ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 175
    Junior Member
    pragmatika diavazw ts dimosieuseis k tautizomai apoluta mazi ss.!
    k gw mia apo ta idia pisteuw sinexws pwc exw kapoia pl sovarh as8eneia kuriwc karkino.
    s osous giatrous k n paw m lene oti dn exw kt k oti einai ap t agxos alla dn borw n t stamatisw..
    niw8w sxedon ka9e mera pono st koilia k st sth9os.poiga s ogologo mou pe oti dn exw tpt k n stamatisw n asxoloume..ekna prin apo liges meres uperixografima k m pan oti dn exw tpt.g tn upoloiph mera imn paneutixhs!pleon vriskomai st fash pu pisteuw pwc exw karkino t farugga..
    einai tragikh i katastash pisteuw!ka9e merA bainw st internet k yaxnw g simptwmata!
    k ka8e fora me pianei dispnoia k entonos ponos st koilia...dn borw n t stamatisw omws!!
    an dn bw na ya3w 9a skasw apo tn agwnia gt exw vare8ei n trexw sinexeia sts giatrous~!

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩς ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙς,ΦΟΒΙΕς ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕς...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑς ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ Ο ΕΝΑς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΕΙΝΤΣ,ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ,ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩς ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...,..ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...ΓΤ ΟΡΓΙΑΖΕΙ...

Senior Member
    one of those days καταλαβαινω τι λες,βεβαια η ψυχολογικη μας κατασταση εχει μεταπτωσεις...εγω περναω εντονη φαση με καταθλιπτικες τασεις.Αμα δεις παραπάνω μουδιαζει ολη μερα καθε μερα το τελευταιο διαστημα το ποδι μου..Ανευρισμα?Καλα πως σου ηρθε?Βασικα αν παω πισω στο παρελθον ειχα και εγω ειτζ καρκινο και φυσικα το τελευταια χρονια ΣΚΠ.η Μ.. ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ οτι μπαινω σε φορουμ τυπου disabled που ειναι πραγματικα ασθενεις και εκει να δεις τι ιδεες μου μπαινουν.Να φανταστεις εκανα μαγνητικη στη σπονδυλικη στηλη απο μονη μου και τωρα περιμενω τα αποτελεσσματα.τραγικο ε?

Senior Member
    το μουδιασμα που λες ειναι καθαρο αγχος ...εγω εχω συχνα στο κεφαλι και στο προσωπο οπως και τρεμουλο...στο κεφαλι επειδη εκει εχω εντονη φοβια..ανευρισμα ,ογκο και τετοια...το ανευρισμα μου ηρθε τωρα τελευταια επειδη 2 γνωστοι μου εφυγαν απο αυτο και πολυ νεοι σε ηλικια...οπως καταλαβαινεις μου εχει γινει εφιαλτης...επηρεαζομαι δραματικα απο οτι συμβαινει στους γυρω μου αρρωστιες,θανατους και αλλα τετοια,ειτε τους ξερω ειτε οχι...κλασσικη νοσοφοβικη ππφφφφ..βαρεθηκα!!!! σκπ ειχα προπερσι επειδη κτ παρομοιο ειχα ακουσει για μια γειτονισσα χαχαχαχαχ.τραγικη η κατασταση μου!!!...και οσο σκεφτομαι το θανατο και ολα αυτα να σου η θλιψη και το κλαμα...2 βδομαδες ειχα να βγω απο το σπιτι μετα το θανατο του παππου μου τωρα προσφατα αλλα ευτυχως ξυπναω μονη μου...ολα αυτα μου ξεκινησαν πριν 3 χρονια οταν εχασα εναν αγαπημεενο μου γιαυτο καταλαβαινεις το οτιδηποτε με επηρεαζει πολυ....μου ειχαν φυγει ολα για 1 χρονο,δε με ενοιαζε τπτ ημουν τελεια καμμια ιδεα,καμμια σκεψη μεχρι που εφυγες ο παππους και με πηρε παλι απο κατω... εγω αποφευγω να μπαινω σε τετοια σαιτ γτ την επομενη στιγμη εχω οτι διαβαζω...βεβαια δεν κρατιεμαι και τα ψαχνω αλλα βλεπω οτι με ριχνει και το αποφευγω...εγω εκανα αξονικη στ κεφαλι και αν με αφηναν θα εκανα καθε μερα χαχαχαχαχχαχ...μαλα...ιδεες ποτε θα φυγουν???

Senior Member
    εισαι σε πιο ηπια μορφη απο μενα πιστεψε με....εγω δε τρωω,δε καλοκοιμαμαι η κοιμαμαι πολλες ωρας δε βγαινω εξω.......αυτο που φοβαμια το επαθα,εχω παραλυσει

Senior Member
    lilium αν θες μου λες ποσο χρονων εισαι...ποσα χρονια το περνασ ολο αυτο και απο που ξεκινησε βασικα???εχεις επισκεφτει ποτ ψυχολογο η εχεις παρει φαρμακα???
    οχι η αληθεια ειναι μπορει να εχω ολες αυτες τις ιδεες αλλα εστω και με το ζορι το παλευω και βγαινω,με το να κατσω σπιτι χειροτερα θα γινω σκεψου το ετσι...αν ειναι να παθουμε κατι θα το παθουμε και σπιτι και εξω,οπουδηποτε...καταλαβα απο αυτα που λες πως εχεις φαει κολλημα με το μουδιασμα και σε τρομαζει αυτο...οταν λες καταθληπτικες τασεις πως το εννοεις?γτ εγω εχω νοσοφοβια που οταν φτανει στο αποκορυφωμα ξεσπα σε πανικο...δλδ ειμαι στην τσιτακαι το αγχος,πως γινεται να παθαινεις και καταθλιψη ταυτοχρονα?θα θελα να μου το εξηγησεις..

Senior Member
    ειμαι 28. με τη σκπ 2 χρονια το περναω....νομιζω οτι το εχω, οχι μπορει να το χω.Γι αυτο βγαινω εξω με το ζορι,τρωω χαζα δε γυμναζομαι, κοιμαμαι πολυ.σερνομαι ολη μερα.και συνεχεια κανω αρνητικες σκεψεις.Τυρανιεμαι...δε ζω πλεον.σπρωχνω τις μερες.Απο 22 χρονων πιστευα οτι ειχα ειτζ εκανα 2 φορες εξετασεις και πειστηκα.μετα νομιζα καρκινο στο κεφαλι.εκανα αξονικη γιατις ζαλιζομουν,τιποτα.Ειχα πειστει και τοτε.Τωρα με τη σκπ εχει γινει εμμονη ιδεα.κοιμαμαι και ξυπναω με αυτο.Πια δε πειθομαι με τιποτα, γιατι οπως εχω διαβασει η διαγνωση μπορει να παρει χρονια...γι αυτο και γω πιστευω το χω και δε μου το βρισκουν

Senior Member
    εσυ ποσο εισαι?αμα δεις ποτε δημοσιευσα αυτο το μηνυμα,απο τοτε εχω μεταπτωσεις συνεχεια.παω σε ψυχολογο.αλλα οπως παω ετσι φευγω.Ειμαι σιγουρη οτι παω προς τη παραλυση,γι αυτο και ηδη εχει παραλυσει η ζωη μου.Εσυ ειχες ποτε αυτη τη φοβια?

Junior Member
    lilum.καταλαβαινω ακριβος τι περνας και περασα και γω σχεδον τα ιδια για μεγαλο χρονικο διαστημα .
    αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι σιγουρα δεν εχεις καποια αρωστια και οτι αργα η γρηγορα σιγουρα θα ξεπερασεις και αυτη την κατασταση.
    προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα και να βρεισ την σωστη θεραπεια.χωρισ βηθεια δεν ειναι ευκολο να το ξεπερασεις.
    ολα θα πανε καλα.

Senior Member
    ΣΕ ευχαριστω πολυ Γιωργο.Μονο που ειναι πολυ δυσκολο.Ειδικα οταν εχεις διαβασεις απο παθοντες ποσο δυσκολα τους ανακαλυφτηκε η συγκεκριμενη παθηση.
    Εγω δε παθαινω κρισεις πανικου.Ν μουδιασω πχ για 2 λεπτα.Εμενα κρατανε και μηνα τα συμπτωματα μου.ολη μερα.
    ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

Junior Member
    πριν απ αυτα τα συμτωματα ειχεσ αλλα συμτωματα ομως και φοβο για αλλη ασθενεια ετσι δεν ειναι? αυτο τα λεει ολα. προσπαθησε να μην σκεφτεσαι μονο αυτο και ζησε.να σκεφτεσαι οτι δεν εισαι μονη σου μ αυτα τα συμτωματα.εγω πονουσα στο στηθοσ δυο χρονια . καρδιολογοι μαγνητικεσ........ καταλαβαινεις. κανε κουραγιο και ολα θα περασουν, οσο δυσκολο κι αν ειναι. παρε και μια μαντιναδα:
    ολα τα δυσκολα ο θεοσ στουσ δυνατουσ τα δεινει
    γιατι ποτε στ αδυναμουσ δεν εχει εμπιστοσηνη

Senior Member
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ

Senior Member
    εγω ειμαι 21 και πολα ξεκινησαν πριν 3 χρονια οταν εχασα αγαπημενο μου προσωπο...εμενα ο θανατος με παραλυει,αυτο ειναι το θεματακι μου..δεν μπορω να τον αντιμετωπισω και ουτε προκειται...για οποιον ακουω γνωστο η αγνωστο υποφερω και εγω μαζι με τουσ δικουσ του..και να σου οι φοβιες μετα...για ενα χρονο μου ειχαν φυγει ολα ρε ημουν τελειαααα μεχρι που ξανασυνεβει μεσ στην οικογενεια μου και με πηρε απο κατω...και ζω και μακρια γτ σπουδαζω και ολα αυτα καταλαβαινεις ειανι πιο εντονα...για αρκετο καιρο ειχα φυγει απο τον τοπο σπουδων μου αλλα η μανα μου ανοιξε τα ματια και με ετσειλε πισω και αυτο με βοηθησε παααρααα πολυ γτ ηταν μεγαλο βημα για μενα να καταφερω να ξαναζησω μονη μου με τοσες φοβιες που εχω...ρε λιλιουμ αφου δεν δειχνουν τπτ οι εξετασεις σε διαβεβαιωνουν ολοι...ειναι δυνατον να θελουν το κακο σου...ξυπνααααα...ξερω ειναι δυσκολο και αν σου καρφωθει στο μυαλο βραστα...αλλα σκεψου λογικααα....για λιγο...δεν εχεις τιποτα ,δεν εχεις σκπ,δεν θα πεθανεις απο αυτο σκεψου το ετσι...και να θυμασαι πως οταν σκεφτομαστε κατι πολυ και κωλαει το μυαλο μας εκει ισως το προκαλεσουμε εμεις οι ιδιοι να συμβει...εξου και τα ψυχοσωματικα...απο το μυαλο στο σωμα...προσπαθησε εστω και με το ζορι να βγεις,ξερω θα φοβηθεις θα θες να τρεξεις σπιτι αλλα θα πεις οχι και θα συνεχεισεις..βγες με παρεα αρχικα και μετα μονη σου...αργα βηματα παλεψε το...νεα κοπελα εισαι ειναι ασχημο αυτο που κανεις στον εαυτο σου...η ζωη δεν περιμενει και καποια μερα οταν ξυπνησουμε θα χτυπαμε το κεφαλι μας αλλα θα ναι αργα...γιαυτο σου λεω προσαπθησεεε με το ζοριιιι...ναι βλεπω πω το εχεις δημοσιευσει πολλες φορεσ εχεις σκεφτει πως να το ψαχνεις και να ρωτασ και να ξαναρωτας σου κανει πιο πολυ κακο??? καλη μου λιλιουμ κανεις δεν ξερει ποτε θα πεθανει η απο τι..ευτυχως η δυστυχως και ειναι κριμα εμεις η ιδιοι να πεθαινουμε ενω ακομη ζουμε...ο χειροτερος θανατος ειναι αυτος που γινεται ενω εισαι ζωντανος...ασ μην χαλαμε τη ζωη μασ..και οχι να μην σπρωχνεισ απλα τις μερες παρτο εγωιστικα ρε παιδι μου...εγω θα ζησω επειδη το θελω...σου αρεσει ολοι οι αλλοι γυρω σου να προχωρανε και εσυ να μενεις πισω λογω των φοβιων???ε οχι!!!..με το ζορι θα το παλεψουμε μεχρι να μασ φυγουν ολα..γτ θα φυγουν αρκει να το θελεις...ναι και εγω καποιο διαστημα νομιζα πωσ ειχα σκπ ηταν η 2η μεγαλη φοβια μου μετα το κεφαλι...ε μου φυγε μονη τησ η ιδεα ουτε ειχα παει να το ψαξω καν...πεθανα απο σκπ?οχιιιι...ουτε εσυ πιστεψε με!!!..ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις καποιον αλλον να μιλασ για το θεμα αυτο εκτοσ του ψυχολογου...καποιον να εμπιστευεσαι και να σε ξαλαφρωνει??

Senior Member
    και επισης δεν εχεις καμια δουλεια να συζητασ με ατομα που εχουν σκπ και να ανταλασεις εμπειριες...γτ πολυ απλα εσυ δεν εχεισ σκπ....ασε τον κοσμο στο δικο τους προβλημα και γυρνα στο δικο μασ που ειναι απλα οι φοβιες....πιστεψε το αυτο...δεν εχεις τιποτα...και σταματα να το ψαχνεις αυτο σε φθειρειιιι....και τελος οι κρισεις πανικου εξωτερικευονται και με αυτο το μουδιασμα που σου εχει καρφωθει...και εγω οταν παθεινω μουδιαζει ολο μου το κεφαλι..ειναι και αυτοσ τροποσ εξωτερικευσης του πανικου.

Senior Member
    ONE OF THOSE DAYS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕς ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΗΤΥ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ,ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΔΕ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΕΙς ΠΑΝΙΚΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ.ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΦΥΓΕ.
    ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ?

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast