ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 175
    Senior Member
    βρε χεστη......(αυτο δεν ειναι ονομα, ειναι βρισια)
    τι νικ διαλεξες παιδακι μου?
    πως θα κανεις προκοπη αν αυτοπροσδιοριζεσαι ως \"χεστης\"??????
    καντο, ατρομητος, αφοβος, αβαδιστος, κατι αλλο τελοσπαντων!!!!

Originally posted by Remedy
    βρε χεστη......(αυτο δεν ειναι ονομα, ειναι βρισια)
    τι νικ διαλεξες παιδακι μου?
    πως θα κανεις προκοπη αν αυτοπροσδιοριζεσαι ως \"χεστης\"??????
    καντο, ατρομητος, αφοβος, αβαδιστος, κατι αλλο τελοσπαντων!!!!

άλλο βρισιά άλλο αυτοσαρκασμός της κατάστασης που μας δέρνει

ωραίο το \"αβάδιστος\" πάντως..δεν βγάζει και νόημα:P

Senior Member
    Originally posted by Χέστης
    εγώ ακούω Κιάμο και ψιλοχορεύω...

...δοκίμασε πάντως κάτι ανάλογο...δλδ μην μένεις στο ίδιο σημείο ζαλίζεσαι και απλά σκέφτεσαι \"αμάν κάτι έχω\"..αφού όλοι όσοι έχουν άγχος ζαλίζονται..
    γιατι βριζεις τον εαυτο σου?????? δεν πιστευω να εισαι χεστης.. αν μπορεις χεσε το προβλημα σου.. εσυ θελω να εισαι ενταξει..

Senior Member
    Το αβαδιστος βγαζει νοημα. Παντως κι εγω εκτιμω αυτα τα νικ. Το Χεστης ειναι αρκετα καλο, επισης δεν ειναι βρισια, ειναι ιδιοτητα. Σκεφτομαι να το γυρισω κι εγω σε κατι πιο πικαντικο κι αστειο πχ ντολμας, κουραμπιες, αλλα χαζα μου φαινονται και δεν ειναι ουτε πικαντικα ουτε αστεια. Επισης εχω εκτιμηση σε ο,τι δε βγαζει νοημα, αλλα -απιστευτο- δε μπορω να σκεφτω κατι τωρα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι που δεν εχει νοημα!? δε θελω απο την αλλη να ειναι μια λεξη του τυπου γλοαβου, κι αυτο χαζο, απο την αλλη μετα θα πρεπει να ειναι περιγραφικο(πανω απο μια λεξη) ή συνθετικη λεξη του τυπου δενδροκαμπια, μπυροσκεπη κτλ. Τιποτα δε με ικανοποιει, κουρτινοκλεφτης κτλ ολα σαχλαμαρες

Senior Member
    Originally posted by curtains
    Το αβαδιστος βγαζει νοημα. Παντως κι εγω εκτιμω αυτα τα νικ. Το Χεστης ειναι αρκετα καλο, επισης δεν ειναι βρισια, ειναι ιδιοτητα. Σκεφτομαι να το γυρισω κι εγω σε κατι πιο πικαντικο κι αστειο πχ ντολμας, κουραμπιες, αλλα χαζα μου φαινονται και δεν ειναι ουτε πικαντικα ουτε αστεια. Επισης εχω εκτιμηση σε ο,τι δε βγαζει νοημα, αλλα -απιστευτο- δε μπορω να σκεφτω κατι τωρα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι που δεν εχει νοημα!? δε θελω απο την αλλη να ειναι μια λεξη του τυπου γλοαβου, κι αυτο χαζο, απο την αλλη μετα θα πρεπει να ειναι περιγραφικο(πανω απο μια λεξη) ή συνθετικη λεξη του τυπου δενδροκαμπια, μπυροσκεπη κτλ. Τιποτα δε με ικανοποιει, κουρτινοκλεφτης κτλ ολα σαχλαμαρες
    α, τωρα μου θυμισες τους λαχανοντολμαδες. τι φαι κ αυτο. με 3 σκελιδες σκορδο, ουτε βρικολακας δε σε πλησιαζει.

Originally posted by curtains
    κάντο \"κωλού\" :P
    καλά το αβάδιστος τι νόημα βγάζει?..αναλογικά με το \"άσφαλτος\" πάει?

Originally posted by mr.blond
    α, τωρα μου θυμισες τους λαχανοντολμαδες. τι φαι κ αυτο. με 3 σκελιδες σκορδο, ουτε βρικολακας δε σε πλησιαζει.

btw μόλις έφαγα 3 σκελίδες

Senior Member
    τωρα κλεισε καλα τα παραθυρα κ ρεψου να φυγουν οι δαιμονες απο το σπιτι. χαχαχαχαχαχαχα επισης φροντισε να μη κρυολογησεις διοτι τα \"αερια\" απο το σκορδο προκαλουν ζαλη επειδη βασικο συστατικο ειναι το προπανιο, κυριο συστατικο ατομικης βομπας. (σκεψου νιλα οι ιαπωνες)

τωρα κλεισε καλα τα παραθυρα κ ρεψου να φυγουν οι δαιμονες απο το σπιτι. χαχαχαχαχαχαχα επισης φροντισε να μη κρυολογησεις διοτι τα \"αερια\" απο το σκορδο προκαλουν ζαλη επειδη βασικο συστατικο ειναι το προπανιο, κυριο συστατικο ατομικης βομπας. (σκεψου νιλα οι ιαπωνες)

διαβασμένο σε βρίσκω

Senior Member
    απο τι πασχεις χεστη?

Senior Member
    δε μου αρεσει αυτο το ονομα. θα σου προτεινω μερικα: βλαχοδημαρχος, ρεμπελος, ρεμπεσκιες,ταγαρας, χοντροκομενος, stock-ος. ανηκου στην κατηγορια των υβριστικων αλλα.... πως να το πω....δε μυριζουν σκατιλα

απο τι πασχεις χεστη?

για να είμαι εδώ απο νοσοφοβία .. και συ?
    ευχαριστώ για τις \"nick\" προτάσεις σου το θέμα είναι οτι δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, απλά είναι υβριστικά ..

Senior Member
    οχι, εγω περαστικος ειμαι απο δω. εγω, εχω ιψδ...

Senior Member
    παντως εχω κ γω αρρωστοφοβιες. διαβασε το post μου στην καρκινοφοβια κ θα καταλαβεις τι περασα

παντως εχω κ γω αρρωστοφοβιες. διαβασε το post μου στην καρκινοφοβια κ θα καταλαβεις τι περασα
    το είδα .. και γω μια απο τα ίδια είμαι/ήμουν

Senior Member
    τωρα καταλαβα γιατι ονομαστηκες χεστης.. ειναι να μη χεζεσαι αν πιστευεις οτι εχεις καρκινο, και εισαι τοσο σιγουρος που ορκιζεσαι στο θεο... χαρηκα για τη γνωριμια, χεστης Νo2

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast