ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 175
    Member
    οχι βρε απλα γιατι κι εγω ειμαι ιδια με σενα..αντε ρε κι εγω νομιζω πως δεν βλεπω καλα εχεις μυωπια??της φιλης μου της βγηκε σε σχεση με την οραση και το καταλαβε και το ειδαν κατευθειαν αλλα αστα αυτα μην στα λεω και ανχωνεσαι κι εσυ περισσοτερο.
    ο γιατρος που ειχα παει μου ειπε πως θα φαινοταν στην μαγνητικη αν υπηρχε κατι δεν γινεται ρε γαμωτο αν σκεφτω οτι την ειδε 1 ακτινολογος,1 νευρολογος,2 ωρλ και 2 παθολογοι δεν ειναι ολοι ασχετοι?αλλα παρολα αυτα δεν μπορω να ηρεμησω με τιποτα.γιατι?εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ και μου εχουν γινει εμμονη ιδεα.

Senior Member
    Και γω.ακριβως τα ιδια το ιντερνετ με κατεστρεψε ισως απο τοτε αρχισαν να χουν κατευθυνση τα συμπτωματα μου.Διαβαζα στο ιντερνετ σε φορουμς ποσο δυσκολα διαγνωσκεται και απο κει μου κόλησε οτι εχω κατι και δε μου το βρίσκουν.Αλλα απο προσωπικη σου εμπειρια βρισκεται ευκολα.ε?Εμενα ο παθολογος μου που ειναι κορυφη μου πε\" αν εχεις κατι σκιζω το πτυχιο μου\".Και υποτιθεται οτι εβγαλα και πανεπιστημιο και θεωρω τους γιατρους χασαπηδες.Οχι ολους αλλα ο παραγων ανθρωπινο λαθος?Δε νομιζω ομως bana μου στατιστικα και μονο δε βγαινει.Δεν είναι 1 η 2 γιατροι.Εγω απλα φοβαμαι οτι ειμαι σε πρωιμο σταδιο και οτι δε δειχνει ακομη.Αλλα 1,5 χρόνος και σκεψου λογικα η αιτια προηγείται του συμπτώματος.Ετσι δεν είναι?

Senior Member
    Μυωπια δεν εχω.Νομιζω οτι δε βλεπω καλα απ την πλευρα που εχω τα μουδιασματα

Senior Member
    Πεσ μου σε παρακαλω λιγα παραπανω για τη διαγνωση της φιλής σου ισως ετσι θα το σκεφτουμε λογικα

Member
    θελεις καλυτερα να τα πουμε με u2u επειδη τα διαβαζουν κι αλλοι και δεν θελω να επηρεαστουν.

Senior Member
    οκ

Member
    εχεις u2u απαντησε μου εκει

Senior Member
    ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ U2U MOY?

Member
    Οχι

Member
    για να μου ερθουν θα πρεπει να γραψεις κατι στο θεμα διαφορετικα δεν το στελνει κενο.

Senior Member
    MA OTAN PATAΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΙΓΟ ΤΙ ΚΑΝΩ

Senior Member
    καταλαβα τι λαθος εκανα.Τωρα σου στειλα

Senior Member
    Κορίτσια, έχω ακριβώς όλα τα συμπτώματα τα οποία περιγράφετε. Επίσης έκανα μαγνητική και μου βγήκε καθαρή και μετα από 1 ακτινολόγο και 2 νευρολόγους ειμαι και εγώ ακόμη ανήσυχη...πως τα πάτε εσείς;;

Junior Member
    Γεια σας παιδιά, βρήκα το τόπικ μου!
    Είμαι υποχόνδρια από παιδί και στα 40 μου αποφάσισα να πάω σε ψυχοθεραπευτή, μπας και δω φως.
    Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω καλά, ωστόσο πιστεύω ότι θα βοηθηθώ αρκετά.
    Κάνω ψυχοθεραπεία 6 μήνες τώρα. Είδα βελτίωση...

πω παιδιά είστε όλοι μαζεμένοι εδώ - τι ωραία δεν είμαι ο μόνος
    πάντως ρε σεις συγνώμη αλλά έχετε κάνει μαγνητική - έχει βγει καθαρή επιβεβαιωμένο απο 40 γιατρούς - μη το σκέφτεστε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

με το ιντερνετ ξεκινησα να ψάχνομαι και γω(σας αποστηθίζω το Melbook), μέγα λάθος
    έχω \"περάσει\" απο διάφορες αρρώστιες που λέτε
    aids
    διάφορους καρκίνους(κυρίως καρκίνους)
    έμπολα
    λύσσα
    ανεύρυσμα
    κοίλη
    λεπτοσπείρωση
    σκωληκοειδίτιδα(αν και είχα κάνει μικρός είχα διαβάσει κάποτε πως υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν 2 σκουλήκια)

εννοείται οτι είναι βάσανο μεγάλο αλλά το να ψαχνόμαστε το κάνει ακόμα χειρότερο - το θέμα είναι οτι εγώ δε μπορώ να αντισταθώ στο να μη πάω να ψάξω το συμπτώματα

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast