Results 166 to 180 of 213
Thread: gay
-
18-01-2010, 17:53 #166
Originally posted by afrula
Ο Θεος KRINO ειναι γκευ?Τι ειναι αυτο ?
που να ξερω τι ειναι?
γιατι εχεις καμια εγγυηση εσυ οτι ειναι ετεροφυλος?
αλλο και αυτο....
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ???????
οχι βεβαια, γιατι πρεπει να ειναι σωνει και καλα, οτι πιστευεις εσυ?
θεος ειναι, μπορει να ειναι οτι θελει.
Τελος παντων εκοψα τη τουρτα μου μακαρι να σου δινα κανενα κομματι μηπως πιστεψεις:D
γιατι εβαλες αγιασμο μεσα?
:P:P
Ηταν τελεια!!!
φαε λοιπον την τουρτα σου και το τι ειναι ο θεος,
αστο να το ανακαλυψεις οταν ερθει η ωρα να τον συναντησεις.
Εκει τον ρωτας επ\' ευκαιρίας.
- 18-01-2010, 18:14 #167
Originally posted by knoulp
Κάπου έχω ξανακούσει αυτές τις σκέψεις μαζεμένες....
Κάτι μου λέει αυτό που γράφεις.
Τέλος πάντων μάλλον ονειρεύομαι.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
18-01-2010, 18:17 #168
Originally posted by krino
σωστο και αυτο κανει.
Πχ φαντασου η ρεμεντυ, nα ειναι σε ενα κοινο τραπεζει και να θελει να σουρει τα εξαμαξης στον Χ τυπο που της μπαινει.
Εκει που θελει ανοιξει το στομα της, εκει παλι το κλεινει.
Γιατι σαφως αν το παρα-ανοιξει ειτε δεν ξερει τι θα ακουσει, ειτε δεν ξερει τι θα παιξει και ποσο χοντρα βεβαια.....
Οποτε θελω να πω οτι υπαρχει μια δυσκολια στην καθημερινοτητα μας, δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι ομως.....
Έχεις δίκιο σε αυτό.
οχι δεν το βλεπω τοσο κλειστο πια.
Απλα σε φασεις εντονης εξαρσης θα ανεβαινουν οι τονοι μεχρι να κουραστουν οι εμπλεκομενοι.
Να σου πω ομως οτι ειμαι σιγουρος, οτι δεν ασχολουνται απαντες με τα ξεκατινιασματα.
Υπαρχει και κοσμος που ασχολειται με το προβλημα του και μονο. Δεν το κοφτει αν ο πετραν ειναι γκει, αλλα αν ο πετραν εχει να του πει μια νεα διεξοδο στο προβληματισμο του.
Και αυτό σωστό.
γενικα μιλωντας,
αυτη η κατασταση με εχει φερει σε ενα σημειο,
οπου οταν παλια εγραφα 10-20 ποστ και τα πιο πολλα ηταν γνωμες σε προβληματα που διαβαζα, αυτα τα εχω κοψει.
Ολα αυτα που αναφερεις, ισχυουν γενικα σαν προβληματισμοι.
Η τοση επιθετικοτητα πια, οπως εχω πει εδω και μηνες, δεν με εμπνεουν οτι ειμαι σε ενα χωρο υποστηριξης, αλλα σε μια κατασταση τραβεστι: Ολα μεσα και οτι κατσει.
Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Η απομάκρυνση ή η παραμονή με πολύ επιλεκτική συμμετοχή ή και η παραμονή με επιλογή κατ\'εξοχήν τη στήριξη κι όχι οτιδήποτε άλλου.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
18-01-2010, 18:23 #169
Originally posted by Remedy
οσο για τον φθονο του σπουδαγμενου, ειναι φαινομενο που παρατηρειται, συμφωνω, μονο που τυγχανω αρκουντως σπουδαγμενη και μαλιστα με δυσκολες κατατακτηριες εξετασεις και οχι με τον παρα και την μαγκια του μπαμπα...δεν συμβαινει να φθονω λοιπον αλλους σπουδαγμενους...
Κοίτα Ρεμ κι εγώ κάποτε τα είχα αυτά τα στερεότυπα αλλά αν κι εσένα είχε ο μπαμπάς παρά και σε σπούδαζε δε θα έλεγες όχι. Ούτε κι εγώ.
Τέλος, αν είχες κάτι να επισημάνεις στον Πετράν για το τι πιστεύεις ότι δεν κάνει καλά εδώ μέσα θα μπορούσες να το κάνεις με τελείως διαφορετικό τρόπο.
Το ίδιο κι εκείνος.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
18-01-2010, 18:25 #170
Ο Θεος KRINO ειναι γκευ?Τι ειναι αυτο ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ???????Τελος παντων εκοψα τη τουρτα μου μακαρι να σου δινα κανενα κομματι μηπως πιστεψεις:D Ηταν τελεια!!!
Μαλακίες........
Ένας είναι ο θεός.
Ηταν ποδοσφαιριστής τον λένε Μαραντονα και ήταν ο καλύτερος ever.
Τώρα προπονεί την εθνική Αργεντινής.
Όλοι οι άλλοι είναι ιμιτασιόν.
18-01-2010, 18:26 #171
Originally posted by anwnimi
Originally posted by Remedy
οσο για τον φθονο του σπουδαγμενου, ειναι φαινομενο που παρατηρειται, συμφωνω, μονο που τυγχανω αρκουντως σπουδαγμενη και μαλιστα με δυσκολες κατατακτηριες εξετασεις και οχι με τον παρα και την μαγκια του μπαμπα...δεν συμβαινει να φθονω λοιπον αλλους σπουδαγμενους...
Κοίτα Ρεμ κι εγώ κάποτε τα είχα αυτά τα στερεότυπα αλλά αν κι εσένα είχε ο μπαμπάς παρά και σε σπούδαζε δε θα έλεγες όχι. Ούτε κι εγώ.
Τέλος, αν είχες κάτι να επισημάνεις στον Πετράν για το τι πιστεύεις ότι δεν κάνει καλά εδώ μέσα θα μπορούσες να το κάνεις με τελείως διαφορετικό τρόπο.
Το ίδιο κι εκείνος.
Εγω παλι προσπαθησα να τραβηξω το αυτακι του κακου πετραν γιατι αυτος νομιζω παρεκτραπει...αλλα φτανει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-01-2010, 18:44 #172
τεστ
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-01-2010, 18:44 #173
Απιστευτο κατι ανακαλυψα αλλα δεν το λεω :P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-01-2010, 18:46 #174
[/color]
Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Η απομάκρυνση ή η παραμονή με πολύ επιλεκτική συμμετοχή ή και η παραμονή με επιλογή κατ\'εξοχήν τη στήριξη κι όχι οτιδήποτε άλλου.
αυτα που λες ειναι πολυ σχετικα.
Ποιος θα μπορουσε να γινει κριτης και να απομακρυνει η να κανει εφικτη την παραμονη καποιου με δεδομενο οτι παρεχει στηριξη?
Η νομιζεις οτι ο αντμιν δεν εχει προβληματιστει σε αυτη την κατευθυνση?
γνωριζει ομως πρωτος απο ολους μας, οτι αυτες οι καταστασεις ειναι καταρχην πολυ λεπτες και πολυ αδιορατες.
Στην τελικη,
ειναι σιγουρο, οτι σε ενα ξεκατινιασμα αυτοι που τρωνε την ηττα ειναι οι μετέχοντες με σειρα εμφανισεως....
:P:P:P
Αρα αναλαμβανουν και την ευθυνη,
στο ποσο φτιαχνουν η καταστρεφουν το οποιο profile θελουν ενδεχόμενα να εχουν.
Το θυμικο παιζει αμεσο ρολο στην συμπεριφορα μας και μεσα στις στιγμες της εντασης, μπορεις να καταλαβεις και τι ανθρωποι ειμαστε.
Κανενας ομως δεν κουβαλαει μονο συν η μονο πλην.
Ετσι λοιπον ολοι χρειαζονται και οχι μονο οταν τα πλην τους εχουν μια εξαρση.
Ιδιως οταν μια εισαι σε μια τετοια πολυσνθετη κοινωνια οπως αυτη που ζουμε.
Για παραδειγμα, δες το θεμα του θρεντ.
Αν εδω μεσα μπαινανε μονο ανθρωποι που πιστευαν οτι το να εισαι γκει ειναι μια χαρα νορμαλ κλπ κλπ....
Τι ποσοστο αντικειμενικοτητας θα ειχε σαν αντανακλαση στην κοινωνια μας σημερα?
Θα μπορουσε κανεις να πιστεψει οτι ζουμε σε μια κοινωνια που ανεχεται την διαφορετικοτητα κλπ κλπ....
Η πραγματικοτητα ομως θα ηταν εντελως διαφορετικη.
Ετσι λοιπον,
για να εχουμε σωστη εικονα της κοινωνιας,
πρεπει να εχουμε την δυνατοτητα να διαβαζουμε ολες τις πτυχες της ανθρωπινης σκεψης,
ασχετως αν εμεις τωρα πουμε οτι ειναι οπισθοδρομικη.
Τιποτα δεν αλλαζει προς το καλυτερο, αν δεν γευτεις το χειροτερο και ετσι να μπορεσεις να κρινεις - να συγκρινεις.
18-01-2010, 18:53 #175
Το ίδιο κι εκείνος.
Αν το εκανε η ρεμ η ο πετραν,
οπως λες,
τοτε δεν θα ηταν ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.....
Το εκαναν με το τροπο που εκαναν κεφι περισσοτερο,
και πρεπει να εχεις διαπιστωσει οτι δεν το εχουν μετανιωσει κιολας.
Γιατι πρεπει σωνει και καλα,
να υπαρχει αυτος ο καθωσπρεπισμός,
που αμα δεν ειμαστε συγκρατημενοι,
ααααααμαννννννν εχει πεσει ο ουρανος στο κεφαλι?
Εν πασει περιπτωση,
το ολο ζητημα, εγω το ειδα απο την χιουμοριστικη του πλευρα και δεν χρειαζεται να το δραματοποιουμε περαιτερω.
Φυσικα οποιος νομιζει οτι ολο αυτο δεν ειναι της αισθητικης του, δεν το παρακολουθει και παει παρακατω.
Αλλιως τι θα πρεπει να γινει?
Να μπουμε ολοι στον ισιο δρομο?
Να γινουμε καλοι ανθρωποι?
τι ακριβως?
18-01-2010, 18:54 #176
Ο Θεος KRINO ειναι γκευ?Τι ειναι αυτο ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ???????Τελος παντων εκοψα τη τουρτα μου μακαρι να σου δινα κανενα κομματι μηπως πιστεψεις:D Ηταν τελεια!!!
Μαλακίες........
Ένας είναι ο θεός.
Ηταν ποδοσφαιριστής τον λένε Μαραντονα και ήταν ο καλύτερος ever.
Τώρα προπονεί την εθνική Αργεντινής.
Όλοι οι άλλοι είναι ιμιτασιόν.
τετοια λεγε εσυ,
και μετα θα δεις που θα καταληξεις....
:cool:
18-01-2010, 18:59 #177
Ναι υπαρχει η νοοτροπια εγω ειμαι σωστος χαρακτηρας και εσεις οι υπολοιποι θελετε δουλιτσα ακομα λολ....μπα αλληλοτρωγομαστε γιατι περναμε υπερβολικες ωρες εδω και μας τελειωσαν οι προβληματισμοι,τα ευφυολογηματα,η αλληλοβοηθεια ολα....ισως δεν ξερω εσεις πως το εξηγητε? (Σαν συνολο μιλαω ατομων και οχι ατομικα αν ειναι δυνατον αυτο να γινει)
Too much time...πως θα σπασουμε τον αιωνιο εχθρο..την ανοια ισως?
Προσωπικα ειμαι κολλημενος οσο ποτε με το φορουμ αλλα προβλεπω να ψιλοξεκολαω γιατι φαγαμε ενα χαστουκι επαγγελματικο real life και πρεπει να αρχισω να \"τρεχω\"...καθως και εχω και καποιες υποχρεωσεις που εχουν μεινει πισω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-01-2010, 19:15 #178
Originally posted by keep_walking
Ναι υπαρχει η νοοτροπια εγω ειμαι σωστος χαρακτηρας και εσεις οι υπολοιποι θελετε δουλιτσα ακομα λολ....μπα αλληλοτρωγομαστε γιατι περναμε υπερβολικες ωρες εδω και μας τελειωσαν οι προβληματισμοι,τα ευφυολογηματα,η αλληλοβοηθεια ολα....ισως δεν ξερω εσεις πως το εξηγητε? (Σαν συνολο μιλαω ατομων και οχι ατομικα αν ειναι δυνατον αυτο να γινει)
Too much time...πως θα σπασουμε τον αιωνιο εχθρο..την ανοια ισως?
Προσωπικα ειμαι κολλημενος οσο ποτε με το φορουμ αλλα προβλεπω να ψιλοξεκολαω γιατι φαγαμε ενα χαστουκι επαγγελματικο real life και πρεπει να αρχισω να \"τρεχω\"...καθως και εχω και καποιες υποχρεωσεις που εχουν μεινει πισω.
Έχουμε καταλήξει όλοι μια αιδοία.
Απορώ πως μας αντέχουμε.
Τόση ελαφρότητα που ήταν κρυμμένη δεν μπορώ να καταλάβω.
18-01-2010, 19:22 #179
Κάπου έχω ξανακούσει αυτές τις σκέψεις μαζεμένες....
Κάτι μου λέει αυτό που γράφεις.
Τέλος πάντων μάλλον ονειρεύομαι.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Το θέμα καλό μου κορίτσι είναι ότι ακόμη και εάν κάποιος είχε κάποια στιγμή στο μυαλό του να εκθέσει τον εαυτό του, τώρα σίγουρα δεν το σκέφτεται καν.
Όπώς πολύ σωστά είπες και εσύ όλο αυτό καταλήγει να αποσιωπά συναισθήματα και να ακούγονται όλα αυτά τα οποία μετράνε και έχουν κάτι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα εν γένη.
Δηλαδή άμα δεν πουλήσεις αίμα δουλειά δεν κάνεις.
Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε γιατί δεν επεμβαίνει ο MOD και ιδιοκτήτης του site.
Μα γιατί να το κάνει.
Άμα δεν έρθουν τα λουλούδια πως θα έρθει η άνοιξη.
Άμα δεν δείξουμε μπουτάκι δεν έχει λόγο ο καθένας εδώ μέσα να μπαίνει και να παρακολουθεί τα δρώμενα. Και μετά πως θα πουλήσουμε διαφημίσεις.
Κάτι εξτρεμιστικό πρέπει να κάνουμε να μας προσέξουνε και λίγο παραέξω.
18-01-2010, 19:34 #180
Το θέμα καλό μου κορίτσι είναι ότι ακόμη και εάν κάποιος είχε κάποια στιγμή στο μυαλό του να εκθέσει τον εαυτό του, τώρα σίγουρα δεν το σκέφτεται καν.
Όπώς πολύ σωστά είπες και εσύ όλο αυτό καταλήγει να αποσιωπά συναισθήματα και να ακούγονται όλα αυτά τα οποία μετράνε και έχουν κάτι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα εν γένη.
Δηλαδή άμα δεν πουλήσεις αίμα δουλειά δεν κάνεις.
Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε γιατί δεν επεμβαίνει ο MOD και ιδιοκτήτης του site.
Μα γιατί να το κάνει.
Άμα δεν έρθουν τα λουλούδια πως θα έρθει η άνοιξη.
Άμα δεν δείξουμε μπουτάκι δεν έχει λόγο ο καθένας εδώ μέσα να μπαίνει και να παρακολουθεί τα δρώμενα. Και μετά πως θα πουλήσουμε διαφημίσεις.
Κάτι εξτρεμιστικό πρέπει να κάνουμε να μας προσέξουνε και λίγο παραέξω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....