μπερδεμενος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Originally posted by xaliaola
    οποτε μπορω να φυγω απο το χωριο φευγω αμεσως.!

Xαίρομαι.
    Άρα τελικά δεν έμεινε και τίποτα άλλο .Το ωραίο ήταν ότι εσύ ο ίδιος έλυσες τα θέματα που σε απασχολούσαν.

Καλή σου μέρα.

keep up ;)

Member
    λοιπον θα το πω για να τελειωνει...
    οταν ειμουν μικρος με ειχε βιασει ενας..
    απο τοτε εγω αισθανομαι χαλια μειονεκτικα νιωθω ανχος μηπως μαθευτη..
    και οπςσ ειναι φυσιολογικο νιωθω και ομοφυλοφυλλος...

Banned
    ε αντε πες το, τι φοβασαι?

Οποτε οντως εχεις θεμα να λυσεις.
    Αλλο ζητημα ομως το οτι νιωθεις μειονεκτικα και αλλο το τι εισαι.

Το τι εισαι περιπου το ομολογησες μονος σου.

Τα υπολοιπα ειναι αλλο κομματι,
    το οποιο θελει ξεχωριστη συζητηση.
    Αν νομιζεις οτι θες να την ανοιξεις, καντο.

Member
    θελω να την ανοιξω...

Banned
    οκ τοτε,
    ανοιξε ενα καινουριο θρεντ στο σεκτιον της κακοποιησης,
    και αναφερσου σε οτι νομιζεις οτι σε ενοχλει.

Senior Member
    O φόβος της ομοφυλοφιλίας είναι αυτό που σε ανησυχεί.Αλλά γιατί φοβάσαι άραγε;Τι αισθάνεσαι ως απειλητικό στη σεξουαλική έκφραση ενός ομοφυλόφιλου;

Όχι,δε σημαίνει πως όποιος κακοποιήθηκε σεξουαλικά γίνεται ομοφυλόφιλος εάν αυτή η σκέψη σε βασανίζει.
    Μπορεί όμως η σκέψη σου αυτή να έχει τροφοδοτηθεί από ένα περιβάλλον όπου δεχόσουν μηνύματα αρνητικά για κάποιες μορφές έκφρασης της σεξουαλικότητας,ή να μην έλαβες αρκετή ενημέρωση που θα σου κάλυπτε τα ερωτήματα,ώστε να ένιωθες και πιο ασφαλής.

Ούτε ο πειραματισμός πάνω στη σεξουαλικότητα πως είναι καταδικαστέος,αν σε ανησυχεί και αυτό και θες να το συζητήσεις.Είναι ένα φυσιολογικότατο κομμάτι που πολλές φορές υπάρχει ως μέρος αναζήτησης της ταυτότητας.

Αν θέλεις να συζητήσουμε πάνω στο θέμα της κακοποίησης,κάνε αυτό που πρότεινε ο Κρίνος,αλλά και εδώ για τα άλλα σου ερωτήματα μπορεί να συνεχιστεί μία συζήτηση,όπως εσύ το επιθυμείς.

Κανείς δε σε κρίνει,κανένας δε σε απειλεί,μπορείς να ανοίξεις όποιες σου σκέψεις γουστάρεις και όσα θέματα σε απασχολούν.
    Κάντο,δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι από άλυτα ερωτήματα,ούτε θα σε βοηθήσει το να τα κρατάς θαμμένα.Η έκφραση των ερωτημάτων μας βοηθά πάντα και ανακουφίζει.
    Γύρεψε αυτό που θες ώστε να απαλλαχτείς απ\'ότι σε βαραίνει.
    :)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : είμαι 18 χρονών και μια ζωή ήμουν και είμαι ενα ήρεμο άτομο χωρίς να έχω γνωρίσει το άγχος, ώσπου μπήκα σε μία σχολή που σύμφωνα με τον τύπο ανθρώπου που είμαι είναι εντελώς διαφορετική.Σε αυτή τη σχολή που μπήκα το έχω μετανιώσει και απο τότε που άρχισα δέν μου άρεζε και αυτό μάλλον μου έφερε το άγχος και αρνητικές σκέψεις. Η σχολή που είμαι ειναι το Εμπορικό Ναυτικό. Έχω ζοριστεί αρκετά αλλά κακώς που δεν έφυγα απο εκεί αλλα δεν ήθελα να στεναχωρίσω τους δικούς μου. Είχα ακούσει για δυσάρεστα γεγονότα πάνω στο πλοίο, ότι τρελένονται κτλπ. Αυτό με επηρέασε και απο τότε εχω πέσει πάρα πολυ φοβούμενος με το άγχος μου μήν γίνω επιθετικός μήπως αλλάξει η συμπεριφορά μου και κάνω κακό σε κάποιον ακόμη και στους δικούς μου χωρίς να το θέλω. Αυτές οι σκέψεις έχουν ελατωθεί τον τελευταίο καιρο. Απλά θέλω να ρωτήσω αυτες οι σκέψεις οφείλονται στην εφηβεία και οτι είμαι στην φαση που εγκλιματίζομαι? Η όντως έχω πρόβλημα. Θέλω να ελπίζω οτι είναι στην ηλικία και στην ορμονική αλλαγή. Θέλω να υπενθιμίσω οτι παραμένω ενα ήρεμο και φυσιολογικό άτομο απλά δεν φεύγουν οι σκέψεις απο το μυαλό μου γιατι είναι τωρα και το 6μηνο εκπαιδευτικό ταξιδι και ίσως ειναι απο αυτό. Παρακαλώ αν γίνετε να μου εξηγήσετε τι γίνεται. Ευχαριστώ

Banned
    euthumakos123

καταρχην χαλαρωσε,
    τελειωσα την ιδια σχολη με εσενα (ασπροπυργο) πριν χρονια ομως....
    (σε καλο σου, θυμηθηκα και το περιβαλλον τωρα)

Ακους πολλες φημες αλλα στην πραξη ισχυουν αλλα.
    Η ζωη του ναυτικου ειναι δυσκολη, αλλα σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.
    Απο την μια λεω οτι ενα ταξιδακι θα σε εβαζε στο τριπακι να δεις τι παιζει και να τριφτεις με το θεμα (αν σου κανει η οχι)
    απο την αλλη ομως λεω οτι σημερα καριερα ναυτικου οποιος σκεφτεται να κανει εγω τον αποτρεπω.
    Τα λεφτα δεν ειναι ιδια οπως παλια οπως και η ζωη στα ταξιδια ειναι πιο δυσκολη και δεν λεει.

Εκτιμω ομως, οτι αν κανεις το ταξιδι θα εισαι σε πιο ωριμη φαση να σκεφτεις τι θες να κανεις.
    Εχω δεκα χρονια εμπειριας στη θαλασσα και αν θες μπορω να σου πω περισσοτερα....

Ανοιξε ομως καλυτερα ενα δικο σου θεμα, εδω υπαρχει μπερδεμα μεν, αλλα σεξουαλικο.
    :P

Junior Member
    Να σε καλά φιλε και ευχαριστώ για την βοήθεια απλά έχω σκέψεις οτι θα μου στρίψει οτι θα αρχίζω να κάνω κακό σε κάποιον κτλπ. Γενικά είμαι άτομο που επηρεάζομαι εύκολα και νομίζω οτι θα κάνω και εγώ τα ίδια δυστηχώς αλλά ελπίζω να είναι της ηλικίας.

Banned
    γιατι εχεις τετοιες σκεψεις?

παντως για το ταξιδι μην το φοβηθεις.
    Ετοιμασου για εμπειριες πρωτογνωρες και επιπονη δουλεια.
    Μην φοβηθεις τιποτα, αντιθετα ετοιμασου για σκληρη δουλεια.
    Στην ηλικια σου το να δουλεψεις σκληρα, κακο δεν θα σου κανει, το αντιθετα μαλιστα.

Εγω στην ηλικια σου δουλευα ηλιο με ηλιο χωρις πλακα.
    Κακο δεν μου εκανε, αντιθετα με σκληραγωγησε σαν ανθρωπο και με εφτιαξε ετσι, ωστε τα προβληματα της ζωης,
    να μπορω να τα λυνω με ευκολια και κυριως να μην χανω ποτε την ψυχραιμια μου.

Ακου και καποιον με εμπειρια στο θεμα.

Junior Member
    Δεν ξέρω γιατί έχω τέτοιες σκέψεις, μάλλον έχει κολήσει το μυαλό μου τι να πω.Μακάρι να μου φύγουν οι σκέψεις. Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Junior Member
    ακριβως ! φιλε μου εισαι λιγο μπερδεμενος γενικα ή πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα??? απτη μια λες οτι θες κοριτσι απτην αλλη οτι φοβασαι μηπως εισαι ομοφυλοφιλος ....!! καταρχας ποιο ειναι το προβλημα που εισαι απο χωριο? ισα ισα σε μια κλειστη κοινωνια μπορεις να κανεις πολυ στενους και καλους φιλους απλα μου φαινεται οτι δεν εχεις κανει καποια προσπαθεια και απλως δημιουργεις στον εαυτο σου προβληματα χωρις να υπαρχει λογος !!;)

Page 2 of 2 FirstFirst 12