ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 175
    Originally posted by bana
    lilium ακριβως τα ιδια συμπτωματα εχω κι εγω με εσενα και ακριβως τον ιδιο φοβο και σκεψεις..οι φοβοι μου με κρατανε πισω ακομα και στο να κανω ενα παιδακι..τα μουδιασματα τα ενιωθα πολυ εντονα οπως εσυ και ακομα τα νιωθω απλα οχι τοσο εντονα γιατι τωρα ασχολουμε με αλλες ενοχλησεις που νιωθω.πηγα σε νευρολογο ο οποιος στην εξεταση που μου εκανε με βρηκε μια χαρα αλλα επειδη τα μουδιασματα συνηθως τα ψαχνουνε με εστειλε να κανω μαγνητικη.μεχρι να παρω την μαγνητικη χαλια εγω κλαμματα και υστεριες..ελεγα του αντρα μου πως αν η μανγητικη εβγαινε μια χαρα θα σταματουσα να ασχολουμε με τις ενοχλησεις και με τους φοβους για σκπ.την ειδε την μαγνητικη η νευρολογος και μου λεει οπως το περιμενα δεν εχεις κατι εισαι μια χαρα κοιτα να ηρεμησεις διαφορετικα θα σου δωσω ηρεμιστικα...αντε λεω να σταματησω να ασχολουμε...μετα απο λιγες μερες οπως αρχισα να εχω εμβοες(ακομα τις εχω αλλα χαμηλης εντασεις τις ακουω την νυχτα και αυτο οχι παντα),παω σε 2 ωρλ οι οποιοι με βρηκαν απο ακουστικης αποψης μια χαρα ειδαν και την μαγνητικη και μου τα βρηκαν ολα μια χαρα απλα λενε οτι ισως εχουν πειραχτει καποια αγγεια στον κοχλια οπου για να το επιβεβαιωσω θα επρεπε να κανω αλλη μανγητικη,πηγα σε 2 ειδικους παθολους και με βρηκαν μια χαρα...ο τελευταιος ειδικα μου εκανε και ψυχαναλυση αλλα πανω απο ολα μου τα ειπε χυμα δηλαδη καταθλιψη και χρονια κριση πανικου και πως αν δεν παρω χαπια δεν θα ηρεμησω κι οτι ακομα και τις εμβοες τις προκαλω μονη μου...μολις εφυγα απο το γραφειο του μου εφυγαν τα μουδιασματα και ενα καψιμο που ενιωθα στην πλατη οπως εσυ..παει ενας μηνας που εγινε ολο αυτο αλλα ακομα παλευω πολυ εντονα με στιγμες ηρεμιας αλλα και με στιγμες εντονου φοβου..δεν το εχω βγαλει απο το μυαλο μου ακομα το σκεφτομαι αλλα προσπαθω!!και σκεψου οτι αυτην την υποχονδριαση την εχω 8 χρονια(ειμαι 29)..σκεφτομαι οτι αν δω πως δεν τα καταφερνω καποια στιγμη θα παρω ηρεμιστικα μπας και δω ποιο θετικα την ομορφια της ζωης χωρις φοβους..ολα αυτα στα λεω για να τα ακουω κι εγω μην νομιζεις..απλα να ξερεις δεν εισαι μονη/ος πολυ ανθρωποι νιωθουν τα ιδια με εμας..

Μπαν, να σε ρωτησω κατι? Γιατι δεν πας σε ενα ψυχολόγο? Γιατι λες πως \"καποια στιημη θα παρω χαπια?\".

Member
    Θεοφανια επρεπε να εχω παει εδω και παρα πολυ καιρο αλλα φοβομουν...δεν ηθελα να παρω χαπια...αλλα βλεπω πως δεν υπαρχει λυση κι οτι δεν πρεπει να κοιταω πλεον μονο την σωματικη υγεια αλλα και την ψυχικη...απλα θελω παρα πολυ να κανω ενα παιδακι και μετα απο αρκετη συζητηση με τον αντρα μου ειπαμε να ξεκινησουμε τις προσπαθειες για ενα μωρακι αν πρωτα ο θεος μεινω εγκυος εχει καλος διαφορετικα αν δουμε οτι το ανχος και οι φοβοι μου με εμποδιζουν ακομα και στο να γινω μανουλα θα παω χωρις δευτερη σκεψη..απλα δινω προτεραιοτητα για μια εγκυμοσυνη γιατι αν ξεκιναγα τωρα θεραπεια θα μου επερνε 6 μηνες και δεν θελω να καθυστερησω τον στοχο μου για ενα μωρο..Σκεφτομαι λαθος?

[quote]Originally posted by bana
    Θεοφανια επρεπε να εχω παει εδω και παρα πολυ καιρο αλλα φοβομουν...δεν ηθελα να παρω χαπια...αλλα βλεπω πως δεν υπαρχει λυση κι οτι δεν πρεπει να κοιταω πλεον μονο την σωματικη υγεια αλλα και την ψυχικη...απλα θελω παρα πολυ να κανω ενα παιδακι και μετα απο αρκετη συζητηση με τον αντρα μου ειπαμε να ξεκινησουμε τις προσπαθειες για ενα μωρακι αν πρωτα ο θεος μεινω εγκυος εχει καλος διαφορετικα αν δουμε οτι το ανχος και οι φοβοι μου με εμποδιζουν ακομα και στο να γινω μανουλα θα παω χωρις δευτερη σκεψη..απλα δινω προτεραιοτητα για μια εγκυμοσυνη γιατι αν ξεκιναγα τωρα θεραπεια θα μου επερνε 6 μηνες και δεν θελω να καθυστερησω τον στοχο μου για ενα μωρο..Σκεφτομαι λαθος? [/quote/]

Μπαν..δεν σκεφτεσαι λαθος. Όμως αν σε βασανιζει κατι πρεπει πρωτα απ ολα να το λύσεις γιατι σίγουρα ξέρεις πως η ψυχολογια της μητερας περνα στο παιδί οταν ειναι εγκυος. Απο κει και περα, δεν χρειαζεται να παρεις φαρμακα αν δεν ειναι απόλυτη ανάγκη. Πήγαινε δες εναν ειδικο, (ψυχολογο/ψυχοθεραπευτη), και εκεινος θα σου πει τι και πως πρεπει να το αντιμετωπισεις.

Member
    Εχεις δικιο και θελω παρα πολυ να παω αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω και ποιο θα ειναι βεβαια το οικονομικο κοστος...μας εχει χτυπησει βλεπεις και η οικονομικη κριση..

Εχεις δικιο και θελω παρα πολυ να παω αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω και ποιο θα ειναι βεβαια το οικονομικο κοστος...μας εχει χτυπησει βλεπεις και η οικονομικη κριση..
    Υπαρχουν κεντρα ψυχικης υγειας στους δημους και μπορεις να πας δωρεαν. Επίσης μπορεις να πας σε ψυχιατρο με το ταμειο σου, γιαα να παρεις εστω μια γνωμη.

Member
    Σε ευχαριστω!!

Σε ευχαριστω!!
    Να σαι καλα....

Senior Member
    Θεοφανία μου δεν εχουμε καμία απολύτως διαφορά.Εγω κολάω στο να αρραβωνιαστώ για αυτο το λόγο και όλα τα άλλα που ακολουθούν.Παρολα αυτά δουλέυεις?Εγώ ναι.Παω και σε ψυχολόγο πήγαινε και συ ακου σε με είναι επένδυση ζωής αρκει να ναι καλός.Τελικά όλα τα δημιουργεί το μυαλό μας?Πότε συνέβησαν όλα αυτά?Εγώ εχω 1,5 χρόνο με 2 μαγνητικες και 6 νευρολόγουσ και ακόμη μια απο τα ίδια.Οταν εχω συμπτ\'ωματα δεν είμαι καλά οταν δεν έχω το ξεχνάω .Μπαίνει η λογικη.Τι να κάνουμε?

Senior Member
    τι αλλα συμπτώματα?μουδιασματα απ τη μια πλευρα και τράβηγμα κάψιμο..Ερώτηση όταν εχεισ τα συμπτωματα περνάς καλα?εγω καθόλου οτι και να κάνω

Senior Member
    Bana oxi θεοφανία.Αχ πως μπερδεύττηκα έτσι

Member
    Καλησπερα lilium κι εγω γυρω στον 1,5 με 2 χρονια ειναι που παιδευομαι με αυτην την σκεψη..το θεμα ειναι οτι δεν το ειδα καπου στο ιντερνετ και μου μπηκε ο φοβος αλλα το επαθε η καλυτερη μου φιλη.το θεμα της δουλειας ειναι λιγο περιεργο γιατι ειμαι ελευθερος επαγγελματιας οποτε ειναι πολλες οι φορες που βρισκομαι σπιτι...οποτε καταλαβαινεις δεν ξεχνιεμαι ευκολα.καλε ναι μουδιασματα απο την μια πλευρα και καψιμο στο μαγουλο ακριβως οπως το περιεγραψες...μονο που μετα απο εντονη σκεψη ειχα μουδιασματα σε ολο μου το σωμα σκορπια και οταν το ειπα στον γιατρο μου λεει \"τι ειναι τα μουδιασματα τρενο που κοβει βολτες?κοιτα ηρεμησε\"...εννοειται πως δεν περναω καλα αλλα θα σου πω κατι,μην αφηνεις να σε παει πισω για τον αρραβωνα σου...πριν απο ενα χρονο παντρευτηκα και ελεγα πως την ημερα του γαμου θα με πιασουν ολα καρδια,ζαλαδα,λυποθυμια ολα σου λεω...τελικα δεν με επιασε τιποτα ημουν σουπερ αφου με εβλεπαν ολοι και δεν το πιστευαν..κανε τον αρραβωνα σου με τον καλο σου χτυπα και δυο ποτηρια ουισκι να ισιωσεις και θα εισαι τελεια!!εγω δεν πινω ουτε για δειγμα αλλα εκεινη την ημερα χρειαστηκε και ειχα πολυ ομορφο και χαλαρο συναισθημα!!

Senior Member
    το θέμα δεν είναι η μέρα αλλα οι υποχρεώσεις στις οποίες θα μπω.Εσυ επηρεάζεσαι από τη φίλη σου..Αλλά αφου έχεις αυχενικο.Αυτο δε τα εξηγεί όλα?Τρενο που κόβει βόλτες...χαχαχχαχχαχα

Member
    τι υποχρεωσεις καλε?τιποτα ολα τελεια ειναι!!αστα lilium επηρεαζομαι παρα πολυ αφου σκεψου μια μερα ειχε ερθει με τον αντρα της για καφε και εκει που ειμασταν μου λεει \"πω πω ρε γαμωτο νιωθω και ενα καψιμο στην πλατη,πρεπει να παω στον γιατρο να δω μην εχω κανει υποτροπη\",
    μετα απο 1 βδομαδα ενιωθα κι εγω καψιμο στην πλατη τρελαθηκα..κλαμματα υστεριες..αστα.και ο γιατρος μου προτεινε οτι οσο και να την αγαπαω πρεπει να την βγαλω απο την ζωη μου γιατι δεν μου κανει καλο απο την στιγμη που ειμαι τοσο ευαλωτη..Lilium δεν μπορεις να φανταστεις τι βγαζω καθε μερα με το μυαλο μου οτι παθαινω το ριχνω εκει...απλα να σου κανω μια ερωτηση?επι 1,5 χρονο εχεις μουδιασματα?συνεχεια?

Senior Member
    οχι κάθε μέρα.Κατα περιόδους.Μετά με πιάνει η πλάτη.Μετά νομίζω θα μου πεταχτεί το ματι έξω νομιζω οτι δε βλέπω καλα.3 ΜΉΝΕΣ μετά τα πρώτα συμπτώματα έκανα μαγνητική.Οκτώβριος 2008.Τον Δεκεμβρη του 2009 ξαναέκανα λες και ήταν τσεκ-απ.Λες να μη το έδειχνε?Τις φίλης σου τόσο δύσκολα της διαγνώστηκε?Γιατι ρωτας τη συχνότητα των συμπτωματων?Εςχεί να κάνει με κάτι?

Senior Member
    Το μόνο που εδειξε η τωρα μαγνητικη ήταν μια κύστη στα ιγχμόρια

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast