Παλιοι συμφορουμιτες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 239
    Senior Member

Παλιοι συμφορουμιτες

Μου λειπει ο Panos12345.Τον θυμοσαστε ?

Senior Member
    Αποτι ξερω εφαγε μπαν απο τη διαχειρηση. Δεν ξερω τον ακριβή λογο. Προσωπικα παντως δεν μου λειεπει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Senior Member
    To μπαν ηταν 3 ημερων. Προφανως θα τον αναγκασε ο γιατρος του να μην μπαινει και δεν το λεω ειρωνικα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    ο πανος ηταν το πρωτο θυμα της υποστηριξης.....

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Προφανως θα τον αναγκασε ο γιατρος του να μην μπαινει και δεν το λεω ειρωνικα

εσυ παλι διαγνωσεις κανεις?

Senior Member
    Αν η μαλακια ηταν χρυσο θα ειχες κανει την προικα σου, ασε που ισως να ειχες φτιαξει και την ζωη σου αντι να εισαι σε αυτη την κατασταση
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    katerinaki, ο πάνος είχε πάντα κάτι να πει, που άλλες φορές με έβρισκε σύμφωνη, άλλες φορές με έβρισκε αντίθετη. Αλλες φορές μου μάθαινε κάτι που δεν ήξερα και άλλες φορές έλεγε κάτι που ήξερα καλά.

Επειδή ρωτάς και ζητάς μια εξήγηση, θα σου πω, συμφωνώντας με τον κρίνο ότι ήταν το πρώτο θύμα της υποστήριξης. Τον κάναμε να φύγει, για το ....καλό του φόρουμ. Για αυτό το φόρουμ έχει τη μορφή που ....απολαμβάνουμε σήμερα.

Κάθε άνθρωπος που έχει πολλά να πει, θα μας λείψει όταν φύγει. Θα μας λείψουν και αυτοί που μιλούν λίγο, αλλά μιλούν στη καρδιά μας.
    Δεν θα μας λείψουν αυτοί που μιλούν λίγο, αλλά δεν μιλούν ούτε στη καρδιά μας, ούτε στη νοημοσύνη μας.

Banned
    μια χαρα ειναι η προικα μου και ευχαριστω για τις ευχες,
    αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ζωη μου.

Senior Member
    Eμενα μου λειπουν παρα πολλα ατομα...δεν καταλαβαινω γιατι βαλατε μονο ενα ατομο που εφαγε ban (αντε να εχουν φαει ban 4 ατομα οσα χρονια ειμαι εδω)
    Ειναι παρα πολλα ατομα που γραφανε αλλα η ζωη συνεχιζεται και δεν γραφουν πλεον.
    Θα επανερθω με μια μικρη λιστα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εμ θα τους παρω εναν-εναν μαλλον...οποιος μου ερχεται στο μυαλο καθε φορα....olgasoul...ο πρωτος που με υποδεχτηκε στο φορουμ και στο τσατ....τι κανεις βρε ψυχη?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Kleiw ετσι ειπαμε που χαθηκες? Που εισαι να δωσεις την πνοη σου στο φορουμ?

Senior Member
    tessa οχι ιδιαιτερη επαφη αλλα ειχαμε μια συζητηση σε ενα απο τα πρωτα θεματα που ανοιξα στο φορουμ και ανοιχτηκα λιγο...ενα θεμα που το θεωρω ακομα δικο μου...αν και δεν με αντιπροσωπευει πλεον τοσο.

Senior Member
    Alkmeon υπαρχει αραγε γιατρος που ενδιαφερετε....νομιζω το αποδειξες

Senior Member
    alien δεν προκειται να ξαναμπεις αλλα θα σε θυμαμε παντα...

Senior Member
    Originally posted by nature
    katerinaki, ο πάνος είχε πάντα κάτι να πει, που άλλες φορές με έβρισκε σύμφωνη, άλλες φορές με έβρισκε αντίθετη. Αλλες φορές μου μάθαινε κάτι που δεν ήξερα και άλλες φορές έλεγε κάτι που ήξερα καλά.

Επειδή ρωτάς και ζητάς μια εξήγηση, θα σου πω, συμφωνώντας με τον κρίνο ότι ήταν το πρώτο θύμα της υποστήριξης. Τον κάναμε να φύγει, για το ....καλό του φόρουμ. Για αυτό το φόρουμ έχει τη μορφή που ....απολαμβάνουμε σήμερα.

Κάθε άνθρωπος που έχει πολλά να πει, θα μας λείψει όταν φύγει. Θα μας λείψουν και αυτοί που μιλούν λίγο, αλλά μιλούν στη καρδιά μας.
    Δεν θα μας λείψουν αυτοί που μιλούν λίγο, αλλά δεν μιλούν ούτε στη καρδιά μας, ούτε στη νοημοσύνη μας.
    Εξιδανίκευση;Mέσα σε αυτά τα πολλά που είχε να πει ήταν διάφορα κακοποιητικά για τους ψυχικά ασθενείς,τους οποίους μέσω της αγάπης για την πλατεία γ@μ@γε αλύπητα.
    Και έχω να αναφέρω δεκάδες άλλες φορές που ξέφευγε,κακοποιώντας ασύστολα.Aφού λοιπόν υποτίθεται είμαστε εδώ γνωρίζοντας πως πολλοί ψυχικά ασθενείς είναι ήδη κακοποιημένοι από τους διαχωρισμούς που δέχονται στην κοινωνία που ζουν,τότε εγώ προσωπικά δε θα δικαιολογήσω κανέναν που υποστηρίζει Κωσταλέξια.Το έχω πει και το λέω πάλι.Η αλήθεια μπορεί να μην είναι συμφέρουσα αλλά έχεις πάντα την ικανοποίηση να μην κουκουλώνεις γιατί θα σε πούνε κάπως.Εξαντλείτε τις νοσταλγίες σας όπου θέλετε,αλλά μην κουκουλώνετε λόγια που έχουν ειπωθεί από αυτούς που συμπαθείτε,ούτε να διαγράφετε άλλα επειδή προέρχονται από κάποιους που δε συμπαθείτε.
    Μέχρι ασφάλειες είχε επικαλεστεί.Δε γουστάρω τα άτομα που μιλάνε για πλατείες αλλά με το τσουπ τους βγαίνει το χουντικό.

Πέραν τούτου,να είναι καλά,να έχει λύσει θέματα υγείας και κανένας δεν του απαγορεύει να ξαναμπεί εάν βρει τρόπους να συνυπάρχει,όχι να εξαρτάται.Είχε εξιδανικεύσει αυτό που στο καπάκι ακύρωνε,αυτό είναι όλο.Τώρα γιατί κάποιοι έχουν την τάση να νοσταλγούν κακοποιήσεις,δεν ξέρω,μπορεί να τη βρίσκουν με σχέσεις τέτοιας μορφής,εγώ δεν παίρνω.

Το πρώτο θύμα και παπάρια μέντολες.Θύμα του εαυτού του ήταν και της συμπεριφοράς του.Άκου θύμα...Τι λέτε,όποιος βγει από το forum τέλειωσε και η ζωή του ε;
    Nαι,τόσο καλά...Ξεκολλάτε γιατί κι εσείς κάτι λάθος πιάνετε.
    Υγεία είναι άμα μου τα πρήζουν να πω μου τα πρήζεις ρε μαλάκα,όχι να προσπαθήσω να σώσω αυτόν που μου τα πρήζει εις βάρος μου.Να ποιον λέω εγώ θύμα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 1 of 16 12311 ... LastLast