Παλιοι συμφορουμιτες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 239
    Senior Member
    Arktos εσενα ποιος σε ανεφερε και σε επιασε τετοιος καημος; Θες να πεις οτι ανηκεις στα 2 αντε 3 ατομα που τον συμπαθειτε;
    Οκ ειναι δικαιωμα σου αλλα εχει μικρη αξια και ουτε εχω καμια διαθεση να καυγαδισω μαζι σου.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    για ποιο λόγο ένα άτομο φεύγει από το φαρουμ για ποιο λόγο το διώχνουν;

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Originally posted by arktos
    Στεκει και πολυ καλα οτι σε λυπαται και για αυτο σε κραταει. Στην τελικη οταν εγω και ολοι οι υπολοιποι, πλεον ειναι δεδομενο οτι εμεινες μονος μαζι με την νατουρ, βλεπουμε οτι αντιμετωπιζεις πολυ σοβαρα προβληματα τοτε ειναι δεδομενο πως ο Νικος που ειναι και ψυχολογος το εχει καταλαβει πολυ καλυτερα απο εμας.

Ολα_ειναι_δανεικα, μη μιλάς εκ μέρους όλων μας.δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις με σένα.
    Oκ ειστε 2 τα ατομα που τον συμπαθειτε. Αν βρεθει ενα ακομα μπορειτε να παιξετε ξερη

μήπως εδώ?
    και δεν το\'πιασα η γνώμη μου έχει μικρή αξία?
    ενώ η δική σου τί?έχει μεγαλύτερη και δεν το ξέραμε?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ....
    και τέλος εγώ και άλλα παιδιά του φόρουμ που συναντήσαμε τον κρίνο είχαμε απέναντι μας έναν άνθρωπο έξυπνο, με χιούμορ και ευαίσθητο άνθρωπο.
    Ε, και γιατι μας τον κρυβετε?
    αντε,φερτε τον εδω, γιατι αυτος που εχει παρει την θεση του ειναι πολυ βαρετος...

Banned
    Originally posted by Remedy
    ....
    και τέλος εγώ και άλλα παιδιά του φόρουμ που συναντήσαμε τον κρίνο είχαμε απέναντι μας έναν άνθρωπο έξυπνο, με χιούμορ και ευαίσθητο άνθρωπο.
    αντε,φερτε τον εδω, γιατι αυτος που εχει παρει την θεση του ειναι πολυ βαρετος...

ξεχασε η αρκτος να σου αναφερει μια μικρη - αλλα σημαντικη λεπτομερια,
    οταν βγαιναμε τοτε και πιναμε κρασια και κανα ποτακι,
    το φορουμ ηταν εντελως αλλιως.

Τωρα αν τα μουτρα σου, με βαριουνται,
    βαλτους φασκομηλο μπας και στρωσουν.

Αληθεια ομως,
    ολοι εσεις οι εξυπνακηδες που με βρισκεται βαρετο (και καλα κανετε δικαιωμα σας) οταν γινονταν ολες αυτες οι συναντησεις που ακριβως κρυβοσασταν?

Γιατι ο κρινος δεν κρυφτηκε ποτε και ηταν παρον σε πολλες συναντησεις.
    Αντιθετα εσεις οι 3 συγκεκριμενα, δεν εχετε εμφανιστει ποτε.

Οχι τιποτα αλλο, μονο και μονο για να διατηρησετε τα προσχηματα,
    στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.

Senior Member
    Στεκει και πολυ καλα οτι σε λυπαται και για αυτο σε κραταει. Στην τελικη οταν εγω και ολοι οι υπολοιποι, πλεον ειναι δεδομενο οτι εμεινες μονος μαζι με την νατουρ, βλεπουμε οτι αντιμετωπιζεις πολυ σοβαρα προβληματα τοτε ειναι δεδομενο πως ο Νικος που ειναι και ψυχολογος το εχει καταλαβει πολυ καλυτερα απο εμας.
    Ολα_ειναι_δανεικα, μη μιλάς εκ μέρους όλων μας.δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις με σένα.
    Oκ ειστε 2 τα ατομα που τον συμπαθειτε. Αν βρεθει ενα ακομα μπορειτε να παιξετε ξερη
    μήπως εδώ?
    και δεν το\'πιασα η γνώμη μου έχει μικρή αξία?
    ενώ η δική τί?έχει μεγαλύτερη και δεν το ξέραμε?
    ειναι η απάντηση στην ερώτησή μου;

Senior Member
    Tην εμμονή του ολα δανεικά και σια, πληρώνουμε τελικά.
    Ηθελε δεν ήθελε, μετάλλαξε το θέμα από παλιοί συμφορουμίτες σε \"τι κάνει ο κρίνο\".
    Ξεκόλλα, λέμε!!!
    Υπάρχουν και άλλα μέλη.
    Υπάρχουν και άλλα θέματα.
    Αν δεν το έχεις καταλάβει μιλάς μόνο για τον κρίνο, τους τελευταίους μήνες.
    Για τίποτα άλλο δεν έχεις ούτε ενδιαφέρον, ούτε άποψη.
    Δεν σου φταίμε τίποτα!!!!

Banned
    ρεμεντιους,

για τραβα εδω,
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3602
    να δεις ποιος κρυβεται.

Γιατι το 2008 εισασταν ολοι μελοι.
    Ολοι ομως κρυμμενοι πισω απο τις οθονες σας.
    Ωρα να μεινετε και κρυμμενοι πισω στις τρυπες σας.

Το εχω πει επανειλημμένα οτι μου σπανε οι εξυπνακηδες.
    Συνεχιζεις εσυ και τα ξαδερφια σου να κανετε το ιδιο λαθος.

:P

Senior Member
    Originally posted by nature
    Tην εμμονή του ολα δανεικά και σια, πληρώνουμε τελικά.
    Ηθελε δεν ήθελε, μετάλλαξε το θέμα από παλιοί συμφορουμίτες σε \"τι κάνει ο κρίνο\".
    Ξεκόλλα, λέμε!!!
    Υπάρχουν και άλλα μέλη.
    Υπάρχουν και άλλα θέματα.
    Αν δεν το έχεις καταλάβει μιλάς μόνο για τον κρίνο, τους τελευταίους μήνες.
    Για τίποτα άλλο δεν έχεις ούτε ενδιαφέρον, ούτε άποψη.
    Δεν σου φταίμε τίποτα!!!!
    Originally posted by krino
    Προφανως θα τον αναγκασε ο γιατρος του να μην μπαινει και δεν το λεω ειρωνικα

εσυ παλι διαγνωσεις κανεις?
    Δες ποιος ανεφερε ποιον πρωτος, εκτος και αν πιστευεις οτι πρεπει να κανω το κοροιδο οταν με προκαλουν, βγαλε το κεφαλι σου απο την αμμο και μετα ξαναμιλαμε. Εως τοτε μην ασχολεισαι μαζι μου αν εσυ γουσταρεις να κανεις την στρουθοκαμηλο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Banned
    Προφανως θα τον αναγκασε ο γιατρος του να μην μπαινει και δεν το λεω ειρωνικα

εσυ παλι διαγνωσεις κανεις?
    Δες ποιος ανεφερε ποιον πρωτος,

[/quote]

αυτο ελειπε, να γραφεις οτι σου κανει κεφι,
    και να μενουν ασχολιαστα!

ξεχασε το αυτο, για οσο χρονια θα γραφεις εδω.

Senior Member
    arktos αυτο που ειπα ειναι οτι ειστε μια παρα πολυ μικρη μειοψηφια που τον συμπαθειτε εστω και λιγο και οι οποιοι με τιποτα δεν ξεπερνατε τους 5. Δεν ειπα κατι ειρωνικα για σενα και μπορεις να πιστευεις οτι θες για τον καθε κρινο. Τωρα αν αισθανεσαι ασχημα για το οτι ανηκεις στην μειοψηφια ειναι δικαιωμα σου αλλα φυσικα και δεν θα μαλωσω μαζι σου

Senior Member
    Τελευταία καταχώρηση από μένα, έχω ζητήσει από το Νίκο να διαγραφεί το προφίλ μου καθώς και όλες οι δημοσιεύσεις μου, η πορεία μου στο φόρουμ έχει κάνει το κύκλο της, ο λόγος για τον οποίο είχα γραφτεί δεν υφίσταται πλέον με την αρχική του μορφή τουλάχιστον, ούτως ή άλλως το φόρουμ σε αυτή την κατάσταση δεν πιστεύω να τον εξυπηρετούσε. Σας χαιρετώ και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όλους μας!

Senior Member
    Λυπάμαι που θα φύγεις lllogan.Και που δεν είχα την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις παρά ελάχιστα.Σου εύχομαι κάθε καλό στη ζωή σου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by Remedy
    ....

Να ηταν μόνο βαρετός θα ήταν αντιμετωπισιμο, (βλ. νατσουρ τα ίδια και τα ίδια παραληρήματα και να μη της δίνει κανεις σημασία), εδώ μιλάμε για την απίστευτη περίπτωση που τον φτύνει ένα ολόκληρο φόρουμ και αυτός, (οπως έλεγε ο αγαπημένος Εμπνευστής), νομίζει ακόμη πως βρέχει.
    Που θα πάει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί τόσο φτύσιμο και θα παει να κατσικωθεί σε κανένα άλλο φόρουμ, (άλλωστε τον εχουν διώξει από πολλα), να νιώσει πως έχει και λίγο αξία....Να έχουμε την υγειά μας, να είμαστε εδώ και να το ζήσουμε......(Να σταυροκοπηθώ, ή μήπως δεν επιτρέπεται?).

Originally posted by lllogan
    Τελευταία καταχώρηση από μένα, έχω ζητήσει από το Νίκο να διαγραφεί το προφίλ μου καθώς και όλες οι δημοσιεύσεις μου, η πορεία μου στο φόρουμ έχει κάνει το κύκλο της, ο λόγος για τον οποίο είχα γραφτεί δεν υφίσταται πλέον με την αρχική του μορφή τουλάχιστον, ούτως ή άλλως το φόρουμ σε αυτή την κατάσταση δεν πιστεύω να τον εξυπηρετούσε. Σας χαιρετώ και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όλους μας!
    Λο...λυπαμαι που φευγεις, αν και πιστεύω πως θα ξαναβρεθούμε, (ξέρεις εσύ). Είναι κρίμα κάτι απόβλητα εδώ μέσα να διώχνουν άτομα που έχουν να δώσουν και ελπίζουν να πάρουν.
    Λυπάμαι, και ελπίζω να αλλάξεις άποψη. Το φόρουμ δεν είναι η παρακμή που βλέπεις και σε ενοχλεί. Είναι πολλά περισσότερα.

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast