gay - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 213

Thread: gay

Banned
    εισαστε σε καλο δρομο,
    ειναι να εχεις την επιχειρηματικοτητα μεσα σου,
    αμα την εχεις, θα πας μπροστα.

Senior Member
    Αυο σημαινει οτι κανεις αιτηση γεια δουλεια κρινο? λολ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    μπα, εγω δεν εχω γεννηθει για να δουλευω.....
    προτιμω να σκεφτομαι.

Senior Member
    Ωχ...και εσυ απο αυτους?
    Αντε να βρουμε κανεναν να θελει να δουλεψει λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    δεν βλεπω κατι χρησιμο στο να δουλευεις.

Senior Member
    Ούτ\'εγώ.Η δουλειά άλλαξε τόνο,ενώ στην πραγματικότητα είναι δουλεία.:P
    Όμως δίχως δουλειά εξαρτάσαι,άρα προτιμώ από το να εξαρτώμαι από άλλους,να εξαρτώμαι από μένα.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Εγώ καλή μου βροχούλα τα έχω καταφέρει και τα δύο.

Ανήκω σε μια αίρεση εδώ και ένα περίπου χρόνο, η οποία απαγορεύει ρητός στα μέλη της να εργάζονται κατά την διάρκεια της εργασίας τους.

Administrator
    Παρακαλώ, εάν η συζήτηση επί του αρχικού θέματος έχει εξαντληθεί, ας μην συνεχίσουμε συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Είναι πολύ βοηθητικό για κάθε επόμενο επισκέπτη που θέλει να διαβάσει ένα θέμα, να μην υπάρχουν πολλές άσχετες απαντήσεις.
    Ας κρατούμε μια τάξη στα θέματα και ας μη γίνονται όλα ένα είδος τσατ, κατάσταση ιδιαίτερα συνηθισμένη τελευταία.

Originally posted by knoulp

Δηλαδή άμα δεν πουλήσεις αίμα δουλειά δεν κάνεις.
    Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε γιατί δεν επεμβαίνει ο MOD και ιδιοκτήτης του site.
    Μα γιατί να το κάνει.
    Άμα δεν έρθουν τα λουλούδια πως θα έρθει η άνοιξη.
    Άμα δεν δείξουμε μπουτάκι δεν έχει λόγο ο καθένας εδώ μέσα να μπαίνει και να παρακολουθεί τα δρώμενα. Και μετά πως θα πουλήσουμε διαφημίσεις.
    Κάτι εξτρεμιστικό πρέπει να κάνουμε να μας προσέξουνε και λίγο παραέξω.
    Knoulp,
    δε νομίζω ότι σε πρόσβαλα. Πως θα σου φαινόταν αν χωρίς καλά-καλά να σε γνωρίσω, ελαφρά την καρδία σε αποκαλούσα συκοφάντη?

Εάν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις, με την ίδια ευκολία που κατηγορείς, άνοιξε ένα θέμα και ζήτα να γίνουν donations για τη συντήρηση της ιστοσελίδας της οποίας μέλος είσαι.

Δεν επιτρέπω όμως σε κανένα να μιλά ελαφρά τη καρδία για πράγματα που μαλλον δεν γνωρίζει αλλά σπεύδει να τα ερμηνεύσει, όντας μάλιστα νέο μέλος που πιθανότατα δεν εχει διαβάσει την ιστορία του χώρου και δεν γνωρίζει τη φιλοσοφία του.
    Σε παρακαλώ πολύ. Αρκετά και αρκετούς έχουμε ανεχτεί εις το ονομα μιας μαλακισμένης ελευθερίας.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    μαστα.... μαστα....

εκει που μας ελειπαν οι εξυπνοι πλακωσανε οι κνουλπιοι για να γινουμε κομπλε.

Θα το πω μια και εξω,
    για οποιους (λιγους ισως) μπορουν να το καταλαβουν,

Εδω και 1 χρονο, ισως και κατι παραπανω,
    το φορουμ εχει παρει τον κατηφορο γιατι ατομα οπως οι κνουλπιοι (και τα φιλαρακια τους)
    μπορουν και αλωνιζουν ελευθερα χωρις φραγμο.

Το εξοργιστικο ειναι οτι νομιζουν οτι πρεπει να τυχουν και παρασημοφορησης.
    Ας οψεται και εχω υπομονη να δω τι εχει στον πατο του βαρελιου.

Καλυτερα να κλεισει το θεμα,
    γιατι οντως εδω και 2-3 σελιδες μονο για γκει δεν μιλαμε.

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Παρακαλώ, εάν η συζήτηση επί του αρχικού θέματος έχει εξαντληθεί, ας μην συνεχίσουμε συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Είναι πολύ βοηθητικό για κάθε επόμενο επισκέπτη που θέλει να διαβάσει ένα θέμα, να μην υπάρχουν πολλές άσχετες απαντήσεις.
    Ας κρατούμε μια τάξη στα θέματα και ας μη γίνονται όλα ένα είδος τσατ, κατάσταση ιδιαίτερα συνηθισμένη τελευταία.

Δηλαδή άμα δεν πουλήσεις αίμα δουλειά δεν κάνεις.
    Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε γιατί δεν επεμβαίνει ο MOD και ιδιοκτήτης του site.
    Μα γιατί να το κάνει.
    Άμα δεν έρθουν τα λουλούδια πως θα έρθει η άνοιξη.
    Άμα δεν δείξουμε μπουτάκι δεν έχει λόγο ο καθένας εδώ μέσα να μπαίνει και να παρακολουθεί τα δρώμενα. Και μετά πως θα πουλήσουμε διαφημίσεις.
    Κάτι εξτρεμιστικό πρέπει να κάνουμε να μας προσέξουνε και λίγο παραέξω.
    Knoulp,
    δε νομίζω ότι σε πρόσβαλα. Πως θα σου φαινόταν αν χωρίς καλά-καλά να σε γνωρίσω, ελαφρά την καρδία σε αποκαλούσα συκοφάντη?

Εάν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις, με την ίδια ευκολία που κατηγορείς, άνοιξε ένα θέμα και ζήτα να γίνουν donations για τη συντήρηση της ιστοσελίδας της οποίας μέλος είσαι.

Δεν επιτρέπω όμως σε κανένα να μιλά ελαφρά τη καρδία για πράγματα που μαλλον δεν γνωρίζει αλλά σπεύδει να τα ερμηνεύσει, όντας μάλιστα νέο μέλος που πιθανότατα δεν εχει διαβάσει την ιστορία του χώρου και δεν γνωρίζει τη φιλοσοφία του.
    Σε παρακαλώ πολύ. Αρκετά και αρκετούς έχουμε ανεχτεί εις το ονομα μιας μαλακισμένης ελευθερίας.

Εάν πιστεύεις ότι θίγεσαι από τις απόψεις μου και τις θέσεις μου σε παρακαλώ να διαγράψεις άμεσος το προφίλ μου από αυτόν εδώ τον χώρο και σου υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναμπώ εδώ μέσα παρά μονάχα σαν επισκέπτης.

Εάν πιστεύεις ότι στο όνομα της ελευθερίας και της δημοκρατίας είναι καλό να ακούγονται μπινελίκια ύβρεις και συκοφαντίες από κάθε είδους υποκείμενο για το οποίο φαντάζομαι ότι έχεις πολλά ακούσει από πολλούς εδώ μέσα, τότε δεν έχεις παρά να με διαγράψεις.

Εάν πιστεύεις ότι βρίζοντας του ψυχικά πάσχοντες και κάθε είδους αναξιοπαθούντες προάγεις την όποια λειτουργία του χώρου ετούτου τότε πραγματικά δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις παρά να με διαγράψεις.

Σε κάθε περίπτωση σου δίνω το δικαίωμα να ανοίξεις το u2u μου και να ανακοινώσεις τα άτομα που συμφωνούν με τις απόψεις μου. και φυσικά καλό θα ήταν να τα ρωτήσεις και αυτά πως νιώθουν με όλα αυτά που διαδραματίζονται σε αυτόν εδώ τον χώρο.

Μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαινόμαστε.

Κάνε ότι νομίζεις. Σε παρακαλώ όμως ότι και να κάνεις να αιτιολογήσεις την απόφασή σου, φυσικά εάν το θέλεις και εσύ. Εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι.

Administrator
    Να χαρείς, δε μπαίνω στη λογική των διαγραφών, τουλάχιστον με τον τρόπο και για τους λόγους που αναφέρεις.
    Οπως διαπίστωσες, μια φράση μου μονο, πυροδότησε όλη αυτή την ενόχληση στην απάντηση σου.
    Το ίδιο ενοχλημένος ένιωσα και γω, όχι ως ιδιοκτήτης, αλλά ως άνθρωπος εδώ μέσα στο φόρουμ, που άκουσα διάφορα -κατά τη γνώμη μου- ευτράπελα για μενα.

Γράφουμε ελεύθερα στο διαδίκτυο και με περισσή ευκολία προσβάλλουμε και συκοφαντούμε ανθρώπους, ιδέες, εταιρείες κτλ.

Για να κλείσω το μήνυμα μου,
    σε αυτό το χώρο, δε συνομιλώ με ψυχικά πάσχοντες, ασθενείς και άλλους τέτοιους χαρακτηρισμούς. Μιλώ με ισότιμους ανθρώπους, που περνούν δυσκολίες. Κάτω από ΚΑΘΕ ψυχολογική δυσκολία ή διαταραχή, πάντοτε υπάρχουν συναισθήματα άγχους ή/και θλίψης και το βίωμα αυτών των συναισθημάτων δεν υποτιμά τους ανθρώπους που τα βιώνουν και δεν τους κάνει κατώτερους ανθρώπους, με έλλειμα νοημοσύνης και λογικής.

Διαφωνώ τόσο πολύ όποτε βλέπω μηνύματα που διαχωρίζουν τα μέλη κάτω από μια τέτοια κατηγοριοποίηση ψυχικά πασχόντων και υγειών ανθρώπων! Ισως το αυτο-στίγμα είναι μεγαλύτερη παγίδα από το στίγμα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Με όλο το θάρρος, επειδή είμαστε κι άλλοι εδώ που αντιμετωπίζουμε τον κάθε άνθρωπο ισότιμα χωρίς να του φοράμε στην κεφάλα κάποια ταμπέλα, που δεν υποτιμάμε κανέναν, που έχουμε ανοιχτά τα στραβά μας, που δε χρησιμοποιούμε τον όρο \'ασθενής\', που δείχνουμε σεβασμό σε όλους ανεξαιρέτως, που μπορούμε να μπούμε έστω και στο ελάχιστο στη θέση του άλλου - και κυρίως στην \'έξω\' ζωή μας - που έχουμε κάνει πολλές φορές την ερώτηση σχετικά με τον ορισμό του \'υγιούς\' και απάντηση δε θα πάρουμε γιατί δεν υπάρχει, που χρησιμοποιούμε επιχειρήματα, που ξεδιπλώνουμε συναισθήματα, που δεν ωρυόμαστε όταν βλέπουμε ένα σχόλιο που δε μας βολεύει, που δεν κάνουμε ανάκριση στους άλλους, που δεν χρησιμοποιούμε κανέναν όταν θέλουμε να την πούμε σε κάποιον που δε γουστάρουμε, που δεν πατάμε κάτω αργότερα τον ίδιο που χρησιμοποιήσαμε... ουφ!... μήπως να γινόταν κάτι με όλα αυτά ή θα χρειαστεί να αρχίσουμε να κάνουμε το ίδιο για να μπορούμε να γράφουμε εδώ χάμω;...
    Κάποιες συμπεριφορές υπάρχουν επειδή τρέφουν η μία την άλλη. Και αν εκλείψει η 1 για παράδειγμα - όχι μιλάω ευθέως, ο άσσος δεν είναι τυχαίος - δε θα μπορούν να σταθούν και οι υπόλοιπες... να πω 3;... χμμ,... έως 5 μήπως; Καμιά ειρωνία από μέρους μου, άλλωστε τον ξέρεις τον τρόπο μου. Είναι δια της ευθείας οδού, απλά μου έδωσες την ευκαιρία. Μιλάς όμως ο ίδιος για λογική, νοημοσύνη, συναίσθημα που ουδεμία σχέση έχουν με την κάθε \'διεγνωσμένη\' διαταραχή - κι εγώ χρόνια καταθλιπτική συνδρομή έχω - κι απ\' την άλλη βλέπω να τα λες στο χρήστη ο οποίος αγωνιά για αυτό το ανόητο \'στίγμα\' κι έχει μιλήσει ήδη για αυτά. Για τις συγκεκριμένες συμπεριφορές δε βλέπω να λες κάτι, οι οποίες μας τα έχουν ζαλίσει κανονικά όμως...
    Ας θιγεί επιτέλους κι ένα άλλο ζήτημα. Κάποιοι δεν αντέχουν στην ιδέα του να μπορείς να τους πεις ευθέως \'η συμπεριφορά που φαίνεται πίσω απ\' το τάδε γραπτό είναι απαράδεκτη για το χ,ψ λόγο\' αλλά να μπορείς και ταυτόχρονα να συμφωνήσεις με κάτι άλλο που έγραψαν. Δε με αφορά αν αυτό συμβαίνει επειδή δε θέλουν να το κάνουν ή δε μπορούν. Διότι θα επιλέξουν να μείνουν μόνο στο ένα και δικαίωμά τους. Αλλά έλεος με το να προσπαθούν προσωπικά να με πείσουν ότι δεν χρησιμοποιούν λόγια και πρόσωπα μόνο για την προσωπική τους τέρψη και για τις όποιες αντιπάθειές τους. Μερσί.

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Να χαρείς, δε μπαίνω στη λογική των διαγραφών, τουλάχιστον με τον τρόπο και για τους λόγους που αναφέρεις.
    Οπως διαπίστωσες, μια φράση μου μονο, πυροδότησε όλη αυτή την ενόχληση στην απάντηση σου.
    Το ίδιο ενοχλημένος ένιωσα και γω, όχι ως ιδιοκτήτης, αλλά ως άνθρωπος εδώ μέσα στο φόρουμ, που άκουσα διάφορα -κατά τη γνώμη μου- ευτράπελα για μενα.

Γράφουμε ελεύθερα στο διαδίκτυο και με περισσή ευκολία προσβάλλουμε και συκοφαντούμε ανθρώπους, ιδέες, εταιρείες κτλ.

Για να κλείσω το μήνυμα μου,
    σε αυτό το χώρο, δε συνομιλώ με ψυχικά πάσχοντες, ασθενείς και άλλους τέτοιους χαρακτηρισμούς. Μιλώ με ισότιμους ανθρώπους, που περνούν δυσκολίες. Κάτω από ΚΑΘΕ ψυχολογική δυσκολία ή διαταραχή, πάντοτε υπάρχουν συναισθήματα άγχους ή/και θλίψης και το βίωμα αυτών των συναισθημάτων δεν υποτιμά τους ανθρώπους που τα βιώνουν και δεν τους κάνει κατώτερους ανθρώπους, με έλλειμα νοημοσύνης και λογικής.

Διαφωνώ τόσο πολύ όποτε βλέπω μηνύματα που διαχωρίζουν τα μέλη κάτω από μια τέτοια κατηγοριοποίηση ψυχικά πασχόντων και υγειών ανθρώπων! Ισως το αυτο-στίγμα είναι μεγαλύτερη παγίδα από το στίγμα.

Λυπάμαι εάν σε έφερα σε δύσκολη θέση και ειλικρινά σου ζητώ συγνώμη εάν το έκανα αυτό.
    Σκοπός μου ήταν να θίξω τις συμπεριφορές που αναγινώσκω εδώ μέσα.
    Από ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς και ίσως να μην θέλεις να πάρεις θέση και να αναφέρεις τα πράγματα με το όνομά τους. Δικαίωμα σου.
    Θα σε παρακαλούσα όμως να έχει λίγο πιο ενεργό ρόλο εδώ μέσα μια και οι απόψεις του στυλ « πειραματίζομαι με ψυχικά πάσχοντες για να εξερευνήσω την συμπεριφορά τους και να αναλύσω αντιδράσεις» τουλάχιστον στα δικά μου τα αυτιά ηχούν πολύ άσχημα. Και, επειδή το έχω ζήσει στο λεω, είναι αυτού του είδους οι συμπεριφορές που συντηρούν το στίγμα στο οποίο αναφέρεσαι.
    Για να απαλλαχθεί κάποιος από τον αυτοστιγματισμό όπως λες θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκτίθεται χωρίς να λοιδορείτε.

Μπορώ να καταλάβω ότι έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο αυτό για τον λόγο αυτό άλλωστε δημιούργησες αυτήν εδώ την ιστοσελίδα. Και νομίζω πως όλοι μας θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε γιαυτό.
    Όπως είπα και πριν θα πρέπει να συμμετέχεις λίγο πιο ενεργά για να μπορεί να έχει νόημα η φράση «forum υποστήριξης» και όχι να ονομάζεται «ψυχολογικά εργαστήρια ανάλυσης ανθρωπίνων συμπεριφορών δια της Μέγκελε πρακτικής».

Banned

Σκοπός μου ήταν να θίξω τις συμπεριφορές που αναγινώσκω εδώ μέσα.

ο σκοπος σου ειναι γνωστος σε οποιον εχει διαβασει τα πρωτα 20 μυνηματα σου.

Αλλα και η συνεχεια δεν ειναι πολυ διαφορετικη.
    Εξυπναδες απο ενα περαστικο που ηρθε να πουλησει μουρη για το τι γινεται εδω μεσα.

Από ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς και ίσως να μην θέλεις να πάρεις θέση και να αναφέρεις τα πράγματα με το όνομά τους. Δικαίωμα σου.

αστο καλυτερα, γιατι δεν εχεις σκεφτει το ενδεχομενο ενα απο αυτα τα πραγματα να ειναι η αφεντια σου.

Θα σε παρακαλούσα όμως να έχει λίγο πιο ενεργό ρόλο εδώ μέσα μια και οι απόψεις του στυλ « πειραματίζομαι με ψυχικά πάσχοντες για να εξερευνήσω την συμπεριφορά τους και να αναλύσω αντιδράσεις» τουλάχιστον στα δικά μου τα αυτιά ηχούν πολύ άσχημα.

αν τα αυτια σου εχουν προβλημα,
    να πας σε ΩΡΛ να το δεις.

Γιατι και αλλοι εχουν προβλημα με τα αυτια τους,
    αλλα το εχουν λυσει.

Και, επειδή το έχω ζήσει στο λεω, είναι αυτού του είδους οι συμπεριφορές που συντηρούν το στίγμα στο οποίο αναφέρεσαι.
    Για να απαλλαχθεί κάποιος από τον αυτοστιγματισμό όπως λες θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκτίθεται χωρίς να λοιδορείτε.

ελα ρε!!!
    παρε την σκουφια σου και βαρα μας!!!!!!!!
    ηρθε ο μαστερ του στιγματισμου, αυτος που γραφτηκε μονο και μονο για να κανει επιθεσεις,
    να παραδωσει μαθηματα μη λοιδωρηματος!!!

Ευγε νεε μου,
    θα πας μπροστα.
    Γιατι σημερα αυτοι που εχουν παει μπροστα,
    ειναι αυτοι που καταφεραν να πατησουν πανω σε αλλους και ετσι να αποκτησουν υποσταση.....

Μπορώ να καταλάβω ότι έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο αυτό για τον λόγο αυτό άλλωστε δημιούργησες αυτήν εδώ την ιστοσελίδα. Και νομίζω πως όλοι μας θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε γιαυτό.

δεν καταλαβαινεις τιποτα.
    Αλλιως θα γραφοσουν οπως χιλιαδες αλλα μελη και θα συμμετειχες κανονικα.
    Αντι αυτου, εισαι ο πρωτος που εκανε κατι τετοιο εδω μεσα.
    Και μακαρι να εισαι και ο τελευταιος.

Όπως είπα και πριν θα πρέπει να συμμετέχεις λίγο πιο ενεργά για να μπορεί να έχει νόημα η φράση «forum υποστήριξης» και όχι να ονομάζεται «ψυχολογικά εργαστήρια ανάλυσης ανθρωπίνων συμπεριφορών δια της Μέγκελε πρακτικής».

το φορουμ υποστηριξης μας εχει τελειωσει.
    Απο την στιγμη, που ο πανος εξοστρακιστηκε,
    απο την στιγμη που εδω μεσα υπαρχουν μελη που καιροφυλακτουν στο πως θα κινηθει ο αλλος,
    απο την στιγμη που υπαρχουν αποψεις για να μειωθει ο αλλος,
    πηγαινε στο γιατρο σου,
    απο την στιγμη που το βρισιδι εδω μεσα ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει σε δημοσιο φορουμ, και μαλιστα επαναλαμβανομενα,
    ε μετα απο ολα αυτα, μονο φορουμ υποστηριξης δεν ειναι.

για το μονο θετικο που μπορεις να ελπιζεις για την παρτη σου,
    ειναι οτι η περιπτωση σου, ειναι μια παρανυχιδα μπροστα στα αλλα τζιμανια.

Senior Member
    NikosD., από \'δω και στο εξής όταν μπαίνεις να γράψεις κάτι στο φόρουμ, να φαντάζεσαι πως είσαι κάτι σε τροχονόμος ή σε νηπιαγωγός καλύτερα! ;)
    http://www.mazi.org.gr/

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast