πως θα αντέξω 3:50 λεπτά πτήσεις?? :(( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Ευχαριστώ παιδιά. Όλοι έχετε να πείτε πράγματα που βοηθούν την σκέψη να γίνει ποιο θετική κ σίγουρα δίνετε πολύ κουράγιο.
    Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, δεν είμαι ερωτευμένος με την πόλη μου θέλω να φεύγω συνέχεια και το κάνω τώρα και απο αντίδραση όπως λέει πολύ σωστά κ ο Petran. Άλλα όπως προείπα μόνο με το αυτοκίνητό μου. Σίγουρα μου αρέσει να οδηγώ με τις ώρες και όταν οδηγείς έχεις την προσοχή σου στο δρόμο οπότε ξεχνιέσαι κάπως. Να φανταστείτε όταν μου είπε η αδερφή μου για Μαδρίτη της είπα πάμε οδικός (Είναι κ το όνειρό μου ένα ταξίδι οδικός στην Ευρώπη) για να αποφύγω βέβαιε το αεροπλάνο. Αλλα δεν γίνετε στην παρούσα φάση τουλάχιστον.
    Θυμάμαι όταν ήμουν φαντάρος είμουν σε ένα μικρό ξερονήσι και για να φτάσω στο σπίτι μου έπρεπε να πάρω 12 ώρες πλοίο και 9 ώρες λεωφορείο, να περιμένω και 5 ώρες στην Αθήνα γιατί είχε 2 δρομολόγια την μέρα. Τότε δεν το έβλεπα ταλεπορεία (αν και ηταν) μου άρεσε όλη αυτή η εμπειρία και το έκαν 7 φορές περίπου και την τελευταία με φρέσκα τα συμπτώματα, πείρα όμως 2 xanax γι αυτήν την διαδρομή.
    Ενω μου αρέσει τόσο όταν είμαι κάπου αλλού σκέφτομαι ακόμη ένα βράδυ έχουμε και γυρνάμε, δηλαδή να πάρω την εμπειρία (γαλόνι) και να γυρίσω στην ασφάλεια της πόλης μου όπως λέει και η weird κ ας είμαι με το αυτοκίνητο.
    Θα το παλέψω εκεί (αν πάω τελικά) ήθελα και απο παλιά να πάω Μαδρίτη, θα νοικιάσουμε και αυτοκίνητο είπαμε να κάνου καμιά βόλτα έξω απο την πόλη.... Θα είναι τόσο ωραία.... αλλά αυτο το αεροπλάνο τόσες ώρες κ γυρισμό πως θα το νικήσω ..... Δεν ξέρω ας αργήσει λίγο ακόμη να πάρω χρόνο, να πάω να το συζητήσω και με τον γιατρό μου...

Member
    Γεια σας και απο εμένα παιδία...νομιζω οτι είναι η πρώτη φορά που γράφω, ενώ παρακολουθώ το σαιτ καθημερινά. Απλά οσο αφορά το θεμα του αεροπλάνου με αγγίζει ιδιέταιρα... κ γω εδω και χρόνια πάσχω απο διαταραχή πανικού μαζί με \'ολα τα σχετικά. Είναι δύσκολη και ταυτόχρονα πολύ κουραστική όλη αυτη η κατάσταση...σε πάει πολύ πισω σε οτιδίποτε. \'οσο αφορά τα ταξίδια αναγκάζομαι να πετάω αρκετα συχνά...είναι πολυ δύσκολο ... πρέπει καθε φορά να έχω παρέα μαζι μου..έχω κατέβει και πριν τις απογειώσεις 2 φορέσ λογω κρισάρας, απτο πλέιν, αλλά καθε ταξίδι είναι εφιάλτης...η τελεθταία μου πτηση ήταν χθέσ, και αναγκάστηκα να φέρω τον φίλο μου στην άλλη ακρη για να έρθουμε ελλάδα μαζι, για συνοδεία...Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το άγχος του αεροπλάνου γιατί το βιώνω συνεχώς και όχι μόνο για το αεροπλάνο αλλα αυτο είναι άλλο θέμα:P
    Κάθε φο΄ρα που πετάυ στο check in mou kolane mia etiketa me \'\' stand by\'\' se περίπτωση που κατέβω να βρεθεί η βαλίτσα μου αμέσως

αυτά απο μένα...κουράγιο και σε σένα...μπορέι να είναι κουραστικές αυτεσ οι ωρες και καμία φορά και η σκέψη πως θα είσαι στο προορισμό σου λόγω της κατάστασης αυ΄της μπορεί να σε ρίξουν και αυτές...
    Εγώ φέτος μπ\'ηκα σε 18 αεροπλάνα...δεν εχω πάθει απολύτως τπτ όσο αφορά την υγεία μου....απλα ταλαιπωρούμε πολύ....το ίδιο και εσύ, κάνε το ταξιδάκι αυτο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση...δε λέω ότι είναι εύκολο αλλα θα τα καταφέρεις...όπως και εγώ...
    keep walking, life is beautiful...

Senior Member
    petran εχεις απολυτο δικιο!
    δεν θυμαμαι νομιζω το ξαναπα καπου αλλα οταν πριν απο 2 εβδομαδες πηγα στον γιατρο μου και μου ειπε ωραια μαρτη τερμα α χαπια,του απαντησα εγω, και με τι αγοραφοβια μου τι θα γινει?αυτο λοιπον που μου ειπε ειναι οτι δεν ειναι τιποτα και μολις λυσω τα θεματα μου αυτο θα εηαφανιστει ακριβως οπως εμφανιστηκε,απο τη μια στιγμη στην αλλη...για να δουμε..

Την μια μέρα λέω θα πάω γιατί θέλω και μπορώ και την άλλη λέω μακάρι να το καθυστερήσει και άλλο να πάρω χρόνο...
    Έλειπα 2 μέρες απο την πόλη για δουλειά και ομολογώ οτι δεν είχα κανένα σύμπτωμα (φυσικά έπαιζε ρόλο οτι με περίμενε το αυτοκίνητο έξω απ το ξενοδοχείο, το μέσο διαφυγής, και ηταν η 3 φορά που πήγαινα εκεί). Σκέφτηκα μια που ήταν και ο προϊστάμενος μαζί μου να του κάνω μια νύξη για 2 μέρες άδεια τον άλλο μήνα (βασικά να δω εγώ πως θα αντιδράσω που το σοβαρέβω, και μετά να δω την αντίδραση του προϊστάμενου) μου είπε πες μου ημερομηνίες και θα το κοιτάξω (πολύ θετικό όσο αναφορά την άδεια αυτό) διαπιστώνω οτι παρέμεινα ψύχραιμος και δεν άρχισε να μου σφίγγετε το στομάχι.. Καλό αυτό.. Μακάρι να διαρκέσει πολύ γιατί τέτοιες \'\'αλκιονίδες μέρες\'\' έχω ξανα ζήσει αλλά ηταν περαστικές..
    maraki καλός ήρθες. Δεν μπορώ να πω οτι με ανέβασε και πολύ το μήνυμά σου... Το θετικό σ αυτά που γράφεις είναι οτι ενω έχεις κατεβεί απο το αεροπλάνο, ξανα ανέβηκε και άλλη φορά (δεν ξέρω βέβαια αν είχες κ άλλη λύση, μπορεί να ήθελες πολύ καιρό για να γυρνούσες με άλλο μέσο και ηταν η μόνη) αρα έχεις κουράγιο πίστη και τόλμη που πιστεύω είναι τα στοιχεία που θα μας βγάλουν απο αυτό το λούκι \'\'ελπίζω σύντομα για όλλους\'\' !!!

Senior Member
    θα αντέξεις, μην ανησυχείς! να είσαι σίγουρος πως θα υπάρχουν κι άλλα άτομα μέσα στο αεροπλάνο που θα νιώθουν άγχος για την πτήση, οπότε δεν είσαι μόνος!
    δες το και από τη θετική του πλευρα, πας ταξίδι!
    και σιγουρα, ένα βιβλίο ή λίγη μουσική θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12