gay - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 213

Thread: gay

Senior Member
    Τελικά στο\"αγάπα τον πλησίον σου\"αυτοί που πιστεύουν λιγότερο είναι οι χριστιανοί.:P:P
    Σε καλό μου,θυμήθηκα και τη Λόλα τώρα...

Aστεία αστεία,η μητέρα που με κακοποιούσε χρόνια ολόκληρα ήταν μία καλή,σεμνή χριστιανή.Πρώτη τις Κυριακές στην εκκλησία,πρώτη στα χεροφιλήματα,πρώτη στα κεριά και στα λιβάνια,στα μνημόσυνα,στα κόλυβα και τους άρτους υπέρ της συγχώρεσης των ψυχών των ηλικιωμένων που είχε βρίσει,δείρει και εκμεταλλευτεί την αδυναμία τους στο έπακρο.
    Και επίσης όσους πιστούς φανατικούς ξέρω,κανέναν δε σέβομαι και δεν εκτιμώ,ούτε τις ποιότητες του χαρακτήρα του,ούτε την κοινωνική τους στάση.

Αγαπητοί χριστιανοί,ή εσείς είστε εκτός πραγματικότητας και έχετε προσαρμόσει τις αρχές της θρησκείας σας όπως γουστάρετε μέσα στο μυαλό σας,ή κάθε οργανωμένη θρησκεία αυτό που δημιουργεί είναι άτομα γεμάτα άθλιους κομπλεξισμούς,και σάπια ιδεώδη.
    Διαλέχτε και πάρτε.

Krino,το κείμενο για τη γλώσσα που παράθεσες είναι ένα από αυτά που με έχουν επηρεάσει πολύ στη διαμόρφωση άποψης.
    Να τονίσω για όσους δε το γνωρίζουν πως ο Λύο Καλοβυρνάς είναι ένα άτομο γνωστό στο χώρο των ακτιβιστών,ενδιαφερόμενων για δράση πολιτών,και η συμβολή του στον αγώνα των ομοφυλόφιλων για ίσα δικαιώματα πολύ σημαντικός.

Να τονίσω επίσης πως πρόσφατα δικάστηκε για προσβολή του \"σεβασμιότατου\"Σεραφείμ,μ� �τροπολίτη Πειραιώς,όπου ο παπάς θεωρούσε ένα εκατομμύριο ευρά απαραίτητα για να φτιάξει η πληγωμένη του προσωπικότητα.Φυσικά,για τις πληγωμένες προσωπικότητες που η δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους πρόσβαλε,έθιγε με τρόπο άθλιο και σαχλό,για τους ανθρώπους που κακοποιούσε-όπως εκατοντάδες χρόνια κάνουν οι εκπρόσωποι ενός Θεού δίχως έλεος,την πάπια.Ένα συγγνώμη δεν βγήκε από το στοματάκι του φωτισμένου ρήτορα μίσους.:P

Πώς αντέχετε τόση αγάπη μέσα σας εσείς οι πιστοί κι οι αρχηγοί σας,είναι άξιο θαυμασμού.Ειλικρινά με εντυπωσιάζετε.
    Δεν σκάτε;Εμείς οι ανάλγητοι άθεοι θα είχαμε πραγματικά σκάσει,λολ.
    Δεν υπάρχει χειρότερος υποκριτής από αυτόν που διδάσκει την αγάπη αλλά πιστεύει στο μίσος.

Στο θέμα μας.Ρέμεντυ και Πετράν,ίσως μια απλή συγγνώμη να ήταν αρκετή.Δε χρειάζονται κατεβατά.Κι οι δύο ξεφύγατε των ορίων.Όχι πως και αυτό δεν είναι ανθρώπινο.Όλοι μας ανά καιρούς το παθαίνουμε,τα πάθη είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση.
    Πέραν τούτου,η υποβάθμιση του ρόλου του Petran από τη Ρεμ,με ενόχλησε.Υπάρχει καμία ζυγαριά όπου ζυγίζεται η προσφορά των μελών και αν ναι,γιατί εγώ δεν την κατέχω τη ρημάδα;Τα κατεβατά του Petran είναι το ίδιο σημαντικά με τα κατεβατά καθενός άλλου από εμάς.Και προσωπικά θεωρώ πως έχει βοηθήσει πολλά άτομα,χωρίς μάλιστα να δέχεται και τις περισσότερες φορές ένα απλό ευχαριστώ,αντίθετα από άλλους.Μήπως βγάζουμε πάνω του μία υπερβολική αυστηρότητα γιατί και καλά είναι \"σπουδαγμένος\";So fuckin\'what?Ας μην υποτιμάμε τη συμβολή κανενός μέλους.Ο καθένας προσφέρει ό,τι μπορεί,με τον τρόπο που μπορεί.Ας μην κρατάμε χαρακάκια ποιος την έχει μακρύτερη μια ζωή.(για τις γυναίκες αυτή η φράση θα μπορούσε να εκληφθεί ως \"φθόνος του πέους\"λοολ).

Γενικά,
    ΚΟΝΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

Λέω να προσπαθήσουμε να φύγουμε από το εγώ και να πάμε λίγο στο εμείς.
    Και δεν έγινε και κανένα τρομερό κακό,αυτούς τους καβγάδες δεν πρέπει να τους βλέπουμε ως το θηρίο της αποκάλυψης(είδατε πως το έχω η ρουφιάνα και το θρησκευτικό;):P
    Σιγά τα ωά,καβγαδίσαμε.Μωρέ,δε μού΄χει ξαναματατύχει να ιδώ τέτοιο πράμα.

Να κάνω μια ερώτηση;Γιατί τους φοβόμαστε αλήθεια;Κάτι άλλο που με προβλημάτισε ήταν αυτό.To forum το έχουμε ψυχαναλύσει ποτέ;Έχει το forum φόβο για την έκφραση του θυμού του;Xμ,τόσο καιρό διαβάζω πως η έκφραση του θυμού μας είναι δείγμα υγείας,λάθος διάβαζα;:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by afrula
    κρινο καλα στα χωνουν ολοι!αντε:P!στα γενεθλια μου βρηκες να βαλεις το συγκεκριμενο βιντεο?Και εφυγες!! πολυ καλος εισαι.Συγχαρητηρια.

εφυγα ε?
    ε τι να κανουμε, ξερεις δουλευουμε κιολας, για να βγαλουμε τον επιουσιον που ελεγε και Υψιστος....

Καλος ο Υψιστος, αλλα στο μεροκαματο, μας εχει τσακισει.
    Δεν πανα προσευχεσαι, δεν πανα να νηστευεις, το πρωι πρεπει να σηκωθεις αλλιως γιοκ.

Ετσι με εντολες του Υψιστου, την πατησες αφρουλα και την εκανα....

Banned
    Originally posted by RainAndWind

Στο θέμα μας.Ρέμεντυ και Πετράν,ίσως μια απλή συγγνώμη να ήταν αρκετή.Δε χρειάζονται κατεβατά.Κι οι δύο ξεφύγατε των ορίων.Όχι πως και αυτό δεν είναι ανθρώπινο.Όλοι μας ανά καιρούς το παθαίνουμε,τα πάθη είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση.

αηδιες.....
    αν δεν την καταβρισκαν, δεν θα το εκαναν.

Αφηστε το κοσμο να εκφραστει και να ξεδωσει.
    Να δεις που τα παιδια, με τα απο το ξεκατινιασμα του ΣΚ, αυτη την εβδομαδα θα ειναι σε καλυτερη φορμα.
    Ο καθενας κατι τον καταπιεζει και εξομαλυνει τα οποια παθη του εδω στο φορουμ, (το αν παιρνει φαρμακα δεν εχει σχεση) οποτε δεν βλεπω το λογο για περαιτερω αναλυση.....

Senior Member
    Θεωρώ πως η έκφραση του θυμού είναι απαραίτητη,αλλιώς μας τοξινώνει.Αντίθετα,την προσκόλληση στο θυμό,την εμμονή σε αυτόν θεωρώ προβληματική.
    Διάβασα αρκετές απόψεις για συγκράτηση,παντελή αποφυγή της σύγκρουσης,και πολιτισμένους καβγάδες.Εσείς καταφέρνετε να καβγαδίζετε ή να οργίζεστε πολιτισμένα;Πώς διάολο γίνεται αυτό;Iσορροπία μου μοιάζει να αποδέχομαι όλα μου τα συναισθήματα.
    Είναι λίγο φοβικό αυτό που έχουμε,να προσπαθούμε πάντα να είμαστε μέσα στα καλούπια της ευπρέπειας.Αν είναι να είμαι πάντα ευπρεπής και καταπιεσμένη,θα προτιμήσω να αισθάνομαι μη ευπρεπής κι ευτυχισμένη.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σωπα καλε,
    εμενα μου αρεσει να χωνω, να μπινελικωνω και αισθανομαι μια χαρα με αυτο.
    Αυτος ο μουφα και δηθεν πολιτισμος θα μας φαει....

Πχ η θεοφανια δεν με γουσταρει και θελει να μου τα χωσει.
    Αντι αυτου προσπαθει να συγκρατηθει.
    Ολα αυτη η τοξινη που μαζευει, ε το νορμαλ ειναι καποια στιγμη να εκραγει.

Εγω πιστευω, οτι εχουμε μεσα μας,
    πρεπει να το βγαζουμε χωρις ενοχες.
    Ετσι κρατιεσαι σε μια υγεια, αλλα οκ ο καθενας οπως το βλεπει.

Senior Member
    Κρίνο,έχουμε μια διαφορά πάνω στην οπτική μας.Εγώ δε τη βρίσκω να χώνω,όταν όμως θελήσω να χώσω θα το κάνω δίχως ενοχές,αρκεί να θεωρήσω πως ήμουν δίκαια και δεν χρησιμοποίησα αθέμιτα μέσα για να δικαιωθώ.
    Το καίριο για μένα είναι όταν βγω από αυτό,να μπορώ να με θεωρώ ακέραια.Αυτό σημαίνει να μην έπεσα στα δικά μου μάτια.Έχουμε όμως συναίσθηση πότε πέφτουμε αλήθεια;Aυτό απαιτεί να έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις βαθιές με το εγώ μας,να του έχουμε δώσει και σκαμπίλια και χάδια.
    Μία υγιής προσωπικότητα ναι μεν έχει εγωισμό,και δυνατό μάλιστα,αλλά ξέρει πότε ο εγωισμός αλλάζει πρόσωπο,και δεν θέλει να του δίνει άλλα ονόματα εκεί που τον βολεύουν.

Ενδιαφέρουσα συζήτηση.:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    βλεπεις τι γραφεις?

\"αρκεί να θεωρήσω πως ήμουν δίκαια\"

Πιστευεις οτι οι αλλοι που χωνουν, η για παραδειγμα οσοι εχωσαν το ΣΚ,
    θεωρουσαν οτι ειχαν αδικο?
    Οχι βεβαια..... ολο το δικαιο του πλανητη με το μερος τους ειχαν....
    :P:P:P:P

Σορρυ που στο χαλαω, αλλα οι οπτικες μας - σας - τους και μους ειναι ολες ιδιες, καμια διαφορα.
    Ολοι αισθανονται οτι θιγονται, οτι εχουν αδικηθει και προσπαθουν να ανατρεψουν την αδικια.
    Και δεν τους αδικω.....
    :P:P:P

Θεωρω θεμιτο ο καθενας να προσπαθει να προστατεψει τον εαυτο του,
    και ετσι για να ειμαι σωστος (οσο μπορω και εγω...) καλυτερα να γραψει ο καθενας αυτο που νομιζει
    ειτε πλακωμα ειτε φιλικη συμβουλη ειτε ξεκατινιασμα ειτε οτι γουσταρει ρε αδερφε....
    και να ληξει ο καθενας με τις εντυπωσεις που νομιζει.

ααααα και μια προσωπικη ματια.
    Εγω ειχα διαφορες με τρια ατομα, την θεοφανια, τον δανεικο και αγυριστο και την ρεμεντυ.
    Βλεπεις ποσο ανετα ξεκουβουληθηκαν απο την πλατη μου?
    ειπαν, ξαναειπαν, ε βαρεθηκαν και μας τελειωσε.....
    Η δε ρεμεντυ, μου επλεξε και το εγκωμιο σε ξεχωριστο θρεντ,
    ανεπτυξε την θεωρια της για το τι σοι εντομοκτονο πρεπει να με ψεκασει ετσι
    ωστε να με εξοντώσει και πολλα αλλα ομορφα και αγαπησιαρικα..... (α ναι, και υποστηρικτικά :P )

Μην αγχωνεσαι,
    αυτες οι κρισεις υπαρχουν συνεχως, κανουν το κυκλο τους και μετα ηρεμουν.
    Ετσι ηταν η ζωη και μαλλον ετσι θα συνεχισει να ειναι.
    Οποτε ας χαλαρωσουμε και ας μην αγχωνομαστε για τετοια πραγματα.

Καλη εβδομας να εχουμε και αλλο κακο να μην μας εβρει....
    :)

Senior Member
    Μπερδέψαμε θρησκείες και οράματα.
    Αλτρουισμούς και τσόντες καναλιών τρίτης εθνικής.
    Μιλήσαμε και διαβάσαμε για κάθε είδους διακρίσεις.
    Δεν μιλήσαμε όμως για τις διακρίσεις που γίνονται απέναντι στους ψυχικά πάσχοντες.
    Εκτός εάν με κάποιον τρόπο οι πάσης φύσεως gay θεωρούνται σαν πάσχοντες.
    Αυτό το τελευταίο μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε.
    Θα μου πεις ρε φίλε τώρα αφού αυτό πουλάει τι κάθεσαι και μας λες.
    Δες εκεί τον κώλο και το βυζάκι της Πετρούλας και μη μιλάς και πολύ γιατί θα σε θάψουμε κάτω από αναλύσεις και στατιστικές και γνώσεις που θα σε θαμπώσουν τόσο πολύ που θα ξεχάσεις ακόμη και το όνομά σου.
    Άσε τώρα την ηθικολογία και πιάσε τα μπινελίκια που τόσο περνάνε.
    Ξεκίνα την ειρωνεία και τα σχόλια και άσε την ζωή να πάρει τον δρόμο της.
    Και όσο για τους ψυχικά πάσχοντες άσε να δημιουργήσουμε το δικό μας Νταχάου εδώ μέσα και να διαιωνίζουμε το στίγμα που μας κληροδότησαν.

Senior Member
    Knoulp,γιατί τόση πίκρα;
    Ναι,κάθε ομάδα μη ανήκουσα στα πρότυπα της πλειοψηφίας έχει κακοποιηθεί από την κοινωνία,συστηματικά και εκ περιτροπής.Και οι ομοφυλόφιλοι και οι ρομά και οι μετανάστες και οι ψυχικά ασθενείς και οι υπέρβαροι και τα άτομα με αναπηρίες.
    Θα ήθελες να ανοίξουμε ένα thread για την κακοποίηση των ψυχικά ασθενών και να τα πούμε εκεί;
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by knoulp

Δεν μιλήσαμε όμως για τις διακρίσεις που γίνονται απέναντι στους ψυχικά πάσχοντες.

εισαι μπερδεμενος και αυτο ειναι φανερο.
    Το θρεντ ονομαζεται gay και οχι ψυχικα πασχοντες.
    Θες να μιλησεις για διακρισεις σε ψυχικα πασχοντες?
    Κανε μια ερευνα, μπορει και να υπαρχει τετοιο θρεντ.
    Η αν δεν σε ικανοποιησει οτι υπαρχει ανοιξε ενα καινουριο.

Τωρα καλυτερα?

Senior Member
    Knoulp,γιατί τόση πίκρα;
    Ναι,κάθε ομάδα μη ανήκουσα στα πρότυπα της πλειοψηφίας έχει κακοποιηθεί από την κοινωνία,συστηματικά και εκ περιτροπής.Και οι ομοφυλόφιλοι και οι ρομά και οι μετανάστες και οι ψυχικά ασθενείς και οι υπέρβαροι και τα άτομα με αναπηρίες.
    Θα ήθελες να ανοίξουμε ένα thread για την κακοποίηση των ψυχικά ασθενών και να τα πούμε εκεί;

Βρε βροχούλα, επίτρεψέ μου σε παρακαλώ να σε αποκαλώ έτσι μου αρέσει πολύ η βροχή, αφού βλέπεις ότι εδώ μέσα προσπαθεί ο καθένας να ικανοποιήσει τα εσώψυχά του. Άμα δεν έχει μαλλιοτραβήγματα και παπαριές πλείστου είδους τι thread να ανοίξουμε?

Senior Member
    Να με αποκαλείς έτσι,φυσικά,κι εγώ εξάλλου γι αυτό επέλεξα αυτό το nickname,λατρεύω βροχές κι αέρηδες.:)
    Ρίξε μια ματιά στο thread που ανοίχτηκε στην υποενότητα Κακοποίηση,για σύνδεση της κακοποίησης με στερεοτυπικά μοντέλα.Εντάξει Knoulp,κι αυτά μέσα στην καθημερινότητα είναι,ας μην τα μεγαλοποιούμε περισσότερο.Σήμερα ερχόμενη στη δουλειά,παρατηρούσα πόσο επιθετικά οδηγούν κάποιοι.Η επιθετικότητα προβάλλεται σε κάθε τομέα της καθημερινότητας,λες και την παρατηρούμε μόνο εδώ;
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned

Άμα δεν έχει μαλλιοτραβήγματα και παπαριές πλείστου είδους τι thread να ανοίξουμε?

κανε εσυ την δουλεια σου και ασε τον υπολοιπο κοσμο να μαλλιοτραβιεται.

Το παρον θρεντ αφορα καθαρα οτι εχει να κανει με gay.
    Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις να μπερδευεσαι, ενω το ζητημα ειναι τοσο απλο.....

;)

Senior Member
    Να με αποκαλείς έτσι,φυσικά,κι εγώ εξάλλου γι αυτό επέλεξα αυτό το nickname,λατρεύω βροχές κι αέρηδες.:)
    Ρίξε μια ματιά στο thread που ανοίχτηκε στην υποενότητα Κακοποίηση,για σύνδεση της κακοποίησης με στερεοτυπικά μοντέλα.Εντάξει Knoulp,κι αυτά μέσα στην καθημερινότητα είναι,ας μην τα μεγαλοποιούμε περισσότερο.Σήμερα ερχόμενη στη δουλειά,παρατηρούσα πόσο επιθετικά οδηγούν κάποιοι.Η επιθετικότητα προβάλλεται σε κάθε τομέα της καθημερινότητας,λες και την παρατηρούμε μόνο εδώ;

Δυστυχώς θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου.
    Όμως δεν μπορώ να μην εκπλήσσομαι ακόμη μετά από 42 συναπτά έτη συνεχόμενης ζωής ότι υπάρχει ακόμη η ισχυρή πλειοψηφία του κόσμου ετούτου που αρέσκεται σε αρένες και λιοντάρια. Μάχες σώμα με σώμα και μπόλικο αίμα.
    Αυτό με θλίβει. Και μάλιστα μου προξενεί μεγάλη αιδοία.
    Όπως τα κάθε είδους λογύδρια που ξεστομίζει ο καθείς εδώ μέσα με σκοπό να βλάψει την κάθε είδους πάθηση που του βρίσκετε μπροστά του.
    Ευχής έργο θα ήταν να μην παραβγαίνουμε σε αγώνες ταχύτητας με ανθρώπους που έχουν χάσει το ένα τους ή και τα δύο τους πόδια.
    Μακάρι να έρθει σύντομα εκείνη η ημέρα.
    Μέχρι τότε ακονίστε τις γλώσσες σας και τεντώστε καλά τα αυτιά σας. Οι ειδήσεις των 8 θα σας αφήσουν άφωνους.

Banned
    Αυτό με θλίβει. Και μάλιστα μου προξενεί μεγάλη αιδοία.
    δεν ξερω αν εισαι θλιμενος,
    αλλα σε κοβω ερεθισμενο.....
    πρωι πρωι και εσυ.....

μπααααααααααα

;)

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast