Results 31 to 45 of 239
Thread: Παλιοι συμφορουμιτες
-
19-01-2010, 22:21 #31
Rain, δεν επιθυμώ να απαντήσω δημόσια για τον πάνο, σεβόμενη την υπόδειξη του νίκου σε άλλο θέμα. Σκέψη που είχα κάνει άλλωστε εδώ και είχα διατυπώσει πριν από τον Νίκο. Οτι είναι άδικο να μιλάμε για κάποιον ερήμην του. Πάντως μη νομίζεις ότι μόνον εσύ έχεις οξυμμένη κρίση όπως λες. Εχουν και άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, και ως εκ τούτου ξέρω τι πρέπει να λέω και πότε. Ενα μόνο θα σου πω, τώρα. Έχω διατελέσει κωλόπαιδο (ευτυχώς μέχρι τα 13 μου) και ξέρω τι δύναμη μπορεί να έχει μια κωλοσυμπεριφορά. Μπορούσα με 3 λέξεις να φέρω την υπέροχη μικρή αδελφή μου, σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Δεν θα ήταν δίκαιο να κρίνω τη συμπεριφορά της αδελφής μου, αφού είχα φερθεί όπως είχα φερθεί.....
Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
- 20-01-2010, 00:25 #32
Originally posted by NikosD.
Originally posted by krino
εχεις ξεχασει η δεν το γνωριζες, οτι ο πανος,
ηταν και αυτος ψυχικα ασθενής?
δηλαδη ο φιλος μου που ειναι κλειδαμπαρωμενος εδω και 8 χρονια απο τους \"ειδικους\" έχοντας διαλυσει (πια) το συκωτι του πίνοντας τουλαχιστον 8 χαπια καθημερινα (υπολογιζω συνολο 20.000 χαπια) ειναι ενας απλος ανθρωπος με προβληματα?
Ναι, δεν τυγχανει μελος γιατι αποτυχα να τον παρω απο τα νυχια των \"ειδικων\" και να ζει στην σκουπιδοαποθηκη ψυχων...
Αλλα αν υποθεσουμε οτι γραφοταν εδω μεσα, θα ηταν ενα μελος η μια διπλη παγιδα?
Ποιοι ειναι οι χειροτεροι, οι ανθρωποφυλακες η, οι θυλακες των μυαλων?
Με αφορμή αυτό το σχόλιο σου: το χω δει γραμμένο από διάφορα μέλη και χαίρομαι γι αυτό, αλλά θα θελα να το επαναλάβω: το φόρουμ δεν είναι σημαντικό και δεν πρέπει να λογίζεται ως σημαντικό στην πορεία της ψυχολογικής κατάστασης ενός ανθρώπου. Ας μην του αποδίδουμε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι του αναλογούν.
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αποτελεί μια υποστηρικτική συντροφιά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια ώθηση να φροντίσουμε τον εαυτό μας.
Κάθε τι παραπάνω, είναι επίσης εν δυνάμει επικίνδυνο.
προσωπικα δεν αποδιδω καμια διασταση σε τιποτα.
Γραφω σε ενα ακομα φορουμ και thats all...
Δεν μπορω ομως να ειμαι απλος παρατηρητης απο διαφορα σπρωξιματακια στην πλατη και την ωθηση που δινεται.
Ξερεις ενα σπρωξιματακι με την εννοια της διαθεσης, μπορει να ενεχει διαφορας μιας μονο ανεπαισθητης κινησης.
εν κατακλειδι λες,
\"Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αποτελεί μια υποστηρικτική συντροφιά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια ώθηση να φροντίσουμε τον εαυτό μας.\"
Θα κρατησω ολο αυτο, και θα πω οτι να,
αυτη ειναι η κεντρικη φιλοσοφια του φορουμ και αυτα θελει να πετυχει.
1. Ποσο φιλικο και σε ποια δοση ηταν το χτυπημα στην πλατη (?) που δεχθηκε ο πανος?
2. Ποσο ειδημονες ηταν αυτοι που εβγαλαν τις τηλεδιαγνωσεις τους οτι το φορουμ εκανε κακο στο πανο, και οχι ο πανος στο φορουμ?
3. Το προβλημα ηταν οτι ο πανος δεν μπορουσε να διαχειριστει την κατασταση που ειχε, η ο εαυτος μας δεν ηταν ικανος να διαχειριστει την σχεση του με τον πανο?
4. Εδω και μηνες υπαρχει μια συνεχη ενταση που αληθεια σε οσα φορουμ διαβαζω (οχι γραφω) δεν την εχω συναντησει.
Και οχι δεν πεφτει ουτε μπαν ουτε τιποτα.
Εχω πλεον την εντυπωση οτι στο φορουμ οι μονιμοι θαμωνες, αφηνουν εδω τα σκουπιδια τους γιατι δεν μπορουν να το κανουν αλλου.
Σεβασμος, αλληλεγγυη, σεμνοτητα και συμπονια μπερδευτηκαν αλλοπρόσαλλα με την ανηθικοτητα, την χυδαιοτητα και την υπουλια.
Για αυτο ειπα να κανω λιγο κραττει μπας και αναπνευσω.
Τελος,
αν αυτα που ειναι σε bold ειχαν ισχυ,
ειλικρινα θα ημουν απο τους πρωτους που θα χαιροταν για αυτο. Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει τετοιο συναισθημα για καιρο τωρα.
ΥΓ........ η λιμπερ με καταριεται που γραφω εστω και αυτα τα λιγα. Υπαρχει η πιθανοτητα να εχει δικαιο.
Μονο που δεν τολμαω να το παραδεχτω.
Θα επρεπε να ξαναστησω νεο κωδικα αξιων για να το κανω αυτο.
Ισως να μην αξιζει κιολας, ισως να ειμαι και καποιας ηλικιας για κατι τετοιο, ισως και να προτιμω να πεθανω ετσι, η και ολα μαζι.
20-01-2010, 00:58 #33
Originally posted by krino
ΥΓ........ η λιμπερ με καταριεται που γραφω εστω και αυτα τα λιγα.
Ποια λίγα βρε κατακαημένε, που μπήκα δέκα φορές στο φόρουμ σήμερα, και τις δέκα ήσουν μέσα και αμπελοφιλοσοφούσες.
Που μας έβγαλες μανιφέστο πως θα μπαίνεις για να τα χώνεις σε μας τους κακούς και έχεις γράψει από το μιούζικ, μέχρι πως θα βγάλει γκόμενα ο άλλος, και πως θα φτιάξει ο νίκος το φόρουμ που του ανήκει και έχει σκίσει όλα του τα πτυχία με τη μαλακία που σε δέρνει και νομίζεις πως ακόμη βρέχει.
Που δεν λείπεις λεπτό και ψάχνεις εναγωνίως πως να βρεις ευκαιρια να την πεις. Ξέρεις σε ποιους?
Σε αυτούς που αμφισβήτησαν τις παπαρολογίες που σκορπούσες τόσα χρόνια εδω μέσα και νόμιζες πως κάποιος είσαι.
Που μας έπρηξες πως φεύγεις και όχι μόνο είσαι ακόμη εδώ, αλλά πρέπει να κοιμάσαι αγκαλιά με τον υπολογιστή μη τυχόν και χάσεις καμιά οξεία. Που την πέφτεις σε όποιον σου κατέβει μη τυχόν και ξεχάσουμε πως \"εφυγες\".
Έλεος πια! Κορόιδευε όσο θέλεις τονε αυτό σου, αλλα πάρτο χαμπάρι πια πως δεν απευθύνεσαι σε βλαμμένους.
20-01-2010, 02:45 #34
..............................
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αποτελεί μια υποστηρικτική συντροφιά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια ώθηση να φροντίσουμε τον εαυτό μας...........................
Ναι Νίκο μου…..
Κάπως έτσι δηλαδή:
Originally posted by Θεοφανία
Καλά, εσύ έχεις πολύ πλάκα τελικά.
Ποια λίγα βρε κατακαημένε, που μπήκα δέκα φορές στο φόρουμ σήμερα, και τις δέκα ήσουν μέσα και αμπελοφιλοσοφούσες.
Που μας έβγαλες μανιφέστο πως θα μπαίνεις για να τα χώνεις σε μας τους κακούς και έχεις γράψει από το μιούζικ, μέχρι πως θα βγάλει γκόμενα ο άλλος, και πως θα φτιάξει ο νίκος το φόρουμ που του ανήκει και έχει σκίσει όλα του τα πτυχία με τη μαλακία που σε δέρνει και νομίζεις πως ακόμη βρέχει.
Που δεν λείπεις λεπτό και ψάχνεις εναγωνίως πως να βρεις ευκαιρια να την πεις. Ξέρεις σε ποιους?
Σε αυτούς που αμφισβήτησαν τις παπαρολογίες που σκορπούσες τόσα χρόνια εδω μέσα και νόμιζες πως κάποιος είσαι.
Που μας έπρηξες πως φεύγεις και όχι μόνο είσαι ακόμη εδώ, αλλά πρέπει να κοιμάσαι αγκαλιά με τον υπολογιστή μη τυχόν και χάσεις καμιά οξεία. Που την πέφτεις σε όποιον σου κατέβει μη τυχόν και ξεχάσουμε πως \"εφυγες\".
Έλεος πια! Κορόιδευε όσο θέλεις τονε αυτό σου, αλλα πάρτο χαμπάρι πια πως δεν απευθύνεσαι σε βλαμμένους.
Νίκο, εσύ τα λες όμορφα, αλλά αναρωτιέμαι ποιος σ’ ακούει…..
20-01-2010, 03:07 #35
Οι περισσότεροι τον ακούν Νατούρ πλην μερικών.Δεν εχει άδικο η Θεοφανία ότι πρέπει να κοιμάται ο Κρίνο με τον υπολογιστή και αυτό είναι θέμα δικό του.Το ότι εχει μια στάση ειρωνική προσπαθώντας να αποδείξει τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης του.Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι εναν άνθρωπο θυμωμένο με πολλά απωθημένα, που εχει βρεί βήμα να τα χώνει΄όπου γουστάρει με απώτερο σκοπό να τραβήξει την προσοχή.Πότε προλαβαίνει να ασχοληθεί με την σύντροφο και με την δουλειά του αυτό πραγματικά είναι ενα μυστήριο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.
20-01-2010, 03:44 #36
Νίκο, εσύ τα λες όμορφα, αλλά αναρωτιέμαι ποιος σ’ ακούει…..
Ηθικολογοι...ποιος θα μας γλυτωσει απο αυτους οταν καρφωνουν μαχαιρια δεξια-αριστερα, φτυνουν ,βριζουν , προσβαλλλουν κανουν τα παντα αλλα ειναι και \"ηθικολογοι\" στους αλλους.
Τελικα οι σταυροφοριες δεν ειναι κατι που εχει περασει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 05:03 #37
Και συνεχιζω...sabb (και οχι saab lol ) εφυγες απο επιλογη σου και μας εχει λειψει η ωριμοτητα σου και οι αποψεις σου
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 05:06 #38
Εσυ με τα υπαρξιακα προβληματα...ναι ξερεις ποιον λεω...αυτον που στο τσατ μιλουσαμε για ενα δεντρο και ο αλλος που του τονισε οτι τα προβληματα του ειναι υπαρξιακης μορφης...μου λειπετε και οι δυο....δυστυχως ειναι δυσκολο,δεν θυμαμε nicknames και μερικοι απλως δεν γραφανε πολυ στο φορουμ.
Ειναι πολλα nicknames που απλως δεν τα θυμαμε[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 05:11 #39
interappted περνα για ενα γεια και να μας πεις τα νεα σου
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 05:25 #40
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=857&page=1
Εχω αυτο το νημα στην καρδια μου για πολλους λογους...ισως το πρωτο νημα που ειπα κατι για μενα.
Ευχαριστω ολους οσους συμμετειχαν σε αυτο.
Ηθελα να ενημερωσω τον κοσμο για την ψυχωση-σχιζοφρενεια...πλεον δεν το αισθανομαι,ισως γιατι προχωρησα ενα σκαλοπατι αλλα πραγματα που με απασχολουσαν σχετικα με αυτη την ασθενεια δεν με απασχολουν πλεον.
Εφυγε και ο Vince ο οποιος εκανε και την πρωτη επαφη με το φορουμ στο παραπανω νημα και μαλλον κανεις πλεον δεν ασχολειται σοβαρα με το θεμα περαν ισως για ερωτησεις για φαρμακα.
Εαν εχετε κατι να προσφερετε πανω στο θεμα \"ψυχωσεις\" και διαβαζεται αυτο το νημα...ελατε και καταθεστε τις εμπειριες σας[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 05:47 #41
5:32 η ωρα και με εχουν πιασει νοσταλγιες λολ.
Σκεφτομαι τοσο ατομα απο την πραγματικη ζωη οσο και απο την ιντερνετικη που ειναι ενα ξεχωριστο κομματι και κρυφο του εαυτου μου...απο το γυρω κοινωνικο περιγυρο.
Αισθανομαι ενα μουδιασμα για τις τοσες ομορφες στιγμες που εφυγαν και υπαρχουν μονο ως μνημες πλεον...αισθανομαι ομορφα και περιεργα.
Δεν μπορω να σκεφτω καμμια καλη στιγμη που να αξιζει τον κοπο χωρις αλληπεπιδραση με καποιον αλλον.
Ναι ερχονται στις μνημες διαφορες στιγμες πως αισθανθηκα οταν ειδα την συγκεκριμενη ταινια πχ στο σινεμα...θυμαμε σκεψεις δυνατες που εκανα ως ατομο,θυμαμε περιπετειες που περασα...αλλα οι πραγματικες δυνατες στιγμες που με κανουν και νοιωθω μια νοσταλγια εμπεριεχουν παντα και καποιον αλλον.
Ειναι ομορφη η ζωη εντελει...ναι τοτε σκεφτομαι και το θανατο πανω σε αυτο που ειπαμε με τον Knoulp, οταν ολα ειναι τοσο ωραια γιατι να εχουν ενα τελος? Εχω παψει να σκεφτομαι τον θανατο ως λυση των εκαστοτε προβληματων.
Μακαρι να ειχα συντροφια αυτη τη στιγμη...ειμαι μονος με τον υπολογιστη και επικοινωνω μαζι σας, μακαρι να ειχα παρεϊτσα real life...αν δεν ειχε προχωρησει τοσο η ωρα μπορει να εβγαινα και για κανα ποτο μηπως συναντησω καποιον ή μαλλον το σωστο καποια κατα προτιμηση:P να ανταλλαξουμε καμμια κουβεντα.
Ειναι τοσο περιεργα ολα...απο το πουθενα αυτο το συναισθημα και ισως να ειναι μια βραδια που θα μου χαρακτει και αυτη στη μνημη απο το πουθενα...χωρις καμμια αιτια[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 08:18 #42
Μπα εριξα μια ωρα υπνο και μου εφυγε λολ.
20-01-2010, 08:29 #43
..............................
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αποτελεί μια υποστηρικτική συντροφιά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια ώθηση να φροντίσουμε τον εαυτό μας...........................
.....Ναι Νίκο μου,
...φιλικά όπως είπαμε και ...υποστηρικτικά, δηλ. κάπως ...έτσι:
Originally posted by giwta2
Οι περισσότεροι τον ακούν Νατούρ πλην μερικών.Δεν εχει άδικο η Θεοφανία ότι πρέπει να κοιμάται ο Κρίνο με τον υπολογιστή και αυτό είναι θέμα δικό του.Το ότι εχει μια στάση ειρωνική προσπαθώντας να αποδείξει τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης του.Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι εναν άνθρωπο θυμωμένο με πολλά απωθημένα, που εχει βρεί βήμα να τα χώνει΄όπου γουστάρει με απώτερο σκοπό να τραβήξει την προσοχή.Πότε προλαβαίνει να ασχοληθεί με την σύντροφο και με την δουλειά του αυτό πραγματικά είναι ενα μυστήριο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.
Γιώτα, εδώ το θέμα είναι \"παλιοί συμφορουμίτες \" και όχι τι ανέχεται η γυναίκα του κρίνο ούτε πως κοιμάται ο κρίνο. (btw, θυμάσαι το ντετόλ, που έλεγες? είναι λίγο άδικο να το χρησιμοποιούν μόνο για σένα, έτσι δεν είναι?)
20-01-2010, 08:36 #44
Γιώτα, εδώ το θέμα είναι \"παλιοί συμφορουμίτες \" και όχι τι ανέχεται η γυναίκα του κρίνο ούτε πως κοιμάται ο κρίνο. (btw, θυμάσαι το ντετόλ, που έλεγες? είναι λίγο άδικο να το χρησιμοποιούν μόνο για σένα, έτσι δεν είναι?)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-01-2010, 08:54 #45
αν εσένα σου φάνηκαν τα σχόλια, εντός ύλης, πάω πάσο.
Α! btw, τον sabb που ανέφερες, τον είχα προλάβει εγώ! Ρ
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση