Results 16 to 30 of 213
Thread: gay
-
16-01-2010, 17:49 #16
εμένα να πω την αλήθεια δεν μου φαίνεται ότι είναι ένα θέμα που λύνεται τόσο εύκολα... ( αν ο άλλος είναι τόσο καταπιεσμένος)
τώρα μου ήρθε στο μυαλό και μια ταινία \"brokeback mountain\"
- 16-01-2010, 17:50 #17
δεκτη η δηλωση πετραν, αυτο δεν σημαινει οτι σε πιστευω κιολας..
εγω δεν κρινω απο δηλωσεις, κρινω απο συμπεριφορες.
και η συμπεριφορα \"τωρα μου πατησες τον καλο ατιμη\"ειναι πιο δηλωτικη απ ολες τις αλλες....
για εναν επιπλεον λογο που δεν σε πιστευω, ειναι οτι αυτα που ταχα σε ενοχλησαν σε μενα, εσυ τα εκανες πρωτος και σε μεγιστο βαθμο .
πρωτος με εβρισες.
πρωτος αναφερθηκες λεγοντας μαλιστα ψεματα για την προσωπικη μου ζωη και τις ασχολιες μου.
πρωτος απ ολους στο φορουμ εχεις βρισει πολλους αλλους εδω μεσα
με συκοφαντησες.
εβγαλες υ2υ στον αερα,πραγμα που μονο ο πανος και η πανικουλα εχουν κανει εδω μεσα.
ολα αυτα επειδη με αντιπαθεις?
αμ σορυ, ι ντοντ μπαι. (που λενε και οι φιλοι σου οι αγγλοσαξωνες)
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΩς ΤΥΧΑΙΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ...
ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του...
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΤΡΑΝ ΜΟΥ.
ΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΣ, Η ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ Η ΘΑ ΕΞΕΦΡΑΖΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩς ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ....
16-01-2010, 18:12 #18
Originally posted by Remedy
δεκτη η δηλωση πετραν, αυτο δεν σημαινει οτι σε πιστευω κιολας..
εγω δεν κρινω απο δηλωσεις, κρινω απο συμπεριφορες.
και η συμπεριφορα \"τωρα μου πατησες τον καλο ατιμη\"μεναι πιο δηλωτικη απ ολες τις αλλες....
για εναν επιπλεον λογο που δεν σε πιστευω ειναι οτι αυτα που ταχα σε ενοχλησαν σε μενα, εσυ τα εκανες πρωτος και σε μεγιστο βαθμο .
πρωτος με εβρισες.
πρωτος αναφερθηκες λεγοντας μαλιστα ψεματα για την προσωπικη μου ζωη και τις ασχολιες μου.
πρωτος απ ολους στο φορουμ εχεις βρισει πολλους αλλους εδω μεσα
με συκοφαντησες.
εβγαλες υ2υ στον αερα,πραγμα που μονο ο πανος και η πανικουλα εχουν κανει εδω μεσα.
ολα αυτα επειδη με αντιπαθεις?
αμ σορυ, ι ντοντ μπαι. (που λενε και οι φιλοι σου οιαγγλοσαξωνες)
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΟΛΩς ΤΥΧΑΙΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ...
ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του...
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΤΡΑΝ ΜΟΥ.
ΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΣ, Η ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ Η ΘΑ ΕΞΕΦΡΑΖΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩς ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ....
Μπορεί να λες ότι θες αλλά αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Δεν είμαι ομοφυλόφιλος καμία σχέση είχα διάφορες μακροχρόνιες σχέσεις με κοπέλες στο παρελθόν ενώ με μια (που ήταν και η ποιο μεγάλη μου σχέση) είχα φτάσει και σε πολύ έντονες καταστάσεις με την κοπέλα. Αλλα δεν θα αναπτυχθώ για αυτό γιατί δεν είναι της παρούσης και ούτε θέλω να σου πω ειδικά εσένα τίποτα.
Στο είπα και στο ξαναλέω, ο λόγος που σου επιτέθηκα ήταν ότι αυτός ο τρόπος σου και όχι το περιεχόμενο και το σχόλιο, που έκανε να \"ξεχειλίσει\" το ποτήρι. Χθες ήμουν και πολύ κουρασμένος από τον στρατό (ξυπνάω κάθε πρωί στις 6 και είμαι με ελάχιστες ώρες ύπνο) ταξίδεψα για να έρθω στην πόλη μου και έτσι ίσως ήμουν επιθετικός. Γενικά όμως από παλιά είχα σχηματίσει πολύ αρνητική εντύπωση για σένα, τι να κάνουμε τώρα? Ε αυτά τα σχόλια σου μου έφεραν στο μυαλό και άλλα πράγματα που είχες κάνει στο παρελθόν πράγμα που μου έκανε να σου επιτεθώ, αν και σε καμία περίπτωση δεν έφτασα τις επιδώσεις σου (ειρωνικά μίλησες για την ανατροφή μου...). Το u2u σου το ποσταρα για να δείξω τι \"κουμάς\" είσαι. Ας ποσταρες και εσύ το δικό μου u2u αλλα΄φυσικά το δικό μου ήταν καθαρό ποστ και δεν είχε καμία αξία να το βγάλεις στον αέρα.
Όσο για το σχόλιο να σου πω ότι η ανάλυση που κάνεις είναι πολύ μονόπλευρη και δεν ισχύει με την καμία. Δεν χρειάζεται κάποιος να κρίβει κάτι π.χ. gay για να εξαγριωθεί τόσο. Πολλές φορές τέτοιες ατάκες μπορούν να κάνουν αυτόματα το άτομο επιθετικό και εξαγριωμένο επειδή συνειρμηκά και αυτόματα προκαλούν τέτοιες αντιδράσεις. Π.χ. μπορεί να κοροιδεύουν ένα άτομο μικρό και επειδή τον εξαγρίωνε τόσο, η επανάλειψη αυτού του πράγματος τον κάνει αυτόματα οργισμένο χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να ανακαλέσει την original μνήμη. Δεν λέω ότι είχε συμβεί κάτι συγεκριμένα με μένα (όχι από όσο θυμάμαι τουλάχιστον) αν και τέτοιες βρισιές είναι πολύ συχνές ΄μεταξύ αντρών κατα την εφηβεία, κάτι που θα κάνει και πολλούς ποιο ευαίσθητους σε τέτοιες βρισιές χωρίς να είναι φυσικά gay και παρ όλο που έχουν δεχθεί λογικά την ομοφυλοφιλία .
Θέλω να ξέρεις ότι λέω την απόλυτη και ειλικρινή αλήθεια σε αυτό το ποστ και ότι δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω πράγματα η διαστρεβλώνω καταστάσεις. Το γεγονός ότι απολογούμαι τώρα σε σένα το θεωρώ βλακεία βέβαια μιας και πραγματικά δεν τρέφω εκτίμηση για το άτομο σου, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να το κάνω για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Όσο για το γεγονός ότι \"δεν σε πάω\" δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, αλλά πιστεύω ότι δεν θα με πας και εσύ και θα λήξει το θέμα εδώ.
16-01-2010, 18:27 #19
εχω απαντησει ηδη, την απαντηση μου την εκανες κουοτ. δεν βρισκω λογο να επαναληφθω.
να σου πω μονο οτι αν
\"Στο είπα και στο ξαναλέω, ο λόγος που σου επιτέθηκα ήταν ότι αυτός ο τρόπος σου και όχι το περιεχόμενο και το σχόλιο, που έκανε να \"ξεχειλίσει\" το ποτήρι.\"
οπως λες, αν δεις ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ τις εκφρασει και την γενικοτερη συμπεριφορα σου, θα πας να χτυπησεις το κεφαλι σουσ τον τοιχο μπας και παει κατι στην θεση του.πλακα μας κανεις τωρα?σε τυφλους απευθυνεσαι? ολοι ειδαν τους τροπους σου.λες και μιλας σε καποιους που δεν εβλεπαν....
οσο για τα υ2υ, μπορει να σε ευχαριστει να βαυκαλιζεσαι οτι εγω δεν δημοσιευσα το υ2υ σου επειδη ηταν \"καθαρο\" ενω εσυ, κρατας σαν δικη σου δικαιολογια οτι το δημισιευσες επειδη σε εβριζα, αλλα αυτα ειναι παιδικες δικαιολογιες. η αληθεια ειναι οτι δεν το δημοσιευσα επειδη δεν το θεωρω σωστο, κι οτι εσυ το δημοσιευσες γιατι ενω παριστανεις ενα ατομο με αρχες, που μαλιστα θιχτηκαν, εισαι κατι αλλο...το τι ειναι αυτο το αλλο, βρες το μονο σου...το ανανδρος ειναι το λιγοτερο που εισαι παντως....
αυτο το οποιο ειπα σοβαροτατα κι οχι ειρωνικα και το πιστευω στο επακρο ειναι το ελλειμμα στην ανατροφη σου.
συλλυπητηρια στους γονεις σου και καλη τυχη για την συνεχεια της πορειας σου.
16-01-2010, 18:27 #20
Πετραν, υπάρχει κάτι αδόκιμο σε όλο αυτο.
Αν πούμε πως η ρεμ έχει βρίσει/τσακωθεί/πει χοντράδες και γι αυτο δεν τη χωνεύεις ή τη θεωρείς άτομο μη υπολήψιμο και της τα χώνεις, τότε εμένα και κάποιους άλλους δώ μέσα θα έπρεπε να μας ψάχνεις να παίξουμε ξύλο, αν το πάρουμε αναλογικά.
Επειδή έχω παρακολουθήσει όλα τα θέματα, μη ξεχνάς πως όταν την έλεγες τσίρκο, σου απαντούσε με χιούμορ χωρίς να σε προσβάλει και προσπαθούσε να το περάσει έτσι πάρα πολλές φορές.
Ο χτεσινός καβγάς δεν είχε κανένα νόημα και καμιά διακιολογία, ούτε φυσικά αυτό που έκανες με το να δημοσιεύσεις προσωπικά της στοιχεία, (η ρεμ δεν έχει μιλήσει εδώ μέσα ποτέ, ούτε για την ηλικία της, ούτε για τη σχέση της, οπότε ήταν κουβέντα που κάνατε ΠΡΙΒΕ), όπως και το να δημοσιεύσεις υ2υ που ξέρεις πως ούτε επιτρέπεται, αλλα και συνήθως χρησιμοποιούν άτομα που στερούνται επιχειρημάτων.
Θεωρώ πως όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα δικής σου πίεσης, (νεύρα/αλκοολ/στραβωμαγενικότερο), και πραγματικά θα περιμενα από σενα μια συγνώμη.
Είσαι από τα άτομα που εκτιμώ εδώ μέσα, (και δεν είμαι η μόνη), και πιστεύω πως σήμερα το έχεις μετανιώσει.
Φιλικά.
16-01-2010, 19:30 #21
Ρεμ προσπάθεισαι αν μη τι άλλο να μην παρουσιάζεις αγνωσία . Μην μιλάς για την ανατροφή μου την στιγμή που και εσύ έχει επανειλημμένα εμπλακεί σε άπειρα θέματα με προσβολές και βρισιές. Ποια είναι η συμβολή σου εδώ μέσα? Αυτό που κάνεις ποιο πολύ είναι να είσαι στο γενικά και να μαλλώνεις. Ναι το ποτήρι ξεχείλισε (για μένα πάντα), όχι μόνο από το φορουμ αλλά επειδή θυμήθηκα και τον όλο τρόπο σου από το τσατ που πολλές φορές ήταν κακεντρεχής η τουλάχιστον εγώ τον αντιλαμβανόμουν έτσι. Έχω ξαναδεί msg σαν αυτό που μου έστειλες, μιλούσα για ένα που απεθύνονταν στην nature μια φορά και ήταν ακριβώς στο ίδιο ύφος (το είχε βγάλει ο κρινο). Ήταν μια από τις στιγμές που ενίσχυσαν την εντύπωση μου για σένα \"η τύπισσα είναι σκέτη παρακμή όπως γράφει\" όπως ακριβώς σχηματίζουμε εντυπώσεις γενικά. Δεν ήταν αυτό που είπες. Ήταν ότι αυτό που είπες μου θύμισε σε πόσο παρακμιακό ύφος μπορείς να πέσεις και μου έφερε στο μυαλό ποστ σαν και αυτό και στιγμές γραφής σου στο τσατ.
Μιλάς για την ανατροφή μου? Δες πάλι από κοντά τι σου έγραφα. Μόνο την άποψη μου επαναλάμβανα για το πόσο δεν δε σε πάω-πράγμα που ισχύει και στο είπα αντρίκια και κατάμουτρα. Εσύ αντιθέτως θίγεις τον \"ανδρισμό μου\" και καλά, την ποιότητα μου σαν ψυχολόγος και το μέλλον μου, τους γονείς μου και την ανατροφή μου. Το μόνο που έγραφα όλη την ώρα είναι πόσο δεν σε πάω και πόσο δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου, χωρίς καν σε πιάσω σαν άνθρωπο (και ούτε φυσικά με νοιάζεις). Μιλάς για την ανατροφή μου αλλά δες τις αλλεπάλληλες φτηνές και παιδικές βρισιές που ξεστομίζεις, που μοιάζουν σαν να έρχονται από χουλλιγκαν φαν του μπαοκ παρά από μια ώριμη δήθεν γυναίκα. Εκτός από κάτι καυστικές εκφράσεις και έμμεσες βρισιές δεν έγραψα τίποτα τέτοιο για σένα. Το μόνο χυδαίο που βγήκε κάτω από το όνομα PETRAN ήταν το αστείο-χυδαίο u2u που μου έστειλες και το \"τσατσά\" στην αρχή.
Πρόσεξε πόσο γενικά γράφω για το πόσο δεν σε πάω και πόσες εικασίες και βρισιές γράφεις εσύ, ξεκινόντας από την σχέση σου λέει με ένα νεότερο άντρα και καταλήγοντας στην ποιότητα μου σαν άτομο και επαγγελματία που αμφισβητείται η σεξουαλικότητα του και η οικογενειακή του κατάσταση. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την άποψη που έχω σχηματίσει για σένα και που δεν είναι διόλου θετική. Όμως εσένα τι σε νοιάζει? Αυτή είναι η άποψη μου και άλλωστε αφού νομίζεις ότι για αυτήν ευθύνεται η κακή μου ανατροφή δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει καν.
Αν εσύ είχες όντως επίπεδο και ήσουν \"υπεράνω\" στην τελική θα το σταματούσες από την αρχή το θέμα και θα έλεγες κάτι του τύπου \"κοίτα πετραν εσύ μπορεί να με θεωρείς ότι είμαι χαμηλής ποιότητας και παρακμιακή αλλά εγώ ξέρω ότι δεν είμαι έτσι. Απλά πες ένα συγνώμη για το \"τσατσά\" γιατί με πείραξε και σταμάτα το εδω και ας μην ξαναμιλήσουμε\". Αντιθέτως έκανες μια από τις μεγαλύτερες βουτιές στα χαμηλά που έχω δει, προσπαθώντας να με χτυπήσεις σε όλους τους τομείς, τον προσωπικό, τον ερωτικό, τον επαγγελματικό και τον οικογενειακό μαζί με μια πληθώρα χουλλιγκανικών βωμολοχιών. Πόσο χαμηλό είναι αυτό? Όχι μόνο δεν έχεις επίπεδο αλλά επιβεβαιώνεις περίτρανα την άποψη που είχα για σένα. Βρες προτάσεις μου που να αμφισβητούνε αυτές τις ποιότητες σε σένα. Ναι το έχω κάνει επιλεκτικά στο παρελθόν και ναι το ξέρω ότι είναι τρομερό λάθος.Βρες πρόταση που να λέω για τους γονείς σου η για το επάγγελμα σου (και που φυσικά δεν μπορώ να πω γιατί δεν ξέρω τίποτα για όλα αυτά και ούτε επιτρέπεται). Ναι ήμουν πολύ καυστικός και επιθετικός απέναντι σου αλλά δεν έθιξα κανέναν από αυτούς τους τομείς. Επειδή λοιπόν έχουμε και οι δύο άσχημη γνώμη για τον άλλο ας σταματήσει εδώ.
@Θεοφανία
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις εκπλαγεί τόσο θεο. Πάντα είχα χαμηλή εντύπωση για την ρεμ,εντύπωση που δεν έχω σχηματίσει για κανένα άλλο άτομο του φορουμ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις αυτό. Ωστόσο ναι θα ομολογήσω ότι η αυξημένη μου επιθετικότητα οφείλονταν και σε άλλους παράγοντες και ήμουν απόλυτα ειλικρινής στο προηγούμενο ποστ. Ήμουν για μια βδομάδα με 4 ώρες καθημερινού ύπνου από τον στρατό γιατί κάθε πρωί έπρεπε να ξυπνάω 6 η ώρα. Η κούραση είχε μαζευτεί και χθες έκανα ταξίδι να έρθω στην πόλη μου ενώ πριν ποστάρω ειχα βγει έξω με κολλητούς. Προφανώς και όλα αυτά αυξήσαν την ένταση που είχα οπότε και την επιθετικότητα μου στα συγκεκριμένα πλαίσια, όπως ακριβώς το είπα στο προηγούμενο ποστ. Όμως αυτό δεν αλλάζει την εντύπωση που είχα σχηματίσει για την ρεμ, απλά όλα αυτά την καναν να βγει πολύ απότομα, καυστικά και άγρια. Και πάλι δεν την έθιξα σε κανένα προσωπικό επίπεδο όπως έκανε αυτή, το μόνο που έθιξα ήταν η συμπεριφορά που έχω παρατηρήσει στα πλαίσια του φορουμ και του τσατ και που νομίζω ότι την χαρακτηρίζει γενικά (αλλά φυσικά μια τέτοια γενίκευση μπορεί να είναι λάθος). Ούτε και έγραψα τίποτα για την σχέση της, μόνη της τα έβγαλε αυτά. Η μόνη βρισιά ήταν το \"τσατσά\" αλλά φυσικά αυτό ήταν ποιο πολύ αστείο (και έτσι και αλλιώς όντως δεν είναι). Δεν οφείλω καμία συγνώμη ειδικά σε άτομα που δεν εκτιμώ και που πιστεύω ότι δεν την αξίζουν. Φιλικά.
16-01-2010, 20:03 #22
Originally posted by claire
Originally posted by krino
μια πιο προσεκτικη ματια,
θα παρατηρουσε οτι καποιος που προσπαθει να μειωσει σε τετοιο επιπεδο,
ειναι ανασφαλης σε τετοια ζητηματα,
για διαφορετικους λογους αν ειναι γυναικα και για αλλους αν ειναι αντρας.
Ετσι υπαρχει καποιο ελλειμα για να το κανει ενας αντρας αυτο.
Γιατι αν ολα ειναι ενταξει δεν χρειαζεται να αποδειξει κατι.
Μια γυναικα το κανει γιατι διαλυεται το περιεχομενο που εχει δωσει στο μυαλο της για τους αντρες.
Δεν εννοει να ειναι κατι αλλο απο επιβητορας.
Τελος εδω μεσα, υπαρχει κοσμος που εχει σαφως μπερδεψει τις σεξουαλικες εννοιες και δινει δικες του, κοινωνικου χαρακτηρα.
16-01-2010, 20:04 #23
To forum αυτό, αν και δεν είναι φορουμ ψυχολογίας, έχει συγκεκριμένη θεματολογία και αυτό είναι η αλληλο-υποστήριξη μεταξύ των ατόμων που υποφέρουν από κάποιο ψυχοπαθολογικό πρόβλημα. Εντάξει, το \"γενικά\" είναι η ποιο ανάλαφρη πλευρά του φορουμ πράγμα που δείχνει και στις ατέλειωτες βλακώδεις και άχρηστες κοκορομαχίες σας και που αντικατοπτρίζει το μεγάλο κενό που νιώθετε στην καθημερινότητα σας. Όμως τα πράγματα έχουν και τα όρια τους και πιστεύω ότι αυτή η παιδική βλακωδία που κάνετε τα έχει ξεπεράσει. Υπάρχουν και άλλα φορουμ που δίνονται για τέτοια ωραία χομπι-του-loser σαν αυτά που πράττετε με τόσο ζήλο εδώ πέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε κάποιοι να ποστάρουν σε τέτοιο φορουμ την στιγμή που υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι και φορουμ που επικεντρώνονται καθαρά στο loseriλικι ,στην κατινιά, στα τραβεστι, στην φύση-χασίσι και στο epic failure.
Απο οτι καταλαβα λογω βαριεμαρας κλπ...καποιοι και βαλτε και μενα μεσα εχουμε κολλησει με το φορουμ και τρωγομαστε κανουμε χιουμορ και προσφερουμε και καμμια βοηθεια σε κανα περιστασιακο χρηστη.
Απο κει και περα δεν χρειαζεται να σταξει αιμα που λεει ο λογος.
Πετραν ηταν ασχημος καυγας και σιγουρα βοηθησε το προχωρημενο της ωρας που δεν συμμετειχαν και αλλοι αλλα πιστευω οτι κυριως εφταιξε οτι υπηρξε μια \"παγωμαρα\"...εγω τουλαχιστον δεν το περιμενα.
Φυσικα δεν διαβαζω τα παντα...και δεν μπορω να πω τι εχει γινει αλλα μιλαμε παντα για το συγκεκριμενο νημα.
Τωρα δικαιολογιες του στυλ δεν σε χωνευω...ενταξει εδω ακουστηκαν κανονιες στο συγκεκριμενο νημα λολ,ολοι εχουμε αντιπαθειες και συμπαθειες.
Σιγουρα αν επεφταν τα μπαν βροχη και σε αλλα φορουμ θα ειχαν φαει τα μισα μελη μπαν με αυτα που γραφουν θα ηταν πιο ηρεμα τα πραγματα και απλως θα σφαζομασταν παλι ...αλλα πιο πολιτισμενα...ωστε να μη δινουμε τα απαραιτητα δικαιωματα.
Οχι οτι ειμαι υπερ του μπαν-το αντιθετο μαλιστα αλλα ας κρατησουμε ενα επιπεδο...ηθικολογω το ξερω και δεν μου αρεσει,ουτε ο ρολος του ηθικολογου,ουτε του διαμεσολαβητη ουτε του διατητη ουτε τιποτα.
Απλως ενιωσα την αναγκη να το κανω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-01-2010, 20:06 #24
Eνισχυεται ο ανδρισμος καποιου οταν μειωνει τον ανδρισμο ενος αλλου και κυριως οταν ο αλλος ειναι δηλωμενος;
Χαχαχα ουτε σε σαιτ με ανεκδοτα δεν διαβαζεις τετοιες αποψειςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
16-01-2010, 20:10 #25
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
claire και να μην εχει δοση αληθειας ενα υποννοουμενο, μονο και μονο οτι θα το σκεφτεις οτι μπορει να ισχυει εσυ, η Θεοφανια, η σοφια τοτε τον αλλον θα τον πειραξει.
Φυσικα και δεν μειωνω τον αλλο αν τον πω γκει ενω ειναι. Αφου ειναι επιλογη του να πηγαινει με αντρες θα πρεπει να χαιρεται που τον αποκαλω ετσι γιατι αν ντρεπεται τοτε ξερει πως εχει καποιο σοβαρο προβλημα
ενας ομοφυλοφιλος σαφως και δεν ντρεπεται για αυτο ειναι και δηλωνει, ιδιως στο ιντερνετ.
Αλλιως αν υποθεσουμε οτι θα ντρεπεται (παιζει και αυτο μειοψηφικα) θα το καλυψει τοσο πολυ που δεν θα παρει χαμπαρι κανεις τιποτα.
Το ζητουμενο ειναι οτι χαρακτηριζεις τον αλλο σε μια ασχετη συζητηση, με σεξουαλικους συνειρμους.
Μπορει οι αποψεις μας να εχουν οτι χρωμα θες, αλλα οι σεξουαλικες προτιμησεις δεν εχουν καμια σχεση με την οποια συζητηση.
Τελος αυτοι οι χαρακτηρισμοι που πετας,
πχ για μενα οτι ειμαι λουγκρα, η δικη μου η θεση ειναι οτι πετυχαινεις το αντιθετο απο οτι πιστευεις.
Αντι να μειωσεις εμενα, στην ουσια μειωνεσαι ο ιδιος με το στυλ του διαλογου που υοθετεις.
Η ευχαριστηση που παιρνεις οταν μειωνεις τον αλλο, υπερκαλυπτει τον τροπο που εκτιθεσαι, και ετσι θεωρεις οτι ορθως βαδιζεις.
Παρολα αυτα, επειδη ετσι εμαθες, ετσι και θα πεθανεις.
16-01-2010, 20:13 #26
Originally posted by giwta2
Για παράδειγμα ο άνδρας μου είναι κοντός, εχουμε μαλώσει πολλές φορές ποτέ δεν του είπα για την εμφάνιση ή για τι μπόϊ του σε αντίθεση με τον ίδιο που με μείωσε σαν γυναίκα και άνθρωπο.
Δεκτον οτι ελαβες οτι δεν σου αξιζε.
Το σημαντικο ομως ειναι οτι καταφερες να παραμεινεις στις θεσεις σου και στις αξιες σου.
Εν ολιγεις αν ειχες ανταποδωσει οπως \"επρεπε\",
θα χαρακτηριζοσουν με τα ιδια λογια οπως ο αντρας σου.
Και απο αυτα που εγραψες το τελευταιο ειναι και το ζουμι.
16-01-2010, 20:17 #27
Originally posted by keep_walking
To forum αυτό, αν και δεν είναι φορουμ ψυχολογίας, έχει συγκεκριμένη θεματολογία και αυτό είναι η αλληλο-υποστήριξη μεταξύ των ατόμων που υποφέρουν από κάποιο ψυχοπαθολογικό πρόβλημα. Εντάξει, το \"γενικά\" είναι η ποιο ανάλαφρη πλευρά του φορουμ πράγμα που δείχνει και στις ατέλειωτες βλακώδεις και άχρηστες κοκορομαχίες σας και που αντικατοπτρίζει το μεγάλο κενό που νιώθετε στην καθημερινότητα σας. Όμως τα πράγματα έχουν και τα όρια τους και πιστεύω ότι αυτή η παιδική βλακωδία που κάνετε τα έχει ξεπεράσει. Υπάρχουν και άλλα φορουμ που δίνονται για τέτοια ωραία χομπι-του-loser σαν αυτά που πράττετε με τόσο ζήλο εδώ πέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε κάποιοι να ποστάρουν σε τέτοιο φορουμ την στιγμή που υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι και φορουμ που επικεντρώνονται καθαρά στο loseriλικι ,στην κατινιά, στα τραβεστι, στην φύση-χασίσι και στο epic failure.
Απο οτι καταλαβα λογω βαριεμαρας κλπ...καποιοι και βαλτε και μενα μεσα εχουμε κολλησει με το φορουμ και τρωγομαστε κανουμε χιουμορ και προσφερουμε και καμμια βοηθεια σε κανα περιστασιακο χρηστη.
Απο κει και περα δεν χρειαζεται να σταξει αιμα που λεει ο λογος.
Πετραν ηταν ασχημος καυγας και σιγουρα βοηθησε το προχωρημενο της ωρας που δεν συμμετειχαν και αλλοι αλλα πιστευω οτι κυριως εφταιξε οτι υπηρξε μια \"παγωμαρα\"...εγω τουλαχιστον δεν το περιμενα.
Φυσικα δεν διαβαζω τα παντα...και δεν μπορω να πω τι εχει γινει αλλα μιλαμε παντα για το συγκεκριμενο νημα.
Τωρα δικαιολογιες του στυλ δεν σε χωνευω...ενταξει εδω ακουστηκαν κανονιες στο συγκεκριμενο νημα λολ,ολοι εχουμε αντιπαθειες και συμπαθειες.
Σιγουρα αν επεφταν τα μπαν βροχη και σε αλλα φορουμ θα ειχαν φαει τα μισα μελη μπαν με αυτα που γραφουν θα ηταν πιο ηρεμα τα πραγματα και απλως θα σφαζομασταν παλι ...αλλα πιο πολιτισμενα...ωστε να μη δινουμε τα απαραιτητα δικαιωματα.
Οχι οτι ειμαι υπερ του μπαν-το αντιθετο μαλιστα αλλα ας κρατησουμε ενα επιπεδο...ηθικολογω το ξερω και δεν μου αρεσει,ουτε ο ρολος του ηθικολογου,ουτε του διαμεσολαβητη ουτε του διατητη ουτε τιποτα.
Απλως ενιωσα την αναγκη να το κανω.
Το ξέρω, έπεσα στον λάκο που έσκαψα ο ίδιος well well τι να πεις. Καμιά φορά λόγω κάποιων παραγόντων ο αυτο-έλεγχος χωλαίνει. Καλά εννοείται πως σε άλλα φορουμ είχαμε φάει όλοι μπαν, εντάξει εσύ είσαι από τους ποιο ήσυχους αλλά το μεγαλύτερο μέρος ολόκληρου του \"γενικά\" είχε φάει μπαν στανταρ. Είναι αλήθεια ότι λόγω βαρεμάρας μπορεί να \"κολλήσει\" το κεφάλι (+ άλλα bugs). Έχω προσέξει σημαντική αύξηση σε ποστινγκ από την μεριά μου από πέρσι λίγο πριν και αφού μπήκα στρατό. Τουλάχιστον κάνω ανάλαφρη θητεία :P
Προσωπικά ελπίζω να το μειώσω αφού απολυθώ. Ελπίζω
16-01-2010, 20:24 #28
Το καλό χιούμορ προάγει.
Η ειρωνία και η επιθετικότητα μειώνει τον άλλο, αλλά και εμάς τους ίδιους (πολύ ωραία τα κουότ που έκανε keep για το χιούμορ στο άλλο θέμα). Είτε τον χωνεύουμε είτε όχι, είτε κάνουμε ολόκληρες αναλύσεις περί της σεξουαλικής του ταυτότητας είτε όχι.
Μήπως, ενώ διατυμπανίζουμε πόσο δεν μας αρέσει οτιδήποτε trash, μετατρέπουμε αυτό το χώρο σε trash?
Βέβαια, εδώ είναι ίντερνετ και δεν έχει την ίδια βαρύτητα με την προσωπική πραγματική μας ζωή. Όμως, αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι πίσω από όλους τους υπολογιστές καθονται άνθρωποι και πως το γεγονός ότι αυτός ο χώρος μας φιλοξενεί και μας \"ανέχεται\", θα έπρεπε να μας κάνει λιγότερο επιθετικούς.
Αν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά πραγματικά μας πειράζει μπορούμε να το πούμε...απλά, λιτά και σταράτα, χωρίς να επιτιθόμαστε στον άλλο κυνικά. Τόσο απλό.
Και μιας και το θέμα αφορά σεξιστικές επιθέσεις, θεωρώ την παραπάνω στάση ότι είναι η πιο \"αντρική\" συμπεριφορά, και για τα δύο φύλα (ή όσα είναι τελικά αυτά).-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
16-01-2010, 20:24 #29
Eμαθα να μην φοραω φουστανια. Συγνωμη που εσενα σε πειραζει :P
Υ.Γ. Ανωνυμη δεν πηγαινε σε σενα αυτοΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
16-01-2010, 20:39 #30
αρχισες παλι τις μπουρδες ετσι?
Originally posted by Remedy
ισχυουν και τα περισσοτερα απο οσα παραπανω ελεχθησαν, αλλα υπαρχει και αλλη μια παραμετρος που δεν συζητηθηκε.
οταν καποιος ομοφ. δεν εχει αποδεχθει αυτο που ειναι,
ερχεται η ρεμεντυ και τον αποκαλυπτει....
φωναζει και το σοι της, - φανουρης και η αλλη - και ριχνει την αυλαια....
και δεν θελει και να το καταλαβαινουν οι αλλοι γι αυτον τον λογο (πολυ κατανοητο βεβαια, γιατι δεν ειναι ευκολο για τον καθενα να ζει κοντρα στις κοινωνικες νορμες)
οποτε εσυ για πες μας,
ποσους εχεις καταλαβει οτι ειναι ομοφυλοφιλοι εδω μεσα?
Δεν μπορει αφου εισαι λαγωνικο, κατι θα εχεις στα σκαρια....
αναγκαζεται να μην ζει οπως θελει, δηλαδη με τους συντροφους που πραγματικα θα ηθελε, ειτε γιατι δεν τολμαει ο ιδιος, ειτε γιατι δεν ειναι αρκετα επιθυμητο.
το οτι δεν βγαζει τελαλη για το τι κανει στο κρεβατι το καταλαβαινω.
Το οτι δεν ζει με τον συντροφο που επιλεγει δεν το καταλαβαινω.
Τοσοι ομοφυλοφιλοι δηλαδη που εχουν σχεσεις μεταξυ τους δεν ζουν οπως θελουν?
Δηλαδη τι κανουν οι ομοφυλοφιλοι?
πανε με ετεροφυλους?
Τετοια διαστροφη μονο εσυ θα μπορουσες να την γραψεις.
συγκεντρωνει ενα τεραστιο φορτιο αρνητισμου απο την μη ικανοποιηση του, απο τη μη αποδοχη του απο την κοινωνια, απο την ανικανοποιητη ζωη του τελικα,
το οτι θα ηταν καλυτερα να ηταν πιο ανοικτομυαλη κοινωνια ναι.
Αλλα οτι εχει και τεραστιο φορτιο αυτο ειναι μονο στο μυαλο σου.
Επιτελους ξεκολα απο αυτο που εισαι, μια κατινα σε μια γωνια της καθυστερημενης ελλαδας.
Ενημερωσου πως ζουνε οι ομοφυλοφιλοι σε αλλες χωρες τις ευρωπης.
Δες οτι μπορουν και κανουν γαμους, εχουν πληρη δικαιωματα οπως οι ετεροφυλοι, και σε μερικες χωρες υοθετουν παιδια κιολας.
Αλλα ακομη και στην καθυστερημενη ελλαδα,
τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οπως τα λες.
Οι ομοφυλοφιλοι μπορουν και εχουν σχεσεις χωρις να τους διωκει κανεις. Εκτος απο κατι μυαλα σαν και τα δικα σου, αλλα αυτο ειναι ασημαντη λεπτομερια.
Ελαχιστοι πιστευουν στις σαχλες ιστοριες που γραφεις, thats all.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αντι να προσπαθησει να τα λυσει γιατι ειναι δικα του προβληματα, αποφασιζει να τα διαχειριστει βγαζοντας μια ατελειωτη κακια και επιθεση και γενικη αλλα και ειδικοτερα σε γυναικες που τυχαινει να εχουν με μεγαλη ευκολια οτι ο ιδιος επιθυμει αλλα δεν μπορει η δεν τολμαει να εχει: εναν ωραιο αντρα σαν ερωτικο συντροφο...
να λυσει τι ακριβως?
το γιατι ειναι ομοφυλοφιλος?
οποιος αντρας σου επιτίθεται ειναι γκει, ενω εσυ εισαι η οσια μαρια?
Ωραια πατεντα βρηκες για να καλυψεις τα σκατα σου ομολογω....
Αληθεια αυτη την θεωρια την λες οπου σταθεις και οπου βρεθεις?
Απο την αλλη,
αν στην πεσει ενας αντρας ο οποιος ειναι γκει, και εχει ερωτικο συντροφο και ολα μελι γαλα, εκει τι θεωρια θα βγαλεις?
Οτι του φταιει η παρανυχιδα?
Απορω μονο και μονο που καθεσαι τετοιες βλακειες....
Ευτυχως οπαδοι τέτοιων θεωριων εισαστε μονο το τριο στουτζες...
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι ειναι δηλωτικοι της καταστασης που βρισκεται το ανικανοποιητο και πολλαπλα επιτιθεμενο υποκειμενο .
τι λες? εντυπωσιαστηκα.....
και εγω ελεγα οτι φταιει που το επαναστατικο υποκειμενο,
βρισκεται σε διασταση με την διαλεκτικη του επαναστατικου προτσες και ετσι ενω υπαρχει η πτωση του ποσοστου κερδους αντιδιαστελλεται με το προτσες της αφαιρεσης και τελικα κρυβονται οι ομοφυλοφιλοι.
αφενος θελει να το τιμωρησει για την απροκλητη επιθετικη του συμπεριφορα (να τον μειωσει δηλαδη σε κατι που και ο ιδιος δεν θαθελε να του συμβαινει και γι αυτο λυσσαει),
αλλα και να του υποδειξει ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα που εχει να λυσει αντι να επιτιθεται σε οποια θεωρει οτι παιρνει την ικανοποιηση που αυτος στερειται...
θα προτεινα να λυσεις την κατινια που σε δερνει,
αλλα αυτο θα ηταν τιμωρια για τον εγκεφαλο σου.
Παρολο που μπηκαμε στον 21ο αιωνα, σερνουμε ακομα αποψεις οπως οι δικες σου.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....