gay - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 213

Thread: gay

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Το θέμα καλό μου κορίτσι είναι ότι ακόμη και εάν κάποιος είχε κάποια στιγμή στο μυαλό του να εκθέσει τον εαυτό του, τώρα σίγουρα δεν το σκέφτεται καν.
    Όπώς πολύ σωστά είπες και εσύ όλο αυτό καταλήγει να αποσιωπά συναισθήματα και να ακούγονται όλα αυτά τα οποία μετράνε και έχουν κάτι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα εν γένη.
    Δηλαδή άμα δεν πουλήσεις αίμα δουλειά δεν κάνεις.
    Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε γιατί δεν επεμβαίνει ο MOD και ιδιοκτήτης του site.
    Μα γιατί να το κάνει.
    Άμα δεν έρθουν τα λουλούδια πως θα έρθει η άνοιξη.
    Άμα δεν δείξουμε μπουτάκι δεν έχει λόγο ο καθένας εδώ μέσα να μπαίνει και να παρακολουθεί τα δρώμενα. Και μετά πως θα πουλήσουμε διαφημίσεις.
    Κάτι εξτρεμιστικό πρέπει να κάνουμε να μας προσέξουνε και λίγο παραέξω.
    Αν εχεις δικιο τοτε ξερω ποιος πρεπει να γινει μετοχος λολ

Ο Μαραντόνα.............???????????????????

Senior Member
    λολ ναι..
    Πλακα στην πλακα κοιταξα τα ποστ μου και επαθα μια φρικη 6039 ποστ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μηπως εχει γινει καποιο λαθος?
    Αν ειναι δυνατον...πρεπει και εγω να γινω μετοχος...εχω γραψει την γαλαξιακη εγκυκλοπαιδεια!!!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το θέμα καλό μου κορίτσι είναι ότι ακόμη και εάν κάποιος είχε κάποια στιγμή στο μυαλό του να εκθέσει τον εαυτό του, τώρα σίγουρα δεν το σκέφτεται καν.
    Όπώς πολύ σωστά είπες και εσύ όλο αυτό καταλήγει να αποσιωπά συναισθήματα και να ακούγονται όλα αυτά τα οποία μετράνε και έχουν κάτι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα εν γένη.
    Δηλαδή άμα δεν πουλήσεις αίμα δουλειά δεν κάνεις.
    Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε γιατί δεν επεμβαίνει ο MOD και ιδιοκτήτης του site.
    Μα γιατί να το κάνει.
    Άμα δεν έρθουν τα λουλούδια πως θα έρθει η άνοιξη.
    Άμα δεν δείξουμε μπουτάκι δεν έχει λόγο ο καθένας εδώ μέσα να μπαίνει και να παρακολουθεί τα δρώμενα. Και μετά πως θα πουλήσουμε διαφημίσεις.
    Αν εχεις δικιο τοτε ξερω ποιος πρεπει να γινει μετοχος λολ

Επίσης πρέπει να ξέρεις ένα πράγμα για εμένα.
    Μπορεί να μην έχω πάντα δίκιο. Αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχω άδικο.

Αυτό είναι κανόνας για εμένα και έχω φροντίσει να το ακολουθώ πιστά στην ζωή μου.

Senior Member
    λολ ναι..
    Πλακα στην πλακα κοιταξα τα ποστ μου και επαθα μια φρικη 6039 ποστ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μηπως ειχει γινει καποιο λαθος?
    Αν ειναι δυνατον...πρεπει και εγω να γινω μετοχος...εχω γραψει την γαλαξιακη εγκυκλοπαιδεια!!!!!!

Δεν ανοίγεις ένα site λεω εγώ και να μαζευόμαστε να ξεκατινιαζόμαστε να πάρουμε και κανένα φραγκάκι από διαφημισούλες και εξυπναδούλες που θα πουλάμε στους άσχετους. Και να αφήσουμε τα άμοιρα τα ανάπηρα εδώ μέσα στην μαυρίλα τους.

Όπως βλέπεις μέχρι τώρα μια χαρά τα καταφέρνουμε.

Senior Member
    Δεν ανοίγεις ένα site λεω εγώ και να μαζευόμαστε να ξεκατινιαζόμαστε να πάρουμε και κανένα φραγκάκι από διαφημισούλες και εξυπναδούλες που θα πουλάμε στους άσχετους. Και να αφήσουμε τα άμοιρα τα ανάπηρα εδώ μέσα στην μαυρίλα τους.
    ?????
    Κοιτα Knoulp ειναι ιντερνετ και δεν σε πιανω...αν το λες ειρωνικα προς εμενα ...που δεν νομιζω να εχω δωσει καποιο δικαιωμα ή αν το λες για πλακα κανοντας χιουμορ ή αν το λες γιατι πραγματι νοιωθεις απογοητευμενος απο την διαχειριση του site.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Originally posted by Remedy
    οσο για τον φθονο του σπουδαγμενου, ειναι φαινομενο που παρατηρειται, συμφωνω, μονο που τυγχανω αρκουντως σπουδαγμενη και μαλιστα με δυσκολες κατατακτηριες εξετασεις και οχι με τον παρα και την μαγκια του μπαμπα...δεν συμβαινει να φθονω λοιπον αλλους σπουδαγμενους...
    Δηλαδή όποιος καταφέρει να σπουδάσει με τον παρά του μπαμπά είναι άχρηστος; (γιατί είναι και πολλοί που έχουν τον παρά του μπαμπά αλλά δεν τα κατάφεραν στις σπουδές)
    Κοίτα Ρεμ κι εγώ κάποτε τα είχα αυτά τα στερεότυπα αλλά αν κι εσένα είχε ο μπαμπάς παρά και σε σπούδαζε δε θα έλεγες όχι. Ούτε κι εγώ.
    ....
    οχι βεβαια.
    δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστος.
    σημαινει απλα οτι κανει κατι που δεν μπορει να επισυρει τον φθονο γιατι μπορει να το κανει ο καθενας.....

προσωπικα δεν εχω κανεναν γνωστο που να εφυγε για σπουδες στο εξωτερικο και δεν τα καταφερε.
    παραδειγμα τρανο ο πρωτος μου ξαδερφος που στις πανελληνιες εγραψε απο 2μεχρι 5 (μετα απο πολυ διαβασμα παρακαλω), εφυγε για σπουδες, και επεστρεψε ιατρος :)

εμενα παντως ο μπαμπας μου ειχε χρηματα για να με σπουδασει, απλα δεν μου χρειαστηκαν, κι ετσι δε φθονω κανεναν ουτε σπουδασμενο ουτε ασπουδαστο...

Senior Member
    Τελειωσε ανωνυμη...νομιζω οτι τραβηξες το αυτακι της ρεμ...θα μακρυνει πολυ.
    Εγω παλι προσπαθησα να τραβηξω το αυτακι του κακου πετραν γιατι αυτος νομιζω παρεκτραπει...αλλα φτανει.
    Συμπερασματικά, επειδή απαντάω στη Ρεμ που πόσταρε σημαίνει ότι τραβάω μόνο το δικό της αυτί;
    Αν από όλα όσα διάβασες keep αυτό συμπεραίνεις, τότε εντάξει δεν έχω δικαίωμα να σου αλλάξω τη γνώμη, είναι δικαίωμά σου.
    Παραδέχτηκα ότι δεν μπορώ να είμαι τελείως αντικειμενική οπότε οκ. Αλλά άλλωστε πόσοι νομίζεις μπορούν να είναι, σε κάθε διαφωνία; Όλοι, οι περισσοτεροι, ή οι λιγότεροι;

Ναι υπαρχει η νοοτροπια εγω ειμαι σωστος χαρακτηρας και εσεις οι υπολοιποι θελετε δουλιτσα ακομα λολ....μπα αλληλοτρωγομαστε γιατι περναμε υπερβολικες ωρες εδω και μας τελειωσαν οι προβληματισμοι,τα ευφυολογηματα,η αλληλοβοηθεια ολα....ισως δεν ξερω εσεις πως το εξηγητε? (Σαν συνολο μιλαω ατομων και οχι ατομικα αν ειναι δυνατον αυτο να γινει)
    Too much time...πως θα σπασουμε τον αιωνιο εχθρο..την ανοια ισως?
    Χμ, το ξέρω ότι γίνομαι σπαστική ώρες-ωρες:):(
    Αν και διακρίνω μια δυσφορία με αυτο σου το ποστ keep, δεν ξέρω.
    Πόσες φορές έχω παραδεχτεί πράγματα για τον εαυτό μου που να σε κάνουν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι έτσι υποτιμητικά;
    Δηλαδή κι εσύ και ο καθένας που πόσταρε εδώ σκέφτεται υποτιμητικά για τους άλλους και πόσταρε;

Σ\'αυτό που λες παραπάνω έχεις δίκιο. Δεν αξίζει να συνεχίζουμε κάτι που έχει τελειώσει. Κι ας το τελειώνω.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by krino
    [/color]
    Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Η απομάκρυνση ή η παραμονή με πολύ επιλεκτική συμμετοχή ή και η παραμονή με επιλογή κατ\'εξοχήν τη στήριξη κι όχι οτιδήποτε άλλου.

αυτα που λες ειναι πολυ σχετικα.
    Ποιος θα μπορουσε να γινει κριτης και να απομακρυνει η να κανει εφικτη την παραμονη καποιου με δεδομενο οτι παρεχει στηριξη?

Η νομιζεις οτι ο αντμιν δεν εχει προβληματιστει σε αυτη την κατευθυνση?
    γνωριζει ομως πρωτος απο ολους μας, οτι αυτες οι καταστασεις ειναι καταρχην πολυ λεπτες και πολυ αδιορατες.

Στην τελικη,
    ειναι σιγουρο, οτι σε ενα ξεκατινιασμα αυτοι που τρωνε την ηττα ειναι οι μετέχοντες με σειρα εμφανισεως....
    :P:P:P

Αρα αναλαμβανουν και την ευθυνη,
    στο ποσο φτιαχνουν η καταστρεφουν το οποιο profile θελουν ενδεχόμενα να εχουν.

Το θυμικο παιζει αμεσο ρολο στην συμπεριφορα μας και μεσα στις στιγμες της εντασης, μπορεις να καταλαβεις και τι ανθρωποι ειμαστε.
    Κανενας ομως δεν κουβαλαει μονο συν η μονο πλην.
    Ετσι λοιπον ολοι χρειαζονται και οχι μονο οταν τα πλην τους εχουν μια εξαρση.

Ιδιως οταν μια εισαι σε μια τετοια πολυσνθετη κοινωνια οπως αυτη που ζουμε.

Για παραδειγμα, δες το θεμα του θρεντ.
    Αν εδω μεσα μπαινανε μονο ανθρωποι που πιστευαν οτι το να εισαι γκει ειναι μια χαρα νορμαλ κλπ κλπ....
    Τι ποσοστο αντικειμενικοτητας θα ειχε σαν αντανακλαση στην κοινωνια μας σημερα?
    Θα μπορουσε κανεις να πιστεψει οτι ζουμε σε μια κοινωνια που ανεχεται την διαφορετικοτητα κλπ κλπ....
    Η πραγματικοτητα ομως θα ηταν εντελως διαφορετικη.

Ετσι λοιπον,
    για να εχουμε σωστη εικονα της κοινωνιας,
    πρεπει να εχουμε την δυνατοτητα να διαβαζουμε ολες τις πτυχες της ανθρωπινης σκεψης,
    ασχετως αν εμεις τωρα πουμε οτι ειναι οπισθοδρομικη.

Τιποτα δεν αλλαζει προς το καλυτερο, αν δεν γευτεις το χειροτερο και ετσι να μπορεσεις να κρινεις - να συγκρινεις.
    Κρίνο, δεν εννοούσα ότι οι λύσεις είναι λύσεις της διαχείρισης. Αλλά λύσεις που όποια του κάθεται του καθένα καλύτερα, την εφαρμόζει. Όπως κι εσύ έκανες τη δική σου επιλογή.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by krino

Αν το εκανε η ρεμ η ο πετραν,
    οπως λες,
    τοτε δεν θα ηταν ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.....

Το εκαναν με το τροπο που εκαναν κεφι περισσοτερο,
    και πρεπει να εχεις διαπιστωσει οτι δεν το εχουν μετανιωσει κιολας.

Γιατι πρεπει σωνει και καλα,
    να υπαρχει αυτος ο καθωσπρεπισμός,
    που αμα δεν ειμαστε συγκρατημενοι,
    ααααααμαννννννν εχει πεσει ο ουρανος στο κεφαλι?

Εν πασει περιπτωση,
    το ολο ζητημα, εγω το ειδα απο την χιουμοριστικη του πλευρα και δεν χρειαζεται να το δραματοποιουμε περαιτερω.

Φυσικα οποιος νομιζει οτι ολο αυτο δεν ειναι της αισθητικης του, δεν το παρακολουθει και παει παρακατω.

Αλλιως τι θα πρεπει να γινει?
    Να μπουμε ολοι στον ισιο δρομο?
    Να γινουμε καλοι ανθρωποι?
    τι ακριβως?
    Δεν είναι αυτό το ζητούμενο όπως το παρουσιάζεις πολύ γραφικά. Τότε για πες ποιο είναι το ζητούμενο αφού όλοι κοπτόμαστε για την αισθητική του φόρουμ;

Βεβαίως είχε και χιουμοριστική πλευρά- να πω την αμαρτία μου έριξα ένα γέλιο, αλλά προτιμώ να γελάω κυρίως με άλλα πράγματα.

Αλλά ναι, όποιου δεν είναι της αισθητικής του πάει παρακάτω.

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    οχι βεβαια.
    δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστος.
    σημαινει απλα οτι κανει κατι που δεν μπορει να επισυρει τον φθονο γιατι μπορει να το κανει ο καθενας.....

προσωπικα δεν εχω κανεναν γνωστο που να εφυγε για σπουδες στο εξωτερικο και δεν τα καταφερε.
    παραδειγμα τρανο ο πρωτος μου ξαδερφος που στις πανελληνιες εγραψε απο 2μεχρι 5 (μετα απο πολυ διαβασμα παρακαλω), εφυγε για σπουδες, και επεστρεψε ιατρος :)

εμενα παντως ο μπαμπας μου ειχε χρηματα για να με σπουδασει, απλα δεν μου χρειαστηκαν, κι ετσι δε φθονω κανεναν ουτε σπουδασμενο ουτε ασπουδαστο...
    Εδώ θα συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.
    Αν και γνωρίζω περιπτώσεις που δεν τα κατάφεραν και γύρισαν πίσω, όπως και πολύ περισσότερες περιπτώσεις δυστυχώς σαν αυτές που περιγράφεις.

Banned
    Originally posted by knoulp

Και μετά πως θα πουλήσουμε διαφημίσεις.
    εσυ τοσα ξερεις - τοσα καταλαβαινεις.
    Δεν χρειαζονται αλλοι χαρακτηρισμοι,
    ο καθενας μπορει να τους φανταστει μονος του.

Banned
    λολ ναι..
    Μηπως εχει γινει καποιο λαθος?

εδω που τα λεμε,
    κατι ενσημα στα χρωστανε....

Πηγαινε στο ΙΚΑ Μιχαλους, γιατι παιζει και να τα χασεις.

Banned

Κρίνο, δεν εννοούσα ότι οι λύσεις είναι λύσεις της διαχείρισης. Αλλά λύσεις που όποια του κάθεται του καθένα καλύτερα, την εφαρμόζει. Όπως κι εσύ έκανες τη δική σου επιλογή.

α ναι βεβαια, απο αυτη την οπτικη γωνια εχεις δικαιο.
    Αλλα σαφως και αυτο συμβαινει κατα ριπας.

Ποσοι αλλωστε, δεν το εχουν κανει και εχουν πχ σταματησει να γραφουν?
    Και μαλιστα οχι για ενα η δυο λογους, αλλα για δεκαδες....
    Ποσοι ακομα εχουν αποσταποιηθει και απλως διαβαζουν και γραφουν παρα πολυ επιλεκτικα η και καθολου?

Η δικη μου επιλογη ειναι συγκεκριμενη.
    Με τις παρουσες συνθηκες για να παω εκει που ημουν δεν το κοβω.
    Μπορει ξαφνικα να σταματησω να γραφω, μπορει κιολας να μεινω ετσι οπως ειμαι δια παντος.

Θα κρινω συν τω χρονο και βλεπουμε.

Banned

Δεν είναι αυτό το ζητούμενο όπως το παρουσιάζεις πολύ γραφικά. Τότε για πες ποιο είναι το ζητούμενο αφού όλοι κοπτόμαστε για την αισθητική του φόρουμ;

καταρχην αισθητικη απο αισθητικη διαφερει.
    πχ η δικη σου διαφερει με αυτη των πετραν - ρεμεντυ.
    Πιστευω οτι αν ησουν ο ενας απο τους δυο, θα ειχες αλλη σταση εξαρχης.

Επισης αν ημουν εγω, παλι θα ειχα διαφορετικη σταση και παει λεγωντας.

Κανενα δεν καταδικαζω για την αισθητικη του ουτε προσπαθω να διορθωσω καποιον.

Εκεινο που δεν εγκρινω, ειναι ο ρατσισμος, ο σεξισμος και ο εξυπνακισμος.
    Δεν θεωρω οτι κανεις ειναι πιο εξυπνος απο εμενα, αλλα ουε εγω απο καποιον αλλον.
    Αυτη την ισορροπια προσπαθω να την τηρησω και θελω να πιστευω οτι το κανω.

Βεβαίως είχε και χιουμοριστική πλευρά- να πω την αμαρτία μου έριξα ένα γέλιο, αλλά προτιμώ να γελάω κυρίως με άλλα πράγματα.

οκ και εσυ τωρα, πλαφον στο γελιο θα κανουμε?
    οτι μας κανει να χαμογελαμε, δεν ειναι ποτε ασχημο.....

Και σορρυ αλλα σε τετοια ζητηματα δεν εχω ποτε ενοχες.

Αλλά ναι, όποιου δεν είναι της αισθητικής του πάει παρακάτω.

ακριβως αυτο,
    νομιζω οτι αν υπαρχουν διαφωνιες - διαφορες καποιοι με καποιους εχουν το δικαιωμα να τις λυσουν.
    Αρκει να το κανουν με ισους ορους.
    Κατι που νομιζω οτι τηρηθηκε κατα την τελευταια λογομαχια.

Senior Member
    ?????
    Κοιτα Knoulp ειναι ιντερνετ και δεν σε πιανω...αν το λες ειρωνικα προς εμενα ...που δεν νομιζω να εχω δωσει καποιο δικαιωμα ή αν το λες για πλακα κανοντας χιουμορ ή αν το λες γιατι πραγματι νοιωθεις απογοητευμενος απο την διαχειριση του site.

Φυσικά και δεν αναφερόμουνα σε εσένα. Και sorry εάν το πήρες έτσι.
    Είπα και εγώ να συμβάλλω με τον δικό μου τρόπο στην αισθητική του χώρου τούτου.
    Από την άλλη είναι μια καλή ιδέα να βγάλουμε και χρήματα.
    Για σκέψου το λιγάκι.
    Θα πετάξουμε μέσα στο site όλη την χλωρίδα και την πανίδα που εμφανίζεται εδώ μέσα και θα δημιουργήσουμε ένα καινούργιο X FACTOR.
    Υπερπαραγωγή σου λεω. Μόνο να προνοήσουμε να κάνουμε συμβόλαιο με κανά δυο μπουμπούκια από εδώ μέσα μη μας τα πάρει κανένας ανταγωνιστής.

Ρε συ σου λεω θα χεστούμε στο τάλιρο. Τι κρίση και μαλακίες μου λες τώρα.
    Και ψάχνεις και για δουλειά από όσο έχω καταλάβει.

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast