Results 31 to 45 of 213
Thread: gay
-
16-01-2010, 20:44 #31
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Eμαθα να μην φοραω φουστανια. Συγνωμη που εσενα σε πειραζει :P
Υ.Γ. Ανωνυμη δεν πηγαινε σε σενα αυτο
αυτο ακριβως σου λεω,
οτι εμενα δεν με πειραζει, αλλιως θα ημουν επιθετικος.
Φυσικα και δεν φορας φουστανια, αλλα ουτε και ο απεναντι σου φοραει υποχρεωτικα για να νιωθεις εσυ καλυτερα.
- 16-01-2010, 20:47 #32
Λολ είναι αστείο που όλη αυτή η ανάλυση απευθυνόταν εμμέσως σε μένα λολ. WTF
16-01-2010, 20:49 #33
Originally posted by PETRAN
ωχου μωρε και εσυ τωρα,
τα κανεις ολα μελοδραματικα.....
:P:P:P
16-01-2010, 20:50 #34
επισης θα ηθελα και μια γνωματευση που να αναλυει το προβλημα των ομοφυλοφιλων γυναικων....
:cool:
16-01-2010, 20:54 #35
Originally posted by krino
ωχου μωρε και εσυ τωρα,
τα κανεις ολα μελοδραματικα.....
:P:P:P
http://static.bizinformer.com/bizinf...11--crying.jpg
16-01-2010, 20:57 #36
εεεεεεεεε σταματα τωρα μην κλαις....
:(:(:(
16-01-2010, 21:04 #37
βρηκα και ενα μνημονιο, για περαιτερω σκεψη και αναλυση.
Λοιπόν, εμπνευσμένος από το «λεξικό με αρχίδια» θα προσπαθήσω να κάνω κάτι ανάλογο για τη λέξη \"*******\" Έχουμε και λέμε...
1. ******* (σκέτο): Χρησιμοποιείται για να δηλώσει την ομοφυλοφιλία ενός άνδρα (για το τελευταίο ας διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας). Στη χαρτοπαιξία καμιά φορά με τη λέξη αυτή αναφερόμαστε στον Βαλέ (το J ρεεε)
2. Πω πω ρε τον πούστη!: Εκφράζει την έκπληξή μας όσον αφορά την
κωλοφαρδία κάποιου ατόμου. Για σκεφτείτε το λίγο... Και το \"κωλόφαρδος\" κάπου εκεί στηρίζεται σαν λέξη. Έτσι εξηγείται και η απορία \"Μα καλά, ρε μαλάκα, πάλι με αράπη κοιμήθηκες το βράδυ;\" Καμιά φορά βέβαια η έκφραση αυτή έχει και αρνητική έννοια. Μπορούμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για κάποιον, πχ. \"Βρε τον πούστη, πάλι πάει γυρεύοντας\"
3. Τρέχει σαν *******: Αυτό έχει διπλή σημασία:
α) τρέχει κουνώντας γοφούς, χέρια, πόδια, στήθη, τα πάντα. Γενικά κουνιέται. Από εκεί προέρχεται και ο χαρακτηρισμός \"κουνιστή\", το οποίο με τη σειρά του συνδέεται με άλλα συνώνυμα, όπως: αδερφή, συκιά, λούγκρα, ντιγκιτάνγκας, πισωγλέντης, Άγγλος κλπ. Επίσης, η έκφραση \"Τρέχει σαν *******\" στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει άμεση σχέση με το πιο αργό (όσον αφορά την ολική γραμμική ταχύτητα):\"Περπατάει (ή πάει) σαν *******\"
β) τρέχει πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η έκφραση, αλλά σίγουρα έχει να κάνει με ψυχολογίες και λοιπά όμορφα τα οποία ναι μεν είναι ενδιαφέροντα να τα αναλύσουμε, αλλά όχι τώρα.
4. Κατεβάζει σαν *******: Χαρακτηρισμός για υπολογιστή ο οποίος έχει πολύ καλή (γρήγορη) σύνδεση. Χρησιμοποιείται κυρίως στα πανεπιστήμια κατά τη διάρκεια των μεταμεσονύκτιων downloads. Ναι, ναι, μιλάω για τις βραδυές εκείνες που τα κολλητάρια των operators και των administrators μαζεύονται παρέα με CD recorders και σκληρούς δίσκους και κατεβάζουν ταινίες, τραγούδια, προγράμματα κ.α. Το ίδιο πράμα μπορεί να αναφωνήσουμε και στο σπίτι μας αν η ταχύτητα download ξεπερνάει τα 5Kbytes/s με απλό 56Κ μόντεμ.
Η ίδια αυτή έκφραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με την ακριβώς αντίθετη έννοια. Όταν η σύνδεση κυριολεκτικά σέρνεται και κατεβάζουμε με σχεδόν μηδενική ταχύτητα, η εν λόγω έκφραση δηλώνει την αγανάκτησή μας.
5. Τρώει σαν *******: Η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται για κάποιον ο οποίος καταναλώνει μεγάλες ποσότητες φαγητού. Καμιά φορά περιγράφει και τον (γενικά, περίεργο ή, ειδικά, αδερφίστικο) τρόπο με τον οποίο τρώει το πρόσωπο-αποδέκτης του χαρακτηρισμού αυτού.
6. Γενικά η έκφραση \"(μπλα-μπλα) σαν *******\" εκφράζει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο κάποιος κάνει κάτι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, παραθέτω τις εκφράσεις: Κοιμάται σαν ******* (βαθειά), Μιλάει σαν ******* (πούστικα), Γελάει σαν ******* (δυνατά ή αδερφίστικα), Κάθεται σαν ******* (χωρίς το σαν...)
7. Του Πούστη!: Έκφραση αγανάκτησης ή σιγουριάς.
πχ. 1) Του πούστη πια! Ακόμα να έρθεις? (αγανάκτηση)
2) Του πούστη πια! Αν δεν περάσω τώρα αυτό το μάθημα, δεν το περνάω ποτέ... (σιγουριά - όχι απόλυτα...)
8. Πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...: Όταν σε ένα μέρος μαζεύεται η Σάρα και η Μάρα, άτομα που δεν εχουν σχέση με την παρέα μας, τότε λέμε αυτή τη φράση. Έχει αμυδρή συγγένεια με την έκφραση \"Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα\"
Αυτά με τους *********. Σίγουρα το αφιέρωμα δεν είναι πλήρες, αλλά η προσπάθεια έγινε...
http://www.mpakouros.net/index.asp?id=457&action=read_article
εντιτ: το πονημα ειναι αρκετα παλιο.... ακου 5K και 56Κ μοντεμ....
δανεικε, τραβα στο site θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα θεματα.
16-01-2010, 21:26 #38
Ωστόσο έχω κι εγώ την εντύπωση ότι το πρώτο βήμα το έκανες εσύ. Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
16-01-2010, 21:29 #39
δανεικε,
η γυναικα μου την καταβρισκει οταν την ωρα που περιμενει
το δυνατο γκολ, με αποκαλει πουστημμμμμμμμμμ..... :P
Τι εχεις να πεις για αυτο?
α και που εισαι,
ο γκολτζης της οικογενοιας ειμαι παντα εγω....
:cool:
16-01-2010, 21:30 #40
παραθετω και την αποψη των ομοφυλοφιλων,
Δηλητηριώδεις λέξεις
Οι λέξεις είναι όπλα. Καιρός να τις πάρουμε στα χέρια μας.
των Λύο Καλοβυρνά & Νίκου Μελά
«Πουστάρα!» «Βρωμολεσβία!» Είτε μας τις πετάξουν κατάμουτρα είτε τις ψιθυρίσουν πίσω από την πλάτη μας, οι λέξεις μας φοβίζουν και μας θυμώνουν.
Μια μέρα στο chat, ανακάλυψα ότι το συνηθισμένο μου ψευδώνυμο το είχε πάρει άλλος. Διάλεξα το poustara40_ath. «Να αλλάξεις ψευδώνυμο», με έκραξε πάραυτα ο moderator! Παρντόν; Το ψευδώνυμό μου, λέει, ήταν τελείως χυδαίο, ότι ενοχλούσε τα μέλη της λίστας, ότι θα πρέπει να είμαι πολύ μαλάκας για να διαλέξω τέτοιο εξευτελιστικό όνομα. Το κερασάκι ήταν ότι ο moderator, που ήταν ο ίδιος γκέι, πίστευε ότι κάποιοι ********* σαν εμένα ρεζιλεύουν τους γκέι και γι\' αυτό μας μισεί ο κόσμος (sic!).
Εχει δίκιο ή άδικο ο moderator; Αντέδρασαν σωστά κάποιοι γκέι με την προσφώνηση «αδερφές» που έκανε η Μαρία Cyber από τη ραδιοφωνική εκπομπή της;
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Οι λέξεις δεν είναι αθώες, γιατί από αυτές εξαρτάται ο τρόπος που αισθανόμαστε, αντιλαμβανόμαστε, ζούμε την πραγματικότητά μας. Η γλώσσα δεν είναι ουδέτερη, ούτε σκέτος φορέας νοημάτων· είναι διαμορφωτής των νοημάτων. Πολλοί γλωσσολόγοι και θεωρητικοί πιστεύουν ότι η γλώσσα διαμορφώνει την ίδια την πραγματικότητα, ότι είναι αδύνατο να αντιληφθούμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε όνομα. Ο άνθρωπος υπάρχει μόνο μέσα στη γλώσσα του – χωρίς γλώσσα είμαστε ζώα. [Βλ. κυρίως υπόθεση των Sapir & Whorf. Επίσης ο Heidegger στο On the Way to Language, 1959, βλέπει τη γλώσσα όχι ως εργαλείο αλλά ως το θεμελιώδη τρόπο ύπαρξης του ανθρώπου.]
*******, ντιγκιντάγκας, αδερφή, συκιά, λούγκρα, ανώμαλος, πισωγλέντης, γυναικωτός. Ως ομοφυλόφιλοι έχουμε μόνο τις λέξεις που έχουν φτιάξει άλλοι για μας: είτε ιατρικούς όρους (ομοφυλόφιλοι), είτε βρισιές (******* κτλ.). Υπάρχουμε μόνο ως ιατρικά περιστατικά, ως ξεφωνητά ή καρικατούρες; «Πουστάρα!» «Βρωμολεσβία!» Είτε μας τις πετάξουν κατάμουτρα είτε τις ψιθυρίσουν πίσω από την πλάτη μας, αυτές οι λέξεις μας κάνουν να σφιγγόμαστε, μας φοβίζουν και μας θυμώνουν. Καλά κάνουν και μας τρομάζουν, γιατί εμπεριέχουν βία – εξάλλου, μερικές φορές δεν είναι παρά το λεκτικό προοίμιο στη σωματική βία που πρόκειται να ακολουθήσει.
Δεν έχουμε τρελαθεί εντελώς με τις λέξεις· μεγάλο ρόλο παίζουν τα συμφραζόμενα μέσα στα οποία χρησιμοποιούνται. Λόγου χάρη, η λέξη «*******» έχει πολλές χρήσεις, μερικές από τις οποίες δεν είναι απαραίτητα αρνητικές, ούτε έχουν (πλέον) σχέση με την ομοφυλοφιλία, όπως στην παγιωμένη έκφραση: «Οχι, ρε πούστη μου!» Αυτές οι χρήσεις δεν ενοχλούν και ούτε χρειάζεται να πάψουν.
Άλλες λέξεις, όμως, είναι όπλα και στρέφονται εναντίον μας. Καιρός να τα πάρουμε στα χέρια μας. Εδώ πρέπει να θυμηθούμε τις φεμινίστριες. Τι σχέση έχουν οι φεμινίστριες με τους *********; Πουτάνα, στρίγγλα, σκύλα, μουνί, μέγαιρα, λάμια, κουτσομπόλα, τσούλα, συναισθηματική, υστερική, ευαίσθητη, αγάμητη. Λέξεις φτιαγμένες από άντρες με βαρύ, αρνητικό φορτίο για τις γυναίκες. Οι φεμινίστριες ήταν οι πρώτες που προσπάθησαν να απενοχοποιήσουν τις λέξεις-δηλητήριο και να τους προσδώσουν νέο, θετικό νόημα. Μέσα από μια διαδικασία που ονομάζεται «ανάκτηση λέξεων» (reclaiming words) οι φεμινίστριες, αλλά μετά και οι μαύροι και οι ομοφυλόφιλοι, επιχείρησαν να τους βγάλουν το δηλητήριο.
Σε κάποιες χώρες, οι γκέι πέτυχαν να ανακτήσουν τις λέξεις που τους κακοποιούσαν: στη Γερμανία (Schwul), τη Δανία (bosse) και τη Σουηδία (bog), αυτές οι λέξεις παλιά ήταν βρισιές (αντίστοιχες του «*******»), αλλά σήμερα χρησιμοποιούνται σε επίσημα κείμενα (π.χ. Εθνική Ένωση Πούστηδων & Λεσβιών Δανίας, Αγωγή Υγείας για Πούστηδες). Παρ\' όλα αυτά, ακόμα και σε αυτές τις χώρες δεν νιώθουν όλοι οι γκέι άνετα με αυτές τις λέξεις λόγω της βεβαρημένης ιστορίας τους και προτιμούν εναλλακτικές λύσεις.
Στα ελληνικά, μια λέξη που δεν είναι κακοποιητική είναι το «gay». Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι μια «άγραφη» λέξη· δεν έχει αρνητική χροιά, όπως οι ισοδύναμες ελληνικές, που κουβαλούν μια ιστορία βίας. Ωστόσο, ως ξένη λέξη στερείται κύρους και παραμένει απόμακρη, γραμματικά και συντακτικά άβολη. Δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε ένα επίσημο έγγραφο, για παράδειγμα.
Είτε είμαστε γυναίκες, είτε μαύροι, είτε αδερφές, το να ανακτήσουμε τις λέξεις που πονάνε δεν είναι κάτι εύκολο ή γρήγορο· ορισμένοι ίσως να μην το θεωρούν καν επιθυμητό. Όπως και να \'χει, το να προσπαθήσουμε να βγάλουμε το δηλητήριο από τις λέξεις, έστω και μόνο σε προσωπικό επίπεδο, γιατρεύει πληγές. Περισσότερα, λοιπόν, σε επόμενο άρθρο του 10%.
Οι λέξεις πίσω από τις λέξεις
Προέρχεται από την περσική λέξη pusht, που σημαίνει «κώλος»· πέρασε στα ελληνικά μέσω της τουρκικής, στην οποία είναι πολύ βαριά βρισιά για τον ύπουλο, κακόψυχο άνθρωπο. Παρότι σημαίνει επίσης και αυτόν που «υιοθετεί την παρά φύση σεξουαλική πράξη» (κατά το τουρκικό ετυμολογικό λεξικό), στην καθομιλουμένη δεν χρησιμοποιείται ποτέ ως βρισιά ή λέξη αναφοράς για τους παθητικούς ομοφυλόφιλους.
Μπινές
Από το τουρκικό ibne, (που προέρχεται από τα αραβικά), με αντιμετάθεση των δύο πρώτων γραμμάτων, προέρχεται το ελληνικό «μπινές». Στα αραβικά «ούμπνα» και «μααμπούν» σημαίνει «αυτός που θέλει να γαμηθεί». Χρησιμοποιείται και ως γλωσσολογικό ισοδύναμο της ελληνικής λέξης «μαλάκας», η οποία στα τούρκικα δεν υφίσταται. Ετσι, δύο φίλοι χαριτολογώντας, αντί να πουν ο ένας στο άλλον: «τι λες ρε μαλάκα», λένε, «τι λές ρε πούστη» (ibne).
Κωλομπαράς
Από το αραβικό «γουλάμ» (παιδί, αγόρι) και το περσικό ρήμα «παρέ» (ξεσκίζω, σκίζω με βία) προήλθε η οθωμανική λέξη «κουλάμ-παρέ», το μοντέρνο τουρκικό «κουλάν-παρά», και το ελληνικό «κωλομπαράς», που στην πραγματικότητα σημαίνει «αυτός που σκίζει αγόρια». Παρότι εννοιολογικά έχει άμεση σχέση με τον κώλο, ετυμολογικά το πρώτο συνθετικό της λέξης «κωλομπαράς» είναι μόνο μια παρήχηση.
Λεσβία
Η λέξη «λεσβία», με την έννοια της ομοφυλόφιλης γυναίκας, δεν είναι ελληνική. Στα αρχαία δεν είχε αυτή την έννοια, ωστόσο ήδη τότε υπήρχε το ρήμα «λεσβιάζω» με την έννοια του «πράττω ομοίως προς τα λεσβίας γυναίκας, γλωττοδεψώ», καθώς με τη μεταφορική έννοια «αισχρά, κακοήθη συνθέτω εν ποιήσει». Από το αρχαίο ρήμα προήλθε η γαλλική λέξη «lesbienne» (το 1787) και από αυτή εισήχθηκε στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα η λέξη «λεσβία» με τη σημερινή της έννοια. Δηλαδή η λέξη «λεσβία» είναι σημασιολογικό δάνειο.
Η λέξη «λεσβιασμός» είναι μεταφραστικό δάνειο από τα γαλλικά και μαρτυρείται στα ελληνικά από το 1894. Οσο για τη γαλλική λέξη «σαπφικός», που αναφέρεται στη γυναικεία ομοφυλοφιλία, υπάρχει ήδη από το 1373 στα γαλλικά, αλλά στα ελληνικά εμφανίστηκε μόνο τον 19ο αιώνα με αυτή την έννοια (σαπφισμός).
Τι κουλό!
Πόσοι γνωρίζουν ότι η ευρέως διαδεδομένη λέξη «κουλό» ανήκει στα καλιαρντά, την αργκοτική γλώσσα που είχαν επινοήσει οι έλληνες γκέι για να συνεννοούνται μεταξύ τους σε πιο άγριες και δύσκολες εποχές; Στα καλιαρντά «κουλό» σημαίνει «σκατό». Αρκετές λέξεις έχουν περάσει στην καθομιλουμένη από τα καλιαρντά χωρίς κανείς να γνωρίζει την προέλευσή τους. Αργκοτικά ιδιώματα όπως τα καλιαρντά υπάρχουν και σε άλλες γλώσσες, αλλά όσο περισσότερο ανοίγει μια κοινωνία και περιορίζεται η καταπίεση, μειώνεται η ανάγκη ύπαρξης «ειδικής γλώσσας» και έτσι σιγά-σιγά εξαφανίζεται.
Μια λέξη όλο χαρά
Η λέξη gay αρχικά σήμαινε τον χαρωπό, τον εύθυμο, αλλά έχει την πρόσθετη έννοια του ομοφυλόφιλου τουλάχιστον από τον 19ο αιώνα. Μία πιθανή ετυμολογία είναι ότι στη βικτωριανή Αγγλία, οι άντρες και οι γυναίκες πόρνες ονομάζονταν gay επειδή ντύνονταν χαρωπά. Σταδιακά η λέξη «gay boy» που αναφερόταν στους πόρνους κατέληξε να σημαίνει τον ομοφυλόφιλο. Η άποψη ότι η λέξη gay είναι ακρωνύμιο του «Good As You» είναι εσφαλμένη παρετυμολογία.
Βιβλιογραφία
Dale Spender, Manmade Language , Pandora Press, London 1980, 1991.
Language, thought and reality: selected writings of Benjamin Lee Whorf, Cambridge: MIT Press, 1956; 1988.
George Steiner, After Babel: Aspects of Language and Translation (London: Oxford Univ. Press , c . 1975
Ειρήνη Φιλιππάκη-Warburton, Εισαγωγή στη θεωρητική γλωσσολογία, Νεφέλη/Γλωσσολογία, 1992.
Cheris Kramarae & Paula A. Treichler, A Feminist Dictionary, Pandora Press, 1985.
Ben G. Blount, ed., Language, Culture, and Society: A Book of Readings, Cambridge, Mass.: Winthrop, 1974.
Ηλίας Πετρόπουλος, Καλιαρντά, Ερασιτεχνική γλωσσολογική Έρευνα, Νεφέλη Αθήνα 1982.
http://www.10percent.gr/old/issues/200502/02.html
16-01-2010, 21:37 #41
Originally posted by anwnimi
Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(
γιατι?
16-01-2010, 21:41 #42
Originally posted by anwnimi
Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα αλλά στο δικό μου ποστ αναφέρομαι εξίσου και στους δυο σας Petran...
Ωστόσο έχω κι εγώ την εντύπωση ότι το πρώτο βήμα το έκανες εσύ. Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(
Όχι βρε anwnimi στο περι ομοφυλοφιλίας ποστ της ρεμ
16-01-2010, 22:48 #43
Κάποιο κρύο Σαββατόβραδο στο Γκάζι,δύο χρόνια πριν,γύρναγα στο σπίτι με ταξί.Κοντά σε ένα φανάρι ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών φιλιόταν αγκαλιασμένο με πάθος.Χαμογέλασα.Ο ταξιτζής όμως άρχισε ένα από τα συνηθισμένα λογύδρια-λίβελλους-όξω-εξακόσια εξήντα έξι κατά των πουσταράδων που ξεφτιλίζουν την Ελλάδα.Η δική μου ελπίδα και η δική του οργή για αυτά τα δύο νέα παιδιά που-ωιμέ,αλί και τρισαλί-τολμούσαν να φιληθούν στη μέση του μισοάδειου δρόμου ένα ξημέρωμα,δεν αποτύπωνε/συμβόλιζε,παρά τη σύγκρουση δύο κόσμων.Του παλιού και του νέου.
Στα στρατόπεδα των ναζί δολοφονήθηκαν εκτός από εβραίους και άτομα με σωματικές αναπηρίες,ψυχικές ασθένειες,ρομά,πολιτικοί κρατούμενοι,κομμουνιστές,τ έκτονες,μάρτυρες του ιεχωβά,συνδικαλιστές,και ομοφυλόφιλοι.
Οι ομάδες αυτές θεωρούνταν εχθροί της τελειότητας,του ιδανικού μοντέλου ανδρός και γυναικός.
Ήταν οι υπάνθρωποι(untermenschen)και έπρεπε να εξοντωθούν για να μείνουν μόνο τα τέλεια γονίδια-μεταφέροντας την απανθρωπιά από γενιά σε γενιά...
Η μητέρα μου όταν ήθελε να μας φοβίσει χρησιμοποιούσε συχνά την απειλή πως θα μας πάρει ο αράπης.Πέρναγε συχνά από το δρόμο που μέναμε ένας φτωχός πακιστανός,ένα ήσυχο,καλόβολο ανθρωπάκι,πάντα φορτωμένο σακούλες για την οικογένεια,να γυρνάει ποιος ξέρει από ποιο μεροδούλι-μεροφάι.Κάθε μέρα την ίδια ώρα καθόμουν στο παράθυρο να τον κοιτάζω.Δε μου φαινόταν και τόσο φοβερός.Φοβερή αντίθετα μου φαινόταν η μητέρα μου.
Ένα απόγευμα βγήκα και τον περίμενα έξω στο δρόμο.Και όταν με πλησίασε του είπα \"γεια σου\".Ήμουν 9 χρονών.Και αυτό ήταν το πρώτο μου πέρασμα από αυτά που μου μάθαιναν σε αυτά που ήθελα εγώ να διαλέξω.Γεια σου,μου είπε,με σπαστά ελληνικά.
Εκείνο το βράδυ γύρισα και της είπα,είσαι ψεύτρα.Δεν θα μας πάρει.Μετά από τον αράπη,ήρθε η απειλή για την τσιγγάνα.Για τον ομοφυλόφιλο δεν μας είπε εκείνη,αλλά ο πατέρας μου.Κλασικός ελληνάρας.Ήθελε να μη ντροπιάσουν οι γιοι λέει τ\'όνομα.
:P:P
Όλη μας τη ζωή τη ζούμε μέσα στο ψέμα.Όλη μας τη ζωή διδασκόμαστε το φόβο.Όλη μας τη ζωή την περνάμε ακούγοντας προπαγάνδες και παπαγαλίζοντας διδασκαλίες ιερέων,εθνοπατέρων και ρητόρων μίσους.
To ροζ τρίγωνο στα μανίκια των ομοφυλόφιλων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης,ένα από τα σύμβολα του μίσους,κάποιοι από σας το ράβετε κάθε μέρα...
Τι διαφορά έχετε από τους ναζί;Tην εθνικότητα;:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-01-2010, 23:55 #44
Anwnimi, kατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει δικαιολογία για τα χυδαία υβρεολόγια. Ούτε δέχομαι ότι ο άλλος άρχισε. Επειδή κάποιος λοιπόν άρχισε, συνεχίζω εγώ τρις χειρότερα? Πιάνω και τη μάνα του και τον πατέρα του και τη δουλειά του και το κρεβάτι του? Τι πράγματα είναι αυτά? Πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία. Το επόμενο βήμα είναι λοιπόν να …του κάψω και το σπίτι, επειδή με προσέβαλε.
Τώρα σχετικά με το κυρίως θέμα που έθεσε η claire, δηλ. τις προσβολές που έχουν τη ρατσιστική χροιά του πούστη, συμφωνώ απόλυτα με τη ρέϊν. Είναι ρατσισμός που δεν απέχει από το ναζισμό. Και αν το σχολιάσω και λίγο πιο ψυχολογικά, θα επαναλάβω αυτό που έχω ξαναπεί. Ότι προσβολές που αφορούν το κρεβάτι του αλλουνού, έρχονται, όταν …τελειώνουν τα επιχειρήματα, όταν νοιώθουμε στριμωγμένοι, και δεν έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε ότι είμαστε λάθος.
17-01-2010, 00:08 #45
Καποιοι τα εχουν μπερδεμενα μεσα τους και βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους ναζι με καποιους που αηδιαζουν στη θεα του να φιλιουνται 2 αντρες μεταξυ τους. Αφου λοιπον το θεωρουν μερικες φυσιολογικο τοτε ευχομαι αυτος που θα παντρευτουν να τους ομολογησει οτι εχει φιλησει αλλον αντρα.
Originally posted by krino
δανεικε,
η γυναικα μου την καταβρισκει οταν την ωρα που περιμενει
το δυνατο γκολ, με αποκαλει πουστημμμμμμμμμμ..... :PΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....