Results 31 to 32 of 32
-
14-01-2010, 16:14 #31
Originally posted by DissolvedGirl
Μπορείς να προετοιμάζεσαι για την μελλοντική εξέλιξη της εξωτερικής σου εμφάνισης από τώρα (μια καλή ενυδατικη κρέμα, γυμναστική που και που, βούρτσισμα δοντιών κτλ) αλλα αν φτάσεις σε σημείο να αγχώνεσαι, λυπάμαι, αλλα έχεις πολύ σοβαρότερα προβλήματα να φροντίσεις από την φθορά εξωτερικής σου εμφάνισης.
- 14-01-2010, 16:21 #32
Originally posted by melene
σοβαροτερα προβληματα?για καποιον κατι τετοιο μπορει να ναι μαρτυριο..το πως φαινεται αυτο στα δικα σου η τα δικα μου ματια δεν σημαινει οτι και για καποιον αλλο θα ναι ηλιθιο να το σκεφτεται και να ανησυχει...
Edit: Dysmorphophobia είναι ο,τι πιο κοντινό βρήκα...
Y.Γ. γιατί μόλις μου έσκασε flashaκι. Τα περισσότερα από τα άτομα που ξέρω, ιδιαιτερα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από τη δικη μου, που φροντίζουν με υπερβάλλοντα ζήλο την εξωτερική τους εμφάνιση και μάλιστα χωρίς να εμπίπτουν και σε κάποιο \"στάνταρ\" ομορφιάς η να το απαιτεί η δουλειά τους, νιώθουν ότι το μονο που αξίζει πάνω τους είναι η ομορφιά τους. Αισθάνονται ότι στους άλλους τομείς της ζωής τους δεν τα έχουν καταφέρει όσο καλά θα ήθελαν, και πιάνονται από την καλαισθησία του σώματος και του προσώπου τους ως σανίδα σωτηρίας για την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Και άλλοι το κάνουν με τα παιδιά τους, άλλοι με την καριέρα τους...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία