Παλιοι συμφορουμιτες - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 239
    Senior Member
    Δεν επιτρέπoνται σταυροκοπήματα.Επιτρέποντ� �ι φασκελώματα.λολ

Κρίνο,δε θέλω να φύγεις πριν συζητήσουμε για τον Μιχάλη Κατσαρό.Στο link το ανάλογο που παρατέθηκε,είδα πως έχεις κι εσύ αγάπη για τη Διαθήκη.Αγαπάς εξίσου όλο το Κατά Σαδδουκαίων;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by RainAndWind
    Δεν επιτρέπoνται σταυροκοπήματα.Επιτρέποντ� �ι φασκελώματα.λολ
    Καλά, από αυτά έχει πάθει αγκύλωση το χέρι μας, αλλα..........τίποτα. Καμία αντίδραση.

Senior Member
    Θεοφανια ειπες Εμπνευστη και μολις σκεφτομουν πως αυτος λειπει πιο πολυ...

Αυτος και ο oboro (αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη? )
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Originally posted by Mariah
    Θεοφανια ειπες Εμπνευστη και μολις σκεφτομουν πως αυτος λειπει πιο πολυ...

Αυτος και ο oboro (αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη? )
    Σιχάθηκαν και βαρέθηκαν, όπως και πολλοί άλλοι.

Senior Member
    Κριμα... ελπιζω να ξαναρθουν βεβαια.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    sorry αλλα η φιλοσοφια σου δεν ειναι η ιδια.
    Εχεις κοντινο προβλημα οπως και ο δανεικος η και αλλος κοσμος.
    Ετεροκαθοριζεσαι πολυ απο το γυρω περιβαλλον σου σε βαθμο εθισμου η και φοβου.

Εαν πχ τρως απορριψη οχι απλως κατι κλονιζεσαι μεσα σου αλλα ειναι σαν να σου λειπει ενα κομματι απο το παζλ σου.

Ετσι ολες σου οι προτασεις σου, οτι ο κοσμος με εχει φτυσμενο οπως λες, στην ουσια αντανακλας τον εαυτο σου πανω μου.
    Κρινεις το πως κινουμε, αν θα εχω την αποδοχη του κοσμου κλπ κλπ με τα δικα σου κριτηρια και ετσι θεωρεις οτι κινδυνευω.

Μονο φιλε μου,
    που στην ουσια παντα ημουν πολυ μοναχικος τυπος,
    ποτε δεν εμπιστευομουν κανενα και εμαθα να πορευομαι με ενα μονο στηριγμα: εμενα.
    Σε οτι αλλο στηριχθεις κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να γκρεμιστεις.
    Ειτε αυτο ειναι η φημη σου, η καλη σου εικονα, το οτι εισαι καλος ανθρωπος κλπ κλπ.

Αυτο που θα επρεπε να καταλαβεις (αν μπορουσες) ειναι οτι αυτο που εχει σημασια, ειναι να εισαι εσυ αληθινος και απο εκει και περα να μην σε ενδιαφερει τιποτα αλλο.
    Τα υπολοιπα μοιραια η οχι, θα κλεισουν αν ειναι γυρω σου.
    Οτιδηποτε αλλο επιχειρησεις θα ειναι προσωρινά αληθινο, μακροπροθεσμα ψευδες.

Ετσι λοιπον,
    ποτε δεν πονταρα σε ποια εικονα εχω, αν ειναι καλη η κακη.
    Γιατι αυτος που προκειται να με συμπαθησει, το εχει ηδη κανει, δεν χρειαζεται να το παιξω κατι για να αποκτησει εικονα για μενα.
    Αντιθετα αυτος που με εχει αντιπαθησει, και τουμπες να κανω, θα ειναι ενα και το αυτο.

Καταλαβαινεις τωρα γιατι εχεις μπλεξει σε ενα κυκλο που θες να βγεις αλλα δεν μπορεις απο την αλλη?

Με παρασερνεις ομως να κανω αυτο δεν θελω.....
    Ας οψεται ομως,
    γιατι αναγνωριζω οτι εισαι θυμα των καταστασεων και ετεροκαθοριζεσαι χωρις να μπορεις να δεις και να κρινεις....
    Εισαι αυτο που λεμε με την καλη εννοια, φτερο στον ανεμο.
    Μονο που αν ερθουν θυελλες, μαυρο φιδι που μας εφαγε.
    Δεν με εχεις μαθει ακομα κρινο.
    Λοιπον λιγα λογια και για μενα.
    Ειμαι εξαιρετικα μοναχικος τυπος απο γενησιμιου μου. Να φανταστεις περασα σχεδον ολο το δημοτικο χωρις ουσιαστικα να εχω παιξει καθολου με τους αλλους. Και ακομα εντελει ειμαι.
    Απο κει και περα ναι γνωριζω οτι δινω υπερβολικη ισως σημασια στη γνωμη των αλλων...αλλα αυτο συμβαινει οταν δεν ειμαι καλα...ξερεις νομιζεις οτι ολος ο κοσμος ειναι εναντιον καπως ετσι,αν και πλεον το εκλογικευω και δεν πεφτω μαλλον (εννοω αν κοψω τα χαπια).
    Οταν ειμαι καλα παλι δινω υπερβολικη ισως σημασια στην γνωμη των αλλων...αλλα δεν το κανω λογω αποδοχης-αποριψης.Δεν θελω να το αναλυσω περισσοτερο.
    Με λιγα λογια δεν ειμαι δουλος των αλλων και πορευομαι μονος ουσιαστικα...ειμαι μοναδα ως εκει που δεν παιρνει πολλες φορες...Η μοναδα θα ελεγα...περαν της οικογενειας προσπαθω να ειμαι αυταρκης ως εκει που δεν παιρνει.
    Σου φαινεται περιεργο? Ετσι ειναι.
    Αληθινος φανταζομαι ησουν και πριν σε πιασουν τα διαολια σου και αρχισεις και μπινελικωνεις ολο τον κοσμο,εγω αυτο λεω για σενα.
    Απο κει και περα ναι εχουμε μεγαλες διαφορες μαλλον.

Αρκτος το οτι ειναι αλλιως απο κοντα,λιγο που τον γνωρισα δεν σημαινει οτι θα τον αφηνεις να σε βριζει ετσι?
    Ετσι κανουν ολοι στο φορουμ...εσενα βεβαια δεν σε εχει πυροβολησει μιας και εχετε προσωπικη επαφη περαν του φορουμ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Α και κατι αλλο...προσωπικα κινουμαι μονος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εμπιστευομαι τους αλλους...το αντιθετο τους παραεμπιστευομαι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οσο για το φοβο λολ δεν ξερω...καποιοι φιλοσοφοι λενε οτι κανουμε το κινητρο πισω απο αυτο ειναι καποιος φοβος...αλλα παντα διαλεγα τους μεγαλυτερους στο δημοτικο ακομα και σε ανεφικτη παλη...την οποια σχεδον παντα κερδιζα...αν με κουρδιζαν, δεν επεδιωκα μαχη...i have the balls αλλα κινουμαι μονος.
    (Πολυ αναφορα επεσε στην παιδικη ηλικια...ισως γιατι ουσιαστικα δεν εχω αλλαξει αλλα κυριως γιατι ειναι απλοποιημενη μορφη της ενηλικης ζωης).

Senior Member
    Οσο για την περιοδο της ψυχωσης...μιλαω για το πρωτο επεισοδιο...βρεθηκα σε μια θεωρια συνομωσιας...απειρου καλους που για να γλυτωσω αναγκαστικα επρεπε να φυγω...αλλα εγω ειπα οχι θα κατσω και θα πολεμησω,ισως η πιο γενναια αποφαση της ζωης μου,φανταστικη μεν αλλα η πιο γενναια και παραλογη.Με λιγα λογια μπορει να δειχνω καπως αλλα ουσιαστικα δεν μασαω.

Senior Member
    Οσο για την αποδοχη...οταν εκανα ασηκωτο τον αρχιμαγκα,αληταμπουρα του σχολειου (λολ παλι παιδικη ηλικια αλλα δεν γινεται αλλιως,τι να αναλυσεις απο την ενηλικη ζωη...στην ενηλικη ζωη εισαι σαν μπαλαρινα γιατι οι ισορροπιες ειναι λεπτες) και ειχαν τρελλαθει ολοι και μου διναν συγχαρητηρια (ολοι ηθελαν κατα καποιο τροπο να τον δειρουν λολ)...ειχα ψιλοστραβωσει,δεν ηθελα αποδοχες και μαλακιες...ηταν προσωπικο.

Senior Member
    Τεσπα σαν ενηλικας τα ευσημα ειναι οτι περασα μια ασθενεια σοβαρη,ειμαι καλα,εχω δουλεια (για λιγες μερες ακομα λολ), σπουδασα δυο αντικειμενα,σπουδαζω παλι...αυτα μπορω να σκεφτω ως μετρησιμη ποσοτητα.
    Μια χαρα ειμαι...για αυτο μαλλον προσπαθω να βοηθαω και τους αλλους οπου μπορω.

Senior Member
    Οσο για το γυμνασιο κυριως λυκειο ημουν ψιλονουμερο για τους αλλους,δεν ειχα μαθει τους κανονες συμπεριφορας...αλλα αυτο δεν με πτοησε ποτε,ουτε επαιξα με τους κανονες.

Τωρα γιατι τα γραφω ολα αυτα δεν ξερω ειναι μαλλον κομματι απο μενα ,εχω λιγη ωρα που ξυπνησα και απασχολω τον εαυτο μου γραφοντας μαλλον ...δεν ξερω.

Senior Member
    Φανταζομαι ο καθενας εχει τα δικα του ευσημα που τον κανουν \"σπεσιαλ\" στην πορεια της ζωης του, ξεχωριστα κομματια που τον κανουν αυτο που ειναι.
    Ο κρινο επελεξε να κρινει αδιακριτως κατι που δεν αρεσει σε κανεναν και να βαζει τα δικα του σπεσιαλ κομματια υπερανω αλλων.
    Το να βαζεις τα δικα σου κομματια υπερανω των αλλων δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα το να κρινεις τους αλλους σαν κατωτερους και να τους φερεσαι ασχημα ειναι...τουλαχιστον στο διαδικτυακο κομματι που δειχνει.
    Δεν εχει σχεση αν σε περασουν για καλο παιδι ή για κακο ή για μαλακα ή για το ενα ή για το αλλο...εχει σχεση με το να μη πατας τους αλλους, χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος να το κανεις.

Παντως ηταν ωραιος ο καφες, τωρα πως εγιναν ολα μπαχαλο ενα θεος ξερει.

Senior Member
    Α και δυο πραγματακια ακομα απο τη ζωη μου που μου εχουν χαρακτει...(δεν εχουν σχεση με τον κρινο προς αποφυγη παρεξηγησεως).

Θυμαμε ενα παιδι σε μια κατασκηνωση (εγω δεν ειχα κανεναν φιλο ως γνωστο πλεον λολ...επαιζα μονος εφτιαχνα καστρα γουβες κλπ...στην θαλασσα ηταν) που τον πειραζαν ολοι σε βαθμο κακουργηματος.
    Τα περνω σε μια φαση και τα βαζω με ολους.
    Αυτος επειδη τον υποστηριξα πηρε το λαστιχο και με καταβρεξε.
    Ενοιωσα αναμεικτα συναισθηματα, γιατι καταλαβαινα απολυτα την σκοπια του...οχι δεν αισθανθηκα αδικημενος ή κατι τετοιο.
    Παντως τωρα που ειμαστε ενηλικες και οι δυο...μικρη πολη βλεπεις εαν με συναντησει στο δρομο παντα μου λεει ενα γεια.

Κατι αλλο οταν ημουν φοιτητης ειχα εναν συμφοιτητη σπασαρχιδα και κολιτσιδα...ετσι τον εβλεπα εγω.
    Ολοι τον πειραζαν γιατι...ελεγε ολη την ωρα μαλακιες.
    (Ημουν υπερκοινωνικος σαν φοιτητης...το μονο διαστημα της ζωης μου ισως που ημουν τετοιος).
    Εμενα μου εσπαγε απλως τα νευρα γιατι αν θεωρουσε καποιον κολλητο του αυτος ημουν εγω και δεν με αφηνε σε ησυχια οτι και να κανα.Ενταξει δεν γυρισα και να του πω αντε γαμ... δεν ηταν και τοσο δυσαρεστη η παρεα του.
    Μια εποχη ειχαμε ανταλλαξει παιχνιδια με τον αδερφο του στην Γερμανια για το pc.
    Περασε ο καιρος ειχα αρχισει να τα μαζευω γιατι η φοιτητικη ζωη εφτανε στο τελος της....μου ειχε στειλει μηνυμα οτι ο αδερφος του ηθελε να ανταλαξουμε παλι παιχνιδια.
    Εγω καταλαβα οτι ο Βαγγελης αισθανοταν μονος γιατι δεν ηταν καλος φοιτητης και ολοι ειχαν αρχισει να φευγουν.
    Στην πολη μου εγω πλεον τον εγραψα κανονικα.
    Ενα βραδυ στην Αθηνα στο σπιτι του αδερφου μου (φοιτητης τοτε και αυτος), μονος μες το σπιτι με παιρνει τηλεφωνο ενα παλιος συμφοιτητης και μου λεει:
    Τα εμαθες για τον Βαγγελη?
    Τι να μαθω του λεω?
    Εβαλε το κεφαλι του στις γραμμες του τραινου και αυτοκτονησε.
    Περιττο να σας πω οτι δεν θα το ξεχασω ποτε στη ζωη μου.

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα

και οι οποιοι με τιποτα δεν ξεπερνατε τους 5.

ελα ρε!
    ειναι 5????
    περαν της αρκτος πες μου ποιοι ειναι οι αλλοι να τους μαθω....

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast