Results 46 to 60 of 213
Thread: gay
-
17-01-2010, 00:08 #46
Προσωπικά πιστεύω ότι οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα είναι και βρισιά ίσως γιατί η απόκλιση από κάθετι μη φυσιολογικό να προκαλεί απέχθεια. Και για αυτό το λόγο αν θέλουν να σε πικάρουν ή να σε μειώσουν σε αποκολούν π.χ. αδελφή.
- 17-01-2010, 04:41 #47
Originally posted by krino
Originally posted by anwnimi
Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(
γιατι?-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-01-2010, 04:44 #48
Originally posted by RainAndWind
Τι διαφορά έχετε από τους ναζί;Tην εθνικότητα;:P
Ας απαντήσει ο καθένας για τον εαυτό του.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-01-2010, 04:54 #49
Είναι πραγματικα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ να σου προσαπτουν πραγματα που δεν εισαι και να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Petran θα σου πω ενα περιστατικο που συνεβη οταν ημουν φοιτητης και ειχε συμβει σε ενα φιλο μου - μας το ελεγε μετα. Ειχε παει σε ενα παρτι και καπως το φερε η συζητηση και μια κοπελα αρχισε να τον πειραζει λεγοντας τον \"gay\". Της ειπε να σταματησει και οτι δεν ειναι αλλα αυτη συνεχιζε. Ε στο τελος γυρναει και της λεει \"Για να τελειωνουμε δεν ειμαι γκει και αν δεν με πιστευεις παμε μεσα στο δωματιο να στο ΑΠΟΔΕΙΞΩ\" Και το ΒΟΥΛΩΣΕ. ;)
17-01-2010, 07:41 #50
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Καποιοι τα εχουν μπερδεμενα μεσα τους και βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους ναζι με καποιους που αηδιαζουν στη θεα του να φιλιουνται 2 αντρες μεταξυ τους. Αφου λοιπον το θεωρουν μερικες φυσιολογικο τοτε ευχομαι αυτος που θα παντρευτουν να τους ομολογησει οτι εχει φιλησει αλλον αντρα.
δανεικε,
η γυναικα μου την καταβρισκει οταν την ωρα που περιμενει
το δυνατο γκολ, με αποκαλει πουστημμμμμμμμμμ..... :P
Παρεμπιπτόντως η σιχασιά σου για τον ερωτισμό ανάμεσα σε άντρες,πατάει πάνω σε προκαταλήψεις,στενοκεφαλι� �ς έως καφρίλες,και επίσης να το ψάξεις και αλλιώς,από την πλευρά της ψυχολογίας αυτή τη μικρή σου απόλαυση στη μείωση των άλλων.
Επί μέρες με έπρηζες στα u2u και ενώ επίμονα αρνιόμουν να μπω στο τριπάκι της δικής σου γκάου μπίου απαίτησης και ξαναπαίτησης να απαντήσω,στο τέλος κατέληξες στο\"έχεις σοβαρό πρόβλημα τελικά\".Φίλε μου το σοβαρό πρόβλημα το έχεις εσύ και η λύση του δεν είναι σίγουρα να πετάς το μπαλάκι στους άλλους.Ρε άι κάνε μας από δω τη χάρη που θα μας πεις και μπερδεμένους.
Και κοίτα,μην υποβαθμίζεις καθόλου τους στόχους σου,γιατί πολλούς σαν εσένα-ο δυνατός power super duper ουάου άντρας Judge Drake τεστοστερόνος-είναι κάτι που έχω πολεμήσει εκεί έξω.Θα το κάνω κι εδώ μέσα λοιπόν αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί της ρατσιστικής σιχασιάς και κουραφέξαλα.Να σιχαίνεσαι όσο θες!Δικαίωμά σου.Φάε μια μέντα και ξεπέρασέ το.Η γιαγιά μου είχε και άλλη συνταγή.Λεμόνι στιμένο με μία πρέζα ταμπάκο.Εξοντώνει και τα μικρόβια."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-01-2010, 09:28 #51
Άνοιξα ένα νέο topic σχετιζόμενο στενά με το θέμα της κακοποίησης μέσω των στερεοτυπικών ενισχύσεων της\"απειλής\"από τη διαφορετικότητα,περιλαμβά� �οντας κάποιες από τις ομάδες-θύματα του ρατσισμού.Bρίσκεται στην ενότητα \"Κακοποίηση\".Θα βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται να κατανοήσουν πως ο κύκλος αυτός του θύτη-θύματος δημιουργείται και γιατί παραμένει έτσι,από την πλευρά της κοινωνικής ψυχολογίας.
Τα σωστά βήματα προς την αλλαγή νοοτροπιών περνάνε πάντα μέσα από τη διαρκή ενημέρωση και την προσπάθεια για κατανόηση και ευαισθητοποίηση όλων και περισσότερων γύρω μας.Ούτε με ευχολόγια,ούτε με τσιτάτα.;)
Ξεκινάμε μαθαίνοντας και δε σταματάμε να μαθαίνουμε ποτέ.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-01-2010, 09:35 #52
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Καποιοι τα εχουν μπερδεμενα μεσα τους και βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους ναζι με καποιους που αηδιαζουν στη θεα του να φιλιουνται 2 αντρες μεταξυ τους. Αφου λοιπον το θεωρουν μερικες φυσιολογικο τοτε ευχομαι αυτος που θα παντρευτουν να τους ομολογησει οτι εχει φιλησει αλλον αντρα.
οτι εχετε κοινα στοιχεια εχετε, οτι ειστε το ενα και το αυτο, οχι.
Απο κει και περα, το ζητημα ειναι κατα ποσο ειναι δυσλειτουργικο για την ζωη σου.
Απο την αλλη, το δεχομαι οτι δεν σε ευχαριστει το θεαμα.....
αλλα το αναγαγεις σε τετοιο σημειο λες και ειναι η καθημερινοτητα σου.
Τι ακριβως συμβαινει? βγαινεις στο παρκακι, και ειναι γεματο γκει?
παιρνεις γκει τσοντες σπιτι σου και εχεις σιχαθεί?
Πηγαινεις σε γκει κλαμπ?
δανεικε,
η γυναικα μου την καταβρισκει οταν την ωρα που περιμενει
το δυνατο γκολ, με αποκαλει πουστημμμμμμμμμμ..... :P
το εχω πει οτι εδω μεσα μπαινω για fun οποτε νο προμπλεμ.
Η γυναικα μου σαφως και γνωριζει το τι εχω κανει στο παρελθον, και φυσικα δεν εχει προβλημα.
Ξερεις οταν χτιζονται σχεσεις με ειλικρινεια εκατερωθεν, ειναι σιγουρο οτι θα εισαι ευτυχισμενος.
Τελος προσεξε τις συμβουλες τις ρειν, ειναι για το καλο σου.
μια γυναικα, ειναι δυσκολο να ειναι γκει, οταν φυλαει στο στομα ενα αντρα....
;)
17-01-2010, 09:40 #53
Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(
γιατι?
το βλεπεις περιεργο να εμπλακεις σε μια τετοια υποθεση?
ειναι να μην αρχισεις την συζητηση, απαξ και την αρχισεις, θα γινεις ενα και το αυτο.
Αυτο ειναι γνωστο, οταν μαλλιοτραβιεσαι σε ενα καυγα.
17-01-2010, 09:58 #54
Εχω γνωρισει γκει ανθρωπους στη ζωη μου,που ειναι πολυ περισσοτερο αντρες στην ψυχη τους απο κατι τζαμπα μαγκες.
και εγω απο τη μερια μου δεν μπορω να καταλαβω το ρατσισμο που υπαρχει.
το θεμα ειναι να ναι ο αλλος σωστος απεναντι σου,το τι κανει κανει στο κρεβατι του αν ειναι γκει η οχι ειναι θεμα δικο του που ενδιαφερει αποκλειστικα αυτον.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
17-01-2010, 10:37 #55
Ολγάκι,τα κλισέ μάτια μου.Οι άντρες δεν κλαίνε ρε,ο άντρας ο πολλά βαρύς,σα δε ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας,ντροπιάζεις τα παντελόνια σου,ο άντρας γ@μ@ει,shaken not stirred(πράκτωρ 007),ο ομοφυλόφιλος είναι πάντα κουνιστός,ο ομοφυλόφιλος δεν είναι άντρας,ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να είναι παρά camp και στρασάτος,ενώ αγαπά τα ροζ πουκάμισα και τα coctails,ο άντρας δεν επιτρέπεται να δείχνει αδυναμία,θα μας μαλώσουν,ο άντρας οδηγά τζιπ,φορά ρολόι tag heuer και βρίζει,έχει βαθιά φωνή και δεν σηκώνει αντίρρηση,με πόσες παπαριές μας μεγαλώσανε και πόσες ακόμη μας στουμπώνουν.:P:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-01-2010, 10:50 #56
ανεφερε πριν ο ολα οτι αηδιαζει στη θεα ενος φιλιου μεταξυ αντρων.ωραια αποψη του αλλα δεν χρειαζεται τοσο μενος ας γυρισει το κεφαλι του να μη βλεπει.
εγω προσωπικα αηδιαζω στη θεα ενος φραγκατου 50αρη με μια εικοσαχρονη φοιτητριουλα και οχι στη θεα του φιλιου μεταξυ 2 γκει αντρων.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
17-01-2010, 11:23 #57
καποτε πριν καιρο ειχα γνωρισει καποιον που μου χε πει οτι στο κρεβατι του αρεσει να του φερονται οι γυναικες συντροφοι του σαν να ναι γυναικα,και οτι θα δεχοταν τα παντα,καταλαβαινετε για να μη γινω σοκιν:)
μετα απο καιρο σε μια δημοσια συζητηση που ειχαμε για ενα παρομοιο θεμα σε ενα φιλικο σπιτι ηταν ο χειροτερος κριτης των γκει αντρων,πως το εξηγειται αυτο γιατι εγω επαθα μια ψιλοφρικη!Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
17-01-2010, 11:24 #58
Δεν ξερω τι λες εσυ Ολγα...φραγγατος μπορει να μην ειμαι ακομα αλλα οταν φτασω 50 θα προσπαθω ακομα να χτυπησω φοιτητριουλες λολ...καλη μου τυχη:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-01-2010, 11:26 #59
καποτε πριν καιρο ειχα γνωρισει καποιον που μου χε πει οτι στο κρεβατι του αρεσει να του φερονται οι γυναικες συντροφοι του σαν να ναι γυναικα,και οτι θα δεχοταν τα παντα,καταλαβαινετε για να μη γινω σοκιν:)
μετα απο καιρο σε μια δημοσια συζητηση που ειχαμε για ενα παρομοιο θεμα σε ενα φιλικο σπιτι ηταν ο χειροτερος κριτης των γκει αντρων,πως το εξηγειται αυτο γιατι εγω επαθα μια ψιλοφρικη!
Ο αλλος ειχε κανει ολοκληρη φασαρια σε μαγαζι επειδη του φεραν ροζ καλαμακι λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-01-2010, 11:27 #60
Originally posted by keep_walking
Δεν ξερω τι λες εσυ Ολγα...φραγγατος μπορει να μην ειμαι ακομα αλλα οταν φτασω 50 θα προσπαθω ακομα να χτυπησω φοιτητριουλες λολ...καλη μου τυχη:)
χα χαΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....