Results 76 to 90 of 175
Thread: ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ
-
28-08-2010, 21:05 #76
Originally posted by mr.blond
τωρα καταλαβα γιατι ονομαστηκες χεστης.. ειναι να μη χεζεσαι αν πιστευεις οτι εχεις καρκινο, και εισαι τοσο σιγουρος που ορκιζεσαι στο θεο... χαρηκα για τη γνωριμια, χεστης Νo2
καλό κουράγιο σε όλους μας...το χρειαζόμαστε
- 28-08-2010, 21:49 #77
χαχα, και εγω χεστης ημουν, αλλα τωρα ειμαι λιγοτερο....Μην με βρισετε, αλλα με βοηθησε καθε 3 μηνες (!!!!!) αρχικα πριν πολλα χρονια, ετρεχα και εκανα εξετασεις (υπερηχους, αιματος, δεικτες καρκινικοι, προστατη κλπ). Ειχα γινει ο καλυτερος πελατης του ιατρικου κεντρου κοντα στο σπιτι μου....Ομως με βοηθησε πολυ, γιατι ηρεμουσα....Τωρα το κανω μια φορα το χρονο, και εχω αποβαλει την νοσοφοβεια σε μεγαλο βαθμο, ετσι ωστε να εχει λιγοστεψει η ΓΑΔ μου...Για δοκιμασε, μπορει και εσυ να γλυτωσεις.
28-08-2010, 22:16 #78
Originally posted by IASWN
χαχα, και εγω χεστης ημουν, αλλα τωρα ειμαι λιγοτερο....Μην με βρισετε, αλλα με βοηθησε καθε 3 μηνες (!!!!!) αρχικα πριν πολλα χρονια, ετρεχα και εκανα εξετασεις (υπερηχους, αιματος, δεικτες καρκινικοι, προστατη κλπ). Ειχα γινει ο καλυτερος πελατης του ιατρικου κεντρου κοντα στο σπιτι μου....Ομως με βοηθησε πολυ, γιατι ηρεμουσα....Τωρα το κανω μια φορα το χρονο, και εχω αποβαλει την νοσοφοβεια σε μεγαλο βαθμο, ετσι ωστε να εχει λιγοστεψει η ΓΑΔ μου...Για δοκιμασε, μπορει και εσυ να γλυτωσεις.
το άγχος όμως το οποίο περναω για να κάνω μια απλή εξέταση αίματος είναι απεριγραπτο...σε αναμένα κάρβουνα κάθομαι μέχρι να βγούν οι εξετάσεις...έκανα εξετάσεις αίματος πέρυσι και ήμουνα σαν τρελός
..πόσο κοστίζουν συνολικά οι εξετάσεις που κάνεις?
γίνεται να τα πληρώσει η ασφάλεια μου?
28-08-2010, 23:12 #79
εισαι πολυ καλο ατομο
28-08-2010, 23:30 #80
Xεστη, (αλλο πραγμα αυτο το ονομα...), μην τρελαινεσαι.
Και εγω ετσι ημουνα. Και αυτο το επαθα το 93, οταν ενας μ@@@κας γιατρος με εκλεισε σε ενα ιδιωτικο θεραπευτηριο, γιατι δηθεν ειχα υπατητιδα. Εκει λοιπον, με τρελλανανε στις εξετασεις, και φυσικα μου εμεινε απο τοτε η φοβια. Πολλα χρονια ετρεχα σε γιατρους και τελικα οπως εγραψα προηγουμενως, το εκοψα το αθλημα, γιατι ειναι και ...αντιοικονομικο.
Και ο πιο \"ψυχραιμος\", παντα εχει αγωνια οταν κανει εξετασεις. Φαντασου την αγωνια που εχουν οι συνανθρωποι μας, που εξεταζονται σε τακτα διαστηματα, για να δουνε τι αποτελεσμα εχει η χημειοθεραπεια τους....
Σαν παθων και εγω, σε καταλαβαινω, αλλα προσπαθησε να το ξεπερασεις, εστω με τον δικο μου τροπο. Ισως σε βοηθουσε να πας μια βολτα στο αντικαρκινικο, να δεις τι γινεται, και βγαινοντας εξω, να πεις \"δοξα το Θεο που ειμαι καλα\".
Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το καταλαβα, οταν προ 8 ετων η αδελφη μου επαθε καρκινο στο στηθος της. Το αντιμετωπισε με κουραγιο και δυναμη, ειναι μια χαρα. Μου εδωσε λοιπον ενα μαθημα τρομερο αυτη η αντιμετωπιση της, οποτε αυτα που εχουμε εμεις, ειναι ιασιμα 100%...
Ολα μεσα στις σκεψεις μας ειναι.
28-08-2010, 23:33 #81
Πολλες ασφαλειες εχουν προγραμματα για ετησια check-up.
Μια αλλη \"δημοφιλης\" μεθοδος, ειναι η εισαγωγη σου σε κλινικη (ιδιωτικη συνηθως), με καποιο \"προβλημα\". Οποτε σε εξεταζουν απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια.
29-08-2010, 00:25 #82
καλά έτσι και πάω σε αντικαρκινικό νοσοκομείο θα είμαι σε ψυχολογική κατάπτωση για ένα χρόνο....εδώ απο τις ειδήσεις ακούω πράγματα και είμαι για μια βδομάδα σε μαύρα χάλια
σκέφτομαι να αλλάξω τα χάπια ίσως...
καλά εκείνος ο βλαξ ο γιατρός απο που κι ως που σε έπεισε για ηπατιδα?...να γιατί δε θέλω να πηγαίνω..διότι υπάρχουν και τέτοιοι..και είναι ουκ ολίγοι..
29-08-2010, 01:21 #83
υπαρχουν και κομπογιανιτες
02-10-2010, 21:11 #84
Και εγω τη φοβαμαι. δν εκανα ομως μαγνητικη αλλα εκανα ηλεκτρομυογραφημα στο χερι, γιατι μουδιαζα χερι αλλα ποδι και με εξετασε αντανακλαστικα και κατι στις πατουσες ο νευρολογος ειπε οτι ειμαι μια χαρα. παρολαυτα φοβαμαι. γιατι νομιζω οτι θολωνουν τα ματια μου η τα βλεπω διπλα. δν ξερω αν ειναι απο τις πολλες συνεχες ωρες στο πισι. και αν δεν ειναι? μηπως να κανω μαγνητικη? δν μπορεσε να καταλαβει αλλιως?
02-10-2010, 21:18 #85
παραπανω εννοω τη σκπ
03-10-2010, 14:35 #86
anyone?
03-10-2010, 15:06 #87
Elle, einai i proti fora pou grafo kai auto epeidi i periptosi sou einai akrivos idia me ti diki mou.....Arxises na ta blepeis thola i dipla, apo tote pou emathes oti ena siptoma autis tis pathisis einai auto??? Ego etsi ksekinisa......Piga se neurologo mou ekane akrivos tis idies eksetaseis, den exeis tipota mou leei....Den pistika...sxedon ton parakalesa kai mou egrapse magnitiki. Apla grapse tin tou leo, mipos kai pao....Mou apantise oti einai 100% sigouros oti tha pao tin epomeni mera....Etsi egine, fisika den eixa tipota, opos kai esi alloste....Sigoura eimai kapos kalitera, alla den iparxei stigmi pou na min to skeftomai....Mallon exo sinithisei na zo me auto....Kalo kouragio.......
03-10-2010, 15:11 #88
να το εχω παθει μια δυο φορες κυριως οταν ειχα ωρες πολλεεεεεες στον υπολογιστη...
αρα θα το καταλαβαινε λες
03-10-2010, 15:17 #89
Ego to pathaina sxedon katha apogeuma meta apo polles ores ston ipologisti, mexri pou ebala ta ksexasmena gialia tis miopias kai lithike.....giatros einai sigoura kai tha to katalabaine...
03-10-2010, 15:44 #90
eyxaristww
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....