ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΕΣ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 175
    Senior Member
    εγω σκεφτομαι και το αλλο ωρες ωρες και εκει να δειτε φρικαρισμα.........οκ με ποναει το στομαχι ,νιωθω ενα βαρος στο στερνο εγω λεω οτι ειναι καρδια oi αλλοι γυρω μου που με εχουν μαθει και με βαρεθηκε η ψυχη τουσ λενε ελα ελα παλι τα ιδια?τπτ δεν εχεις οι ιδεες σου ειναι παλι...κι αν ρε παιδια για μια και μονο φορα δεν ειναι οι ιδεες μου και ειναι οντως κατι...??και εγω δεν παω στο γιατρο γτ νομιζω πως ειναι οι φοβιες μου???το εχετε σκεφτει ποτε αυτο?η η κατασταση μου εχει προχωρησει σε αλλα επιπεδα??χαχαχαχχα :P

Senior Member
    ...εχει πλακα που το ρωτας αυτο...ΑΥΤΟ ακριβως σκεφτομαι ΚΑΘΕ φορα που εχω καποιο σωματικο,δηλαδη,"μπας & δεν ειναι σαν τις αλλες φορες & ειναι κατι αλλο & αντι να παω στον γιατρο παω σαν το σκυλι στ αμπελι"???......λεω εγω τωρα.......ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    χαχαχα.με κανετε κ γελαω.σαν γκρουπ θεραπι σας νιωθω.απο τοτε που σας βρηκα νιωθω καλυτερα μετα απο καιρο.οχι οτι σταματησε ο πονος αλλα οποτε με πιανει σας σκεφτομαι κ λεω ιδεα μου ειναι κ περναει.oneof these days δεν εχεις κανει ποτε καμια εξεταση?η τωρα τελευταια εννοεις?

Junior Member
    φειθ πολυ πιθανο να χεις καμια ουλιτιδα ε.αν ειχες παντως καρκινο λαιμο κ παρακατω δεν θα ησουνα ετσι...ντοντ γουορι.ξερετ πολυ καλα ολοι οτι ειναι στο μυαλο μας ε....

Senior Member
    PANH ναι εχει πλακα τλχ το σκεφτονται κι αλλοι...χαχαχαχ τι να πω με το που μπαινω παντως εδω και γραφω μου περνανε ολα...κατα ενα περιεργο λογο...))))))))))) PATSY πριν 2 χρονια και κατι που με επιασε η κρισαρααα δεν αφησα γιατρο για γιατρο..καρδιογραφηματα,υπ� �ρηχοσ στην καρδια,υπερηχο κοιλιασ,οφθαλμιατρο μεχρι και αξονικη στο κεφαλι πηγα και εκανα η αθεοφοβη...(η χεστρουλα βασικα) :P...απλα τις τελευταιες μερες εχω κατι πονακια στν πλατη στο στομαχι και γενικα σε αυτη την περιοχη και μου ηρθε μια μικρη ιδεα φοβου ξανα..:P

Senior Member
    Για γελια & για κλαματα ειμαστε παιδια.....νεοι ανθρωποι,σαν την χαρα του Θεου & να εχει το κολομυαλο κολλησει στις φοβιες....αλλα σ ολο αυτο βοηθανε τα σκατοσωματικα....τι να κανουμε!Γιατι σε καποια μηνυματα δεν γραφονται ολα & καπου κοβονται?

Senior Member
    χαχαχαχ ελα μου ντε αντι να μην μας καιγεται καρφακι αγχωνομαστε για τα παντα...βλακειες...δεν ξερω γτ κοβονται μου το κανει συχνα...τεσπα απλα παραπανω εξηγουσα στην πατσυ πως πριν 2 χρονια εκανα οτι εξεταση υπαρχει αλλα ολα οκ...2 χρονια μετα ακομη φοβαμαι..δικιο δεν εχω μεσα σε δυο χρονια πολλα αλλαζουν...:P

Junior Member
    ωρε φυσικα και εχεις δικιο.η μαμα μου τον εναν χρονο εκανε ακτινα κ ηταν οκ κ μετα απο μισο χρονο ειχε καρκινο κ καμποσο κι ολας.ολα γινονται.κ φυσικα ολα.αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα περασουμε κι εμεις ε?τα λεω σε σας να τα ακουω κι εγω.χαχαχα.ουτε η ηλικια παιζει ρολο που λενε πολλοι γιατροι.καλα τοσο νεα κ σκεφτεσαι τετοια πραματα?λες κ οι νεοι δεν εχουν.ολο χαζα ακους απ τους γιατρους.αυτη ειναι η αληθεια.αλλα πρεπει να το πολεμησουμε γιατι δεν αντεχουμε να ζουμε αλλο ετσι κ μονο εμεις καταλαβαινουμε τι τραβαμε.ολοι οι αλλοι μας κοιτανε λες κ ειμαστε τρελοι.ποτε δεν μας παιρνουν στα σοβαρα,ουτε κατανοουν τον φοβο μας.φιλακια

Senior Member
    καλα η μεγαλυτερη βλακεια οντως!τοσο νεα δεν εχεις αναγκη τι φοβασαι???τι λες καλε 3 παιδια γνωστα κατω απο 25 εφυγαν αυτον τον καιρο αρρωστιες που και καλα χτυπανε τους μεγαλους..αυτο πως εγινε??? ππφφφ αντιπαθητικοι γιατροι!!!οχι αν δεν περασει καποιος κριση πανικου δεν σε καταλαβαινει...με τιποτααααα...οσο και να σου σταθει...σε θεωρουν υπερβολικη και τρελη!!!..αχ και να ξεραν...τι τραβαμεεε!!

Senior Member
    Παιδια,δεν ειναι μονο οι γιατροι που τα λενε αυτα,αλλα δυστυχως ειναι & ανθρωποι που κανουμε παρεα & απ το περιβαλλον μας,γι αυτο & εμεις προτιμαμε να τα λεμε σε ανθρωπους που μπορουν να καταλαβουν,ειναι γνωστες,οπως εδω!Εμενα παντως μου κανει καλο που σας γραφω!!!!

Junior Member
    κ εμενα μου κανει καλο.ολο γελαω πια.με επιασε σημερα πονος στο στηθος.κατευθειαν το ηλιθιο μυαλο μου το καμπανακι του καρκινου..κ σκεφτηκα εσας,γελασα...αλλα φυσικα ψαχουλευτηκα καμια δεκαρια φορες.χαχαχχαχα.κ το βραδυ με επιασε πονος στην κοιλια σαν σφαχτης.ειναι η τριτη φορα σε λιγες μερες.ευτυχως εχω υπερηχο τηννδευτερα αλλιως θα σας ζαλιζα.χαχαχα

Μη ξεχνάμε ότι το άγχος και γενικά η αρνητική ψυχολογική κατάσταση είναι πρόξενος ασθενειών και αυτό έχει αποδειχθεί ιατρικά.
    Άμα δεν έχουμε βασιμες ενδειξεις ότι έχουμε κάτι τότε γιατί να μπαίνουμε σε ένα κυκεώνα παράλογων σκέψεων και να δημιουργούμε στον εαυτό μας περιττό άγχος και αγωνία. Συμβαλλει στη βελτιωση του τροπου σκέψης προς αυτή την κατεύθυνση ο υγιής τροπος ζωής όπως διατροφή και άσκηση.
    γιάννης

Junior Member
    το θεμα ειναι ομωσ καποια στιγμη να μπορεσουμε ν τ 3επερασουμε γτ στ τελοσ 8α διμιουργησουμε στν εαυτο μσ εμεισ οι ιδιοι καμοια ασ8ενια κ 8 χτυπαμε τ κεφαλι μσ...
    ελα ομωσ που δν ειναι ευκολο...
    παντωσ oneofthosedays και γω αυτο σκεφτομουν χτεσ...τοσο που εχω πρι3ει τουσ δικουσ μ στ τελοσ 8α χω κατι κ δν 8 μ πιστευουν...
    αλλα αποφασισα να παω σ ψυχολογο μετα το καλοκαιρι γτ δν παει αλλο αυτη η κατασταση αν και ομολογω πωσ ειμαι πολυ καλυτερα απο τοτε που μπηκα σ αυτο το forum.

Senior Member
    Παιδια,οι δικοι μας ανθρωποι δεν φταινε σε τιποτα να τους τα πριζουμε με τις δικιες μας επανειλημμενες φοβιες,ασε που οταν καποιος δεν το χει ζησει,οσο & να θελει να σε καταλαβει,δεν μπορει!Η ψυχολογος μου,μου ειχε πει οτι αυτοι που δεν μπορουν να με καταλαβουν μου κανουν,αθελα τους,κακο,γιατι λενε πραγματα που δεν "θελουμε" εμεις να ακουσουμε,οπως="ελα μωρε,τιποτα δεν εχεις,βγαλτα απ το μυαλο σου,νεα κοπελα"....κτλ....Αρα,καλο ειναι να αποφευγουμε να λεμε "πολλα" στους γυρω μας γιατι & εμεις κατανταμε κουραστικοι & αυτοι στεναχωριουνται!(ασε που δεν κερδιζουμε τιποτα μιλωντας με καποιον που δεν εχει ιδεα τι ειναι ολο αυτο που περναμε!)

Junior Member
    dikio exeis..alla 8elw toco n milisw s kapoion k anagastika ts ta metadidw...t 3erw oti dn m boh8aei k dn einai kalo alla ti allo n kanw...

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast