Ψύχωση και βλακεία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Originally posted by keep_walking
    ψυχωση είναι όταν μια κατάσταση σου γίνεται εμμονή; δηλαδή σαν να έχεις κάποιο κόλλημα με κάτι; Αυτό μάλλον χρειάζεται ψυχιάτρο και ίσως και φαρμακευτική αγωγή. ο ψυχωτικός μοιάζει με βλάκα πολλές φορές γιατί και οι δυο μπορεί να είναι κολλημένοι με κάτι για αυτό έγραψα ψύχωση = βλακεία. Αλλωστε εγώ τον τίτλο προσπαθώ να εξηγήσω!!!
    Ψύχωση δεν είναι η παθολογική ανωμαλία της ψυχής που χαρακτηρίζεται από απώλεια επαφής με την πραγματικότητα και διακοπή σχέσεων με τους άλλους , με αποτέλεσμα τη δυσκολία του αρρωστου να προσαρμοστεί κοινωνικά. Δεν μοιάζει με την βλακεία δηλαδή; βλαμμενος= πειραγμένος αυτός που έπαθε βλάβη ο ψυχωτικός δεν είναι κάποιος με βλάβη;
    Οχι αυτος που εχει αγχος και αυχενικο εχει σοβαροτερο προβλημα...ιδιως αν ειναι νοσηλευτρια και ρωταει εμας να τις λυσουμε το...αυχενικο προβλημα.

αχααααααααα....λολ

Senior Member
    Δεσποινα...μην τροποποιεις μηνυματα γραψε καινουρια...τελοσπαντων...σε ερωτω εγω εσυ τι ασχημο βλεπεις στη δικια μου αποψη?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

δεσποινα εισαι μια μικρουλα λιβελουλα:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Originally posted by olgaki82
    δεσποινα εισαι μια μικρουλα λιβελουλα:)

ακριβως αυτο σκέφτηκα και γω ολγακι........:)

ουτε καλο ουτε κακο,μου θυμιζεις πολυ εντονα ενα πρωην μελος:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    χμμ μαλλον οχι ολγα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ
    Δεσποινα...μην τροποποιεις μηνυματα γραψε καινουρια...τελοσπαντων...σε ερωτω εγω εσυ τι ασχημο βλεπεις στη δικια μου αποψη?

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΙΟ ΜΥΝΗΜΑ;ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεσποινα, υπαρχει φορμα που φαινεται πως αλλαζεις τα μνμ σου. Πχ, σε αυτο έβγαλες το κομματι που ελεγε, \"Πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα εσυ\".
    Καταλαβες?

Originally posted by Θεοφανία

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΙΟ ΜΥΝΗΜΑ;ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεσποινα, υπαρχει φορμα που φαινεται πως αλλαζεις τα μνμ σου. Πχ, σε αυτο έβγαλες το κομματι που ελεγε, \"Πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα εσυ\".
    Καταλαβες?
    ΕΣΥ;

Εγω, τι?

Member
    Πολύ ενδιαφέρον το φορουμ. Μάλλον η ευ0-ειδής κουτοπονηριά παίρνει τα πρωτιά σε αυτό το θέμα (αν και για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στα δύο φύλλα εφόσον αυτά εξελίσσονται στο ίδιο περιβάλλον).

Originally posted by oXe
    η ευ0-ειδης
    νεα λέξη και έχω μείνει πίσω?

Τι ακριβως σημαίνει αυτο οχε?

Α, να ρωτήσω και κατι?
    Το οχε απο που βγαινει?

Senior Member
    Μαλλον στην Ευα...εκει παει το μυαλο μου...ξερεις αυτη που μας εκανε να φαμε το μηλο και τρωμε φρικες τωρα.

Αν κρινω παντως απο την ωριμοτητα καποιας ναι ψηφιζω και εγω αυτο που προειπατε...πανικ...εκτος αν εχουμε αλλο ενα unique case.

Member
    Ευό-ειδής. Το είπα χαριτολογόντας και με χιουμοριστική διάθεση η αν θες εννόησα την γυναικεία πονηριά. Πάτησα λάθος πλήκτρο.

Member
    Μαλλον στην Ευα...εκει παει το μυαλο μου...ξερεις αυτη που μας εκανε να φαμε το μηλο και τρωμε φρικες τωρα.
    thumbs up

Αν κρινω παντως απο την ωριμοτητα καποιας ναι ψηφιζω και εγω αυτο που προειπατε...πανικ...εκτος αν εχουμε αλλο ενα unique case.
    Αγαπητέ μάθε πως το κατιναριό βλάπτει σοβαρά τον άντρα. Το έμαθα καλά εγώ και το πληρώνω κάθε μέρα αυτό το λάθος μου (το δικαίωμα που έδωσα δηλαδή ώστε να είμαι μέρος ενός καθημερινού κουτσομπολιού).

Cest la vie, έτσι είναι η ζωή, δεν είναι ίση για όλους.

Originally posted by oXe
    Ευό-ειδής. Το είπα χαριτολογόντας και με χιουμοριστική διάθεση η αν θες εννόησα την γυναικεία πονηριά. Πάτησα λάθος πλήκτρο.
    Και? Που κολαει στο θεμα η γυναικεια πονηρια?

Originally posted by oXe
    thumbs up

Αγαπητέ μάθε πως το κατιναριό βλάπτει σοβαρά τον άντρα. Το έμαθα καλά εγώ και το πληρώνω κάθε μέρα αυτό το λάθος μου (το δικαίωμα που έδωσα δηλαδή ώστε να είμαι μέρος ενός καθημερινού κουτσομπολιού).

Cest la vie, έτσι είναι η ζωή, δεν είναι ίση για όλους.

Αλλο ενα ποστ που θελει μεταφραση αγαπητε οχε.

Page 2 of 2 FirstFirst 12