gay - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 213

Thread: gay

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by anwnimi
    Χμ, σε λίγο ούτε χιούμορ δε θα μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα...
    ανώνυμη, φαντάσου πως εγώ και συ μιλάμε μια μέρα στο μσν και ανταλλάσουμε κάποιες προσωπικές μας πληροφορίες.
    Μου λες εσύ πχ, έχω μια σχέση με έναν κουφό ή πρόσφατα τσακώθηκα με την κολλητή μου γιατί με έιπε χοντρή.
    στην μεταξύ μας συζήτηση ανακαλύπτω πως είσαι από τα άτομα που δεν θέλω να κάνω παρέα. Κόβουμε.
    Καιρό μετά σε ένα θέμα που ανοίγεις εσυ στο φόρουμ, εγώ βρίσκω πως λες μλκς.
    Τι κάνω τότε? Σου λέω, καλά είσαι ένα αντιπαθέστατο μιαρό πλάσμα που τα χει με έναν κουφό και δεν έχει ζωή παρά μόνο στο φόρουμ.
    Πως θα αισθανόσουν?

οπως θα αισθανομουν εγω, αν τοτε που μου ειχες στειλει μυνημα για πιτσι πιτσι....
    φανταζεσαι να ειχα δεχθει?
    Εγω ειμαι ατομο που ανοιγεται και σαφως θα ειχα πει διαφορα.
    Βεβαιως δεν εχω κατι για να ντραπω αλλα οχι οτι ενδιαφερει καποιους να βγαλω φιρμανι ολη μου την ζωη.

Οποιος ειναι πονηρος ξερει να φυλαγεται αγαπητη θεοφανια, αυτο ειναι το διδαγμα της ιστοριας.
    Εμενα βεβαια με σωνει και το ενστικτο μου.....

:cool:

Banned
    Originally posted by Remedy

κι εχω βρισει μια αλλη κακομοιρα , ονομα και μη χωριο, η οποια μπαινοβγαινει σε ποστ γκρινιαζοντας, προκαλωντας και παρακαλωντας να την βρισουν...

η νατουρ, που εχει ονομα,
    δεν σε ειχε βρισει, και εσυ την εβρισες οπως ποτε δεν εχει κανει, ποτε μελος εδω μεσα.

Ασχετως που εσβησες το μυνημα, αυτο παραμενει.
    Τωρα θες να το παιξεις και η οσια μαρια?

Σκεπασου, γιατι μπορει να ερθει ο κρινος και μπορει να τον μυρισεις κατα λαθος....

:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=yLXJz6Vwul4

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=efmhbl8rM4s&feature=related

αλλα κυριως,

http://www.youtube.com/watch?v=1Sf_pZhjjCA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Y8b-G_MmykQ&feature=PlayList&p=2239BB0A07E4E6A D&playnext=1&playnext_from=PL&index= 43

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=eoKa9SVk8UU&feature=related

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by Winston_man
    Δηλαδη αν ησουν αντρας και καποιος σε ελεγε δημοσια γκει και δεν ησουν θα ενιωθες οκ επειδη ξερεις εσυ τι εισαι? Αν αυτο πιστευεις τι να πω πασο. Εγω και ο φιλος μου εχουμε αλλο κωδικα τιμης.
    να σου πω την αληθεια οταν βλεπω καποιον αντρα να \"φωναζει\" τον ανδρισμο του με διαφορους τροπους, ειναι κατι που μαλλον με προβληματιζει.

δεν με ενοχλει αν πουν οτι ειμαι ομοφυλοφιλη winston.

Οσο για το τελευταιο, δεν καταλαβαινω πώς σχετιζεται με την τιμη, αν εισαι ή δεν εισαι ομοφυλοφυλος, αλλα προφανως ναι, εχουμε διαφορετικους κωδικες ηθικης.
    Sofia, σχετικα με την απαντηση που σου οφείλω. Σεβομαι απολυτα το οτι δεν σε ενοχλει αν σε πουν ομοφυλοφυλη αλλα οφειλεις να σεβαστεις και συ το οτι εμενα ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ και πολυ μαλιστα. Δεν θα με πειραζε στην υποθετικη περιπτωση που ημουν ομοφυλοφιλος ισα ισα που θα το λεγα κιολας ευθεως-δεν εχω τιποτα με τους ομοφυλοφυλους ανθρωποι ειναι και αυτοι και εχουν δικαιώματα. Απλα με ενοχλει διοτι δεν μπορω να δεχτω να μου προσαψουν πραγματα τα οποια δεν ειμαι. Με ενοχλει αυτο.

Γιαυτο χαρακτηρισα \"ηπια\" την αντιδραση του Πετραν. Με βαση τα δικα μου δεδομενα παντα. Εγω θα αντιδρουσα πολυ πιο εντονα-αγρια αν ημουν στη θεση του. Δεν μπορω να δεχτω οτι καποιος/α θα αμφισβητησει τον αμδρισμο μου τη στιγμη που εγω δεν εδωσα κανενα δικαιωμα. Μπορει να ειμαι μονος μου αυτη τη στιγμη χωρις συντροφο αλλα ειμαι στρειτ και αυτο δεν αλλαζει. Προτιμω στρειτ και μονος παρα gay και με παρεα... Αποψη μου παντα δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος οπως το δει κανεις...

Οσο για αυτο που ειπες οτι για καποιον που \"φωναζει\" τον ανδρισμο του θα σε προβληματιζε, δε λεω εχεις δικιο θεωρητικα αλλα σκεψου και τη παραμετρο της εποχης που ζουμε. Που δεν θελει και πολυ να σου βγει το ονομα. Μερικες φορες πρεπει να λεμε τα αυτονοητα οσο κουφο και αν ακουγεται. Αυτα.-

Senior Member
    οι γκευ ειναι για τη κολαση!Μακαρι να σωθουν ο Θεος ξερει.

Originally posted by afrula

ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Πηγαινε καμια εκκλησιτσα να ζητησεις ελεος απο τον Θεο!

Πηγαινε καμια εκκλησιτσα να ζητησεις ελεος απο τον Θεο!

ειπε ο θεος οτι οι γκει πρεπει να καουν στην κολαση και δεν το το ξερω?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned

http://www.youtube.com/watch?v=NIEfx1EXRO8&feature=PlayList&p=14B 458B40424D9B3&playnext=1&playnext_from=PL& amp;index=19

Senior Member
    Αν ησουν κοντα στην εκκλησια θα το ξερες απαξιω τωρα να συνεχισω.Καληνυχτα

Senior Member
    χα!!!!!!!!Καλο krino!!!!:D

οκ απο οτι ξερω ομως η απαξιωση δεν ειναι του θεου...

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast