Results 91 to 105 of 213
Thread: gay
-
17-01-2010, 18:29 #91
Ελπιζω το ταιρι της ζωης του καθενος να βασιζεται στα δικα του ματια κ αυτια κ να μην καθοδηγειται απο φημες, λογια κ αντιληψεις αλλων.
Σαφως κ η κοινωνια μας επηρεαζει, αλλα ειμαστε κ μερος της καθε κοινωνιας. Δεν ειμαστε προβατα. Ή τουλαχιστον προσπαθουμε να μην ειμαστε.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 17-01-2010, 18:32 #92
Σοφια το βλεπεις \"παραμυθενια\".
Αυτο που γραφω ειναι μπορει να χασεις την ευκαιρια να την συναντησεις κατα μερικες πιθανες ποσοστιαιες μοναδες.
Οχι τι θα νομιζει για σενα αφου τα βρειτε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-01-2010, 18:59 #93
Σοφια οταν καποιος τριτος διαβαζει υποννοουμενα σιγουρα θα επιρρεαστει. Ισως τελικα να μην τα πιστεψει αλλα θα αρχισει σιγα σιγα να εχει ολο και καποιες αμφιβολιες ακομα και αν δεν στο δειξει ποτε φανερα. Οποτε ειναι λογικο σε αυτη την περιπτωση να νιωσει ασχημα ο κιπ, ο γουινστον, εγω ή ο οποιοσδηποτε τον κατηγορησουν αναλογα οχι γιατι θα εχω αμφιβολιες για μενα αλλα για ολα οσα μπορουν να σκεφτουν οι δικοι του ανθρωποι
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
17-01-2010, 19:20 #94
Originally posted by keep_walking
Σοφια το βλεπεις \"παραμυθενια\".
Αυτο που γραφω ειναι μπορει να χασεις την ευκαιρια να την συναντησεις κατα μερικες πιθανες ποσοστιαιες μοναδες.
Οχι τι θα νομιζει για σενα αφου τα βρειτε.
Αυτο που μπορει να χασει οποιος στηριζεται τοσο πολυ στις γνωμες των αλλων ειναι περισσοτερες επιλογες,την εξελιξη της ολοδικης του οπτικης.
Πραγματικα, δεν πιστευω πώς η φημη που υπάρχει για μενα ή για οποιον θελω να γνωρισω μπορει να σταθει εμποδιο αναμεσα σε μενα κ σε οποιον θελει να βασιζεται στα δικα του ποδια.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-01-2010, 19:40 #95
Σοφια γιατι να αφησεις το αλλο ζωο συνανθρωπο να σε θαψει?
Γιατι να χασεις αυτες τις ποσοστιαιες μοναδες?
Ειμαστε αγελη και η αγελη θετει τους κανονες....και ειμαστε και μοναδες.
Δεν μπορουμε να βλεπουμε τον εαυτο μας ιδανικα...ναι το παραδεχομαι προσπαθω να μην επηρεαζομαι απο κουτσομπολια που ακουω για αλλους αλλα επηρεαζομαι.
Αν επηρεαζομαι εγω...ποσο καποιοι αλλοι...γιατι δεν ειμαι και ιδιαιτερα του κουτσομπολιου.
Εγω ειμαι κατοικος μικρης πολης και περαν της \"ανωτεροτητας\" και του προσωπικου \"χτισηματος\" ποτε μα ποτε δεν υποτιμω την δυναμη του κουτσομπολιου.
Βεβαια εμεις ειμαστε η δυναμη...εμεις μπορουμε κατα καποιο τροπο να γινουμε \"πρωθυπουργοι\" αλλα μια φημη μπορει να τσακισει ακομα και αυτους σαν κλαδακια.
Οποτε αμυνεσαι ναι...αλλα ειναι λεπτες οι ισορροπιες.
Δεν ειμαι υπερ βεβαια αυτου που λεει ο winston αλλα καταλαβαινω πως το βλεπει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-01-2010, 19:48 #96
Κeep, προσπαθω να ζω ελευθερη. Και ελευθερα. Δεν θελω να ειμαι δεσμια μιας \"κοινης\" γνωμης, της γνωμης των αλλων. Αυτη ετσι κ αλλιως θα υπάρχει, οτι και αν κανω, οτι και αν πω.
Το τί θα πουν οι αλλοι για μενα δεν ειναι κατι που περνα απο το χερι μου, οτι κι αν κανω. Το τί κανω εγω στη ζωη μου ομως, ειναι κατι που θελω να ταυτιζεται με μενα. Και οχι με το πώς θα το κρινουν οι αλλοι.
Ετσι, θελω να ειμαι συνεπης μ αυτο που νιωθω, ενταξει με τον εαυτο μου. Αν ειμαι καλα μεσα μου, σιγουρα θα υπάρχουν ανθρωποι κι αλλοι με τους οποιους θα συσχετιστουμε αληθινα. Εμενα αυτο με κανει να αισθανομαι πολυ ομορφα:) Και μου αρκει.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-01-2010, 19:58 #97
Εισαι πολυ ανθρωπινη...χρειαζεται και αυτο που αποκαλουμε \"ζωωδες\" πολλες φορες.
Δεν σου χρειαστηκε ισως γιατι εχεις οντως πολλα προσοντα...δεν ξερω απο εμφανιση αλλα κοφτερο μυαλο σιγουρα, αλλοι βασιζονται περισσοτερο σε αλλα χαρακτηριστικα για να τα καταφερουν στην ζωη που ειναι και αγωνας εντελει.
Ενας απο τους λογους που δεν υποτιμω τους αλλους, οχι γιατι τους βλεπω απαραιτητα ως αντιπαλους αλλα ολοι οι ανθρωποι ειναι πολυ πολυπλευροι...ακομα και αυτοι που δεν ταιριαζουμε.:)
Ελπιζω να μη νομιζουν καποιοι οτι δεν τους θεωρω εξυπνους με αυτο το ποστ λολ.
Εν πασει το κυριαρχο προσον τελικα οπως το εχω μελετησει ειναι τα @@ δηλαδη θαρρος, καρδια και πλατη φαρδια:)
Τα αγωνιστικα μου χαιρετισματα Σοφια.:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-01-2010, 20:10 #98
Keep εχω και αλλα τοσα μειονεκτηματα που προσπαθω να ζησω μαζι τους ή να βελτιωσω οσα μπορεσω:)
Χαιρετιζω αγωνιστικα κι εγω!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-01-2010, 20:39 #99
Υπογράφω κοφτερό μυαλό καλλιεργημένο, σκεπτόμενο άτομο, αξιόλογη απο κάθε άποψη και γυναικάρα κουκλάρα ¨εχει και αυτό το προσόν.Σοφία συγνώμη μην μου πεις ότι σε διαφημίζω απλά λέω την αλήθεια,Τα γράφω γιατι γνωριζω πως δεν της αρέσουν τα κοπλιμέντα αλλά η αλήθεια να λέγεται.
17-01-2010, 21:04 #100
Originally posted by Remedy
Originally posted by PETRAN
Ρεμ προσπάθεισαι αν μη τι άλλο να μην παρουσιάζεις αγνωσία . Μην μιλάς για την ανατροφή μου την στιγμή που και εσύ έχει επανειλημμένα εμπλακεί σε άπειρα θέματα με προσβολές και βρισιές.
αγνωσια και μαλιστα υποκριτικη, παρουσιαζεις εσυ,πετραν...
εχω εμπλακει με ελαχιστους ανθρωπους με προσβολες,και ΕΙΔΙΚΑ με βρισιες.
σε καθε περιπτωση προκληθηκα η βριστηκα πρωτα απο τον αλλον. αλλα δεν ειμαι ο ανθρωπος που κανει χαρες στον καθε πικραμενο και κομπλεξικο εδω μεσα..
εχω προσβαλει την πανικουλα αφου πρωτα με καταεβρισε και κατι χαροκαμενες την παινευαν και την παρηγορουσαν που εβριζε το κνοδαλο,
κι εχω βρισει μια αλλη κακομοιρα , ονομα και μη χωριο, η οποια μπαινοβγαινει σε ποστ γκρινιαζοντας, προκαλωντας και παρακαλωντας να την βρισουν...απο τoτε παρακαλεσε πολλες ακομα φορες και προκαλεσε αλλα δεν της ξαναεκανα την χαρη...ειπαμε, δεν κανω χαρες σε οποιον ναναι....
αλλους δεν θυμαμαι να εχω βρισει, και παντως, ποτε απροκλητα..
ΕΣΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩς ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ...ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ, ΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΠΡΙΒΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΔΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
για το θεμα της ανατροφης σου, δεν ανακαλω, την εχεις αποδειξει περιτρανα
Ποια είναι η συμβολή σου εδώ μέσα? Αυτό που κάνεις ποιο πολύ είναι να είσαι στο γενικά και να μαλλώνεις.
απο την ερωτηση σου, υποθετω οτι νοιωθεις οτι εσυ εχεις καποια συμβολη εδω μεσα, και δει, μεγαλυτερη απ την δικια μου....
η συμβολη μου πετρακη ειναι ακριβως οποια και η δικη σου
εκτος αν νομιζεις οτι ειναι συμβολη το να αντιγραφεις τα κατεβατα των θεωριων απο τα φοιτητικα σου συγγραματα......
καποιο λαθος κανεις...εδω δεν ειναι σαιτ επαγγελματιων της ψυχικης υγειας, γιατι αν ηταν, εσυ δεν θα συμμετειχες, μιας και δεν εισαι επαγγελματιας...
ειναι σαιτ στηριξης και ο καθενας συμμετεχει οσο οπου και οπως μπορει, και αυτο που εχει σημασια ειναι η συμπαθεια και το συναισθημα και οχι τα ξερα κατεβατα που μπορει να βρει κανεις σε βιβλια και εγκυκλοπαιδειες....
εξαιρεσε λοιπον ολα αυτα τα κατεβατα που παραθετεις, βρες τις στιγμες που απαντας απλα σαν συνανθρωπος που συμπασχει και θα βρεις την οποια συμμετοχη σου εδω μεσα (not much, huh?)
Ναι το ποτήρι ξεχείλισε (για μένα πάντα),
αν οποτε σου ξεχειλιζει το ποτηρι, αρχιζεις να βριζεις σαν χαμινι χωρις να σε προκαλεσουν, να λες ψεματα και συκοφαντιες και να χτυπιεσαι σαν παλαβος, να πας να το κοιταξεις...
όχι μόνο από το φορουμ αλλά επειδή θυμήθηκα και τον όλο τρόπο σου από το τσατ που πολλές φορές ήταν κακεντρεχής η τουλάχιστον εγώ τον αντιλαμβανόμουν έτσι.
χαχαχαχαχαχαχαχα
τι λες? σοβαρα?
ξαφνικα θυμηθηκες την συμμετοχη σου στο τσατ? οταν στο ανεφερα, μου απαντησες\"ποιο τσατ????\"
εγω παλι θυμαμαι οτι ημουν πολυ καλη στο τσατ με ολους,ακομα και με σενα που δεν ειχαμε ποτε ιδιαιτερες κουβεντες..
ακομα θυμαμαι οτι κι εσυ ησουν πολυ καλος με μενα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙΣ, ΠΕΤΡΑΝ....
κιε πειδη δεν με ξερεις, προφανως ζηλευεις καθε γυναικα που εχει εναν ομορφο αντρα στο κρεβατι της, εξ ου και το συμπερασμα μου για το ομοφυλοφιλικο σου απωθυμενο..
Έχω ξαναδεί msg σαν αυτό που μου έστειλες, μιλούσα για ένα που απεθύνονταν στην nature μια φορά και ήταν ακριβώς στο ίδιο ύφος (το είχε βγάλει ο κρινο). Ήταν μια από τις στιγμές που ενίσχυσαν την εντύπωση μου για σένα \"η τύπισσα είναι σκέτη παρακμή όπως γράφει\" όπως ακριβώς σχηματίζουμε εντυπώσεις γενικά. Δεν ήταν αυτό που είπες. Ήταν ότι αυτό που είπες μου θύμισε σε πόσο παρακμιακό ύφος μπορείς να πέσεις και μου έφερε στο μυαλό ποστ σαν και αυτό και στιγμές γραφής σου στο τσατ.
το μνμ σε σενα πετραν, στο εστειλα ιδιαιτερως, ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΙΣΧΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.για το οτι εμφανιστηκε ενα αισχρο θεαμα στο φορουμ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΟ ΜΝΜ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ.
οσο για την νατουρ, δεν ηταν καθολου ενα αντιστοιχο μνμ...ηταν κανονικο ποστ στο φορουμ που σβηστηκε μαλιστα σχεδον αμεσως(και πολυ σωστα)απο την διαχειριση, για την αθλια και προκλητικη συμπεριφορα της, που επισης αξιζε, αλλα δεν χρειαζοταν να το μαθει κι ολος ο κοσμος :))))))
ο κρινο θεωρησε οτι αξιζε αναδημοσιευσης, οπως και αρκετος κοσμος που μου εστειλε συγχαρητηρια μεσω υ2υ (σειμ ον δεμ του)
Μιλάς για την ανατροφή μου? Δες πάλι από κοντά τι σου έγραφα. Μόνο την άποψη μου επαναλάμβανα για το πόσο δεν δε σε πάω-πράγμα που ισχύει και στο είπα αντρίκια και κατάμουτρα.
ΑΝΤΡΙΚΙΑ?????????
ετσι κανουν οι αντρες στο σοι σου??????κραζουν την ηλικια μιας γυναικας σαν κακο............ αδερφες, και βγαζουν προσωπικα της στοιχεια δημοσιως χωρις την αδεια της????????
εχεις δει κανονικο αντρα να ασχολειται με την ηλικια μιας γυναικας???
ΕΓΩ, ΠΟΤΕ!!!
ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΛΙΑ -ΚΟΥΒΑΡΙΑ , ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
(και μονο απο το γεγονος οτι δεν εχεις καν διακριση για την κατινιστικη συμπεριφορα σου, αποδεικνυεις το ελλειμμα στην ανατροφη σου)
Εσύ αντιθέτως θίγεις τον \"ανδρισμό μου\" και καλά, την ποιότητα μου σαν ψυχολόγος και το μέλλον μου, τους γονείς μου και την ανατροφή μου.
ναι, και σου εξηγησα παραπανω αναλυτικα τους λογους
(οχι τους γονεις σου, την ανατροφη που σου εδωσαν..μπορει σε αλλους τομεις να τα καταφεραν καλυτερα)
Το μόνο που έγραφα όλη την ώρα είναι πόσο δεν σε πάω και πόσο δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου, χωρίς καν σε πιάσω σαν άνθρωπο (και ούτε φυσικά με νοιάζεις).
ναι, μονο που τυχαινει να τα ειπες ολα αυτα με ακατανομαστες βρισιες, ψεματα και συκοφαντιες....
και βεβαια με επιασες σαν ανθρωπο!!!!! ποιον επιανες σαν ανθρωπο οταν με εβριζες για την ποιοτητα μου και για τον τροπο ζωης μου Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΗΣ ΟΚΑΣ.
Μιλάς για την ανατροφή μου αλλά δες τις αλλεπάλληλες φτηνές και παιδικές βρισιές που ξεστομίζεις, που μοιάζουν σαν να έρχονται από χουλλιγκαν φαν του μπαοκ παρά από μια ώριμη δήθεν γυναίκα. Εκτός από κάτι καυστικές εκφράσεις και έμμεσες βρισιές δεν έγραψα τίποτα τέτοιο για σένα. Το μόνο χυδαίο που βγήκε κάτω από το όνομα PETRAN ήταν το αστείο-χυδαίο u2u που μου έστειλες και το \"τσατσά\" στην αρχή.
ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙς ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ
\"δεν σε εβρισα ποτε , εκτος απο κατι αισχρες βρισιες στην αρχη, στην μεση και στο τελος....\"
ελα πετραν, δεν απευθυνεσαι στα φιλαρακια σου..οταν εσυ πηγαινες ,εγω ερχομουνα...
Πρόσεξε πόσο γενικά γράφω για το πόσο δεν σε πάω και πόσες εικασίες και βρισιές γράφεις εσύ, ξεκινόντας από την σχέση σου λέει με ένα νεότερο άντρα και καταλήγοντας στην ποιότητα μου σαν άτομο και επαγγελματία που αμφισβητείται η σεξουαλικότητα του και η οικογενειακή του κατάσταση.
ποια ειναι τα γενικα?
οτι στην πραγματικη ζωη μου ειμαι τσατσα ειναι κατι γενικο, ενω δεν ειναι εικασια, και πιο συγκεκριμενα ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ????????
Ετσι ειναι τα γενικα στο χωριο σου??
τα ειδικα ποια ειναι? η διευθυνση του μπουρδελου?
σαν επαγγελματια ποτε δεν σε αμφισβητησα ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
την οικογενειακη σου κατασταση επισης ποτε δεν σχολιασα, ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΞΕΘΕΣΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ...
Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την άποψη που έχω σχηματίσει για σένα και που δεν είναι διόλου θετική. Όμως εσένα τι σε νοιάζει? Αυτή είναι η άποψη μου και άλλωστε αφού νομίζεις ότι για αυτήν ευθύνεται η κακή μου ανατροφή δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει καν.
βεβαιως εχεις δικαιωμα να εχεις οποια αποψη θελεις για μενα,οπως και ολοι για ολους.
και οπως φανταζεσαι, δεν με ενδιαφερει αν αυτη η αποψη δεν ειναι θετικη..
δεν με νοιαζει λοιπον η αποψη σου οπως φανταζεσαι, με νοιαζει η δημοσια αισχρη και απροκλητη επιθεση σου στο προσωπο μου, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.
αυτη ειναι μια συμπεριφορα που δεν ανεχομαι απο οποιονδηποτε ειτε με νοιαζει η αποψη του ειτε οχι. αν δεν σου αρεσει, να μαζεψεις τα χαλια σου την επομενη φορα, πριν σου τα μαζεψω εγω...
Αν εσύ είχες όντως επίπεδο και ήσουν \"υπεράνω\" στην τελική θα το σταματούσες από την αρχή το θέμα και θα έλεγες κάτι του τύπου \"κοίτα πετραν εσύ μπορεί να με θεωρείς ότι είμαι χαμηλής ποιότητας και παρακμιακή αλλά εγώ ξέρω ότι δεν είμαι έτσι. Απλά πες ένα συγνώμη για το \"τσατσά\" γιατί με πείραξε και σταμάτα το εδω και ας μην ξαναμιλήσουμε\".
οχι μικρε, δεν ειμαι υπερανω του καθε κακοηθους που ελπιζοντας στην ανοχη των αλλων που τον καμαρωνουν και την δικη μου, ανοιγει τον οχετο του εξαπολυοντας οχι απλα βρισιες, αλλα συκοφαντιες, ψευτιες και προσωπικα δεδομενα, απροκλητα και χωρις στοιχεια , μονο απο κακια και ζηλεια ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ(!!!!!)
αν εχεις τετοια χομπις, μαζι μου να τα κοψεις γιατι θα σου κανουν κακο στην υγεια..
Αντιθέτως έκανες μια από τις μεγαλύτερες βουτιές στα χαμηλά που έχω δει, προσπαθώντας να με χτυπήσεις σε όλους τους τομείς, τον προσωπικό, τον ερωτικό, τον επαγγελματικό και τον οικογενειακό μαζί με μια πληθώρα χουλλιγκανικών βωμολοχιών. Πόσο χαμηλό είναι αυτό?
ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕΕ!!!!
βγαλε την σκουφια σου και βαρα μας!!!!!
την βουτια την δικη σου, στο κενο, την ειδες η μπα??????
ολα ολα σου ειπα ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ?????
οσο για τις αισχρες βωμολοχιες (μου), τις εννοουσα, στις ειπα εντελως ιδιωτικα κι εσυ φταις για την παρανομη δημοσιευση τους. θα επρεπε να ζητησεις συγνωμη απο τα μελη γι αυτο που εκανες και λογω παρανομιας και λογω ακαλαισθησιας
κατοπιν ολων των παραπανω, οσο και να προσπαθεις να το μπαλωσεις, ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ, ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ....ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΟΥ
Όχι μόνο δεν έχεις επίπεδο αλλά επιβεβαιώνεις περίτρανα την άποψη που είχα για σένα. Βρες προτάσεις μου που να αμφισβητούνε αυτές τις ποιότητες σε σένα. Ναι το έχω κάνει επιλεκτικά στο παρελθόν και ναι το ξέρω ότι είναι τρομερό λάθος.Βρες πρόταση που να λέω για τους γονείς σου η για το επάγγελμα σου (και που φυσικά δεν μπορώ να πω γιατί δεν ξέρω τίποτα για όλα αυτά και ούτε επιτρέπεται). Ναι ήμουν πολύ καυστικός και επιθετικός απέναντι σου αλλά δεν έθιξα κανέναν από αυτούς τους τομείς. Επειδή λοιπόν έχουμε και οι δύο άσχημη γνώμη για τον άλλο ας σταματήσει εδώ.
Τι λες ρε κουμπαρε????
εχεις βγαλει λυσαρι του καλου υβριστη, και αποφασισες οτι οι βρισιες μετρανε μονο οταν αναφερονται σε γονεις, αλλα οχι οταν αναφερονται στην τιμη , την υποληψη και την ζωη αυτου που βριζεις?????
που τα ειδες αυτα?
δεν θα κατσω να κανω αναμεταδοση.τραβα να διαβασεις καθε μια απο τις προτασεις σου, να αναγωσεις τις προσβολες, τις βρισιες και την χολη που ξερνας
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!!!!!!
ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ,ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ???????ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ???ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ?????
για το πραγματικο μου επαγγελμα ειτε το ξερεις ειτε οχι, δεν θα τολμουσες να μιλησεις γιατι θα ηταν ενας ακομα λογος να κρυφτεις πισω στην τρυπα που ζεις νομιζοντας οτι εσυ εισαι ο εξυπνος και οι αλλοι οι βλακες που πρεπει να ανεχονται το θρασσος σου....
ΕΘΙΞΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩς ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΡΜΗΞΕΣ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ.
Ε ΟΧΙ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΕΦΙ. (WRONG TARGET, TRY ANOTHER ONE)
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ (ΤΑΧΑ) ΑΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣ...
Κάποιος, είτε γράφει χαμηλής ποιότητας παρακμιακά ποστ, είτε δεν γράφει. Δεν υπάρχει δικαιολογία, το έγραψα αμυνόμενος ή το έγραψα γιατί με προκάλεσες ή το έγραψα μόνο σε u2u ή το έγραψα γιατί σου άξιζε. Τα μέλη εδώ, μπορεί να έχουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα, έχουν όμως αισθητική. Και δεν ανέχονται ποστ απύθμενου πάτου. Και δεν μπαίνουν εδώ για να εκνευρίζονται από τον οχετό που μπορεί να τους επιφυλάσσεις με την …εκάστοτε δικαιολογία.
Και το παρακμιακό και μάλιστα επίμονο γράψιμο, αργά ή γρήγορα το παίρνει πρέφα ο κόσμος όλος.
Oπως και έγινε….
Και η γνώμη μου είναι ότι ο πετράν είναι όχι απλά κύριος, αλλά …Λόρδος μπροστά σου.
Συνέχισε και με κίτρινα και με πράσινα και με πορτοκαλί γράμματα τη προσπάθειά σου. Οσο χρώμα και να βάλεις, το μαύρο, δεν θα γίνει άσπρο. Όποιον εθελοντή δικηγόρο και αν πάρεις. Απλά, μαζέψου και σκέψου. Αντί να δίνεις τόσο πολλές ….υποστηρικτικές συμβουλές, αφιέρωσε λίγο χρόνο, να υποστηρίξεις πρώτα τον εαυτό σου.
Τέλος, αν η άθλια και προκλητική συμπεριφορά μου, όπως λες, άξιζε το απύθμενου πάτου υβρεολόγιό σου, ρώτα καλύτερα τον Νίκο, γιατί σου τα έσβησε. Πάντως πολλοί βλέπουν ότι η δική σου συμπεριφορά είναι άθλια και προκλητική, και είτε δεν σου μιλάνε, είτε στη χειρότερη περιορίζονται σε ένα σκέτο «τσατσά», μετανιώνοντας μετά που βρώμισαν το στόμα τους. Δεν αρχίζουν τα παρακμιακά, επίμονα, αλλοπρόσαλλα και ρατσιστικά κατεβατά.
Την επόμενη φορά που θα νευράσεις, σου προτείνω λίγο χαμομηλάκι.
17-01-2010, 21:06 #101
Originally posted by anwnimi
Originally posted by krino
Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(
γιατι?
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Καληνύχτα.
17-01-2010, 21:28 #102
προσωπικα (αν και το εχω πει πολλες φορες να το ματαξαναεπαναλαβω)
η μονη κατηγορια ομοφυλοφιλων με τους οποιους εχω προβλημα, ειναι αυτη των ανδρων κρυπτομοφυλοφιλων που δεν μπορουν να σηκωσουν το κοινωνικο φορτιο αυτου που τους συμβαινει και γινονται εκδικητικοι και κακοι με τους αλλους και ειδικα με τις γυναικες.
λεω ανδρων, γιατι η μεγαλη κοινωνικη κατακραυγη πεφτει στους ανδρες και οχι στις γυναικες, απο τις οποιες δενε χω δει τετοια αντιστοιχη κακια και εκδικητικοτητα ειτε παραδεχονται την προτιμηση τους ειτε οχι..
απλα πραγματα...
οι υπολοιποι ας κανουν οτι θελουν και ιδιωτικως και δημοσιως και οπου αλλου, σκασιλα μου μεγαλη....
ενταξει εχεις προβλημα με τους αντρες, που ενω παντρευονται γυναικες, στην ουσια ειναι ομοφυλοφιλοι και δεν το παραδεχονται.
Στην ουσια ειναι απατη και δεν πρεπει να συμβαινει.
Αλλα τεσπα, πολλα πραγματα σημερα σε ζευγαρια (σε διαφορες παραλλαγες) αλλα λεγονται και αλλα συμβαινουν πισω απο την κουρτινα.
Δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις σημαια.
Εκτος και αν σου εχει συμβει προσωπικα, οποτε εχεις ενα προσωπικο δραμα, δεκτον αν ειναι ετσι.
Τωρα για τις γυναικες ομοφυλοφιλες,
μαλλον δεν γνωριζεις.
Ειναι απολυτα κτητικες και δεν φανταζεσαι το τι παιζεται.
17-01-2010, 21:32 #103
κι οταν ειδε και αποειδε οτι δεν τσιμπαω και επιστρεφω τις εξυπναδες οπως τις σκεφτηκε, αποφασισε να με βρισει ξεκαθαρα, να με συκοφαντησει, να πει προσωπικα μου στοιχεια χωρις την εγκριση μου, να δημοσιευσει υ2υ χωρις την εγκριση μου , να πει ψεματα για την ζωη μου και τις σχεσεις μου, μηπως ετσι καταφερει να φανει ο ιδιος σε κατι ανωτερος(!!!!!!)
μα τσιμπας καλη μου, πως δεν τσιμπας?
οταν γυροφερνεις την ιδια ιστορια συνεχεια και συνεχεια τι κανεις?
Ενταξει δεν θα γινεται φιλαρακια πρεπει να το αποδεχτειτε και οι δυο.
Τωρα για τα υπολοιπα,
βεβαιως κακως δημοσιευτηκαν προσωπικα στοιχεια,
αλλα αυτο συμβαινει στο νετ.
Παντα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στο τι λεμε και μαλιστα αν προκειται για πραγματα που δεν θελουμε να διαρευσουν δημοσια.
17-01-2010, 21:35 #104
Τέσπα, η λύση είναι μία: να μην εμπλέκεσαι καν όταν βλέπεις μόνο χολή και όχι διάθεση για εποικοδομητική κόντρα.
εμενα προσωπικα δεν με χαλαει τιποτα.
Και οι σοβαρες κουβεντες, και οι ασοβαρες και τα πλακωματα και οτι κατσει.
Και με χολη παιζω και χωρις χολη, και με σπληνα, συκωτια νεφραμια, κοντρα φιλετο και οτι θες....
Ασε που εγω δεν ασχολουμε με δηθεν προσωπικα στοιχεια.
Τα εχω βγαλει ολα στη φορα, ειμαι τοσο ανοικτος που δεν υπαρχει θεμα να εχω κατι να κρυψω.
Οποτε οι χολες και τα υπολοιπα εργαλεια, πανε ασκοπα σε μενα.
Ο αλλος θα χαλασει την ζαχαρενια του εγω με την καμια....
Αντιθετα εγω θα σπαω πλακα, με την ολη προσπαθεια....
Πχ δες τα σχεδια της ρεμεντυ,
που προσπαθησε να ευρυθμησει το φορουμ απο εμενα.
Τελικα σε συνεργασια με το πετραν το κανανε τοσο μπουρδελο οσο δεν ειχε γινει ποτε.
Εγω για το μονο που χαλαστηκα ηταν που το κανανε βραδυ και ροχαλιζα.... (ειχα φαει πολυ τζατζικι και το ατιμο με κανει και σφυραω στον υπνο)
17-01-2010, 21:41 #105
Originally posted by keep_walking
Δεν τον πας τον αλλο δεν σημαινει οτι του σουρεις τα εξ\'αμαξης.
γιατι οχι?
τι τον κανεις? του στρωνεις κοκκινο χαλι?
η τον αφηνεις να σε πατησει κατω?
Μερικες φορες, τα πραγματα εχουν δυο δρομους:
Η περνας πανω στον αλλον, η θα περασεις ο αλλος απο πανω σου.
Ο καθενας σε αυτη την φαση κανει τις επιλογες του.
Εγω θεωρω οτι ο πετραν ηταν και πολυ λαιτ στις επιλογες του, αλλα επισης ομως οτι οι επιλογες του ηταν λανθασμενες.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....