gay - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 213

Thread: gay

Senior Member
    δεν ειμαι κατηχητρια!kρινο αυτο που κολλαγε?

Banned
    Originally posted by afrula
    Αν ησουν κοντα στην εκκλησια θα το ξερες απαξιω τωρα να συνεχισω.Καληνυχτα

σταματα τοτε, γιατι θα βαλω και αλλα....

:P:P

Senior Member
    αν εννοεις για τη Λουκα με τετοια φατσα πως να βρεις γκομενο δε κολλαει.Δοξα το Θεο ειμαι ομορφη και εχω οσους θελω αλλα μου φερε Θεος το χρυσαφι που δυστυχως πρεπει να με αντεξει αλλο λιγο μεχρι να γινω τελειως καλα...

Banned
    δεν ειμαι κατηχητρια!kρινο αυτο που κολλαγε?

ααααα δεν σταματας με τιποτα εσυ....

http://www.youtube.com/watch?v=iFA_OWDL4oE

http://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s&feature=related

Banned
    αν εννοεις για τη Λουκα με τετοια φατσα πως να βρεις γκομενο δε κολλαει.Δοξα το Θεο ειμαι ομορφη και εχω οσους θελω αλλα μου φερε Θεος το χρυσαφι που δυστυχως πρεπει να με αντεξει αλλο λιγο μεχρι να γινω τελειως καλα...

για τους παπαδες λεγαμε, που προτρεπεις σε κοσμο να παει να βρει την σωτηρια του....

αντε φτανει για σημερα.

http://www.youtube.com/watch?v=Ew22VLOOaE8

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Σοφια οταν καποιος τριτος διαβαζει υποννοουμενα σιγουρα θα επιρρεαστει. Ισως τελικα να μην τα πιστεψει αλλα θα αρχισει σιγα σιγα να εχει ολο και καποιες αμφιβολιες ακομα και αν δεν στο δειξει ποτε φανερα. Οποτε ειναι λογικο σε αυτη την περιπτωση να νιωσει ασχημα ο κιπ, ο γουινστον, εγω ή ο οποιοσδηποτε τον κατηγορησουν αναλογα οχι γιατι θα εχω αμφιβολιες για μενα αλλα για ολα οσα μπορουν να σκεφτουν οι δικοι του ανθρωποι
    Διαφωνώ. Ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται την κρίση του και επιθυμεί να έχει ανεξάρτητη όσο γίνεται σκέψη, δεν επηρεάζεται εύκολα. Τί πάει να πει σίγουρα; Και τί πάει να πει δε θα στο δείξει φανερά; Αυτό δεν τιμάει τον ίδιο. Αν όντως μας ενδιαφέρει να μάθουμε τί ισχύει και τί όχι από τυχόν φήμες που έρχονται στ\' αυτιά μας για το όποιο ποιόν κάποιου ανθρώπου που υποτίθεται μας ενδιαφέρει, απλά τον ρωτάμε ευθέως. \'Δικοί μας άνθρωποι\' είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε αμφίδρομα εμπιστοσύνη. Είναι οι άνθρωποι που τους έχουμε δώσει το ελεύθερο να μας γνωρίσουν όσο εμείς θέλουμε κι επομένως δεν υπάρχει χώρος για υπόνοιες. Αν κάποιος τρέφει αυτές τις φήμες στο μυαλό του για μας, πρώτον μας αδικεί γιατί εν τω μεταξύ αλλάζει την εικόνα που έχει για μας χωρίς να του έχουμε δώσει κάποιο ανάλογο δικαίωμα, δεύτερον πιθανότατα να αρέσκεται στο να φαντασιώνεται, και τρίτον μας αδικεί εφόσον αποφεύγει να μας ξεκαθαρίσει ότι προβληματίζεται για πράγματα που σχετίζονται με την εικόνα μας.
    Έχω τη γενικότερη αίσθηση, ότι οι άνθρωποι που αποφεύγουν την ευθύτητα στο να ρωτάνε τον ενδιαφερόμενο αυτό ακριβώς που θέλουν, επίσης αποφεύγουν και στο να απαντάνε με ευθύτητα και αμεσότητα για τους εαυτούς τους...

Αφρουλα, τι νοοτροπια ειναι αυτη?
    Έλεος.

Senior Member
    Δεν εχουν σχεση οι βρωμιαρηδες οι διαβολοι αυτοι με τη Παναγιτσα.

Senior Member
    θεοφανια δεν επαναλαμβανομαι οποιος δεν εχει μυαλο εμενα δε με νοιαζει .Μακαρι να το βρει.Ελεος ζητα κι εσυ απο το Θεο.

Banned
    Δεν εχουν σχεση οι βρωμιαρηδες οι διαβολοι αυτοι με τη Παναγιτσα.

ναι αλλα σε αυτους τους στελνεις,
    η παναγιτσα που αναφερεις ειναι σε τοπο χλοερον εδω και αιωνες.

Σταματα το σου λεω,
    γιατι μπορω να σου βαζω κειμενα με παπαδες μεχρι το πρωι.
    Αστο σου λεω, καντο γαργαρα καλυτερα.

θεοφανια δεν επαναλαμβανομαι οποιος δεν εχει μυαλο εμενα δε με νοιαζει .Μακαρι να το βρει.Ελεος ζητα κι εσυ απο το Θεο.
    Γιατι?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Γιατι?
    ζητα εσυ και μη σε νοιαζει :Ρ

Senior Member
    Πρεπει να ψαξεις να βρεις τον πνευματικο σου παρα μα παρα πολυ.Εγω να φανταστεις εχω ενα μηνα που τον βρηκα και ειναι διορατικος τελειος!Τωρα τα σκατα με το χρυσαφι δε συγκρινονται.Η Παναγια ζει και βασιλευει!!!:)Αλλοιμονο αλλιως δε θα ζουσες τωρα.Καλα το τελευταιο το χα δει και γελαγα μια μερα που το βρηκες βρεεεεε??????:D:D:D ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ?ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ Η ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΛΕΣ ΑΣΧΗΜΗ Η ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΟΥΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΩΡΑ.ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ,ΑΝ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ!!!

Senior Member
    κρινο καλα στα χωνουν ολοι!αντε:P!στα γενεθλια μου βρηκες να βαλεις το συγκεκριμενο βιντεο?Και εφυγες!! πολυ καλος εισαι.Συγχαρητηρια.

Senior Member
    ο Χριστός όταν σταυρώθηκε δεν νομίζω να έκανε τίποτα εξαιρέσεις!
    http://www.mazi.org.gr/

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast