Ψυχολογικά Προβλήματα- Κατάθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Ψυχολογικά Προβλήματα- Κατάθλιψη

Παιδιά,
    Τα τελευταία χρόνια έχω την άισθηση ότι μαζεύομαι και ότι το σώμα μου μικραίνει μπορεί κάτι τέτοιο να ισχυεί ή είναι προϊόν κατάθλιψης; Αυτό με κάνει να μην θέλω να βγώ από το σπίτι. Πήγα στον ψυχίατρο και με είπε οτι χρειάζομαι ψυχοθεραπεία. Ξέρετε τί μπορεί να είναι;

Μην φανταστείτε ότι είναι κάτι σοβαρό. Είναι μια αίσθηση που έχω, άλλωστε και του Micheal Jackson δεν του άρεζε συνέχεια το πρόσωπό του και έκανε συνεχώς πλαστικές. Κάτι τετοιο πρέπει να είναι και αυτό.

Αφού καλή μου πήγες στο γιατρό και σου είπε πως θες ψυχοθεραπεία, είναι καλύτερα να τον εμπιστευτείς και να προχωρήσεις. Είναι λίγο δύσκολο να μικραίνει το σώμα σου, εκτός και αν εισαι 89 και πας 90.
    Πήγαινε να απελευθερωθείς από όλα αυτά που σε βασανίζουν.

Senior Member
    Αυτο που σου ειπε η Θεοφανια, να κανεις οτι σου ειπε ο ιατρος σου, μπορει να ειναι απλως μια φοβια που εχεις.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Που θα βρώ έναν καλό ψυχοθεραπευτή και πως οι ψυχοθεραπείες σε βοηθούν να απαλαγείς από το πρόβλημα;

Senior Member
    μικραινει το σωμα σου η μικραινεις σαν ανθρωπος σαν ψυχη...που νομιζω το δευτερο εννουσες...ψυχοθεραπεια μου ακουγεται καλο πολυ καλο...

Senior Member
    Παρεπιπτώς έτσι στο άσχετο,

πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που θεωρείται διάνοια να έχει τέτοια χαζά προβλήματα για τον mj μιλάω.

Senior Member
    καποιος που ειναι διανοια στην μουσικη, δεν σημαινει οτι ειναι και γενικως διανοια, αλλα ακομα και να ηταν, η εξυπναδα δεν ειναι αρκετη για να λυσει τα ψυχικα και συναισθηματικα θεματα ενος ανθρωπου...

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    καποιος που ειναι διανοια στην μουσικη, δεν σημαινει οτι ειναι και γενικως διανοια, αλλα ακομα και να ηταν, η εξυπναδα δεν ειναι αρκετη για να λυσει τα ψυχικα και συναισθηματικα θεματα ενος ανθρωπου...

Συμφωνώ!

Senior Member
    όταν η ζωή σου έχει αλλάξει ριζικά και αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν θα γίνει όπως πρώτα όταν για πολλά χρόνια είσαι μέσα στα μαυρά χάλια όταν νομίζεις ότι θα πεθάνεις τι μπορεί να κάνεις τέτοιο συναίσθημα δεν έζησα ποτέ στην ζωή μου είμαι πάρα πολύ πληγωμένη από την οικογένειά μου από τους φίλους μους από τους συγγενείς μου.