Results 106 to 120 of 175
Thread: ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ
-
19-03-2011, 13:28 #106
σε καταλαβαινω απολυτα....και εμενα ο πονοκεφαλος και ολο αυτο το σφυξιμο και το μουδιασμα υπαρχει εδω και 3 μηνεσ καθημερινως και αδιαληπτως...ημουν σιγουρη οτι εχω ογκο η κτ παρεμφερες..αλλα αφου δεν εχω τι να κανω???με το ζορι??? ε και το αφηνω απλα να υπαρχει..πρεπει να καταλαβεισ πως το αγχος σου τα προκαλει ολα αυτα..ειναι ατιμο αυτο το αγχος σωματοποιειται και μοιαζειιι τοσο πολυ με αλλες ασθενειες που μασς φρικαρει..ξερω οτι δεν πειθεσαι ουτε εγω το εκανα τοτε..εκνευριζομουν με ολουσ οσους μου ελεγαν δεν εχεις τπτ γτ ημουν σιγουρη πωσ ειχα...ειναι πολυ ωραιο να εχεις καποιον να μιλας και να σε ανακουφιζει ειμαστε απο τις τυχερες...σκεψου υπαρχουν ατομα που τα κρατουν ολα μεσα τουσ..ποσο πιο ασχημο αυτο...δεν μπορω να σου πω κτ αλλο για να σε ανακουφισω,ξερω απλα πως θα το ξεπερασεις,θα σου φυγει η ιδεα αυτη..λιγη θεληση μονο χρειαζεται..
- 19-03-2011, 13:31 #107
KAI ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥς.....ΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?ΑΛΗΘΕΙΑ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ?ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΚΟΜΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ?ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟς ΕΒΓΑΛΑ ΟΖΟΥς ΣΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς
19-03-2011, 13:47 #108
πολλα λεφτα στους ψυχολογους,καποια στιγμη μου τελειωσαν...χααχα..προτιμω τη μανα μου..ειλικρινα σου μιλαω δεν υπαρχει το πως εχει απαντηση για ολα αυτη η γυναικα...σου διωχνει το φοβο και την ανησυχια στ λεπτο...αφου την περνω τηλ και τησ τα λες..τηλεφωνικη ψυχαναλυση!!χαχαχαχ
καλα οτι δεν εισαι η μονη δεν περιμενεισ να στο πω εγω...κοιτα τι γινεται εδω μεσα και φαντασου και εκει εξω...καθε μερα πονοκεφαλος,πιεση,ζαλαδα ολααα αυτα τα ωραια!!!οι κομαρες ειναι οι αγαπημενες μου..χθες γυρνουσα απο το μαθημα και κοντεψα να πεσω 10 φορες...δεν επεσσα ομως...αραααα αγχοοοςςςς!!..πως γινεται να μη φοβασαι για το θυροειδη που κτ εχεις ..(τπτ δλδ απλα εκει κτ βρηκαν εννοω)και φοβασαι για σκσπ που καμμιοα σχεση με σεναααα????????δεσ το ετσι...και καταλαβε οτι ειναι χαζος ο φοβος σου!!...με τον ακιρο θα το κανεις το ξερω!!! απλα τωρα κολησε το μυαλο..
19-03-2011, 13:50 #109
ναι αμα περασουν καμια 4 αρια χρονια και ειμαι ακομη στα ποδια μου ,θα μου φυγει
20-03-2011, 00:54 #110
ba mn to les..pragmatika osos kairos k n perasei k n deis oti dn exeis pa9ei kati an dn t 3eperaseis dn 9 stamatiseis n t skeftese...egw apo mikrh exw prismenous adenes ew paei se xilious giatrous mu xun poei oti dn ein tpt...k prin apo lges meres piga alla egw sinexizw n yaxnomai...bika k st internet k arxiza n yaxnw g arrwsties k vrika kt lemfwmata klp k m eixe piasei mia dispnoia ap t agxos k enas ponos st koilia apo t agxos alla egw epemena oti einai simptwma lemfwmatos...tragikh i katastash!
20-03-2011, 12:49 #111
FAITH γραφε ελληνικα αν γινεται ειναι μεσα στους ορους....ναι θα γυρναει στο μυαλο σου η ιδεα...αλλα δε θα ειναι οπως τωρα ...δεν θα σε ακινητοποιει ο φοβος,δεν θα καθεσαι κατω και θα λες τωρα πεθαινω σταληθεια....εγω ειμαι στη φαση που ναι φοβαμαι διαφορα αλλα πλεον δεν καθοδηγουν τη ζωη μου και δεν με παραλυουν...οταν ερχονατι οι ιδεες με τρομαζουν για λιγο και μετα εμαθα να τις διωχνω...και ολοι μπορουμε να το καταφερουμε αυτο...
20-03-2011, 13:46 #112
καλημερα παιδια ...οντως ειμαστε παρα πολυ που περασαμε κρισεις πανικου και μετα μας βγηκε σ εφοβια θανατου και νοσοφοβια...αν εχεις παρα πολυ θεληση και θες να επιστρεψεισς πραγματικα σε νορμαλ κατασταση θα το καταφερεις...oneofthosedays σου εχω στειλει στο msn....
20-03-2011, 14:54 #113
τι ν σου πω..μακαρι να γινεται οντως αυτο που λες..γτ εχω προσπα8ησει πολλες φορες και παλι τα ιδια...:/
20-03-2011, 23:54 #114
γεια σας.νεα στην παρεα σας αλλα οχι και στο σπορ.ολα ξεκινησαν πριν μερικα χρονια οταν πεθαινε η μαμα μου απο καρκινο.μετα απο ενα χρονο αρχισα να εχω κι εγω.αρχισαν να με πονανε τα κοκκαλα σε ολο το σωμα φριχτα.εκλαιγα ολη μερα.δεν μπορουσα να κανω εξετασεις γιατι μολις ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος.μεσα στο κατακαλοκαιρο εγω φορουσα ζακετα για να μην ποναω τοσο πολυ.απο γιατρο σε γιατρο ολη μερα.αλλα τι να μου πουν χωρις εξετασεις.τελικα αφου κοντευα να τρελαθω νομιζωντας οτι πασχω απο καρκινο στα οστα βρεθηκε ενας γιατρος κ ειπε οτι θα παρω μαγνησιο και θα περασει.κι ετσι εγινε...
μετα αρχισα απο την εγκυμοσυνη να κανω εμετο συνεχεια και να βγαινει αιμα απο τον λαιμο μου.να τα παλι....αφου μολις γενηησα το πρωτο πραμα που κανα ειναι ακτινογραφιες.ολοσωμεςς,με μαγιω κλπ.χαχαχα
ολα ηταν καλα..το αγορακι μου γεννηθηκε αλλεργικο και περεπε να κανω αυστηρη διατα.μετα απο μηνες εχασα 20 κιλα και ετρωγα ενα τιποτα.αλλα σιγα σιγα αρχισα να βαζω φαγητα στη διατροφη μου κ μετα κιλα.και ενω ημουνα καλα....τσουπ απ τον ιουλιο ποναει παρα πολυ το εντερο μου.δικη μου διαγνωση καρκινος στο εντερο.δικη τους αγχος.σκεφτειτε απο τον ιουλιο τρεχω ακομα ε...δεν εχω σταματησει.ονο κολονοσκοπηση δεν εκανα αλλα θα την κανω προσεχως.τον σπτεμβριο εκανα υπερηχο κοιλιας κ ηταν μια χαρα.αλλα το εντερο μονο με κολονοσκοπηση φαινεται.ποναω καθε μερα μερικες φορες κ ολη μερα.αμφισβητω ολους τους γιατρους που λενε αγγχος γιατι χωρις να δουν το εντερο απο μεσα πως μπορουν αν ειναι σιγουροι ε?τωρα μου ξαναδωσε ενας γιατρος να κανω υπερηχο και αμα ειναι καλα παλι θα την κανω την εξεταση.η φρικη μου ειναι καθημερινη και η ζωη μου χαλια.ξερετε εσεις.ασε που ολοι με περνανε πλεον για τρελη.μονο εσεις θα με καταλαβετε.σας φιλω.καλοβραδυ να εχουμε χωρις πονους.
21-03-2011, 01:28 #115
Patsy γεια σου!Εχω ταλαιπωρηθει κι εγω με το εντερο μου και σε καταλαβαινω.Κολονοσκοπηση δεν εκανα , αν και αρχικα νομιζα κι εγω πως εχω καρκινο.Ο καρκινος ομως στο εντερο εχει συγκεκριμενα συμπτωματα και ειδικα σε ηλικιες κατω των 45 ειναι πολυ σπανιος.Καταλαβαινω ομως πως εσυ αυτη την στιγμη δεν δεχεσαι ουτε αυτο που σου λεω εγω ουτε αυτο που σου λενε οι γιατροι.Εγω γυρισα τρεις γαστρεντερολογους για να πειστω οτι δεν εχω κατι και τελικα πειστηκα οταν εκανα υπερυχο θυροειδους και διεγνωσθει υποθυροειδισμος.Ο γαστρεντερολογος μου ειπε οτι τα συμπτωματα που ειχα προερχονταν σε ενα ποσοστο απο το θυροειδη μου , ο οποιος επηρεαζει το 90% των λειτουργιων του σωματος μας και μπορει να χτυπησει οπουδηποτε , σε συνδιασμο ομως και με το αγχος.Αν εισαι αρρωστοφοβικη οπως εγω , το πρωτο πραγμα που σκεφτηκες ειναι σιγουρα οτι εχεις καρκινο και αυτο σου δημιουργησε περισσοτερο αγχος.Το αγχος σου λοιπον αυτο εκανε μια προδιαθεση που εχεις με το εντερο σου ( και που οι περισσοτερες γυναικες εχουμε) ακομα χειροτερη.Εγω οταν τελικα πειστικα ηρεμησα και οι ενοχλησεις που εχω πλεον οσον αφορα το ενετερο ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου.Προσεχω ομως να μην τρωω πραγματα που ξερω οτι με πειραζουν.Αν η κολονοσκοπιση ειναι ο μονος τροπος για να ηρεμησεις κανε την.Να ξερεις παντως πως αν τα συμπτωματα σου προερχονται απο αγχος , που απο εκει προερχονται , φοβαμαι με την νοσοφοβια που κουβαλαω γυρω στα τεσσερα τελευται χρονια , πως κατι αλλο θα σου κολλησει μετα πως εχεις για να αρχισεις παλι τον φαυλο κυκλο των εξετασεων και των γιατρων , αν εχεις διαβασει και απο αλλους εδω...Δεν στο ευχομαι γιατι ειναι φρικτο να νομιζεις συνεχεια πως κατι εχεις.Κι επειδη εχεις και παιδακι , ενας λογος παραπανω...Δυστηχως δεν μπορω να σου πω τον τροπο για να αποβαλλεις τετοιου ειδους σκεψεις γιατι βρισκομαι στην ιδια θεση με εσενα ,προσπαθησε ομως να μην αφησεις τον εαυτον σου να μπει σε αυτη την διαδικασια και στο μελλον.Να΄σαι καλα!
21-03-2011, 10:59 #116
Κοριτσια,σας καταλαβαινω!Ειναι τρομερα βασανιστηκες αυτες οι σκεψεις & βαζουμε την ζωη μας σ ενα φαβλο κυκλο!!Αν εχεις & παιδακια,ακομα χειροτερα!Πιστευω ομως οτι εστω & λιγο,αυτο το φορουμ βοηθαει,γιατι βλεπουμε πως δεν ειμαστε μονο εμεις που τα περναμε ολα αυτα,υπαρχουν & αλλοι.......(δυστυχως!)
21-03-2011, 15:03 #117
αααχ...τι τραβαμε...εγω πριν απο καμοια βδομαδα πιστευα οτι εχω καρκινο στ εντερο...ειχα κα8ε μερα πονουσ κ ενοχλησεισ...εκανα υπερυχο κ μου παν τα ιδια κ μενα γ τ αγχοσ..αλλα τρ πιστευω πωσ εχω στ λαιμο γτ εχει πριστει ελαχιστα η μια αμυγδαλη μ κ που κ που εχω κτ πονακια κ εχω εδω κ 2 μερεσ μια ασχημη γευση...εντωμετα3υ μου χει κολλισει κ σινεχεια βηχω επιτιδες αν και δν εχω βηχα να δω μηπωσ αιμοραγω...δν αιμοραγω βεβαια αλλα φοβαμαι παρα πολυ...πφφ...
22-03-2011, 17:20 #118
γεια σας!!!ναι ξερω οτι ειναι πιθανο να ναι ετσι.αλλα ξερετε μωρε.αυτο το κ αν ειναι οντως καρκινος πως θα το προλαβω?εγω ποναω απο ιουλιο γι αυτο εχω αγχος.με τον υπερηχο δεν φαινεται το εντερο.μονο με την κολονοσκοπηση.καλα ε.ο χερουργος μου δωσε να κανω υπερηχο παλι κ αμα θελω μετα κολονοσκοπηση.αυτο με τον λαιμο το ειχα περσι που εβγαζα αιμα απο τον λαιμο.και ολο εφτυνα στην τουαλετα.χαχαχαχ.ειμαστε για δεσιμο.χαχαχαχαχα
22-03-2011, 17:52 #119
....για δεσιμο σιγουρα,οπως το πες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-03-2011, 17:55 #120
εγω κα8ε φορα που παω να το 3επερασω κατι αλλο 8α τυχει και 8α αρχιζω παλι ν τ σκεφτομαι...παντωσ αυτο με το λαιμο με ανισιχει πολυ γτ δν ποναω ουτε ειμαι κρυωμενη..μονο νιω8ω οτι βγαινει κτ υγρο το οποιο δν ειναι αιμα αλλα ουτε 3ερω τι ειναι αλλα μου διμιουργει μια ασχημη γευση...3ερει κανεις τι μπορει να ειναι?
Ψυχοθεραπεία (ξανά;)
04-07-2025, 11:18 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη