Results 46 to 60 of 175
Thread: ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ
-
15-08-2010, 16:05 #46
Originally posted by lilium
Το μόνο που εδειξε η τωρα μαγνητικη ήταν μια κύστη στα ιγχμόρια
ωχ! το έχω και γω - χτές το κατάλαβα
είναι σαν εσωτερικό σπυρί κάπως?
φαντάζομαι φεύγει μόνο του?
- 25-08-2010, 18:41 #47
αχ πόσο σας καταλαβαίνω...το τι λεφτά έχω φαει στους γιατρούς δεν λέγεται....καθε μέρα από κάτι έχω, τη μία ζάλη, την άλλη πονοκέφαλο, την άλλη \"αδυναμία συγκεντρωσης\" (κοινώς αλλου πατω και αλλου βρίσκομαι), την αλλη πονο στο στομαχι κλπ και ολα βεβαια ειναι καποια ασθενεια...νομιζω οτι και οι ιδιοι οι γιατροι στο τελος δεν θα με πιστευουν..χθες για παραδειγμα εκανα ενδοσκοπηση ρινοφαρρυγα μηπως εχω κατι...
(πείτει κατι να αποφύγω να κανω τουλαχιστον γαστροσκοπηση....)
26-08-2010, 16:14 #48
Originally posted by Fleur
αχ πόσο σας καταλαβαίνω...το τι λεφτά έχω φαει στους γιατρούς δεν λέγεται....καθε μέρα από κάτι έχω, τη μία ζάλη, την άλλη πονοκέφαλο, την άλλη \"αδυναμία συγκεντρωσης\" (κοινώς αλλου πατω και αλλου βρίσκομαι), την αλλη πονο στο στομαχι κλπ και ολα βεβαια ειναι καποια ασθενεια...νομιζω οτι και οι ιδιοι οι γιατροι στο τελος δεν θα με πιστευουν..χθες για παραδειγμα εκανα ενδοσκοπηση ρινοφαρρυγα μηπως εχω κατι...(πείτει κατι να αποφύγω να κανω τουλαχιστον γαστροσκοπηση....)
και εγώ έτσι είμαι..και είμαι έτσι για καιρό
έχω (ή νομίζω πως έχω) ζαλάδα, έχω(ή νομίζω πως έχω-μάλλον δεν έχω) πονοκέφαλο, σκέφτομαι διάφορα όλην την ώρα, φοβάμαι πολύ γενικώς και δεν μπορώ να χαρώ τη ζωή...
παίρνω δεν παίρνω αντικαταθλιπτικά την ψύχωση με την υγεία μου την έχω..
έχω παρατηρήσει πως ειδικά όταν έχει πανσέληνο με επηρεάζει αρνητικά όσο αφορά το θέμα της κατάθλιψης
πάντως και να σου πω \"δεν είναι τπτ\" δε νομίζω ότι θα σταματήσεις να σκέφτεσαι μήπως είναι κάτι :S
έτσι είμαστε
26-08-2010, 19:51 #49
έχεις δίκιο (το νικ σου απίστευτο εντωμεταξυ)...
κοιτα εγω επαιρνα για κανενα τρίμηνο λαντοζ αλλα και αυτά μου εκαναν καποια συμπτωματα οποτε τρελλαινομουν και μ\'αυτα...οποτε τα παράτησα...είπα τουλαχιστον να ξεκαθαρισω τι νιωθω χωρίς τα φαρμακα και τις παρενεργειες τους και βλεπουμε...ειναι κριμα παντως να ζουμε ετσι..βασανιστήριο και οποιος δεν το εχει περασει δεν καταλαβαινει..
26-08-2010, 22:26 #50
έχεις δίκιο (το νικ σου απίστευτο εντωμεταξυ)...
κοιτα εγω επαιρνα για κανενα τρίμηνο λαντοζ αλλα και αυτά μου εκαναν καποια συμπτωματα οποτε τρελλαινομουν και μ\'αυτα...οποτε τα παράτησα...είπα τουλαχιστον να ξεκαθαρισω τι νιωθω χωρίς τα φαρμακα και τις παρενεργειες τους και βλεπουμε...ειναι κριμα παντως να ζουμε ετσι..βασανιστήριο και οποιος δεν το εχει περασει δεν καταλαβαινει..
εγώ παίρνω(και δεν παίρνω) seroxat από τότε που πρωτοξεκίνησε η \"διαταραχή\"..χρόνια πριν
..πρόσφατα καθότι με έπιασε πάλι τρελό άγχος-φοβία πήρα και κάποια tavor και \"έσιαξα\"...
και όταν είναι να πετάξω tranxene..
τα χάπια σου δεν τα έχω ξανακούσει...
πάντως η όλη κατάσταση με έκανε εδώ και χρόνια να κλειστώ στον εαυτό μου διότι ακόμα και όταν έβγαινα έξω σκεφτόμουν αρρώστιες κτλ...να πω την αλήθεια σκέπτομαι πως δε με πολύνοιάζει που είμαι έτσι αρκεί να μένω υγιής \"σωματικά\"
να το ξεπεράσω ποτέ&να επανέλθω στην αρχική κατάσταση δε νομίζω να σου πω την αλήθεια...απλά εύχομαι να μη με πιάνει πανικός και στεναχώριες ημερών που μου ψιλοκαταστρέφουν τη ζωή
lol, σε ποιά αρρώστια βρίσκεσαι?
εγώ νομίζω πως είχα μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο χτες
οπότε και πλακώθηκα στο σκόρδο σήμερα διότι νομίζω πως έχω πίεση :S
26-08-2010, 23:11 #51
Πανσεληνο, :P υπεροχο! Κι εμενα νομιζω οτι με επηρεαζει, αλλα οχι αρνητικα, καπως σα παλιρροια, νιωθω να διαστελλομαι.
Παντως τι να την κανεις την υγεια, αν δεν μπορεις να την μοιραστεις με αλλους ανθρωπους και γενικοτερα να αφεθεις? Να την εχεις στον καναπε να την χαιρεσαι;
Δε λεω μεγαλα λογια βεβαια, γιατι κι εγω εχω κανει 3 φορες μαγνητικη στο κεφαλι μου, μεσα σε 1 μηνα εχω παει 2 φορες σε ωρυλα(χωρις λογο προφανως) κτλ κτλ.
Α και σχεδον συνεχεια ζαλιζομαι.
27-08-2010, 01:30 #52
Originally posted by curtains
Πανσεληνο, :P υπεροχο! Κι εμενα νομιζω οτι με επηρεαζει, αλλα οχι αρνητικα, καπως σα παλιρροια, νιωθω να διαστελλομαι.
Παντως τι να την κανεις την υγεια, αν δεν μπορεις να την μοιραστεις με αλλους ανθρωπους και γενικοτερα να αφεθεις? Να την εχεις στον καναπε να την χαιρεσαι;
Δε λεω μεγαλα λογια βεβαια, γιατι κι εγω εχω κανει 3 φορες μαγνητικη στο κεφαλι μου, μεσα σε 1 μηνα εχω παει 2 φορες σε ωρυλα(χωρις λογο προφανως) κτλ κτλ.
Α και σχεδον συνεχεια ζαλιζομαι.
όταν είσαι νοσοφοβικός δεν σκέφτεσαι \"τι να την κάνω την υγεία\"...σκέφτεσαι υγεία ας έχω και ας μένω σε καναπέδες..ας μην έχω επιτυχίες...απλά ας βρίσκομαι με την οικογένεια και ας είμαστε όλοι καλά
προφανώς και ζαλίζεσαι λόγω έντονου άγχους πάντως..όπως μάλλον και οι υπόλοιποι καθότι έχουμε ένα κάρο συμπτώματα τα οποία είναι προσωρινά και απλά υπάρχουν για να μας οδηγήσουν σε σκέψεις..
..το πρόβλημα μας είναι ότι δεν τις ελέγχουμε με αποτέλεσμα να πρήζουμε άδικα το περιβάλλον μας, τους γιατρούς και πρωτίστως τον ίδιο μας τον εαυτό :S
στον ωρυλά ρε συ γιατί πηγαίνεις?..έχεις μόνιμη βραχνάδα πχ?ή ακόμα και πόνο στον φάρυγγα?...
(τολμάς και να καπνίζεις μήπως? :P)
*(πρώτος την παρατήρησε ο Ιπποκράτης μιλώντας για τους επιληπτικούς και για ανθρώπους με ιδιαίτερα ψυχικά νοσήματα ...)
27-08-2010, 12:35 #53
εγώ ακόμα δεν έχω εντοπίσει την ασθένεια την οποία βρίσκομαι...αυτή τη σεζόν καθώς όπως είπα εκανα και μια επεμβαση πρόσφατα. Αυτό που έχω μόνιμα είναι ζάλη (η οποία παρεπιπτόντως μου εμφανίζεται προς το μεσημεράκι και προς το απογιοματάκι μου εξαφανίζεται ως δια μαγείας)..κοροιδευω τώρα αλλα το φοβαμαι λιγακι...επίσης επειδη το στομαχι μου τα ειδε ολα προ διμηνου μετα την επεμβαση με τα φαρμακα σκεφτομαι μηπως ειναι και από εκεί...τι να πω...
27-08-2010, 15:49 #54
εγώ ακόμα δεν έχω εντοπίσει την ασθένεια την οποία βρίσκομαι...αυτή τη σεζόν καθώς όπως είπα εκανα και μια επεμβαση πρόσφατα. Αυτό που έχω μόνιμα είναι ζάλη (η οποία παρεπιπτόντως μου εμφανίζεται προς το μεσημεράκι και προς το απογιοματάκι μου εξαφανίζεται ως δια μαγείας)..κοροιδευω τώρα αλλα το φοβαμαι λιγακι...επίσης επειδη το στομαχι μου τα ειδε ολα προ διμηνου μετα την επεμβαση με τα φαρμακα σκεφτομαι μηπως ειναι και από εκεί...τι να πω...
όσο αφορά τη ζαλάδα νομίζω πως όλoi την έχουμε και ιδίως κατά το βράδυ φεύγει....
(μήπως σε ενοχλεί πχ ο έντονος ήλιος?)
27-08-2010, 16:25 #55
Στον ωρυλα πηγα γιατι ειχα μια επιμονη φαρυγγιτιδα, που βεβαια εγω καταβαθος θεωρουσα οτι ειναι καρκινος στον φαρυγγα. Αφου μετα απο 2 επισκεψεις το απεκλεισα κι αυτο, ο καρκινος μετατοπιστηκε χαμηλοτερα, πηγε στον οισοφαγο. Οποτε αρχισα τις ερωτησεις σε αλλους γιατρους, ντρεπομουν να προχωρησω σε γαστροσκοπιση.
Τωρα ο καρκινος εχει φτασει στο εντερο, αλλα προσπαθω να τον ξεχναω, μπας και κατεβει λιγο ακομα και ηρεμησουμε
Ολα μου λενε καθε φορα οτι ειναι απο το αγχος.
Και ναι αγαπητε Χεστη τολμω να καπνιζω! Ειμαι τολμηρη καταβαθος, αν και οσο αφορα το τσιγαρο, καπνιζω λιγο και θα ηθελα συντομα να το κοψω, οχι λογω αρρωστοφοβιας, λογω υγειας.
27-08-2010, 19:37 #56
Originally posted by curtains
Στον ωρυλα πηγα γιατι ειχα μια επιμονη φαρυγγιτιδα, που βεβαια εγω καταβαθος θεωρουσα οτι ειναι καρκινος στον φαρυγγα. Αφου μετα απο 2 επισκεψεις το απεκλεισα κι αυτο, ο καρκινος μετατοπιστηκε χαμηλοτερα, πηγε στον οισοφαγο. Οποτε αρχισα τις ερωτησεις σε αλλους γιατρους, ντρεπομουν να προχωρησω σε γαστροσκοπιση.
Τωρα ο καρκινος εχει φτασει στο εντερο, αλλα προσπαθω να τον ξεχναω, μπας και κατεβει λιγο ακομα και ηρεμησουμε
Ολα μου λενε καθε φορα οτι ειναι απο το αγχος.
Και ναι αγαπητε Χεστη τολμω να καπνιζω! Ειμαι τολμηρη καταβαθος, αν και οσο αφορα το τσιγαρο, καπνιζω λιγο και θα ηθελα συντομα να το κοψω, οχι λογω αρρωστοφοβιας, λογω υγειας.
αα..είσαι δικιά μας ρε..
και γω νόμιζα πως είχα καρκίνο στο φάρυγγα...χωρίς να έχω φαρυγγίτιδα βέβαια...νόμιζα πως είχα βραχνάδα όποτε ρωτούσα τους πάντες εάν είμαι βραχνιασμένος....λολ
μετά εμένα δε πήγε κάτω αλλά μπροστά στους λεμφαδένες...οπότε και υπήρξε κατάποση αμέτρητων ποσοτήτων μαϊντανού-σέλινου-άνηθου...μετά σκέφτηκα πως μπορεί να έχω στο στήθος ασχέτως αν στους άντρες είναι κάπως σπάνιο..
το τσιγάρο πάντως το έκοψα ακριβώς λόγο νοσοφοβίας εδώ και καιρό...με την τρίτη προσπάθεια...
προφανώς και δεν έχεις τπτ(και το ξέρεις βαθιά μέσα σου) αλλά θέλεις το χρόνο σου να \"ξεχαστείς\" λιγάκι και να αποκλίσεις την ύπαρξη κάποιας ασθένειας(όπως και εγω άλλωστε)
πάντως έχει και ποιό κάτω από το παχύ έντερο...
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=3099
:P...lol
27-08-2010, 20:03 #57
Originally posted by Χέστης
πάντως έχει και ποιό κάτω από το παχύ έντερο...
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=3099
:P...lol
Ναι δυστυχως ειμαι δικια σας. Τη χειροτερη φρικη την ειχα φαει οταν μια περιοδο λογω αγχους εβγαζα συχνα αυτρες στο στομα. Μου κολλησε οτι ειχα μυκητες στο στομα και γενικοτερα στο αναπνευστικο και μετα τσουπ εσκασε, ποτε ειναι κανεις ευπροσβλητος στους μυκητες και γενικοτερα στις λοιμωξεις; Οταν το ανοσοποιητικο του δεν ειναι καλα δηλ... Aids.
Εκει τρελαθηκα κανονικα, ημουν σιγουρη, το ελεγα στις φιλες μου, μεχρι που φοβομουν οτι μυριζουν οι μυκητες λολ εντελως. Μεχρι που πηγα για εξετασεις και ηρεμησα
27-08-2010, 20:48 #58
δεν καταλαβατε, εμένα επειδή μου μπηκε η ιδεα προχθες εβαλα τον ΩΡΛ να μου κανει ενδοσκοπηση για καρκινο του ρινοφαρυγγα...ε μετά πηρα επιτελους τηλεφωνο την ψυχολογο μου, γιατι τα χαπια δεν θελω να τα ξαναρχισω αλλα νομιζω η ψυχοθεραπεια πρεπει να συνεχιστεί
(άσχετο ρε παιδια με αυτή τη ζάλη \"σαν να εχω πιει κρασί\" πως την παλευετε;
27-08-2010, 21:26 #59
Εγω πινοντας κρασι. :P
27-08-2010, 21:33 #60
εγώ ακούω Κιάμο και ψιλοχορεύω...
...δοκίμασε πάντως κάτι ανάλογο...δλδ μην μένεις στο ίδιο σημείο ζαλίζεσαι και απλά σκέφτεσαι \"αμάν κάτι έχω\"..αφού όλοι όσοι έχουν άγχος ζαλίζονται..
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή