Results 1 to 8 of 8
-
13-01-2010, 23:16 #1
elleipsh erethismou.. eseis antidrate etsi?
γεια χαρά παιδιά...
αληθεύει αυτό που λένε ότι μόλις δεις μια γυναίκα όμορφη πρέπει σώνει και καλά να ερεθίζεσαι....
εγώ θαυμάζω το ωραίο θέαμα αλλά δεν ερεθίζομαι αν δω μια γυναικάρα στο δρόμο... υπάρχει κανένας σαν και μένα ή είμαι μοναδικός και έχω πρόβλημα?
δεν ξέρω τι να κάνω... πρέπει να κάνω κάτι;
επίσης έχω ένα απίστευτο δέσιμο με μια κοπέλα, φιλαράκια προς το παρόν αλλά δεν έχω νιώσει την ωμή σεξουαλική παρόρμηση.. αντίθετα πολλές φορές έχω νιώσει την ανάγκη να την αγκαλιάσω να την φιλήσω.... δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό.. ίσως αυτά να οδηγούν σε καλύτερη ολοκλήρωση σχέσης...
ευχαριστώ που με ακούσατε
- 14-01-2010, 05:41 #2
Ούτε εγώ ερεθίζομαι όταν δω μια όμορφη γυναίκα.Έχω πρόβλημα γιατρέ μου;λολ
Καλά,γιατί νιώθεις την ανάγκη να ενταχθείς σε ότι λένε άλλοι;Aυτό είναι το θέμα στην ουσία,για ποιο λόγο σε βάζεις κάτω από το μικροσκόπιο και εξετάζεις αν αντιδράς φυσιολογικά ή όχι;
Ποιος το ορίζει άραγε το φυσιολογικό;
;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-01-2010, 07:26 #3
Δεν ξερω αμηχανε τι να σου πω...ειναι και λιγο αμηχανο θεμα.
Παντως θυμαμε μια φορα ειχα παρει εξοδο απο στρατο μετα απο πολυ καιρο...εβλεπα γυναικες στο δρομο και με ειχε πιασει πριαπισμος λολ....δεν μου εχει ξανατυχει απο τοτε σε τετοιο βαθμο.
Τεσπα...μην σε ανησυχουν τετοια θεματα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-01-2010, 09:47 #4
ειναι πολλοι που εχω ακουσει αυτο το πραγμα και μπορω να σου πω απο πρωτο χερι οτι δνε ειναι και αφυσικο..δεν ειμαι ειδικος μπορει να λεω μπαρουφες αλλα ειναι πολλλοι που ελκονται απο αλλο φυλο αλλα δεν ερεθιζονται απαραιτητα μολις δουν κατι ελκυστικοη ακομα και ημιγυμνο!..εσυ να σαι ο ευατος σου και να μην σε νοιζει κανεις σε αυτο το θεμα!ολα καλα!
14-01-2010, 11:42 #5
Η έκφραση τρυφερότητας αμήχανε,αφού αυτό νιώθετε να σας εκφράζει στη συγκεκριμένη φάση,είναι μια χαρά.(πάντα είναι μια χαρά).Όταν το θελήσετε κι οι δυο,θα προχωρήσετε και παρακάτω.:)Προς το παρόν εξερευνήστε,παίξτε και χαρείτε το,δίχως έγνοιες και περιττά άγχη.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-01-2010, 15:20 #6
Μάλλον δεν έχεις πάει ακόμα φαντάρος φίλε.Πάνε και μετά θα σε ερεθίζουν ακόμα και οι \'θείες\'.
15-01-2010, 15:36 #7
Originally posted by amhxanos
αληθεύει αυτό που λένε ότι μόλις δεις μια γυναίκα όμορφη πρέπει σώνει και καλά να ερεθίζεσαι....
;)
05-02-2010, 08:45 #8
το σηκωμα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο παρα σωματικο,τι θελω να πω,πχ μπορει να δεις μια στο δρομο να τα χει πεταξει ολα εξω και να σε χαλαρα σαν μην συμβαινει τπτ και μετα να σκεφτεις το εξωφυλλο του πλειμπου,η καλυτερα ενα βιντεακι του γιουπορν και να ανηψωθεις,εγω το ιδιο παθαινω οταν βλεπω μια στο δρομο δεν νιωθω τπτ
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία