Πονοκεφαλος και κινητο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Banned

Πονοκεφαλος και κινητο

παιδια εχω φρικαρει εχω τυψεις για κατι με τιπτοα δεν μπορω να βαλω ακουστικα οταν μιλαω στο τηλ και μιλαω πολυ με τον φιλο μ που ειν αι μακρια τωρα..
    τον τελ καιρο εχω πονοκεφαλους αλλα και λιγο αχγος με δουλεια και δεν κοιμαμαι καλα 5 ωρες δεν μ φτανουν δγηλαδη καπου ακουσα για ογκους στο κεφαλι με κινητα οπως μ τα λεγαν παλια και τα χω παιξει λιγο..το ξερω δεν ειστε γιατροι αλλα πειτε...

Senior Member
    Με 5 ωρες υπνο και εγω θα ειχα πονοκεφαλους ^_^

Senior Member
    εγω να δεις...!!!

Banned
    λετε ρε παιδια/ημουν πεπεισμενη οτι αμα πηγαινα γιατρο θα μου λεγε κατι κακο..
    δεν μου χει φυγει ακομα
    αλλα τωρα που το κφετομαι κοιμαμαι καμια φορα τα μεσημερια μπας και γινει κατι!αλλα που!
    βασικα κανονικα δουλευω αλλα κανω και καποιες αλλες ασχολιες δεν οργανωνω και σωστα το χρονο μου..

Senior Member
    προσπαθησε να κοψεις τον μεσημβρηνο υπνο και αντιστοιχα να αυξησεις τον βραδυνο...αν θυμαμαι καλα οι ωρες βαθυτερου υπνου ειναι 23/24/1 και δεν αναπληρωνονται με οσες αλλες ασχετες ωρες κοιμηθεις...καπου το ειχα διαβασει...αν η ζωη σου ειναι αγχωτικη ειναι λογικο οτι θα εχεις και καποια προβληματα...αν μπορεις να κανεις και να τηρησεις καποιο προγραμμα θα ηταν ιδανικο...αν οχι τουλαχιστον να προσεξεις τον υπνο σου και να προσπαθησεις να μην αγχωνεσαι...δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο που σκεφτεσαι, αλλα αν σε ηρεμει πηγαινε και σε κανενα γιατρο να στο επιβεβαιωσει...

Senior Member
    Sunset καλησπέρα. Πέρα απ\' το θέμα του ύπνου σου, μήπως να έκανες μια προσπάθεια να φορέσεις τα ακουστικά ή το bluetooth; Γιατί να μη το ζορίσεις λίγο σε περίπτωση που όντως \'παίζει\' και το κινητό στο θέμα \'πονοκέφαλος\'. Θα προτιμούσα λίγη δυσφορία με τ\' ακουστικά στ\' αυτιά, παρά τη δυσφορία των πονοκεφάλων. Κι εγώ δυσκολεύτηκα για παράδειγμα στην αρχή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο - έχει κάποιες διαδικασίες μέχρι να εξοικειωθεί κανείς - αλλά κατάφερα να μη καπνίζω πια. Δικός μου προσωπικός \'πονοκέφαλος\' πάντως, είναι να καταφέρω μια μέρα να απαλλαγώ εντελώς απ\' την κινητή τηλεφωνία!... ...

Banned
    egw to sixainomai to kinhto se anthithesh px me tous ypologistes alla mono ston filo m milaw alliws tha kane mpanio sthnn thhallassa gia bleutooth dne exw akoysei kala logia alla apo xtes bazw siga siga akoystika..

Banned
    βεβεια δενξερω αν ειναι κοολ αλλα παντα μ φαινονταν αστειο ενα ατομο με ακουστικα να μιλαει στο υπερπεραν αλλα το εφαρμοζω τι να κανω!λεω στην δουλεια γιατι δεν δουλευει να μιλαω χωρις και στο σπιτι να τα φοραω!

Senior Member
    Το μονο που ξέρω για τα κινητά είναι ότι, όταν κοιμάσαι, καλο είναι να το έχεις κλειστό η τουλάχιστον 2 μετρα μακρυά από το κεφάλι σου. Παλαιότερα ρύθμιζα το κινητό μου να με ξυπνάει, και για κάποιον λόγο ούτε αισθανόμουν χαρούμενη όταν σηκωνόμουν το πρωί, ούτε ξεκούραστη. Από τότε που το αφήνω πιο μακρυά και επέστρεψα στο κλασσικό μου ξυπνητήρι, με παίρνει πιο γρήγορα ο ύπνος το βραδυ και νομίζω ότι ξυπνάω με περισσότερο κέφι.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.