  9. #9
    Άμα κάνεις μια καλή δίαιτα, (πρωτεινες και πρασινα), για δυο εβδομάδες και μισή ώρα διάδρομο τρεις φορές την εβδομάδα, θα τα χάσεις πανεύκολα.
    Για το πιλάτες έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, και αν αξιωθώ να ξαναγραφτώ γυμναστήριο, σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    30
    Θέλω να κάνω και ελλειπτικό ταυτόχρονα αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω εκεί που πάει είναι στούντιο πιλάτες όχι γυμναστήριο και για να κάνω μισή ώρα(αυτό το έγραψα λάθος πάνω) ελλειπτικό 3 φορές τη βδομάδα μου ζήτησαν επιπλέον 30€ τα βρήκα υπερβολικά αλλά αν δεν βοηθάει το πιλάτες με 4 φορές τη βδομάδα στο χάσιμο βάρους θα κάνω και ελλειπτικό :((

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,082
    ασε το ελλειπτικό. βγες παιδί μου έξω και τρέξε!

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    160
    Mikaela νομιζω οτι τα κιλα σου ειναι μια χαρα! Καμια φορα οταν τρωμε λιγο παραπανω αισθανομαστε οτι παραπηραμε βάρος.Κανε την διατροφη σου οσο γινεται πιο σωστη πινε πολυ νερο, παρακολουθησε το πιλατες απολαυσε το...
    Οσο για το ελλειπτικο, δεν λεω τα οργανα κανουν καλη δουλεια αλλα ειναι λιγο υπερεκτιμημενα και επειδη κοστιζουν και ακριβα γι αυτο και σου χρεωνει τοσο τις επισκεψεις..
    Για μενα ειναι αρκετα αυτα που κανεις.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •