gay - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 213

Thread: gay

Senior Member
    Χιχιχι...
    Χαχαχα.....
    Χοχοχο.....

Τελικά πιάνει είμαι πολύ χαρούμενος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Originally posted by knoulp
    Χιχιχι...
    Χαχαχα.....
    Χοχοχο.....

Τελικά πιάνει είμαι πολύ χαρούμενος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ετσι σε θελω,
    οχι μιζερια μονο χαρα!

:cool:

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    ....

Στο θέμα μας.Ρέμεντυ και Πετράν,ίσως μια απλή συγγνώμη να ήταν αρκετή.Δε χρειάζονται κατεβατά.Κι οι δύο ξεφύγατε των ορίων.Όχι πως και αυτό δεν είναι ανθρώπινο.Όλοι μας ανά καιρούς το παθαίνουμε,τα πάθη είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση.
    Πέραν τούτου,η υποβάθμιση του ρόλου του Petran από τη Ρεμ,με ενόχλησε.Υπάρχει καμία ζυγαριά όπου ζυγίζεται η προσφορά των μελών και αν ναι,γιατί εγώ δεν την κατέχω τη ρημάδα;Τα κατεβατά του Petran είναι το ίδιο σημαντικά με τα κατεβατά καθενός άλλου από εμάς...Μήπως βγάζουμε πάνω του μία υπερβολική αυστηρότητα γιατί και καλά είναι \"σπουδαγμένος\";........
    αγαπητη ρειν
    σχολιαζω μονο αυτο το αποσπασμα γιατι κατα τα αλλα συμφωνω και γιατι πιθανολογω οτι σου διεφυγε κατι.

εαν το προσεξες, το σχολιο μου για την προσφορα του πετραν, ηταν απαντηση στο τουλαχιστον αστοχο σχολιο του για την προσφορα την δικη μου στο φορουμ...
    μια πιο προσεκτικη αναγνωση θα σε πεισει...

στην ουσια του λεω αυτο ακριβως που λες κι εσυ.
    οτι δεν θεωρω την δικη μου προσφορα που προσπαθησε να απαξιωσει μικροτερη απο την δικη του επειδη αποφασισε να θεσει εαυτον σε ρολο κριτη-προσφορας, ουτε επι της ουσιας, ουτε με το κιλο (μετρωντας κατεβατα)

επομενως αν σε ενοχλησε η αξιολογηση με την ζυγαρια της προσφορας, θα επρεπε να απευθυνθεις στον πετραν που την προτεινε. εγω τον αντεγραψα για να καταλαβει το ατοπημα του και οπως ειδες ειχα και περισσοτερα επιχειρηματα..

οσο για τον φθονο του σπουδαγμενου, ειναι φαινομενο που παρατηρειται, συμφωνω, μονο που τυγχανω αρκουντως σπουδαγμενη και μαλιστα με δυσκολες κατατακτηριες εξετασεις και οχι με τον παρα και την μαγκια του μπαμπα...δεν συμβαινει να φθονω λοιπον αλλους σπουδαγμενους...

Banned
    Originally posted by Remedy
    εαν το προσεξες, το σχολιο μου για την προσφορα του πετραν, ηταν απαντηση στο τουλαχιστον αστοχο σχολιο του για την προσφορα την δικη μου στο φορουμ...
    μια πιο προσεκτικη αναγνωση θα σε πεισει...

στην ουσια του λεω αυτο ακριβως που λες κι εσυ.
    οτι δεν θεωρω την δικη μου προσφορα που προσπαθησε να απαξιωσει μικροτερη απο την δικη του επειδη αποφασισε να θεσει εαυτον σε ρολο κριτη-προσφορας, ουτε επι της ουσιας, ουτε με το κιλο (μετρωντας κατεβατα)

επομενως αν σε ενοχλησε η αξιολογηση με την ζυγαρια της προσφορας, θα επρεπε να απευθυνθεις στον πετραν που την προτεινε. εγω τον αντεγραψα για να καταλαβει το ατοπημα του και οπως ειδες ειχα και περισσοτερα επιχειρηματα..

τςκ τσκ τσκ....
    η μικρη και αδικημενη ρεμεντουλα που την αδικησαν τα κακα παιζακια......
    :cool:

Μια δευτερη αναγνωση ομως δεν λεει οτι τα πραγματα ειναι τοσο ξεκαθαρα οπως λες αγαπητοτατη ρεμεντυ....

ο πετραν σε ρωταει,

Ποια είναι η συμβολή σου εδώ μέσα? Αυτό που κάνεις ποιο πολύ είναι να είσαι στο γενικά και να μαλλώνεις.

Σε πρωτο επιπεδο, μπορει να πει κανεις οτι ο πετραν δεν λεει ψεμματα, ετσι δεν ειναι?

Απο την αλλη εσυ απαντας,

απο την ερωτηση σου, υποθετω οτι νοιωθεις οτι εσυ εχεις καποια συμβολη εδω μεσα, και δει, μεγαλυτερη απ την δικια μου....

- προσεξε που στηριζεις την απαντηση που δινεις στη ρειν....
    ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!!
    αυθυποβαλεις στον εαυτο σου ερωτηματα για το τι θελει να πει ο αλλος, γιατι προσπαθεις να σου κατσει οχι μονο η απαντηση σου, αλλα κυριως η ερωτηση του αλλου.

Ενδιαφερον παιγνιο μπορω να πω.....

η συμβολη μου πετρακη ειναι ακριβως οποια και η δικη σου
    εκτος αν νομιζεις οτι ειναι συμβολη το να αντιγραφεις τα κατεβατα των θεωριων απο τα φοιτητικα σου συγγραματα......
    καποιο λαθος κανεις...εδω δεν ειναι σαιτ επαγγελματιων της ψυχικης υγειας, γιατι αν ηταν, εσυ δεν θα συμμετειχες, μιας και δεν εισαι επαγγελματιας...

- παλι ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που ομως οδηγουν σε συμπερασματα....

στο θεμα του ποσο συμβαλει ο καθενας, πολυ σωστα ειπωθηκε οτι δεν εχει μετρα και σταθμα.
    Ο πετραν προχωρησε στην κατηγοροποιηση των αποψεων σε ποσοστο και μεχρι εκει.

ειναι σαιτ στηριξης και ο καθενας συμμετεχει οσο οπου και οπως μπορει, και αυτο που εχει σημασια ειναι η συμπαθεια και το συναισθημα και οχι τα ξερα κατεβατα που μπορει να βρει κανεις σε βιβλια και εγκυκλοπαιδειες....

εξαιρεσε λοιπον ολα αυτα τα κατεβατα που παραθετεις, βρες τις στιγμες που απαντας απλα σαν συνανθρωπος που συμπασχει και θα βρεις την οποια συμμετοχη σου εδω μεσα (not much, huh?)

- ο πετραν που αναφερε ολα αυτα που τσαμπουνας?
    περι βιβλιων και εγκυκλοπαιδειών ?

Τελος,
    η τελευταια παραγραφος σου,
    και μαλιστα αυτο που εχει βαλει σε παρενθεση,
    τι ακριβως κανει?
    απαξιωνει η οχι? μετραει η οχι?

αγαπητη μου,
    προσεξε γιατι τελεις υπο συγχιση και ισως οι καυγαδες να σε ταραξαν......

Κουλαρετε λοιπον και ληξτε το,
    και για το ποιος την εχει πιο μεγαλη,
    ας το παρει το ποταμι και να μην το μαθουμε ποτε....

Originally posted by krino

Πχ η θεοφανια δεν με γουσταρει και θελει να μου τα χωσει.
    Αντι αυτου προσπαθει να συγκρατηθει.
    Ολα αυτη η τοξινη που μαζευει, ε το νορμαλ ειναι καποια στιγμη να εκραγει.
    Εσένα όλο το φόρουμ να σου τα χώνει, αμα δεν σου τη πω εγώ λυσσάς. Τι να κάνουμε?
    Βολέψου με κανένα βιντεάκι προς το παρόν και άμα μαζέψω πολλές τοξίνες, εδώ είμαστε.

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by krino

Πχ η θεοφανια δεν με γουσταρει και θελει να μου τα χωσει.
    Αντι αυτου προσπαθει να συγκρατηθει.
    Ολα αυτη η τοξινη που μαζευει, ε το νορμαλ ειναι καποια στιγμη να εκραγει.
    Εσένα όλο το φόρουμ να σου τα χώνει, αμα δεν σου τη πω εγώ λυσσάς. Τι να κάνουμε?
    Βολέψου με κανένα βιντεάκι προς το παρόν και άμα μαζέψω πολλές τοξίνες, εδώ είμαστε.

ατιμουλικο εσυ,
    σπας την συμφωνια που εκανες με την ρεμεντυ,
    και μετα θα κλαις οτι παρασυρθηκες.....

αρπα βιντεακι,
    αφου τραβαει η ορεξη σου ναουμ....
    http://www.youtube.com/watch?v=yi0IxXO2ay0

Senior Member
    Ο θυμός πρέπει να εκφράζεται;
    Βεβαίως.
    Πως;
    Όπως στα τρας ριάλιτυ που βγαίνουν και μαλλιοτραβιούνται, χωρίς νόημα, με προσβολές χαμηλότατου επιπέδου, χωρίς να βγαίνει κάτι από αυτό, μόνο προς τέρψη του εγώ αλλά και του \"σκεπτόμενου\" κοινού; (εκτός κι αν το φόρουμ εξυπηρετεί και τέτοιους σκοπούς)
    Μου αρέσουν κι εμένα οι διαφωνίες, όταν διαφωνώ σε κάτι.
    Μου αρέσει κι εμένα να ακούω αλήθειες, εν μέσω διαφωνιών, για να πηγαίνω παραπέρα. Για να μη νομίζω ότι εγώ κατέχω την πάσα αλήθεια. Γιατί ποτέ αυτό δε συμβαίνει, με κανέναν άνθρωπο. Αν συμβαίνει τότε να νομίζει κανείς ότι κάνει μεγάλο λάθος.

Δε μου αρέσει να ακούω κατινίστικες προσβολές ή διαστρεβλωμένες αλήθειες που σκοπό δεν έχουν να με διαφωτίσουν, αλλά να με ρίξουν προκειμένου να ανυψωθεί ο άλλος.
    Και νομίζω κάτι τέτοιο συνέβη κι εδώ. Και όχι μόνο εδώ...

Προσωπικά όταν βλέπω τέτοια διάθεση και βρεθώ σε ανάλογη θέση, προσπαθώ να μη συμμετέχω στον καυγά που πάνε να με εμπλέξουν.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    ρε συ ανωνυμη,
    μην παραμυθιαζεσαι,
    ολο γινονται για την χαμενη τιμη της καταρινα μπλουμ.....

φαντασου οτι αν ο αντμιν,
    ανοιγε ενα θρεντ που να το ονομαζε,
    πετραν-ρεμεντυ και ειχαν προσβαση μονο οι δυο τους
    και να τους ελεγε,
    πειτε οτι θετε ελευθερα, και βρισιες και μπινελικια, ελευθερα.

Τι νομιζεις οτι θα λεγανε?
    ουτε μισο φωνηεν, σου λεω εγω.....

Οποτε αστο να παει και αυτο, οπως τα υπολοιπα, αλλα οπως και αυτα που θαρθουν στο μελλον.

Senior Member
    Ρε Κρίνο ξέρεις τι με προβληματίζει;
    Αυτό το μέρος δημιουργήθηκε για να εκφράζουμε ότι δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε στην καθημερινότητά μας.
    Αν εγώ φοβάμαι ότι αν πω κάτι ο άλλος θα μου το χτυπήσει ως αδυναμία αύριο μεθαύριο σε μία διαφωνία μας (και αναφέρομαι και στον Πετράν και στη Ρέμεντυ-και οι 2 το κάνανε) ποιο το νόημα του χώρου αυτού;

Θα μου πεις ότι εσένα πχ δε σε ενδιαφέρει αν σου πετάξουν κάτι ως αδυναμία γιατί ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις αδυναμίες σου.
    Όταν όμως ο άλλος έχει πραγματικά μια αδυναμία που την αποτύπωσε γραπτά εδώ μέσα για να πάει ένα βήμα παρακάτω, πως να συνεχίσει να το κάνει όταν καιροφυλακτούμε να τον χτυπήσουμε, όταν αυτό που λέει σε μία πχ διαφωνία δε μας κάνει;

Επομένως, αυτό το φόρουμ θα χάσει το χαρακτήρα της εξομολόγησης και της αυθεντικότητας και θα περάσει στην προβολή του εγώ μας ως κάτι ιδανικού με σκοπό να μη δεχόμαστε χτυπήματα κάτω από τη ζωνη;

εντιτ: ή ίσως και να το έχει χάσει ήδη, ειδικά για τα παλιά μέλη. Θα φτάσουμε στο σημείο να ανοίγουμε νέα νικ για να πούμε κάτι δηλαδή...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    ΚΡΙΝΟ αν εισαι αθεος ειναι δικο σου θεμα και κριμα γιατι δε θα σωθεις αλλα θα ερθει η ωρα που ο Θεος θα σε δοκιμασει και θα πιστεψεις!!!Αλλα προσβολη για ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΟΜΙΚΑ!!!!ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.Εγω δε σε λεω gay επειδη εισαι αθεος!ΕΛΕΟς............................

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Αυτό το μέρος δημιουργήθηκε για να εκφράζουμε ότι δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε στην καθημερινότητά μας.
    Αν εγώ φοβάμαι ότι αν πω κάτι ο άλλος θα μου το χτυπήσει ως αδυναμία αύριο μεθαύριο σε μία διαφωνία μας (και αναφέρομαι και στον Πετράν και στη Ρέμεντυ-και οι 2 το κάνανε) ποιο το νόημα του χώρου αυτού;

Θα μου πεις ότι εσένα πχ δε σε ενδιαφέρει αν σου πετάξουν κάτι ως αδυναμία γιατί ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις αδυναμίες σου.
    Όταν όμως ο άλλος έχει πραγματικά μια αδυναμία που την αποτύπωσε γραπτά εδώ μέσα για να πάει ένα βήμα παρακάτω, πως να συνεχίσει να το κάνει όταν καιροφυλακτούμε να τον χτυπήσουμε, όταν αυτό που λέει σε μία πχ διαφωνία δε μας κάνει;

Επομένως, αυτό το φόρουμ θα χάσει το χαρακτήρα της εξομολόγησης και της αυθεντικότητας και θα περάσει στην προβολή του εγώ μας ως κάτι ιδανικού με σκοπό να μη δεχόμαστε χτυπήματα κάτω από τη ζωνη;

εντιτ: ή ίσως και να το έχει χάσει ήδη, ειδικά για τα παλιά μέλη. Θα φτάσουμε στο σημείο να ανοίγουμε νέα νικ για να πούμε κάτι δηλαδή...

Κάπου έχω ξανακούσει αυτές τις σκέψεις μαζεμένες....
    Κάτι μου λέει αυτό που γράφεις.
    Τέλος πάντων μάλλον ονειρεύομαι.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Banned
    Originally posted by anwnimi

ξερω, πως δεν ξερω....
    :)

σωστο και αυτο κανει.
    Πχ φαντασου η ρεμεντυ, nα ειναι σε ενα κοινο τραπεζει και να θελει να σουρει τα εξαμαξης στον Χ τυπο που της μπαινει.
    Εκει που θελει ανοιξει το στομα της, εκει παλι το κλεινει.
    Γιατι σαφως αν το παρα-ανοιξει ειτε δεν ξερει τι θα ακουσει, ειτε δεν ξερει τι θα παιξει και ποσο χοντρα βεβαια.....

Οποτε θελω να πω οτι υπαρχει μια δυσκολια στην καθημερινοτητα μας, δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι ομως.....

ειναι και αυτο κατι αναμεσα στα ενδεχομενα που μπορει να συμβουν.
    Για αυτο, στις πριβε συνομιλιες (οσοι εχουν, εμενα τα πριβε δεν μου αρεσουν) πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι, με ποιον μιλαμε και τι λεμε.

Αλλωστε και στην καθημερινοτητα σου,
    οταν εισαι πχ στο μετρο, δεν πιανεις το διπλα σου και να του λες ολη σου την ζωη.

Εδω μεσα, καλο ειναι να αναφερεις το προβλημα σου και ληξαν.
    Ξερεις το προβλημα αποκτιεται στους χρηστες που παραμενουν και οχι σε αυτους που ειπαν κατι το εληξαν και εφυγαν.
    Οι κοντρες αναπτυσονται σε μελη που εχουν πει ο καθενας τα μυρια οσια για την ζωη του, με τον ενα η με τον αλλο τροπο.

καλα το σκεφτηκες,
    ειναι και αυτη μια τακτικη να αντιμετωπιζεις τις αδυναμιες σου.
    Να τις εκφραζεις πρωτα ο ιδιος και να μην περιμενεις να στις χτυπησουν.

Κανεις δεν ειναι δυνατος οπως φανταζεσαι.
    Υπαρχουν ομως διαοφρετικες οπτικες για το τι σημαινει η λεξη αδυναμια και τι αυτο αντιπροσωπεύει.

Για μενα δεν ειναι μια λεξη που πρεπει να με καταβαλει.

Όταν όμως ο άλλος έχει πραγματικά μια αδυναμία που την αποτύπωσε γραπτά εδώ μέσα για να πάει ένα βήμα παρακάτω, πως να συνεχίσει να το κάνει όταν καιροφυλακτούμε να τον χτυπήσουμε, όταν αυτό που λέει δε μας κάνει;

οταν ριχνεις μια πετονια,
    ποτε δεν ξερεις τι ψαρι θα πιασεις.
    Και η ρεμεντυ και ο πετραν,
    ηταν ενημεροι οτι θα αρχισουν τα παρατραγουδα εφοσον τα γαντια (οχι τα κιτρινα :P ) πεταχτηκαν ολουθε....

πχ ο κνουλπ γραφτηκε εδω μεσα, με κυριο σκοπο να μου κανει επιθεση.
    Τι περιμενε δηλαδη?
    οτι θα του απαντουσα με ροδοπεταλα?

Βεβαιως αν αναφερεσαι σε ενα ασχετο χρηστη που μπορει να του ερθει κεραμιδα απο το πουθενα,
    εκει ναι υπαρχει θεμα.
    Αλλα σορρυ εγω δεν μπορω να πω και πολλα για αυτο.
    Εκτιμω οτι ειναι θεμα του αντμιν (αν ειναι κιολας) να λαβει μετρα.

οχι δεν το βλεπω τοσο κλειστο πια.
    Απλα σε φασεις εντονης εξαρσης θα ανεβαινουν οι τονοι μεχρι να κουραστουν οι εμπλεκομενοι.
    Να σου πω ομως οτι ειμαι σιγουρος, οτι δεν ασχολουνται απαντες με τα ξεκατινιασματα.

Υπαρχει και κοσμος που ασχολειται με το προβλημα του και μονο. Δεν το κοφτει αν ο πετραν ειναι γκει, αλλα αν ο πετραν εχει να του πει μια νεα διεξοδο στο προβληματισμο του.

γενικα μιλωντας,
    αυτη η κατασταση με εχει φερει σε ενα σημειο,
    οπου οταν παλια εγραφα 10-20 ποστ και τα πιο πολλα ηταν γνωμες σε προβληματα που διαβαζα, αυτα τα εχω κοψει.

Ολα αυτα που αναφερεις, ισχυουν γενικα σαν προβληματισμοι.
    Η τοση επιθετικοτητα πια, οπως εχω πει εδω και μηνες, δεν με εμπνεουν οτι ειμαι σε ενα χωρο υποστηριξης, αλλα σε μια κατασταση τραβεστι: Ολα μεσα και οτι κατσει.

Μαλλον θα πρεπει να δουμε οτι οι καιροι αλλαζουν,
    οι πιεσεις μας ειναι πιο εντονες απο οτι χθες,
    αρα και τα κυμματα αυτα θα μεταφερθουν παντου, ειτε στο δρομο ειτε στα φορουμ ειτε οπουδηποτε.

Senior Member
    Καλησπέρα καταρχάς. Ας πω κάτι κι εγώ, διότι χθες που σχολίασα πάνω σε σχόλιο χρήστη και πάνω στο θέμα του θρεντ δηλαδή, πήγα άπατη η καψερή - Ρέϊν εδώ είναι το θέμα σου βρε παιδί, αλλά όσοι προσπαθούμε να μείνουμε στο ζουμί, βλέπω να μας τρώει η μαρμάγκα, η μαύρη τρύπα και η τρύπα του όζοντος μαζί, γατί τελικά το \'ριάλιτυ\' θριαμβεύει παντού και πάντα - ... :P ...

Ανώνυμη, θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό που έγραψες.

\'... Όταν όμως ο άλλος έχει πραγματικά μια αδυναμία που την αποτύπωσε γραπτά εδώ μέσα για να πάει ένα βήμα παρακάτω, πως να συνεχίσει να το κάνει όταν καιροφυλακτούμε να τον χτυπήσουμε, όταν αυτό που λέει σε μία πχ διαφωνία δε μας κάνει;...\'

... εκτός του ότι συμφωνώ, κάποιοι όχι μόνο καιροφυλακτούν - στήνουν ξόβεργες όπως το έχω ξαναγράψει πιο χαριτωμεναντζίδικα - αλλά με το που μπαίνει νέος χρήστης, αρχίζουν την ανάκριση κανονικά. Τελικά μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το αν είναι παλιός με νέο νικ ας πούμε; Έχει κάποια ουσία το να αυτοεπιβεβαιωθούμε στο \'ο τάδε είναι με άλλο όνομα, κάτσε τώρα να τον ξεσκεπάσω εγώ ο κυνηγετικός ιχνηλάτης\'; Και κυρίως - αυτό που προσωπικά μου τη δίνει - είναι αυτό το τσιτσίρισμα του τύπου \'τί θέλεις να πεις εδώ και τί εννοείς εκεί;\' Γιατί ο άλλος είναι υποχρεωμένος να εξηγεί τα πάντα; Με το που γράφει κάτι οφείλει να αφήνει και διαπιστευτήρια μαζί; Ο καθένας μπορεί να καταλαβαίνει ό,τι θέλει και στην τελική δεν έχουν όλα εξήγηση με την έννοια της \'αποδεκτά\' λογικής. Μπορεί να είναι προϊόντα παρόρμησης, καθαρού συναισθήματος ή ο,τιδήποτε. Τελικά τί γίνεται στο φόρουμ; Προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που πιεζόμαστε και δε μπορούμε να κάνουμε έξω; Κι οι υπόλοιποι τί χρωστάνε δηλαδή με τα χούγια του καθενός; Η δυσκολία του να μένουμε πάνω στα γραπτά κι όχι τόσο στους χαρακτήρες μου είναι όλο και πιο έντονη. Όσο για τον υγιή θυμό, δε νομίζω να περιλαμβάνει όλη τη χωματερή που όλως περιέργως - και καθόλου τυχαίως - περιλαμβάνει κυρίως ό,τι έχει σχέση με τα γκομενικά και τα σεξουαλικοσχετικά του άλλου. Μια απ\' τις αγαπημένες μου παροιμίες είναι το \'χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε\' αλλά μπα...

Banned
    Originally posted by afrula
    ΚΡΙΝΟ αν εισαι αθεος ειναι δικο σου θεμα και κριμα γιατι δε θα σωθεις αλλα θα ερθει η ωρα που ο Θεος θα σε δοκιμασει και θα πιστεψεις!!!

μα δεν θελω να σωθω, αλλο παλι και αυτο....
    πρεπει κανεις να σωθει με το ζορι?

Αλλα προσβολη για ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΟΜΙΚΑ!!!!

γιατι ποτε σου προσβαλλα οτιδηποτε θειο?
    Μαλλον δεν γνωριζεις τι σημαινει η λεξη,
    και επειδη θα πας νομικα,
    να ρωτησεις ενα νομικο τι σημαινει αυτο που λες,
    και να επανελθεις με νεαοτερα.

ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.

χρονια σου πολλα.

Εγω δε σε λεω gay επειδη εισαι αθεος!ΕΛΕΟς............................

εχω διαβασει πολυ καλα τι εχεις πει.

Senior Member
    Ο Θεος KRINO ειναι γκευ?Τι ειναι αυτο ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ???????Τελος παντων εκοψα τη τουρτα μου μακαρι να σου δινα κανενα κομματι μηπως πιστεψεις:D Ηταν τελεια!!!

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast