Παλιοι συμφορουμιτες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 239
    Senior Member
    Μπα ακομα και ο NikosD. βγηκε εκτος υλης συγχωρειται ομως λογω προτερω εντιμου βιου λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ή αλλιως ειναι αδυνατον να μη βγεις απο τα ρουχα σου καποιες φορες...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Καλά, εσύ έχεις πολύ πλάκα τελικά.
    Ποια λίγα βρε κατακαημένε, που μπήκα δέκα φορές στο φόρουμ σήμερα, και τις δέκα ήσουν μέσα και αμπελοφιλοσοφούσες.

το εχω ξαναπει,
    προσπαθηστε να με κανετε, να μην γραφω καθολου.

Που μας έβγαλες μανιφέστο πως θα μπαίνεις για να τα χώνεις σε μας τους κακούς και έχεις γράψει από το μιούζικ, μέχρι πως θα βγάλει γκόμενα ο άλλος,

σε ενοχλει που στα χωνω, σε εσενα και στους ομοιους σου?

και πως θα φτιάξει ο νίκος το φόρουμ που του ανήκει και έχει σκίσει όλα του τα πτυχία με τη μαλακία που σε δέρνει και νομίζεις πως ακόμη βρέχει.

αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση η το εχεις συζητησει με το νικο?
    Σου ειπε δηλαδη οτι θα σκισει ολα τα πτυχια του, οτι με δερνει μαλακια και οτι νομιζω πως ακομα βρεχει?

Που δεν λείπεις λεπτό και ψάχνεις εναγωνίως πως να βρεις ευκαιρια να την πεις. Ξέρεις σε ποιους?
    Σε αυτούς που αμφισβήτησαν τις παπαρολογίες που σκορπούσες τόσα χρόνια εδω μέσα και νόμιζες πως κάποιος είσαι.

την λεω σε αυτους που την βρισκουν να κανουν τέτοιους διαλογους οπως αυτος εδω,
    http://f.imagehost.org/0755/c49303.jpg

Δεν μου λεει κατι, οτι διαγραφονται,
    εκεινο που σχολιαζω ειναι οτι αυτο ειναι το νεο ηθος του φορουμ που εχετε εισαγει και θελετε να το κανετε μονιμη πατεντα.

Που μας έπρηξες πως φεύγεις και όχι μόνο είσαι ακόμη εδώ, αλλά πρέπει να κοιμάσαι αγκαλιά με τον υπολογιστή μη τυχόν και χάσεις καμιά οξεία.

παλι υποθεσεις κανεις?
    που εχω τον υπολογιστη που γραφω αυτη την στιγμη και αν κοιμαμαι?

Α ναι, ευτυχως για μενα, στο παραπανω λινκ,
    δεν ειχε καμια οξεια και ετσι δεν εχασα τιποτα....
    τι ευτυχια ε????

Που την πέφτεις σε όποιον σου κατέβει μη τυχόν και ξεχάσουμε πως \"εφυγες\".

οσο βαρατε ετσι ασυστολα,
    αλλο τοσο θα σας κοπαναω.

Εσυ εξασκησου στο πως θα μειωσεις τον winston_man μηπως και νιωσεις κατι αλλο απο ανθρωπακι.

Έλεος πια! Κορόιδευε όσο θέλεις τονε αυτό σου, αλλα πάρτο χαμπάρι πια πως δεν απευθύνεσαι σε βλαμμένους.

γνωριζω οτι δεν απευθύνομαι σε βλαμμενους.
    Οι βλαμμενοι εχουν και ενα αλλοθι.

Οι κομπλεξικοι πιστευω κανενα.

Συνεχιστε ετσι για αρκετο καιρο,
    και καποτε θα γραφετε σε χαρτοπετσετες.
    Οταν αποκτησει τρυπα το βαρελι, καποια στιγμη θα φανει και ο πατος του.
    Τοτε θα χρειαστει να βρεις καινουρια πλατεια για να αγορευεις.

ΠΙ.ΕΣ. Αληθεια εσυ δεν ησουν που δηλωνες οτι δεν θα ξαναπιαστεις κοροιδο και δεν θα μου ξανα-απευθυνεις το λογο?
    Γιατι τελικα θες να αποδειξεις οτι εκτος των αλλων εισαι και ΚΟΡΟΙΔΟ????

Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by NikosD.
    ..............................
    Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αποτελεί μια υποστηρικτική συντροφιά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια ώθηση να φροντίσουμε τον εαυτό μας...........................

Ναι Νίκο μου…..
    Κάπως έτσι δηλαδή:

Ποια λίγα βρε κατακαημένε, που μπήκα δέκα φορές στο φόρουμ σήμερα, και τις δέκα ήσουν μέσα και αμπελοφιλοσοφούσες.
    Που μας έβγαλες μανιφέστο πως θα μπαίνεις για να τα χώνεις σε μας τους κακούς και έχεις γράψει από το μιούζικ, μέχρι πως θα βγάλει γκόμενα ο άλλος, και πως θα φτιάξει ο νίκος το φόρουμ που του ανήκει και έχει σκίσει όλα του τα πτυχία με τη μαλακία που σε δέρνει και νομίζεις πως ακόμη βρέχει.
    Που δεν λείπεις λεπτό και ψάχνεις εναγωνίως πως να βρεις ευκαιρια να την πεις. Ξέρεις σε ποιους?
    Σε αυτούς που αμφισβήτησαν τις παπαρολογίες που σκορπούσες τόσα χρόνια εδω μέσα και νόμιζες πως κάποιος είσαι.
    Που μας έπρηξες πως φεύγεις και όχι μόνο είσαι ακόμη εδώ, αλλά πρέπει να κοιμάσαι αγκαλιά με τον υπολογιστή μη τυχόν και χάσεις καμιά οξεία. Που την πέφτεις σε όποιον σου κατέβει μη τυχόν και ξεχάσουμε πως \"εφυγες\".
    Έλεος πια! Κορόιδευε όσο θέλεις τονε αυτό σου, αλλα πάρτο χαμπάρι πια πως δεν απευθύνεσαι σε βλαμμένους.

Νίκο, εσύ τα λες όμορφα, αλλά αναρωτιέμαι ποιος σ’ ακούει…..

Ενώ αυτές οι απόψεις που διαβάζεις παρακάτω προάγουν την όλη σωστή λειτουργία του χώρου ετούτου

«Originally posted by krino

[/color]
    Τι κάνεις εσύ εδώ μέσα. Ποίον ιδιοτελή σκοπό υπηρετείς.

α ωστε αυτη ειναι η ερωτηση τελικα....
    Θα σου απαντησω οσο πιο ειλικρινα μπορω.

Εχω περασει πολλες φασεις, δεν υπαρχει μια και εξω απαντηση που να καλυπτει ολο το φασμα και αυτο γιατι η ποικιλια αυτη προκυπτει απο το κοσμο που υπαρχει γυρω μου.

Αλλοτε λοιπον γιατι μπορουσα και επικοινωνουσα σε αρκετα καλο επιπεδο με κοσμο και εχει τυχει να βοηθησω και να βοηθηθω σε πολυ μεγαλο βαθμο.
    Αλλοτε γιατι απλα εχει fun και τιποτα αλλο.
    Και αλλοτε γιατι παιζει ετσι η συγκυρια και μου αρεσουν τα ψυχολογικα παιχνιδια και μου αρεσει να μελετω τις αντιδρασεις των ανθρωπων.
    Με ενδιαφερει τρομερα οταν βλεπω ανθρωπους να αντιδρουν χωρις φραγμους ειτε αρνητικα ειτε θετικα.
    Βγαζουν 100% τον πραγματικο τους εαυτο (ειτε την καλη εκδοση ειτε την κακη) και αυτο εχει πραγματικο ενδιαφερον.
    Τελος καποιες φορες, επειδη μου αρεσει η επικοινωνια του λογου, προσπαθω να αποκωδικοποιήσω αυτο που δεν φαινεται στο γραπτο λογο καποιου και προσπαθει να το κρυψει.»

Banned
    Originally posted by knoulp

Ενώ αυτές οι απόψεις που διαβάζεις παρακάτω προάγουν την όλη σωστή λειτουργία του χώρου ετούτου

[/color]

Εχω περασει πολλες φασεις, δεν υπαρχει μια και εξω απαντηση που να καλυπτει ολο το φασμα και αυτο γιατι η ποικιλια αυτη προκυπτει απο το κοσμο που υπαρχει γυρω μου.

Αλλοτε λοιπον γιατι μπορουσα και επικοινωνουσα σε αρκετα καλο επιπεδο με κοσμο και εχει τυχει να βοηθησω και να βοηθηθω σε πολυ μεγαλο βαθμο.
    Και αλλοτε γιατι παιζει ετσι η συγκυρια και μου αρεσουν τα ψυχολογικα παιχνιδια και μου αρεσει να μελετω τις αντιδρασεις των ανθρωπων.
    Με ενδιαφερει τρομερα οταν βλεπω ανθρωπους να αντιδρουν χωρις φραγμους ειτε αρνητικα ειτε θετικα.
    Βγαζουν 100% τον πραγματικο τους εαυτο (ειτε την καλη εκδοση ειτε την κακη) και αυτο εχει πραγματικο ενδιαφερον.
    Τελος καποιες φορες, επειδη μου αρεσει η επικοινωνια του λογου, προσπαθω να αποκωδικοποιήσω αυτο που δεν φαινεται στο γραπτο λογο καποιου και προσπαθει να το κρυψει.»

εστω και με προβληματα βαρηκοΐας,
    το εχεις πιασει καλα το θεμα.

Senior Member
    ρε κρινο ακομα συνεχιζεις ε?δε κουραστηκες?
    αντε αγορακι μου πηγαινε να παιξεις με τιποτα αλλο ανοητε

Banned
    Originally posted by kyknos25
    ρε κρινο ακομα συνεχιζεις ε?δε κουραστηκες?
    αντε αγορακι μου πηγαινε να παιξεις με τιποτα αλλο ανοητε

ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους σου,
    δεκτοι ολοι,
    πλην απο το \"μου\" που εχεις στο ποστ σου.

Ουτε μου ειμαι, ουτε σου ουτε τιποτα.

Senior Member
    αυτο πρεπει να σε τιμα γιατι εισαι ενας ανωριμος μαλακας που πραγματικα δεν εχεις τι να κανεις κ ασχολησε με τον καθενα που ποναει,ειναι πληγωμενος εχει πραγαμτικα προβλημα..μα καλα ολη μεα μπροστα απο ενα pc εισαι?ελεοοοοος
    κατεβασε τα χερακια κατω απ το γραφειο μπας κ ηρεμησεις λιγακι!δεν την παλευεις καθολου ομως

Banned
    δεν με τιμαει τιποτα,
    οταν καποιος παιρνει περισσοτερο θαρρος απο οσο του εχω δωσει εγω.

Ξανα σε ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους σου,
    δυστυχως ολη μερα ειμαι μπροστα σε ενα pc....

Senior Member
    αυτο σου λεω βαλε τα χερακια κατω απ το Pc να ξελαμπηκαρεις λιγο!

Banned
    δεν γινεται καλομ....
    δουλευω ταυτοχρονα.

Εσυ που καθεσαι και κανεις χαβαλε, βαλε τα χερακια σου οπου σε βολευουν.

Senior Member
    Originally posted by knoulp
    Originally posted by NikosD.
    ..............................
    Ας συνειδητοποιήσουμε ότι αποτελεί μια υποστηρικτική συντροφιά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια ώθηση να φροντίσουμε τον εαυτό μας...........................

Ναι Νίκο μου…..
    Κάπως έτσι δηλαδή:

Που μας έβγαλες μανιφέστο πως θα μπαίνεις για να τα χώνεις σε μας τους κακούς και έχεις γράψει από το μιούζικ, μέχρι πως θα βγάλει γκόμενα ο άλλος, και πως θα φτιάξει ο νίκος το φόρουμ που του ανήκει και έχει σκίσει όλα του τα πτυχία με τη μαλακία που σε δέρνει και νομίζεις πως ακόμη βρέχει.
    Που μας έπρηξες πως φεύγεις και όχι μόνο είσαι ακόμη εδώ, αλλά πρέπει να κοιμάσαι αγκαλιά με τον υπολογιστή μη τυχόν και χάσεις καμιά οξεία. Που την πέφτεις σε όποιον σου κατέβει μη τυχόν και ξεχάσουμε πως \"εφυγες\".

Νίκο, εσύ τα λες όμορφα, αλλά αναρωτιέμαι ποιος σ’ ακούει…..

[/color]

Καλημέρα κνουλπ,
    Διάβασα ΠΟΛΥ προσεκτικά, αυτό που μου «σέρβιρες» και ζητάς την άποψή μου.
    Θα σου πω ότι δεν βρίσκω τίποτα κολάσιμο, τίποτα που να με εξαγριώνει.

Επί πλέον σε ενημερώνω ότι και σε μένα αρέσει η παρατήρηση των ανθρώπων και το εφαρμόζω συχνά στη ζωή μου. Πιστεύω ότι με βοηθάει πολύ.

Παρατηρώ τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των ανθρώπων, δεν σημαίνει ότι τους κάνω πειραματόζωα. Σημαίνει, τουλάχιστον για μένα, ότι παρατηρώ και ακολούθως αναλύω με τον εαυτό μου, τον ευγενικό γείτονα, τον αδιάφορο γείτονα ή τον φωνακλά γείτονα. Το ίδιο κάνω για φίλους ή συναδέλφους ή συγγενικά πρόσωπα.

Παρατηρώντας και αναλύοντας άλλους ανθρώπους μπορείς να φτάσεις σε χρήσιμα συμπεράσματα για τον εαυτό σου πρώτα - πρώτα, γιατί ξέρεις εμείς οι άνθρωποι, έχουμε την τάση να μη βλέπουμε τη καμπούρα μας. Όταν πχ. εγώ μαλώνω τα παιδιά μου νοιώθω ότι έχω όλο το δίκιο του κόσμου. Όταν το κάνει ο γείτονας, βλέπω πόοοσο άσχημο είναι (αν και …πιστεύω πως δεν το κάνω τόσο άσχημα όσο αυτός, χεχεχεχε). Βλέπω πόσο αντιπαθητικός είναι ο γείτονας που δεν λέει ποτέ καλημέρα και δεν χαμογελάει και τι επιπτώσεις έχει αυτό στη ζωή του γενικότερα, και αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα και αν δεν είμαι σε μεγάλα κέφια, η καλημέρα και το χαμόγελο θα εξαπλώσουν γύρω μου μια θετική αύρα. Παρατηρώ πως φέρονται οι φίλες μου στους άντρες τους. Κάποιες από αυτές, τους μειώνουν καθημερινά. Παρατηρώ πως εξελίσσονται αυτοί οι άντρες που ζουν με την καθημερινή μείωση της προσωπικότητάς τους. Παρατηρώ πόσο εύκολα μπορεί μια τέτοια σχέση να καταλήξει σε χειριστική. Παρατηρώ «όμορφους» και ισορροπημένους ανθρώπους που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και ξέρουν τι θέλουν. Παρατηρώ κακούς ανθρώπους. Παρατηρώ χαρακτήρες παιδιών και επιβεβαιώνω αυτά που έχω διαβάσει για την επίδραση του γονεϊκού περιβάλλοντος…. Μπορώ να σου γράφω μέχρι αύριο τι παρατηρώ.

Παρατηρώ με σκοπό την ανάλυση και την ερμηνεία και με απώτερο σκοπό να ερμηνεύω και να κατανοώ καλύτερα τους συνανθρώπους μου και τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι.

Η παρατήρηση είναι άλλωστε η βάση των επιστημών.

Αυτή λοιπόν η παρατήρηση, δεν είναι …πείραμα κανενός βιτσιόζου, με πειραματόζωα τους ψυχικά πάσχοντες, όπως το εξέλαβες, όταν βιάστηκες να ΑΥΤΟστιγματιστείς.

Εδώ θα σου θυμίσω τα χτεσινά λόγια του Νίκου ότι το φόρουμ δεν είναι αποκλειστικά για ψυχικά πάσχοντες. Είναι για ανθρώπους!!! Για ψηλούς, κοντούς, άντρες, γυναίκες, πάσχοντες, μη πάσχοντες, …όλοι έχουν κάτι να δώσουν, όλοι έχουν κάτι να βελτιώσουν και να κατανοήσουν καλύτερα. Μη δίνεις λοιπόν μόνος σου στίγμα στο φόρουμ και στον εαυτό σου. Δεν είσαι πρώτα απ’ όλα ψυχικά πάσχων, είσαι πρώτα απ’ όλα, άνθρωπος.

Η ερμηνεία μου λοιπόν για την ενόχλησή σου με το παραπάνω ποστ, εν αντιθέσει με τη δική μου οπτική, είναι ότι σε καταλαβαίνω, γιατί έπεσες στη παγίδα του αυτοστιγματισμού. (Αν και νομίζω ότι τα είχες βάλει με τον κρίνο από πριν γράψει αυτό το ποστ, έτσι δεν είναι? Πάλι όμως, μπορώ να υποθέσω πως ήσουν φορτωμένος, λόγω αυτής της προσέγγισής σου, από τότε που παρακολουθούσες σαν επισκέπτης. Εχω και μια άλλη υπόθεση, αλλά δεν είναι της παρούσης, πιστεύω άλλωστε ότι επικρατέστερη είναι η πρώτη)

ΥΓ. Αν είναι τόσο κακό πράγμα η παρατήρηση, τότε πρέπει να είμαι πολύ χειρότερη από τον κρίνο, μιας και εγώ δεν περιορίζομαι στην παρατήρηση των ανθρώπων. Παρατηρώ και …ζώα (!!) και μάλιστα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Τις σχέσεις του σκύλου με τις γάτες μου, πως αλλάζουν αυτές όταν υπάρχουν νεογέννητα, ακόμα και τις αντιδράσεις του …υιοθετημένου γατιού, όταν αντίκρισε τη βιολογική του μητέρα!!! Και της βιολογικής μαμάς-γάτας όταν αντίκρισε το δοσμένο σε υιοθεσία γατάκι της!! Η τις ανταγωνιστικές σχέσεις που αναπτύσσονται στα γατιά. Ακόμα και αυτές οι φαινομενικά χαζές παρατηρήσεις, αν επεξεργαστούν με σωστό τρόπο, οδηγούν σε απίστευτα συμπεράσματα και εν τέλει στην καλύτερη κατανόηση των ανθρώπων.

Χμ… ξέφυγα τελείως, αλλά δεν μπορούσα να σου απαντήσω με μια λέξη, και ελπίζω παρόλα αυτά η ανάλυσή μου να είναι χρήσιμη.

Για να επανέλθουμε στο θέμα, …χάθηκε και ο Ομπορο…. Σύντομη, χειμαρρώδης και …αινιγματική η παραμονή του.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Originally posted by krino

ή έστω τα μωβ γραμματάκια του κρίνο, θα ήταν πιο εύκολο.

δεν χρειαζεται θα το κανω εγω, οσονούπω,
    παω να φτιαξω καφε και ερχομαι.

Εχω πει κατ\' επαναληψη οτι μου την σπανε οι εξυπνακηδες....
    τι να κανω, εχω και εγω μερικα κουσουρια.
    Ωχ παει και αυτο το νημα....

Α καλα μην νομιζεις οτι εισαι και ο μαντης Τειρεσιας keep_walking λολ...ο γνωστος ξαναχτυπα...σηκωνει το λαβαρο εκει που το αφησαν οι σταυροφοροι...για το καλο του φορουμ....γιατι εχει πεσει η ποιοτητα.
    Μου αρεσει που μιλαω με τον εαυτο μου

Senior Member
    Θα κρατησω ολο αυτο, και θα πω οτι να,
    αυτη ειναι η κεντρικη φιλοσοφια του φορουμ και αυτα θελει να πετυχει.

1. Ποσο φιλικο και σε ποια δοση ηταν το χτυπημα στην πλατη (?) που δεχθηκε ο πανος?

2. Ποσο ειδημονες ηταν αυτοι που εβγαλαν τις τηλεδιαγνωσεις τους οτι το φορουμ εκανε κακο στο πανο, και οχι ο πανος στο φορουμ?

3. Το προβλημα ηταν οτι ο πανος δεν μπορουσε να διαχειριστει την κατασταση που ειχε, η ο εαυτος μας δεν ηταν ικανος να διαχειριστει την σχεση του με τον πανο?

4. Εδω και μηνες υπαρχει μια συνεχη ενταση που αληθεια σε οσα φορουμ διαβαζω (οχι γραφω) δεν την εχω συναντησει.
    Και οχι δεν πεφτει ουτε μπαν ουτε τιποτα.
    Εχω πλεον την εντυπωση οτι στο φορουμ οι μονιμοι θαμωνες, αφηνουν εδω τα σκουπιδια τους γιατι δεν μπορουν να το κανουν αλλου.
    Σεβασμος, αλληλεγγυη, σεμνοτητα και συμπονια μπερδευτηκαν αλλοπρόσαλλα με την ανηθικοτητα, την χυδαιοτητα και την υπουλια.
    Για αυτο ειπα να κανω λιγο κραττει μπας και αναπνευσω.

Ευτυχως που κανει και κραττει αλλιως θα ειχε μεινει και μονος του σαν την αραχνη που περιμενει τις μυγες...οποιος εκανε τελοσπαντων τον κοπο να μπει στην εγκαταλελειμενη πολη.
    Γινομαι πολυ μελοδραματικος αλλα ειμαι κοντα στην αληθεια.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Εχω πλεον την εντυπωση οτι στο φορουμ οι μονιμοι θαμωνες, αφηνουν εδω τα σκουπιδια τους γιατι δεν μπορουν να το κανουν αλλου.
    Ωστε για αυτο η λιμπερ σε παρατησε μονιμα στο φορουμ; Τωρα εξηγουνται ολα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast