Results 16 to 19 of 19
Thread: βοηθεια...........
-
12-01-2010, 00:31 #16
υπάρχουν άγνωστοι που νιώθουν όπως εσύ..
Που μένεις?Αθήνα η επαρχία?
- 12-01-2010, 00:35 #17
Originally posted by xena
δεν μ αρεσει ν μιλαω...ακομη κ στους γιατρους αναγκαστηκα.δεν ξερω καν γιατι εγραψα εδω....δεν περιμενω τιποτα....ισως ηθελα να δω αν ακομη κ στην εποχη μας υπαρχουν αγνωστοι ποθ μπορει να νοιαστουν για σενα....ευχαριστω πραγματικα
μπορει να σε βοηθουσε πολυ ομως αν εμπιστευοσουν εναν θεραπευτη να του μιλησεις ειλικρινα για σενα...για ολα τα θεματα...
στον εαυτο σου, μιλας, αληθεια?εχεις καταλαβει τις αιτιες γι αυτο που σου συμβαινει?
21-01-2010, 00:19 #18
μενω θεσ/κη...remedy το προβλημα μου ειναι ο εαυτος μου...ειναι ο μεγαλυτερος μου εχθρος...νιωθω πως οτι κ αν κανω πλεον δεν θα μπορεσω ποτε να μ αγαπησω..........
21-01-2010, 01:21 #19
Γεια σου Ξένια. Σε διάβασα κι εγώ. Δε ξέρω αν μπορώ να σου προσφέρω κάτι, αλλά πολλοί άνθρωποι με τάσεις αυτοκαταστροφής, αν πραγματικά το πάρουν απόφαση τα καταφέρνουν σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι για πόσο διάστημα παίρνεις αγωγή κι αν είναι πολλά τα φάρμακά σου. Ενδέχεται πολλές φορές, οι παρενέργειες των φαρμάκων να ταυτίζονται με τα συμπτώματα της ίδιας της νόσου οπότε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο το μπέρδεμα είναι μεγάλο. Είναι λογικό κατ\' αυτή την έννοια να μη βλέπεις έστω ένα μικρό αποτέλεσμα. Μήπως να το συζητήσεις με το γιατρό σου αυτό; Η ψυχανάλυση που ακριβώς \'σκόνταψε\'; Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο για θέματα αυτογνωσίας εν γένει.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....