Τι γινεται οταν ο αντρας σου δεν σε ικανοποιει ερωτικα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
    Senior Member
    Originally posted by poupoulaki
    Originally posted by Remedy
    απ οτι καταλαβα κιπ,
    η πουπουλακι δεν ικανοποιουνταν απο την αρχη της σχεσης, απλα ηλπιζε για καποιον λογο οτι στην πορεια θα αλλαξουν τα πραγματα
    Ξερετε πως ειναι.. στην αρχη της σχεσης ειδικα οταν βλεπεις πως ειναι αυτο που εψαχνες παντα ο αλλος, δεν δινεις βαση στην ερωτικη επαφη, ημασταν ενθουσιασμενοι, ερωτευμενοι, χωρις προβληματα, και η ερωτικη μας ζωη ηταν καλητερη, αλλα στην αρχη παντα ειναι ολοι πιο ελαστικοι, προσπαθουν περισσοτερο,εξαλου πιστευα πωσ οσο περισσοτερο θα \'\'εξασκουμασταν\'\'τοσο καλητερα θα ηταν τα πραγματα.

ναι δεν ηταν\'\'δυναμητης\'\' ουτε στην αρχη.Ομωσ ενιωθα πως θα ημουν αχαριστη αν ασχολιομουν με αυτο το θεμα, ειναι υπεροχος ανθρωπος.
    ισως να μην ειναι για ολους μας ετσι :):):):)
    αναφερομαι στο \"ξερετε πως ειναι στην αρχη\"

αν εγω ξεκινουσα αυτη την παραγραφο θα ελεγα
    \"ξερετε πως ειναι στην αρχη. το σεξ ειναι τελειο, τον θες οσο τιποτε, ποτε δεν μπορεις να φανταστεις οτι καποτε αυτο μπορει να αλλαξει στο χειροτερο..\"

ειλικρινα ποτε δεν ξεκινησα μια σχεση ερωτικη που δεν ειχε καλο σεξ στην αρχη. το θεωρω την βαση σε μια σχεση..ειδικα στην αρχη που δεν ξερεις τον αλλο σε βαθος για να εκτιμησεις και πιο εγκεφαλικες ποιοτητες..

Ομως πλεον ειναι σημαντικο και αυτο, μιας και μετα απο καποια χρονια απομυθοποιηται ο αλλος οσο υπεροχος κι αν εξακολουθει να ειναι.Και θεωρω δικαιωμα μου μια καλη ερωτικη ζωη.

Παντα ενιωθα πως ημουν πολυ ερωτικο ατομο, καποιος καποτε μου ειχε πει \'\'εσυ εισαι πλασμενη για να κανεις ερωτα\'\'
    πλεον νιωθω πολυ κακη ερωμενη, δεν νιωθω καν ερωμενη.Δεν μπορω ομως να το μοιραστω μαζι του και αυτο με τρελαινει, και στον σεξολογο να παμε, θα του το προτεινω, δεν θα μπορεσω να μιλησω ανοιχτα , ετσι νομιζω.
    Κοίτα, κάποτε ένας σεξολόγος είχε πει: \"Εαν το σεξ ειναι καλό σε μια σχεση, καταλαμβανει το 3% της σχεσης. Αν δεν είναι, τοτε καταλαμβανει το 97%.

Member
    ξερεις , αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχεις βασικες διαφωνιες στο πως το κανει...
    δλδ.
    αλλο ειναι να θες καποια πραγματα και τελικα να βρεις τροπο να του τα περασεις και να τα κανετε, κι αλλο να μη σου κολλαει τπτ...ι κινηση που ειναι οπως ειναι, το πως σε πιανει το αν νοιωθει την δικη σου αισθηση...
    αυτα ειναι πολυ βασικα πραγματα και εχουν να κανουν με αυτο που λεμε \"ερωτικη χημεια\" και κατα τη γνωμη μου η υπαρχει η δεν υπαρχει μεταξυ δυο ατομων, δεν ειναι κατι που φιαχνεται...ισως για υατο αντιδραει ο αντρας σου στις προσπαθειες σου...γιατι εχεις τοσεςα αντιρησεις , και καποιες που ειναι πολυ ουδσιαστικες, που νοιωθει οτι στο τελος το σεξ μεταξυ σας θα μοιαζει με παρκαρισμα αντι για ερωτα.. \"πιο εδω πιο εκει, οχι αποτομα, οχι αποσπασματικα, μη με αφηνεις απ τα χερια σου,γυρνα με, χαιδεψε με ετσι, ας δοκιμασουμε και τπτ αλλο...\".....
    αντιλαμβανεσαι?

εχω την αισθηση και διορθωσε με αν κανω λαθος,
    οτι γνωρισες εναν ανθρωπο που σε ικανοποιησε πληρως σαν ανθρωπος και μελλων συζυγος που αποφασισες οτι τον θες στην ζωη σου και μετα τον εβαλες στο κρεβατι του προκρουστη γιατι αυτο που σου χαλουσε την εικονα ηταν το σεξ (που ειναι απο τα πιο θεμελιωδη σε ενα ζευγαρι και δεν ειναι\"μονο το σεξ δεν παει καλα\") και σκεφτηκες οτι ειναι κατι που φιαχνει με προσπαθειες..

προσωπικη μου γνωμη
    το σεξ δεν φιαχνει με προσπαθειες αν δεν ηταν ποτε καλο...
    φιαχνει μια δυσλειτουργια, βελτιωνεται,αλλα δεν μπορεις να αποκτησεις χημεια αν δεν υπηρχε ποτε.
    εχεις δικιο, αλλα μην ξερωντας τι να κανω πια, εχοντας επανελλημενα προσπαθησει χωρις λογια αλλα με πραξεις να του δειξω ..κατεληξα να του λεω.
    Σαφως και δεν θελω στο τελος να καταντισουμε να \'\'παρκαρουμε\'\'.Αλλα..αφου οσες φωρες και να τα επαναλαμβανουμε δεν κραταει τιποτα, γυριζει παλι στο πριν.
    Τι μου μενει?

ισως εχεις δικοιο, σχετικα με το θεμα της χειμιας, και ξερεις το φοβερο ειναι πως πραγματικα και αν χωριζαμε παλι εκεινον θα ηθελα.. εκεινος θα μου ελειπε..

πραγματικα προσπαθω να κρατησω καποιο παθος για εκεινον, καποιο ερωτα, μου αρεσει,αλλα σαφως δεν ειναι οπως θα ηθελα.

Φοβαμαι, φοβαμαι πως θα ειμαι ανακγασμενη θελωντας να εχω εναν υπεροχο συντροφο και πατερα , να θυσιασω το ερωτικο μου κομματι, την ευχαριστηση αυτη, οπως και φοβαμαι πως δεν θα το αντεξω αυτο για παντα.

απ οτι καταλαβα κιπ,
    η πουπουλακι δεν ικανοποιουνταν απο την αρχη της σχεσης, απλα ηλπιζε για καποιον λογο οτι στην πορεια θα αλλαξουν τα πραγματα
    Ξερετε πως ειναι.. στην αρχη της σχεσης ειδικα οταν βλεπεις πως ειναι αυτο που εψαχνες παντα ο αλλος, δεν δινεις βαση στην ερωτικη επαφη, ημασταν ενθουσιασμενοι, ερωτευμενοι, χωρις προβληματα, και η ερωτικη μας ζωη ηταν καλητερη, αλλα στην αρχη παντα ειναι ολοι πιο ελαστικοι, προσπαθουν περισσοτερο,εξαλου πιστευα πωσ οσο περισσοτερο θα \'\'εξασκουμασταν\'\'τοσο καλητερα θα ηταν τα πραγματα.

ναι δεν ηταν\'\'δυναμητης\'\' ουτε στην αρχη.Ομωσ ενιωθα πως θα ημουν αχαριστη αν ασχολιομουν με αυτο το θεμα, ειναι υπεροχος ανθρωπος.

\"ξερετε πως ειναι στην αρχη. το σεξ ειναι τελειο, τον θες οσο τιποτε, ποτε δεν μπορεις να φανταστεις οτι καποτε αυτο μπορει να αλλαξει στο χειροτερο..\"

ειλικρινα ποτε δεν ξεκινησα μια σχεση ερωτικη που δεν ειχε καλο σεξ στην αρχη. το θεωρω την βαση σε μια σχεση..ειδικα στην αρχη που δεν ξερεις τον αλλο σε βαθος για να εκτιμησεις και πιο εγκεφαλικες ποιοτητες..

Συμφωνω απόλυτα. Στην αρχη είσαι μες στην τρελλα και το μόνο που δες ειναι να \"ρουφήξεις\" τον άλλο, να τον ζησεις όσο πιο πολύ μπορεις κια αυτό εχει να κάνει πρωτα απ όλα με το σεξ. Όσο ερωτευμενος/παθιασμπένος και να εισαι, τα σημαδια τα βλεπεις.

Member
    απ οτι καταλαβα κιπ,

ετσι ημουν κι εγω μεχρι να τον γνωρισω.Αν εβλεπα πως η χειμια δεν ειναι αρκετη ωστε να ειμαι σε αυτη την υπεροχη κατασταση που περιγραφεις, δεν προχωρουσα την σχεση. Αλλα αυτη την φωρα ομως επρεπε να κανω εξερεση, το αξιζε.

Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Ομως πλεον ειναι σημαντικο και αυτο, μιας και μετα απο καποια χρονια απομυθοποιηται ο αλλος οσο υπεροχος κι αν εξακολουθει να ειναι.Και θεωρω δικαιωμα μου μια καλη ερωτικη ζωη.

Παντα ενιωθα πως ημουν πολυ ερωτικο ατομο, καποιος καποτε μου ειχε πει \'\'εσυ εισαι πλασμενη για να κανεις ερωτα\'\'
    πλεον νιωθω πολυ κακη ερωμενη, δεν νιωθω καν ερωμενη.Δεν μπορω ομως να το μοιραστω μαζι του και αυτο με τρελαινει, και στον σεξολογο να παμε, θα του το προτεινω, δεν θα μπορεσω να μιλησω ανοιχτα , ετσι νομιζω.
    Κοίτα, κάποτε ένας σεξολόγος είχε πει: \"Εαν το σεξ ειναι καλό σε μια σχεση, καταλαμβανει το 3% της σχεσης. Αν δεν είναι, τοτε καταλαμβανει το 97%.
    ¨:) κατι ηξερε ο σεξολογοσ:)xexex...

πολυ σωστα το εθεσε.Δυστιχως.

Member
    Στην αρχη ηταν καλα, δεν ηταν υπεροχα, αλλα δεν ηταν και ασχημα. Με ενιωθε και περισσοτερο.Τωρα θυμωνει λεγοντας μου πως ποτε καμια συντοφος του δεν ειχε παραπονεθει.Πραγματικα δεν ξερω πια..

Member
    θα ψαξω για σεξολογο τι να κανω.Ευχαριστω παιδια.. πραγματικα ..στεναχωριεμαι πολυ, ειμαι 25 χρονων ..και οπως και να χει θελω να το ζω.

Senior Member
    Εκείνος θεωρεί πως έχετε μία καλή σεξουαλική ζωή.Εκείνος θυμώνει.Εκείνος βιάζεται.Εκείνος,εκείνος.Ε� �ύ πού είσαι;Γιατί θυμώνει άραγε αφού αισθάνεται καλός εραστής;O καλός εραστής ποτέ δε θυμώνει.Γνώρισμα του καλού εραστή είναι να ψάχνει όλους τους τρόπους να ικανοποιήσει τη σύντροφό του,γιατί τη δική της ικανοποίηση την έχει ισάξια με τη δική του.Όχι λιγότερο σημαντική.
    Θα στο χαλάσω,γιατί καταλαβαίνω πως δε θες να νιώσεις πως σου \"κατηγορούν\"τον άνθρωπο που εσύ αγαπάς.Αλλά θέλω να σου πω την αλήθεια.Αυτοτιμωρείσαι,νιώ θοντας μία πολύ σημαντική σου ανάγκη να μην σου καλύπτεται,γιατί δεν είσαι μόνο σύζυγος και μαμά αλλά και γυναίκα.Και αν εσύ δεν διεκδικήσεις το δικαίωμά σου
    στην ηδονή,ποιος λες να το κάνει για σένα;
    Nα επιμείνεις για σεξολόγο και μάλιστα δίχως ενοχές.Κάνεις κάτι για εσένα,την ηρεμία,τη σωματική σου και ψυχική υγεία.Και για τη σχέση σας,γιατί κακά τα ψέματα,αυτό θα φέρει κραδασμούς,ήδη σας φέρνει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    ξερεις , αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχεις βασικες διαφωνιες στο πως το κανει...
    δλδ.
    αλλο ειναι να θες καποια πραγματα και τελικα να βρεις τροπο να του τα περασεις και να τα κανετε, κι αλλο να μη σου κολλαει τπτ...ι κινηση που ειναι οπως ειναι, το πως σε πιανει το αν νοιωθει την δικη σου αισθηση...
    αυτα ειναι πολυ βασικα πραγματα και εχουν να κανουν με αυτο που λεμε \"ερωτικη χημεια\" και κατα τη γνωμη μου η υπαρχει η δεν υπαρχει μεταξυ δυο ατομων, δεν ειναι κατι που φιαχνεται...ισως για υατο αντιδραει ο αντρας σου στις προσπαθειες σου...γιατι εχεις τοσεςα αντιρησεις , και καποιες που ειναι πολυ ουδσιαστικες, που νοιωθει οτι στο τελος το σεξ μεταξυ σας θα μοιαζει με παρκαρισμα αντι για ερωτα.. \"πιο εδω πιο εκει, οχι αποτομα, οχι αποσπασματικα, μη με αφηνεις απ τα χερια σου,γυρνα με, χαιδεψε με ετσι, ας δοκιμασουμε και τπτ αλλο...\".....
    αντιλαμβανεσαι?Τι ειναι η χημεια αληθεια εχω απορια γιατι συμβαινει πολλες φορες να μας γουσταρει ο αλλος και μεις να μη θελουμε να μας αγγιξει εδω παιζει χημεια μονο απο τον ενα? αν ειναι χημεια κανονικα πρεπει να ειναι αμοιβαιο

εχω την αισθηση και διορθωσε με αν κανω λαθος,
    οτι γνωρισες εναν ανθρωπο που σε ικανοποιησε πληρως σαν ανθρωπος και μελλων συζυγος που αποφασισες οτι τον θες στην ζωη σου και μετα τον εβαλες στο κρεβατι του προκρουστη γιατι αυτο που σου χαλουσε την εικονα ηταν το σεξ (που ειναι απο τα πιο θεμελιωδη σε ενα ζευγαρι και δεν ειναι\"μονο το σεξ δεν παει καλα\") και σκεφτηκες οτι ειναι κατι που φιαχνει με προσπαθειες..

προσωπικη μου γνωμη
    το σεξ δεν φιαχνει με προσπαθειες αν δεν ηταν ποτε καλο...
    φιαχνει μια δυσλειτουργια, βελτιωνεται,αλλα δεν μπορεις να αποκτησεις χημεια αν δεν υπηρχε ποτε.

Member
    Τι ειναι η χημεια αληθεια εχω απορια γιατι συμβαινει πολλες φορες να μας γουσταρει ο αλλος και μεις να μη θελουμε να μας αγγιξει εδω παιζει χημεια μονο απο τον ενα? αν ειναι χημεια κανονικα πρεπει να ειναι αμοιβαιο

Senior Member
    Originally posted by persist
    Τι ειναι η χημεια αληθεια εχω απορια γιατι συμβαινει πολλες φορες να μας γουσταρει ο αλλος και μεις να μη θελουμε να μας αγγιξει εδω παιζει χημεια μονο απο τον ενα? αν ειναι χημεια κανονικα πρεπει να ειναι αμοιβαιο
    δεν ξερω, ποσο συγκεκριμενα μπορει να το περιγραψει κανεις...
    το σιγουρο ειναι, οτι ειναι αμοιβαιο, οπως σιγουρο ειναι και το οτι το καταλαβαινεις χωρις καμια προσπαθεια.
    απλα βρισκεσαι μαζι με καποιον που εχεις καλη ερωτικη χημεια, και ολα πηγαινουν καλα...

και αυτο ακριβως ειπα κι εγω: οτι ΔΕΝ δειχνει να υπαρχει χημεια στο ζευγαρι που μας περιγραφει η πουπουλακι

Member
    Η γνωμη ενος σεξολογου ειναι σημαντικη αν υπαρχει καλη σχεση γιατι να χαθει εξαιτιας του σεξ χωρις να εννοω οτι δεν εχει αξια το σεξ αντιθετα καταλαμβανει μεγαλο μερος του ψυχισμου μας η λιμπιντο ειναι πηγη ευτυχιας αλλιως θα παντρευομασταν ολοι τον \"αδελφο\" μας

Senior Member
    ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα.
    δεν εχω καμια αντιρρηση για την βοηθεια του σεξολογου, μακαρι να βοηθησει και ισως οντως βοηθησει. αν μη τι αλλο αν καταφερει να πεισει τον συζυγο να αφουγκραστει λιγο και να μην ειναι τοσο αυταρκης στις αποψεις του για τις σεξουαλικες του επιδοσεις...
    απλα η περιγραφη της πουπουλακι με κανει να πιστευω οτι δεν ταιριαζουν ερωτικα..

Senior Member
    Λοιπόν πουπουλακι,
    αντιμετώπισα παρόμοιο προβλημα αμέσως αφου γέννησα και συνεχίστηκε για 1 χρόνο περίπου..είχα το ιδιο συναίσθημα..\"Τον αγαπώ αλλα δεν τον επιθυμώ ερωτικά..δεν με φτιάχνει ,τα κανει ολα αλλιώς απο οτι θα ηθελα και γενικώς δεν θέλω καν να μπω στη διδικασία αφου δεν θα ικανοποιηθω\".Εκανα πολλες προσπάθειες αλλα κι αυτος δεν εβλεπε το προβλημα.Φυση ρομαντικός.Με κουβέντα (αφου ειδε οτι οδευουμε στην αποχή και δεν το ηθελε αυτο),αρχίσαμε να κάνουμε κόλπα.Π.χ να βρισκόμαστε σε ξενοδοχείο ή λέγαμε ανοιχτα πράγματα που δεν εχουμε δοκιμάσει,φτιάξαμε την εικονα μας (σεξυ εσωρουχα ,γυμναστική)και τα πράγματα βελτιώθηκαν πολυ.Επίσης θυμάμαι τον φλέρταρα μπροστά σε αλλους και του αρεσε..και εκανε κι αυτος το ιδιο.Δεν ειμαστε οπως πριν τα παιδια ή οπως στην αρχή,αλλα δεν το θέλω αυτό.Η σεξ-ζωή εξελίσσεται μαζί μας.Μόλις το αποδέχτηκα αυτό χαλάρωσα κιολας.
    Βέβαια,στη δική μου περίπτωση,η ερωτική ζωη μας ηταν φλογερή στην αρχή.Εσυ λες πως απο την αρχή ειχες \"θεματακι\".
    Πάντως πιστεύω πως θα ηταν καλό να προσπαθήσετε οι δυο σας σαν παρεακι αγαπημένο..

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast