Results 31 to 45 of 71
Thread: φοβια - κοκκινισμα
-
08-04-2010, 22:40 #31
ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ!
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ...ΝΑΙ , ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΚΟΛΑ!ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ , ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ή ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ κλπ...). ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΟΒΙΑ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ (ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!ΔΟΥΛΈΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ , ΕΙΜΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ) , ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ , Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ , ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ κλπ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΥΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ(!!!) ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η - ΛΟΓΙΚΑ - ΕΡΥΘΡΟΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ).
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ (ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ) , ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΟΚΚΙΝΙΣΩ ... ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?? (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ , ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ!
- 08-04-2010, 22:42 #32
...ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ-ΜΕΓΑΛΥΤΡΕΡΟ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ)!
08-04-2010, 23:59 #33
Προς fghfgh
Κοκκινίζεις εννοείς σε φάσεις που ντρέπεσαι? Συνήθως σε ποιες καταστάσεις κοκκινίζεις? Έχεις προσέξει?
09-04-2010, 00:50 #34
Να προσθέσω κάτι.
Κι εμένα κάποιες λιγοστές φορές με πιάνει αυτό και νομίζω ότι έχω γίνει κατακόκκινη, ενώ δεν ισχύει γιατί τολμάω και το ρωτάω είτε εκείνη τη στιγμή είτε μετάενώ άλλες φορές που δεν το σκέφτομαι μου λένε \"ωπ κοκκίνησες κοπελιά\".
Οπότε πολλές φορές μπορεί να νιώθουμε δυσφορία και να νομίζουμε ότι αυτό εκδηλώνεται και εξωτερικά αλλά αυτό να μην ισχύει.
Σε κάθε περίπτωση, το ωφέλιμο δεν είναι το να μαστιγώνουμε τον εαυτό μας γιατί αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα αλλά το να αναλύσουμε γιατί μας συμβαίνει αυτό.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
09-04-2010, 01:24 #35
Καλησπέρα σας!!!Είναι θέμα εγκεφαλικό...καθαρά.Το ίδιο πρόβλημα το \'εχω και εγώ,αλλά το δέρμα μου σκίζεται κίολας και κυρίως όταν πιέζομαι ή έχω άχγος!!!Τον τελευταίο καιρό έχω βγάλει και κάτι ευρυαγγίες......είναι όμως καθαρά εγκεφαλικό απλά θεωρω ότι δεν μπορει να ξεκολήσει ο εγκεφαλος μας απο εκεί...
09-04-2010, 09:35 #36
Originally posted by PETRAN
Προς fghfgh
Κοκκινίζεις εννοείς σε φάσεις που ντρέπεσαι? Συνήθως σε ποιες καταστάσεις κοκκινίζεις? Έχεις προσέξει?
ΕΑΝ ΒΡΕΘΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΩ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΩ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ!) ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ \"ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ\". ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ πχ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ (ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ \"ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ κλπ...\"
ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΦΟΒΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ π.χ. ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ MEETINGS , ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Ή ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!).
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ & ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ!!!
09-04-2010, 09:59 #37
Τι να πω εγώ που έχω το αντίθετο πρόβλημα και δεν κοκκινίζω ποτέ;Ξέρεις πόσο ευγενή εντύπωση κάνουν τα άτομα που κοκκινίζουν που και που,έτσι ρε παιδί μ\',από ντροπή,από αμηχανία,από ευαισθησία,είναι πολύ γλυκούλι,γιατί το παίρνετε όλοι τόσο βαριά,δεν το κατανοώ,ειλικρινά.Εγώ θα ήθελα να κοκκινίζω λιγάκι(και καμιά φορά χαστουκίζομαι πριν βγω,για να αποκτήσω λίγο χρώμα αιδούς,λοοολ)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
09-04-2010, 18:05 #38
Originally posted by RainAndWind
Τι να πω εγώ που έχω το αντίθετο πρόβλημα και δεν κοκκινίζω ποτέ;Ξέρεις πόσο ευγενή εντύπωση κάνουν τα άτομα που κοκκινίζουν που και που,έτσι ρε παιδί μ\',από ντροπή,από αμηχανία,από ευαισθησία,είναι πολύ γλυκούλι,γιατί το παίρνετε όλοι τόσο βαριά,δεν το κατανοώ,ειλικρινά.Εγώ θα ήθελα να κοκκινίζω λιγάκι(και καμιά φορά χαστουκίζομαι πριν βγω,για να αποκτήσω λίγο χρώμα αιδούς,λοοολ)
25-10-2010, 14:33 #39
paidia kai egw exw akribws to idio problhma...edw kai merikous mhnes (enw palia den eixa katalabei kati..)kokkinizw poly otan milaw me kapoious antrwpous!kai gnwstous mou kai agnwstous!kai filous mou kai asxetous!oxi panta..alla tis perissoteres fores..!!den mporw na katalabw ti exw pathei..den exw milhsei egw sth zwh mou pote se kapoion o opoios enw tou milaw na kokkinizei..giauto me exei anhsyxhsei poly.ti na kanw?eseis oloi to kseperasate?an nai pws?
to psaksa kai sto google kai kati leei gia facial blushing...auta ta exete dei...h apatewnies twn egglezwn einai?
sas parakalw..me talaipwrei poly auto to thema..ti mporw na kanwww????
euxaristw ek twn proterwn!
23-02-2011, 21:28 #40
Αυτο το θέμα είναι για μένα
Καταρχήν να πω πως όσοι λέτε πως είναι γλυκό και γιατί χολοσκάμε... μάλλον δεν έχετε καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. Προφανώς είναι καθαρά ψυχολογικό, αλλά αν το έχεις και το σκέφτεσαι, είναι πραγματικό μαρτύριο. Εγώ κοκκίνιζα από μικρή σε φυσιολογικό βαθμό όταν πχ έλεγα μάθημα κλπ, αλλά αυτό δεν είναι τόσο χάλια, γιατί το παθάινει πολύς κόσμος. Από τότε που άρχισαν κάποιοι να το παρατηρούν παραπάνω και να λένε "γιατί κοκκίνησες" (η μισητή έκφραση)... άρχισε να μου δημιουργείται άγχος ότι θα κοκκινίσω, με αποτέλεσμα να κοκκινίζω. Κοκκινίζω με συγκεκριμένα άτομα ανά περιόδους, χωρίς λόγο, επειδή πχ μια φορά μου πέρασε από το μυαλό όταν ήμουν με τον Χ. ότι μπορεί να κοκκινίσω, και από τότε γίνομαι παντζάρι κάθε φορά που τον βλέπω μπροστά μου. Και φαντάζεστε πόσο άβολο είναι αυτό σε εργασιακό χώρο, έτσι; Μιλάμε για ανθρώπους για τους οποίους δε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό τίποτα απολύτως.
Επίσης δεν είμαι καθόλου ντροπαλή και δεν αγχώνομαι καθόλου... απλά ανά περιόδους έχω αυτό το πρόβλημα.
Civileng09 και fghfgh, σας καταλαβαίνω απόλυτα και σας στελνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!
25-02-2011, 16:04 #41
αν δεν κοκκίνιζες, θα έβρισκες κάτι άλλο να σε μπλοκάρει. είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας το πως αντιλαμβάνεσαι και ερμηνεύεις αυτά τα ερεθίσματα.
20-10-2011, 18:07 #42
24-10-2011, 22:27 #43
to exw kai egw
gia sas ime neos sto forum kai 8a i8ela na pw oti kai egw exw ena adistixo provlima... Mono se megalitero va8mo. diladi otan erxome se diskoli 8esi den ginome aplws kokinos ginome pantzari kai to xirotero ine otan oi aloi m lene oti kokinizw eki ine pu 8elw na me katapiei i gh afu ime pio kokinos apo pote :/ To 8ema ine oti ime poli koinwnikos kai den exw auto to provlima para mono kiriws otan exei proigi8ei mia sizitisi me megalitero se ilikia atomo gia kiriws erwtika 8emata ( kopeles, sex , apopseis i akoma kai xiumor tipu ela mwre afu se latrevei) se xwrus me polla atoma . To paratirisa prwti fora otan vgika gia prwti fora me kopela monos m. stin deutera gimnasiu otan tis prwtina na faei na dokimasei to fagito m ( m to ipe i idia) Sas parakalw opiws borei na dwsei estw kai mia simvuli gia na to apofigw estw stus kinwnikus xwrus as m tin dwsei :/
28-10-2011, 01:49 #44
Κι εγώ ανήκω στο ίδιο team κοκκινίσματος...!
Δεν το έχω συζητήσει ποτέ και με κανέναν!Χαίρομαι όμως που όλως τυχαίως βρήκα αυτό το site στο ιντερνετ και μπόρεσα να μοιραστώ το μυστικό μου.
Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα και ευελπιστώ ότι υπάρχει τρόπος!Πρώτον και σημαντικότερον είναι να μν αισθανόμαστε ενοχές και να τα έχουμε καλά με την συνείδηση μας.Ποιός είναι αυτός που μας θα ορίζει πότε θα κοκκινήσουμε?Και πολλοί θα σκεφτούν κάποιον φίλο που τον φέρνει σε δύσκολη θέση την συγκεκριμένη στγμή του κοκκινίσματος ή οτιδήποτε.Εγώ σας λέω ότι εμείς οι ίδιοι το ρυθμίζουμε.
Όσο το σκεφτόμαστε,τόσο το χειρότερο.Σας το υπογράφω!
Οι σκέψεις είναι τα πάντα.Μια αρνητική σκέψη δεν σημαίνει ότι ειναι και πραγματική.Κι αυτό είναι το μέγα λάθος!Πρέπει λοιπόν(μιλάω για μας τους πιο χαμηλών τόνων) να χαζογελάμε,να παίρνουμε τα πράγματα στην πιο light πλευρά τους και να μν δίνουμε αναφορά σε όλους κ για όλα.Η ζωή είναι δική μας και εμείς την διαμορφώνουμε με τις σκέψεις μας.Ας κάνουμε μια προσπάθεια κι ας αφήσουμε τις ματαιοδοξίες για τους ανίκανους.Κι εγώ η κόκκινη μαζί σας!
28-10-2011, 01:53 #45
εδώ είμαστε...
Κι εγώ ανήκω στο ίδιο team κοκκινίσματος...!
Δεν το έχω συζητήσει ποτέ και με κανέναν!Χαίρομαι όμως που όλως τυχαίως βρήκα αυτό το site στο ιντερνετ και μπόρεσα να μοιραστώ το μυστικό μου.
Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα και ευελπιστώ ότι υπάρχει τρόπος!Πρώτον και σημαντικότερον είναι να μν αισθανόμαστε ενοχές και να τα έχουμε καλά με την συνείδηση μας.Ποιός είναι αυτός που μας θα ορίζει πότε θα κοκκινήσουμε?Και πολλοί θα σκεφτούν κάποιον φίλο που τον φέρνει σε δύσκολη θέση την συγκεκριμένη στγμή του κοκκινίσματος ή οτιδήποτε.Εγώ σας λέω ότι εμείς οι ίδιοι το ρυθμίζουμε.
Όσο το σκεφτόμαστε,τόσο το χειρότερο.Σας το υπογράφω!
Οι σκέψεις είναι τα πάντα.Μια αρνητική σκέψη δεν σημαίνει ότι ειναι και πραγματική.Κι αυτό είναι το μέγα λάθος!Πρέπει λοιπόν(μιλάω για μας τους πιο χαμηλών τόνων) να χαζογελάμε,να παίρνουμε τα πράγματα στην πιο light πλευρά τους και να μν δίνουμε αναφορά σε όλους κ για όλα.Η ζωή είναι δική μας και εμείς την διαμορφώνουμε με τις σκέψεις μας.Ας κάνουμε μια προσπάθεια κι ας αφήσουμε τις ματαιοδοξίες για τους ανίκανους.Κι εγώ η κόκκινη μαζί σας!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια