Results 31 to 43 of 43
Thread: ΑΧΓΟΣ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ
-
18-01-2010, 09:59 #31
ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ!!!ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- 18-01-2010, 10:05 #32
Αν γίνεται γράφε με μικρά Δέσποινα,μοιάζει να φωνάζεις με τη χρήση κεφαλαίων συνέχεια.
Εσένα και τις απόψεις σου πιστεύεις πως έχει επηρεάσει η επιλογή της μητέρας σου να κινείται σε χώρους τόσο συντηρητικούς;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2010, 10:13 #33
δεσποινα αν γινεται μπορεις να γραφεις με μικρα?
ειναι περιεργα τα κεφαλαια
thanksΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
18-01-2010, 10:59 #34
Το συμπέρασμα της αντιπάθειας από πού ακριβώς το έβγαλες;
Aπλούστατα,θεωρώ κάθε άτομο ενταγμένο σε οργανωμένες πυραμοειδείς μορφές εξουσίας,τουτέστιν εκκλησίες,εν δυνάμει κακοποιημένο άτομο.Εξάλλου,στο ίδιο συμπέρασμα έχεις οδηγηθεί κι εσύ.Εμφυτεύουν ενοχές για το σεξ,για την έκφραση θυμού(γύρνα και το άλλο μάγουλο),θυματοποιούν με μοντέλα άκρως συντηρητικά και απόλυτα,δίχως ίχνος ευελιξίας,υποτιμούν το άτομο και ευνοούν την αγελοποίηση,εμμένουν σε πιστεύω που μας πάνε χιλιετηρίδες πίσω(σύμβολα,εικόνες που δακρύζουν,οστά που ευωδιάζουν,τάματα-εξαγορά εύνοιας με ύλη-,πατριδολατρεία και σκοταδισμός θριαμβεύουν,χρήμα που συσσωρεύεται από ηλικιωμένους εξαρτημένους από την εξουσία τους,μοναστήρια που μέσα τους θάβονται ζωές,περιούσιοι λαοί ενώ άλλοι κατούρησαν στο πηγάδι,στηλίτευση κάθε δικαιώματος στη διαφορετικότητα,πόλεμος στην ελευθερία,θες κι άλλα;γιατί έχω άμα θες).
Η ερώτησή μου ήταν απλή.Αν θες την απαντάς.Ποιες από τις απόψεις της μητέρας σου θεωρείς πως έχεις υιοθετήσει αν και κακοποιητικές;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2010, 11:08 #35
Προσωπικα δεν συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες εν μέρει σε καποια πραγματα εχεις δικαιο αλλά αυτα που γραφεις δεν είναι χαρακτηριστικά μονο της εκκλησιας αλλα και κοινωνιας και τωρα παει να γινει και παγκοσμιο φαινομενο.
Βασικά βλεπουμε μονο τα μειωνεκτηματα μιας της εκκλησιας και της πιστης στο Θεο γενικότερα. Άτομα όμως που πιστεύουν στο Θεο έχουν καλύτερη υγεία από τα άλλα λόγο του τρόπου ζωής τους. Οι θρησκείες καθιέρωσαν ένα τρόπο ζωής που βοηθάει ώστε οι άνθρωποι να ζουν καλά και ευτυχισμένοι
18-01-2010, 22:21 #36
Originally posted by RainAndWind
Αν γίνεται γράφε με μικρά Δέσποινα,μοιάζει να φωνάζεις με τη χρήση κεφαλαίων συνέχεια.
Εσένα και τις απόψεις σου πιστεύεις πως έχει επηρεάσει η επιλογή της μητέρας σου να κινείται σε χώρους τόσο συντηρητικούς;
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ;;;..........ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ME THN LUCIFER..... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ!!!!ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΙΚΡΗ, ΜΑΛΛΟΝ.
18-01-2010, 22:27 #37
Παρατηρώ όμως πως ενώ καταλαβαίνεις πως είναι πουριτανοί,παραμένεις στον κλειστό αυτό χώρο.Τη βρίσκεις να σε καταπιέζουν και να σε κακοποιούν;Γιατί ο διασυρμός αποτελεί κακοποίηση αν δεν το έχεις κατανοήσει.
18-01-2010, 22:28 #38
Το συμπέρασμα της αντιπάθειας από πού ακριβώς το έβγαλες;
Aπλούστατα,θεωρώ κάθε άτομο ενταγμένο σε οργανωμένες πυραμοειδείς μορφές εξουσίας,τουτέστιν εκκλησίες,εν δυνάμει κακοποιημένο άτομο.Εξάλλου,στο ίδιο συμπέρασμα έχεις οδηγηθεί κι εσύ.Εμφυτεύουν ενοχές για το σεξ,για την έκφραση θυμού(γύρνα και το άλλο μάγουλο),θυματοποιούν με μοντέλα άκρως συντηρητικά και απόλυτα,δίχως ίχνος ευελιξίας,υποτιμούν το άτομο και ευνοούν την αγελοποίηση,εμμένουν σε πιστεύω που μας πάνε χιλιετηρίδες πίσω(σύμβολα,εικόνες που δακρύζουν,οστά που ευωδιάζουν,τάματα-εξαγορά εύνοιας με ύλη-,πατριδολατρεία και σκοταδισμός θριαμβεύουν,χρήμα που συσσωρεύεται από ηλικιωμένους εξαρτημένους από την εξουσία τους,μοναστήρια που μέσα τους θάβονται ζωές,περιούσιοι λαοί ενώ άλλοι κατούρησαν στο πηγάδι,στηλίτευση κάθε δικαιώματος στη διαφορετικότητα,πόλεμος στην ελευθερία,θες κι άλλα;γιατί έχω άμα θες).
Η ερώτησή μου ήταν απλή.Αν θες την απαντάς.Ποιες από τις απόψεις της μητέρας σου θεωρείς πως έχεις υιοθετήσει αν και κακοποιητικές;
18-01-2010, 22:44 #39
Originally posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Εσένα και τις απόψεις σου πιστεύεις πως έχει επηρεάσει η επιλογή της μητέρας σου να κινείται σε χώρους τόσο συντηρητικούς;
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ;;;..........ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ME THN LUCIFER..... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ!!!!ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΜΙΚΡΗ, ΜΑΛΛΟΝ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-01-2010, 01:20 #40
Originally posted by lucifer
αγαπητή δέσποινα,
κατ? αρχήν εσύ τι ζητάς?
παρηγοριά ή σωστές συμβουλές για να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου?
γιατί αν ζητάς παρηγοριά (κάποιον να συμφωνήσει μαζί σου και να νιώσει συμπόνια για αυτά που περνάς και να μιζεριασετε παρέα), εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Αν όμως ζητάς συμβουλές για το πως να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις, εγώ σε κάποια πράγματα ψυχολογικά κυρίως θα μπορούσα να σε βοηθήσω λίγο, αν και δεν είμαι ειδικός. Απλά είχα περάσει κάποια κρίση παλιότερα και έχω κάνει κάποια ψυχοθεραπεία, επίσης έχω διαβάσει μερικά βιβλία ψυχολογίας και επίσης μαθαίνω και από άλλους ανθρώπους πώς να διαχειρίζομαι προβλήματα, με την έννοια ότι παρατηρώ τι κάνουν και οι άλλοι, όταν οι άλλοι μου φαίνονται αποτελεσματικοί.
19-01-2010, 03:27 #41
Ηλιάνα, την βρίσκω λίγο off topic την ερώτηση. Της δέσποινας είναι το thread, δεν είναι δικό μου. Το ανέφερα γιατί ήθελα να αιτιολογήσω πώς έμαθα κάποια πράγματα, όχι γιατί θέλω να μιλήσω για μένα.
19-01-2010, 12:44 #42
lucifer,
πιστευεις ότι το περιβάλλον αν είναι άσχημο δεν μπορεί να σου δημιουργησει ψυχολογικά προβλήματα; εγώ έχω την εντύπωση πως μπορεί και χωρις να δώσεις έσυ κανένα δικαίωμα. εσυ προσωπικά πιστεύεις ότι εγώ στον χώρο της εκκλησιάς έδωσα δικαίωμα; ελπιιζω να κατάλαβες οτι είμαι η ΔΕΣΠΟΙΝΑ
20-01-2010, 02:33 #43
ΗΛΙΑΝΑ ή ΔΕΣΠΟΙΝΑ,
Και εγώ έχω ένα πρόβλημα με φοβίες καλύτερα να το αντιμετωπήσεις με ομοιοπαθητική και ψυχοθεραπεία. Για το αυχενικό σου θα χρειαστείς φυσιοθεραπείες, αν και πολλές φορές ο ευθειασμός προκύπτει από την κακή σταση την ώρα της ακτινογραφείας κατι τέτοιο είχε συμβεί στην ξαδελφή μου. Μπορεί τελικά να μην έχεις και τίποτα! Για ταψυχολογικά σου καλύτερα να μην πάρεις ψυχοφάρμακα είμαι κατα γιατί έχουν πολλές παρενέργειες. Για τον φίλο της φίλης σου, επειδή έχει συμβεί κάτι στον κύκλο μου και ξέρω από τέτοιες καταστάσεις δεν συμαίνει ότι είσαι και κακό κορίτσι μάλλον λίγο αφελής αν δεν σου αρέσει ο χώρος της εκκλησίας μην ξαναπάς.Επίσης πιστεύω ότι στα 24 ήσουν ένα παιδί ανώριμο! Οι περισσότεροι από μας περνάμε κρίσεις και έχουμε προβλήματα. Σχεδόν όλοι έχουμε πάθει κατάθλιψη!! Εσυ όμως δημιουργησες πολλά προβλήματα από μόνη σου. Δεν πεθανε κανένας, χτυπα ξύλο, για να πάθεις κατάθλιψη.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία