Results 1 to 15 of 21
Thread: Αισθανομαι ωραια....
-
12-01-2010, 18:05 #1
Αισθανομαι ωραια....
ειναι η δευτερη συνεδρια που εκανα με τον ψυχιατρο...και αισθανομαι τελεια.
Μου αρεσε οταν του ειπα αισθανομαι πολυ καλα....και μου λεει τι βοηθησε σε αυτη την αλλαγη.
Του λεει τι να σου πω γιατρε οτι με βοηθησε το ιντερνετ?
Πως ρωταει?
Οταν χρειαστηκα βοηθεια κατεβηκαν μεχρι και απο Θεσ/κη για μια αγνωστη φιγουρα στο ιντερνετ.
Εκπληξη και για μενα και για αυτον...οταν τελειωσε η συνεδρια αισθανομουν ωραια...αλλα αισθανοταν και ο γιατρος ωραια το ενοιωθα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 12-01-2010, 18:19 #2
...........:)
12-01-2010, 22:48 #3
:as einai etsi oles oi sinedries..eyxomai:)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-01-2010, 22:51 #4
Καλη συνεχεια. Αληθεια παιρνεις φαρμακα? Ή εισαι εναντιων? (Απλα ρωταω)
12-01-2010, 23:05 #5
Εναντιον φυσικα...αλλα περνω αναγκαστικα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-01-2010, 00:24 #6
Mπραβο, χαιρομαι να ακουω καλα νεα :)
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
13-01-2010, 01:24 #7
Originally posted by keep_walking
ειναι η δευτερη συνεδρια που εκανα με τον ψυχιατρο...και αισθανομαι τελεια.
Μου αρεσε οταν του ειπα αισθανομαι πολυ καλα....και μου λεει τι βοηθησε σε αυτη την αλλαγη.
Του λεει τι να σου πω γιατρε οτι με βοηθησε το ιντερνετ?
Πως ρωταει?
Οταν χρειαστηκα βοηθεια κατεβηκαν μεχρι και απο Θεσ/κη για μια αγνωστη φιγουρα στο ιντερνετ.
Εκπληξη και για μενα και για αυτον...οταν τελειωσε η συνεδρια αισθανομουν ωραια...αλλα αισθανοταν και ο γιατρος ωραια το ενοιωθα.
Η δύναμη, η αισιοδοξία σου, η γλυκιά σου αύρα, είναι πράγματα που ξεχειλίζουν, ακόμα και μέσα απο την εικονική σου φιγούρα.
Καλή εξέλιξη στην όποια προσπάθειά σου εύχομαι απο καρδιάς :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-01-2010, 10:43 #8
Καλή συνέχεια λοιπόν!:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
15-01-2010, 03:41 #9
Μου άρεσε το ποστ σου keep. H αισιοδοξία και η απλότητα που αποπνέει...
Καλή συνέχεια (κάτι μου λέει ότι θα είναι) :)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
15-01-2010, 14:46 #10
keep καλη συνεχεια!
πολυ χαρηκα με την ομορφη εξελιξη της συνεδριας!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
16-01-2010, 07:40 #11
Ναι μαλλον ομως αλλη μια και τερμα γιατι...καλα ειναι ολα αυτα αλλα...το οικονομικο προ των θυρων:(...τουλαχιστον τωρα βεβαια...για το μελλον βλεπουμε:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-01-2010, 12:58 #12
Μπράβο Κιπ να είσαι κάθε μέρα και πιο καλά και όλοι μας παιδιά.Είμαι 10 μέρες χωρίς αντικαταθλιπτικό και το καλύτερο για μένα κοιμήθηκα δεύτερη βραδιά με βαλεριάνα μόνο μετά απο χρόνια χρήση στιλνοξ και αγχωλιτικών.Επίσης σήμερα ζυγίστηκα και εχασα 2 κιλά.Βρήκα την δύναμη να κάνω και δίαιτα.Θέλω να ελπίζω ότι θα κρατήσει,να μην ξαναμπω στο τουνελ το σκοτεινό.Παρακαλάω τον Θεό οι συνθήκες να μην με αναγκάσουν να καταφύγω στα φάρμακα.Το βράδυ είπα θα κοιμηθείς τελείωσε.Πέταξα το λαντόζ να μην υπάρχει στο σπίτι δεν ξέρω αισθάνομαι ενα μικρό φόβο μήπως είναι παροδικό,αλλά με βρίζω και προσπαθώ να το διώχνω απο το μυαλό μου.Σκέφτομαι ότι μου το χρωστούσε η ζωή πια.Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας είναι λίγο.Πιστεύω ότι αν δεν έμπαινα τυχαία στο φόρουμ δεν θα τα είχα καταφέρει.παιδιά θέλω να συνεχίσω ετσι αισθάνομαι ότι έχω μια αγκαλιά απο φίλους που θα με καταλάβουν ανα πάσα στιγμή.
16-01-2010, 13:42 #13
Originally posted by giwta2
Μπράβο Κιπ να είσαι κάθε μέρα και πιο καλά και όλοι μας παιδιά.Είμαι 10 μέρες χωρίς αντικαταθλιπτικό και το καλύτερο για μένα κοιμήθηκα δεύτερη βραδιά με βαλεριάνα μόνο μετά απο χρόνια χρήση στιλνοξ και αγχωλιτικών.Επίσης σήμερα ζυγίστηκα και εχασα 2 κιλά.Βρήκα την δύναμη να κάνω και δίαιτα.Θέλω να ελπίζω ότι θα κρατήσει,να μην ξαναμπω στο τουνελ το σκοτεινό.Παρακαλάω τον Θεό οι συνθήκες να μην με αναγκάσουν να καταφύγω στα φάρμακα.Το βράδυ είπα θα κοιμηθείς τελείωσε.Πέταξα το λαντόζ να μην υπάρχει στο σπίτι δεν ξέρω αισθάνομαι ενα μικρό φόβο μήπως είναι παροδικό,αλλά με βρίζω και προσπαθώ να το διώχνω απο το μυαλό μου.Σκέφτομαι ότι μου το χρωστούσε η ζωή πια.Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας είναι λίγο.Πιστεύω ότι αν δεν έμπαινα τυχαία στο φόρουμ δεν θα τα είχα καταφέρει.παιδιά θέλω να συνεχίσω ετσι αισθάνομαι ότι έχω μια αγκαλιά απο φίλους που θα με καταλάβουν ανα πάσα στιγμή.
Αχ, βρε γιώτα. Ξέρεις πως πάντα θα είμαστε εδώ ....ή εκεί.
Συνέχισε και μη σε πτοεί τίποτα.
16-01-2010, 14:16 #14
Originally posted by keep_walking
Ναι μαλλον ομως αλλη μια και τερμα γιατι...καλα ειναι ολα αυτα αλλα...το οικονομικο προ των θυρων:(...τουλαχιστον τωρα βεβαια...για το μελλον βλεπουμε:)
Μπορείς να πηγαίνεις μια ή δυο φορές το μήνα μέχρι να στρώσουν τα οικονομικά σου:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
16-01-2010, 14:19 #15
Originally posted by giwta2
απλά μην σε \"βρίζεις\"... φέρσου όμορφα στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλα :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
The top five clicker games available right now!
11-09-2024, 12:08 in Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή