βοηθεια...........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Member

βοηθεια...........

geia sas....eimai se katatlipsi edo k 7 xronia...exo dokimasei arketa xapia xoris apotelesma..mporei kapoios na me voithisei?

Senior Member
    νιώθεις άσχημα εδώ και 7 χρόνια?

Member
    ναι...εχω κουραστει κ παραιτηθει πλεον...εκανα ψυχοθεραπεια,ψυχαναλυση,υπ νοση κ παιρνω ακομη χαπια...κ ομως ποτε δεν εχω βγει απ την καταθλιψη για παραπανω απο 1-2 μερες..μετα ξαναπεφτω...σκεφτομαι ακομη κ τ ηλεκτροσοκ αλλα δεν ξερω αν εχει επιτυχια..thanks e...

Senior Member
    Xena μου,
    Καταρχην κάνεις ακόμα προσπάθειες να λυτρωθείς..Ζητάς βοήθεια.Δεν έχεις παραιτηθεί,ναι?
    ο γιατρός σου τι λεει?

Senior Member
    Μπορείς να σκεφτείς ποτε η ακόμα και από τι μπορεί να προκλήθηκε αυτή η κατάθλιψη;
    Τι σκέφτεσαι όταν είσαι πολύ στενοχωρημένη, τι είναι αυτό που σε κρατάει κάτω;
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Member
    τιποτα...υπομονη!ακομη δοκιμαζω χαπια μπας κ νιωσω λιγο καλυτερα η σταματησω να κλαιω

Member
    ξερω απο τι προκληθηκε...η ψυχοθεραπεια με βοηθησε να καταλαβω πολλά..το δυσκολο ειναι ν αλλαξω.πλεον οι αρνητικες μου σκεψεις ειναι υποσυνειδητες..τις καταλαβαινω οταν καταληγω να τρωω για ωρες ,να ξεσπαω σε κλαμματα χωρις λογο η να παθαινω κρισεις πανικου...κ μετα απο τοσα χρονια που εκανα καμια βηματα δεν λεω συνεχιζω να νιωθω τα ιδια....βαρεθηκα!να ειναι να ειμαι ετσι 1 ζωη γιατι να παλεψω αλλο?

Senior Member
    Αν ο γιατρος σου δεν σε βοηθάει,μήπως να έπαιρνες μια άλλη γνώμη?

Senior Member
    xena
    τι ηλικια εχεις?
    δεν σε βοηθησε καθολου η ψυχοθεραπεια?
    μας λες οτι βρηκες τις αιτιες που σε ριχνουν στην καταθλιψη.
    δεν μπορεσε να σε βοηθησει ο θεραπευτης σου να τις αντιστρεψεις?δεν αισθανεσαι καθολου καλυτερα συνεχιζοντας την ψυχοθεραπεια?

Member
    εχω παει σε πολλους..αλλα ολοι τα ιδια..με πλακωνουν με χαπια που κ δεν με βοηθαν κ εχοθν 1 σωρο παρενεργειες!!εσυ παιρνεις κατι η το παλευεις ετσι?

Member
    κοντευω τα 25...με βοηθησε η ψυχοθεραπεια αλλα απο 1 σημειο κ μετα ειναι σαν να μην θελω να κανω κατι μενα...εκει κολλαω, απογοητευομαι κ ειμαι απνητικη απεναντι στη θεραπεια!μου το λενε κ οι ιδιοι οι γιατροι.ειναι σαν να ειμαι αυτοκαταστροφικη εκ φυσεως!!νεχω σκεφτει να συμβιβαστω κ να ζησω ετσι αλλα δεν αντεχεται ο πονος.....

Senior Member
    Originally posted by xena
    εχω παει σε πολλους..αλλα ολοι τα ιδια..με πλακωνουν με χαπια που κ δεν με βοηθαν κ εχοθν 1 σωρο παρενεργειες!!εσυ παιρνεις κατι η το παλευεις ετσι?
    δεν παιρνω καποιο φαρμακο, αλλα δεν ειμαι εναντιον των φαρμακων, οταν χρειαζεται.
    μας μιλησες ομως και για ψυχαναλυση.
    οκ, οι ψυχιατροι δινουν φαρμακα, γνωστο αυτο.
    ο ψυχαναλυτης δεν σε βοηθησε καθολου να βρεις τροπους να βγεις απο ολο αυτο?

δεν μου απαντησες για την ηλικια σου.θελεις να μου πεις?

ποιο ειναι το γενικοτερο πλαισιο της καθημερινοτητας σου?εργαζεσαι? σπουδαζεις? εχεις οικογενεια,παιδια? ζεις με μονη,με γονεις?εχεις φιλους?
    εχεις ασχολιες που σε ενδιαφερουν?

Senior Member
    δεν ξέρω αν ρωτάς εμένα..Εχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη..Αυτό που δεν θέλεις να βγεις έξω ,που όλα είναι μάταια,που δεν σε ενδιαφέρει τίποτα..Πήρα θεραπεία για λίγο καιρο..και μου πέρασε με τη μία..Μάλλον έτυχε ή πήγα εγκαίρως στον ψυχίατρο,δεν ξέρω ακόμα..
    Σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια απο τότε,και δεν έχω τέτοιου τυπου πρροβλήματα,ψάχνω ενα τρόπο να ξεφορτωθώ τραύματα της παιδικής μου ηλικίας.Ψάχνω ακόμα..

Senior Member
    Originally posted by xena
    κοντευω τα 25...με βοηθησε η ψυχοθεραπεια αλλα απο 1 σημειο κ μετα ειναι σαν να μην θελω να κανω κατι μενα...εκει κολλαω, απογοητευομαι κ ειμαι απνητικη απεναντι στη θεραπεια!μου το λενε κ οι ιδιοι οι γιατροι.ειναι σαν να ειμαι αυτοκαταστροφικη εκ φυσεως!!νεχω σκεφτει να συμβιβαστω κ να ζησω ετσι αλλα δεν αντεχεται ο πονος.....
    θελεις να μου πεις τι ηταν αυτο που ξεκινησε την καταθλιψη για σενα, εφοσον το εντοπισες?

Member
    δεν μ αρεσει ν μιλαω...ακομη κ στους γιατρους αναγκαστηκα.δεν ξερω καν γιατι εγραψα εδω....δεν περιμενω τιποτα....ισως ηθελα να δω αν ακομη κ στην εποχη μας υπαρχουν αγνωστοι ποθ μπορει να νοιαστουν για σενα....ευχαριστω πραγματικα

Page 1 of 2 12 LastLast