Results 31 to 45 of 76
-
23-01-2010, 18:32 #31
Αφού θέλεις να διατηρήσετε το γάμο σας, σίγουρα είναι καλό να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια. Αλλά νομίζω πως όπως ζητάς κι από εκείνον να καταλάβει τις ανάγκες σου, ίσως χρειάζεται να γίνεις κι εσύ λίγο πιο χαλαρή και ανοιχτή στα δικά του δεδομένα και διατεθειμένη να αλλάξεις κάποια δικά σου στοιχεία. Γιατί αυτή τη στιγμή το βάρος της αλλαγής πέφτει μόνο σε εκείνον προκειμένου εσύ να επαναφέρεις τον πάγιο τρόπο με τον οποίο ένιωθες ικανοποίηση στο παρελθόν. Ισως αν δεν νιώθει ότι είναι ο \'φταίχτης\', θα ήταν και ευκολότερο να τον πείσεις για μια επίσκεψη στον ειδικό. Από την άλλη, αν εκείνος είναι σούπερ-ευχαριστημένος και νιώθει απολύτως καλά με τον εαυτό του, εσύ όμως όχι, ίσως θα ήταν καλό να πας μόνη σου σε κάποιον που έχει εμπειρία σε θέματα σεξουαλικότητας αλλά και επικοινωνίας, ώστε να συζητήσετε μαζί και καταλληλότερους τρόπους προσέγγισης του συντρόφου σου, αλλά και το \'τεχνικό\' κομμάτι.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν εσύ είσαι απόλυτα ξεκάθαρη στον τρόπο με τον οποίο βιώνεις ικανοποίηση, στο σεξουαλικό στυλ που σου ταιριάζει, αλλά κι εκείνος το ίδιο, δεν ταυτίζεστε όμως πουθενά όπως περιέγραψες, είναι πράγματι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό που φοβάσαι, δηλαδή να παραμείνεις στο γάμο για χάρη των υπόλοιπων καλών στοιχείων του, που κάποια στιγμή όμως δεν θα σου είναι αρκετά και είσαι όντως πολύ νέα...
Επέτρεψε μου να σου πω, πως για εμένα δεν είναι ανάγκη να \'θυσιάζεις\' το ερωτικό κομμάτι για να έχεις έναν υπέροχο σύντροφο και πατέρα και ίσως ήταν σφάλμα να κάνεις αυτό το διαχωρισμό και μάλιστα τόσο νωρίς στη ζωή σου. Το τέλειο μπορεί να μην υπάρχει, αλλά δεν είναι ανέφικτο να έχουμε έναν σύντροφο που θα υπάρχει και καλή επικοινωνία και καλή χημεία και θα είναι στοργικός πατέρας. Και το σύνολο μετράει περισσότερο από τα επιμέρους στοιχεία, αρκεί κάθε βασικό στοιχείο της σχέσης (όπως το ερωτικό) να είναι επαρκές και αβίαστα ικανοποιητικό.
Κατανοώ βέβαια το σκεπτικό της επιλογής σου, εξάλλου κι εγώ έχω κάνει επιλογή με παρόμοια κριτήρια κατά το παρελθόν...και με τη σκέψη ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα, ή με τη σκέψη ότι \'αφού είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος, το σεξ δεν θα σταθεί εμπόδιο\'. Αλλά δυστυχώς πλέον δεν το βλέπω έτσι. Και συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε ότι η χημεία, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Επειδή όμως ταυτόχρονα πιστεύω ότι κι εμείς σαν άνθρωποι αλλά και η συνύπαρξη μας με τους άλλους μπορεί να βελτιωθεί, μια προσπάθεια για να έχετε καλύτερη ερωτική ζωή δεν βλάπτει.
Και να ρωτήσω για μια λεπτομέρεια: είπες ότι προσπαθησες να του εξηγήσεις ότι χρειάζεται να ασχολείται με εσένα αφού τελειώσει, για να ικανοποιηθείς κι εσύ. Στα προκαταρκτικά της επαφής ή κατά τη διάρκεια, δεν υπάρχει δυνατότητα να ασχοληθεί μαζί σου για να τελειώσεις κι εσύ? (ΠΡΙΝ δηλαδή τελειώσει εκείνος)
- 23-01-2010, 18:42 #32
Λοιπόν επειδή το συνεχιζεις , αμα θελεις μπορούμε να τα πουμε u2u!!
23-01-2010, 19:02 #33
Originally posted by PYR
23-01-2010, 20:20 #34
Originally posted by poupoulaki
τι γινεται οταν ο αντρας σου δεν σε ικανοποιει ερωτικα?
Οταν αγαπας πολυ τον αντρα σου.
Οταν εχετε πλεον οικογενεια.Και ειστε πολυ ευτυχισμενοι μεσα σε αυτην.Υπαρχει η επικοινωνια,η αγαπη , η στοργη, η τρυφεροτητα, η εγκεφαλικη επαφη και γενικα μια πολυ καλη κατασταση αναμεσα σας.
Οταν ο σεβασμος και το επιπεδο σου σαν ατομο δεν σου επιτρεπουν να απιστησεις, να πεις ψεμματα κλπ.και εξαλου δεν το θελεις ουτε εσυ η ιδια.
Οταν μετα απο επανελλημενες ηρεμες και με τροπο συζητησεις ,και με υπομονη και γλωσσα του σωματος προσπαθειες να του διξεις πως θελεις να σε αγγιζει, ποσο απαλα η εντονα,κλπ.. εκεινος ειναι εκεινος, και δεν μπορει να αλλαξει εφοσων 33χρονια κανει με αυτον τον τροπο ερωτα.
Είναι τόσο έντονη η ανάγκη σου να αλλάξεις τον σύντροφο σου στο κρεβάτι. Θα το καταλάβαινα αν ήθελες κάποιες αλλαγές αλλά εσύ μοιάζει να δυσαρεστείσαι απο όλο το πακέτο.
Οταν ο αγαπημενοσ σου θεωρει πωσ ειναι καλοσ εραστης, και θυμωνει οταν προσπαθεις να αλλαξεις σταση η κινηση κλπ.
Μπορεί με άλλες γυναίκες που θα υπήρχε περισσότερη χημεία να απολάμβαναν αμοιβαία τον έρωτα. Το καλός και κακός εραστής, είναι και λίγο υποκειμενικά.
Οταν δεν εχει πλεον υπομονη μαζι σου στο κρεβατι.
Δεν νομίζω οτι το κρεβάτι απαιτεί υπομονή. Απαιτεί όρεξη. Μήπως φέρεσαι με τρόπο που τον αντιλαμβάνεται ως καταπιεστικό για τον ίδιο και μαγκώνει/κουράζεται?
Οταν σε ξενερωνει πολυ ευκολα, και ξενερωνει οταν ξενερωσεις κι εσυ.Η οταν δεν αντιλαμβανεται πως εχεις ξενερωσει.
?
Αναρωτιέμαι όταν ο σύντροφός σου δεν μπορεί να αντιληφθεί οτι έχεις ξενερώσει, αυτό δεν δείχνει ότι υπάρχει ένα θέμα γενικότερο στην επικοινωνία σας?
ποναω που το λεω .Συγνωμη.Αλλα ειχα μαθει αλλιωσ στην ζωη μου.Πιστευα πωσ θα καλητερευε η ερωτικη μασ ζωη γι αυτο και προχωρισα σε αυτον τον γαμο, εξαλου δεν θα μπορουσα να βρω καλητερο συντροφο και πατερα για το παιδακι μασ..
Αυτό μπορεί να το πιστεύεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Μάλλον ο άνθρωπος αυτός καλύπτει τις συναισθηματικες αλλά όχι τις σεξουαλικές σου ανάγκες.
ομωσ ειχα συνηθισει να εχω υπεροχη ερωτικη ζωη.Πολυ ικανοποιημενη και σαν επαφη και σαν μεγεθοσ.(να πω ψεμματα?)
.Το εχω συναιχως στο μυαλο μου.Δεν εχω παθοσ, γιατι ξερω πωσ και παλι και παλι δεν θα ικανοποιηθω.Το παλευω παντοσ τι να κανω.Ομωσ αναγκαζομαι να φαντασιονομαι πλεον πραγματα.
Μου λειπει πολυ η ερωτικη μου ζωη.
συγνωμη που σας μιλαω για κατι τοσο προσωπικο, αλλα καπου επρεπε να το πω.
Ενα λεπτό σημείο είναι το να αποσυνδέσεις τα \"αιτήματά\" σου στο κρεβάτι με την ιδέα οτι δεν είναι καλός εραστής. Διότι διαφορετικά μπαίνει κι αυτός σε θέση άμυνας και είναι λογικό.
Θα ήθελες να μάθει να σε \"ακούει\" καλύτερα. Οπότε άσε στην άκρη τις επικρίσεις ( άμεσες ή έμμεσες) για το τι είδους εραστής είναι.
Απο εκεί και πέρα, μια ιδέα είναι να του ζητήσεις κάποια στιγμή με παιχνιδιάρικο ύφος, εσύ να έχεις τα ηνία και να χειριστείς τα πράγματα όπως εσύ ξέρεις και με τον τρόπο που ικανοποιείσαι, ζητώντας του να μένει κυρίως παθητικός και απλά να σε ακολουθεί. Εννοείται οτι μετά θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να επικοινωνήσετε σεξουαλικά πιστεύω.
Φυσικά, εφόσον θέλεις να παλέψεις για τον γάμο σου, η επίσκεψη στον σεξολόγο είναι επίσης μια καλή ιδέα. Μπορείς να του πεις οτι εσύ δεν ικανοποιείσαι και γι αυτό την έχεις ανάγκη. Μην του το καταλογίσεις ( τουλάχιστον απόλυτα) δηλαδή.
Καλή δύναμη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
23-01-2010, 22:00 #35
Originally posted by RainAndWind
Εκείνος θεωρεί πως έχετε μία καλή σεξουαλική ζωή.Εκείνος θυμώνει.Εκείνος βιάζεται.Εκείνος,εκείνος.Ε� �ύ πού είσαι;
Δεν ανοιξα αυτο το θεμα ωντας η κυρια τελεια...σαφως κι εγω σιγουρα εχω ελλατωματα στον ερωτα..αλλα εκεινος δεν εδειξε μεχρι τωρα να μου θετει καποιο θεμα στο τραπεζι ετσι ωστε να κανω οτι μπορω για να το διωρθωσω ..ανοιξα ομως αυτο το θεμα επειδη ακριβωσ το προβλημα το εχω εγω..εγω ειμαι εκεινη που δεν ικανοπιοιηται οσο θα ηθελε...
..Γιατί θυμώνει άραγε αφού αισθάνεται καλός εραστής;
ισως θεωρει πως τον αδικω..εξαλλου.. η συγκριση μου με τις πρωην ερωτικες του συντροφους του λεει πως..εγω ειμαι η μονη που και ζηταω κατι περισσοτερο..και του παραπονιεμαι για ..δεν θα ελεγα τις επιδοσεις του στο κρεβατι , αλλα για το ΄΄ταιριασμα\'\'μασ...
O καλός εραστής ποτέ δε θυμώνει.Γνώρισμα του καλού εραστή είναι να ψάχνει όλους τους τρόπους να ικανοποιήσει τη σύντροφό του,γιατί τη δική της ικανοποίηση την έχει ισάξια με τη δική του.Όχι λιγότερο σημαντική.
Συμφωνω απολυτα..στα λογια μου ερχεσαι..
Θα στο χαλάσω,γιατί καταλαβαίνω πως δε θες να νιώσεις πως σου \"κατηγορούν\"τον άνθρωπο που εσύ αγαπάς.Αλλά θέλω να σου πω την αλήθεια.Αυτοτιμωρείσαι,νιώ θοντας μία πολύ σημαντική σου ανάγκη να μην σου καλύπτεται,γιατί δεν είσαι μόνο σύζυγος και μαμά αλλά και γυναίκα.Και αν εσύ δεν διεκδικήσεις το δικαίωμά σου
στην ηδονή,ποιος λες να το κάνει για σένα;
Καταλαβαινω τι λες και οχι δεν νιωθω πως τον κατηγορεις...μιλαμε καθαρα για την ερωτικη μας ζωη και κανενα αλλο χαρακτηριστικο του
...δεν λεω και ψεμματα στον εαυτο μου... δεν τον θεωρω καλο εραστη οπωσ πιστευει εκεινοσ για τον εαυτο του, δυστυχως ο μονος τροποσ για να το δω αυτο ειναι η συγκριση που θελει δεν θελει γινεται μεσα μου η συγκριση εμας με την ερωτικη ζωη που εχω ζησει με τους προην ερωτικους μου συντροφους...
οταν εχεις ζησει ..(πολλεσ) στιγμες ερωτα,οπου αφηνοσουν εντελωσ στα χερια του αλλου, οπου δεν σκευτοσουν τιποτα απλως το ζουσες και το ενιωθες με ολο σου το ειναι , οπου εκει που ηξερεσ πωσ φτανεις δυσκολα σε οργασμο..ξαφνικα ανακαλυπτεις πωσ ..μπορεις και να τελειωνεισ σχεδον παντα..αναλογα. ..τον ερωτικο συντροφο...
ε..καλομαθενεις...θες δεν θες... οταν τα στανταρ ανεβαινουν..καποιεσ απαιτησειες τις εχεισ ,δεν ειμαι παραλογη δεν ζηταω τον ουρανο με τ αστρα ,αλλα ,τουλαχιστον να μπορω να χαλαρωσω..να μπορω τουλαχιστον να κανω ερωτα χωρις να σκευτομαι τιποτα να με παρασερνει η αισθηση της στιγμης. (συγνωμη αν ειμαι πολυ χυμα..και μιλαω πολυ παραστατικα, αλλα αυτος ειναι ο τροπος μου, και μου βγαινει και το παραπονο, καταλαβαινεντε.)
Nα επιμείνεις για σεξολόγο και μάλιστα δίχως ενοχές.Κάνεις κάτι για εσένα,την ηρεμία,τη σωματική σου και ψυχική υγεία.Και για τη σχέση σας,γιατί κακά τα ψέματα,αυτό θα φέρει κραδασμούς,ήδη σας φέρνει.
ναι...αυτο ειναι αληθεια,του εχω ειδη πει,πωσ ειναι οκ ετσι,αλλα αν δεν πλησιασουμε καπωσ καλητερα ο ενας τον αλλον σε αυτον τον τομεα τοτε σιγουρα θα υπαρξουν θεματα...
του το συζητησα πολυ γλυκα και ναζιαρικα το πρωι..(ειναι ο μονοσ τροποσ..:) ) ..και σκεφτηκα και αλλη λυση...δεν ξερω απο αυτα αλλα ειπαμε οταν αγαπασ ολα επιτρεπονται και στον ερωτα ολα ειναι ευπροσδεκτα αρκει να το θελουν και οι δυο..
σκευτηκα το θεμα των \'\'ερωτικων βοηθηματων\'\'..και δεχτηκε..για σεξολογο ουτε που να ακουσει...
ριχνοντας μια ματια..με γελακια στο νετ για βοηθηματα... παλι σε ρηξη βρεθηκαμε...οπως και να εχει εγω (τι να κανω βρε παιδια....)..του προτεινα ...να παρουμε λιγο μεγαλητερο μεγεθος...και εγεινε τουρμπο...
\'\'αν ηθελεσ μεγαλητερο..να πηγενες με αραπη..\'\' \'\'να πας να βρεις καποιον με μεγαλητερα προσοντα..\'\'..μου ελεγε και κατι τετοια.... χαμος...
αμαν εκανα να τον ..\'\'συνεφερω\'\'...
...βεβαια πιστευω πωσ τελικα θα περασει το δικο μου στο θεμα του μεγεθους...
23-01-2010, 22:05 #36
να σου κανω μια ερωτηση πουπουλακι?
το ερωτικο σου παρελθον που νοσταλγεις, ο τελειος τροπος που εκανες παλιοτερα ερωτα, ηταν με τους διαφορους διαδοχικους συντροφους σου?
μηπως μιλας ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που νοσταλγεις και μαζι του το σεξ ηταν τελειο?
23-01-2010, 22:08 #37
Originally posted by Remedy
Τι ειναι η χημεια αληθεια εχω απορια γιατι συμβαινει πολλες φορες να μας γουσταρει ο αλλος και μεις να μη θελουμε να μας αγγιξει εδω παιζει χημεια μονο απο τον ενα? αν ειναι χημεια κανονικα πρεπει να ειναι αμοιβαιο
ρεμεδυ μου συγνωμη αλλα χθες δεν ειδα αυτο το αποσπασμα απο το ποστ σου..
ναι αυτο για το θεμα της αμοιβαιοτητας ειναι οντος περιεργο και λογικα θα επρεπε οντος να μας αρεσει καποιος οσο του αρεσουμε....
οι επιστημονες λενε πως εχει να κανει με το ποσο ταιριαζουμε γενετικα με τον αλλον, με το ποσο καλος συνδιασμος θα γινομασταν με τον αλλον για να αποκτησουμε γερους και καλους εξυπνους απογονους..φανταζομαι εχει βαση αυτο..
εχω την αισθηση και διορθωσε με αν κανω λαθος,
οτι γνωρισες εναν ανθρωπο που σε ικανοποιησε πληρως σαν ανθρωπος και μελλων συζυγος που αποφασισες οτι τον θες στην ζωη σου και μετα τον εβαλες στο κρεβατι του προκρουστη ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???..ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?:)) Και ναι..οντως με ικανοποιησε και με ικανοποιει περισσοτερο οπο ολους τους ανθρωπους που ειχα γνωρισει σε ολους τους αλλουσ τομεις.
γιατι αυτο που σου χαλουσε την εικονα ηταν το σεξ (που ειναι απο τα πιο θεμελιωδη σε ενα ζευγαρι και δεν ειναι\"μονο το σεξ δεν παει καλα\") και σκεφτηκες οτι ειναι κατι που φιαχνει με προσπαθειες..
ναι ναι ετσι σκεφτηκα...
προσωπικη μου γνωμη
το σεξ δεν φιαχνει με προσπαθειες αν δεν ηταν ποτε καλο...
αν ειναι ετσι..χαθηκαμε...φιλε μου...
αργα η γρηγορα...
φιαχνει μια δυσλειτουργια, βελτιωνεται,αλλα δεν μπορεις να αποκτησεις χημεια αν δεν υπηρχε ποτε.
23-01-2010, 22:12 #38
Originally posted by persist
Τι ειναι η χημεια αληθεια εχω απορια γιατι συμβαινει πολλες φορες να μας γουσταρει ο αλλος και μεις να μη θελουμε να μας αγγιξει εδω παιζει χημεια μονο απο τον ενα? αν ειναι χημεια κανονικα πρεπει να ειναι αμοιβαιο
το σιγουρο ειναι, οτι ειναι αμοιβαιο, οπως σιγουρο ειναι και το οτι το καταλαβαινεις χωρις καμια προσπαθεια.
απλα βρισκεσαι μαζι με καποιον που εχεις καλη ερωτικη χημεια, και ολα πηγαινουν καλα...
και αυτο ακριβως ειπα κι εγω: οτι ΔΕΝ δειχνει να υπαρχει χημεια στο ζευγαρι που μας περιγραφει η πουπουλακι
(και ναι το εχω νιωσει αυτο).υπαρχει.
23-01-2010, 22:13 #39
Originally posted by poupoulaki
εχω την αισθηση και διορθωσε με αν κανω λαθος,
οτι γνωρισες εναν ανθρωπο που σε ικανοποιησε πληρως σαν ανθρωπος και μελλων συζυγος που αποφασισες οτι τον θες στην ζωη σου και μετα τον εβαλες στο κρεβατι του προκρουστη ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???..ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?:)) Και ναι..οντως με ικανοποιησε και με ικανοποιει περισσοτερο οπο ολους τους ανθρωπους που ειχα γνωρισει σε ολους τους αλλουσ τομεις.
γιατι αυτο που σου χαλουσε την εικονα ηταν το σεξ (που ειναι απο τα πιο θεμελιωδη σε ενα ζευγαρι και δεν ειναι\"μονο το σεξ δεν παει καλα\") και σκεφτηκες οτι ειναι κατι που φιαχνει με προσπαθειες..
ναι ναι ετσι σκεφτηκα...
προσωπικη μου γνωμη
το σεξ δεν φιαχνει με προσπαθειες αν δεν ηταν ποτε καλο...
αν ειναι ετσι..χαθηκαμε...φιλε μου...
αργα η γρηγορα...
ειχε κατασκευασει ενα ξυλινο κρεβατι στα μετρα του.οποιον περαστικο εβρισκε, τον επιανε, τον εδενε στο κρεβατι που κατασκευασε κι αν ηταν κοντυτερος, τον τραβαγε(...) μεχρι να φτασει στο μεγεθος του δικου του κρεβατιου. αν ηταν ψηλοτερος και περισσευε απ το κρεβατι του, εκοβε οτι περισσευε...
23-01-2010, 22:15 #40
να σου κανω μια ερωτηση πουπουλακι?
το ερωτικο σου παρελθον που νοσταλγεις, ο τελειος τροπος που εκανες παλιοτερα ερωτα, ηταν με τους διαφορους διαδοχικους συντροφους σου?
μηπως μιλας ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που νοσταλγεις και μαζι του το σεξ ηταν τελειο?
23-01-2010, 22:17 #41
[quote]Originally posted by Remedy
Originally posted by persist
το σιγουρο ειναι, οτι ειναι αμοιβαιο, οπως σιγουρο ειναι και το οτι το καταλαβαινεις χωρις καμια προσπαθεια.
απλα βρισκεσαι μαζι με καποιον που εχεις καλη ερωτικη χημεια, και ολα πηγαινουν καλα...
Σχετικα με αυτο , προσωπικα αν και οντως πιστευω πως οι επιστημονες εχουν καποια βαση...εμπειρικα δεν θα ελεγα πως ειναι ετσι μιας σιγουρα σας εχει τυχει να ποθειτε ερωτικα, η να ταιριαζεται ερωτικα και με ατομα με τα οποια σιγουρα δεν θα θελατε να διμιουργησετε οικογενεια.
Τι να πεις.. :)
23-01-2010, 22:35 #42
Originally posted by Αφωτεινή
Λοιπόν πουπουλακι,
αντιμετώπισα παρόμοιο προβλημα αμέσως αφου γέννησα και συνεχίστηκε για 1 χρόνο περίπου..είχα το ιδιο συναίσθημα..\"Τον αγαπώ αλλα δεν τον επιθυμώ ερωτικά..δεν με φτιάχνει ,τα κανει ολα αλλιώς απο οτι θα ηθελα και γενικώς δεν θέλω καν να μπω στη διδικασία αφου δεν θα ικανοποιηθω\".Εκανα πολλες προσπάθειες αλλα κι αυτος δεν εβλεπε το προβλημα.Φυση ρομαντικός.Με κουβέντα (αφου ειδε οτι οδευουμε στην αποχή και δεν το ηθελε αυτο),αρχίσαμε να κάνουμε κόλπα.Π.χ να βρισκόμαστε σε ξενοδοχείο ή λέγαμε ανοιχτα πράγματα που δεν εχουμε δοκιμάσει,φτιάξαμε την εικονα μας (σεξυ εσωρουχα ,γυμναστική)και τα πράγματα βελτιώθηκαν πολυ.Επίσης θυμάμαι τον φλέρταρα μπροστά σε αλλους και του αρεσε..και εκανε κι αυτος το ιδιο.Δεν ειμαστε οπως πριν τα παιδια ή οπως στην αρχή,αλλα δεν το θέλω αυτό.Η σεξ-ζωή εξελίσσεται μαζί μας.Μόλις το αποδέχτηκα αυτό χαλάρωσα κιολας.
Βέβαια,στη δική μου περίπτωση,η ερωτική ζωη μας ηταν φλογερή στην αρχή.Εσυ λες πως απο την αρχή ειχες \"θεματακι\".
Πάντως πιστεύω πως θα ηταν καλό να προσπαθήσετε οι δυο σας σαν παρεακι αγαπημένο..
το καλοκαιρι που πηγαμε για μια εβδομαδα διακοπες, βελτιωθηκαν τα πραγματα, ισως γιατι κι εγω ημουν πιο χαλαρη,η αληθεια ειναι πως εδω στο σπιτι εχω αναλαβει πολλες υποχρεωσεις τις οποιες δυστυχως δεν μπορω να μοιραστω γιατι δεν τις βγαζει εις περας και λογο κουρασης και λογο αφηριμαδας θα ελεγα..
το θεμα μας ομωσ δεν ειναι η επιθυμια μας,συνεχιζω να εχω επιθυμια,εξαλου ειπαμε ειμαι 25 χρονων βραζει το αιμα μου ..xexexex...
ο τροποσ του με χαλαει, το ολο ερωτικο μασ συνολο.. και με τρομαζει γιατι αρχιζω και φαντασιονομαι νεοτερους αντρες (της ηλικιας μου)..λεσ και ειναι αυτο το προβλημα..ενω εκεινοσ φου φτου για 33αρης και κορμι εχει και απ ολα.Δεν του λειπει τιποτα.. οποτε για αλλη μια φωρα νιωθω τυψεις για τις σκεψεις μου.
και ναι , σαφως αλλαξα καπως ερωτικη συμπεριφορα κι εγω για να κανουμε βηματα μπροστα, το θεμα ειναι ομως πως εκεινος δεν παιρνει προτοβουλιες.. δεν ξερω αν με καταλαβαινεισ:)
κατα τάλλα πραγματικα ειναι υπεροχος.
23-01-2010, 22:51 #43
Originally posted by marina38
Αφού θέλεις να διατηρήσετε το γάμο σας, σίγουρα είναι καλό να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια. Αλλά νομίζω πως όπως ζητάς κι από εκείνον να καταλάβει τις ανάγκες σου, ίσως χρειάζεται να γίνεις κι εσύ λίγο πιο χαλαρή και ανοιχτή στα δικά του δεδομένα και διατεθειμένη να αλλάξεις κάποια δικά σου στοιχεία. Γιατί αυτή τη στιγμή το βάρος της αλλαγής πέφτει μόνο σε εκείνον προκειμένου εσύ να επαναφέρεις τον πάγιο τρόπο με τον οποίο ένιωθες ικανοποίηση στο παρελθόν. Ισως αν δεν νιώθει ότι είναι ο \'φταίχτης\', θα ήταν και ευκολότερο να τον πείσεις για μια επίσκεψη στον ειδικό. Από την άλλη, αν εκείνος είναι σούπερ-ευχαριστημένος και νιώθει απολύτως καλά με τον εαυτό του, εσύ όμως όχι, ίσως θα ήταν καλό να πας μόνη σου σε κάποιον που έχει εμπειρία σε θέματα σεξουαλικότητας αλλά και επικοινωνίας, ώστε να συζητήσετε μαζί και καταλληλότερους τρόπους προσέγγισης του συντρόφου σου, αλλά και το \'τεχνικό\' κομμάτι.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν εσύ είσαι απόλυτα ξεκάθαρη στον τρόπο με τον οποίο βιώνεις ικανοποίηση, στο σεξουαλικό στυλ που σου ταιριάζει, αλλά κι εκείνος το ίδιο, δεν ταυτίζεστε όμως πουθενά όπως περιέγραψες, είναι πράγματι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό που φοβάσαι, δηλαδή να παραμείνεις στο γάμο για χάρη των υπόλοιπων καλών στοιχείων του, που κάποια στιγμή όμως δεν θα σου είναι αρκετά και είσαι όντως πολύ νέα...
Επέτρεψε μου να σου πω, πως για εμένα δεν είναι ανάγκη να \'θυσιάζεις\' το ερωτικό κομμάτι για να έχεις έναν υπέροχο σύντροφο και πατέρα και ίσως ήταν σφάλμα να κάνεις αυτό το διαχωρισμό και μάλιστα τόσο νωρίς στη ζωή σου. Το τέλειο μπορεί να μην υπάρχει, αλλά δεν είναι ανέφικτο να έχουμε έναν σύντροφο που θα υπάρχει και καλή επικοινωνία και καλή χημεία και θα είναι στοργικός πατέρας. Και το σύνολο μετράει περισσότερο από τα επιμέρους στοιχεία, αρκεί κάθε βασικό στοιχείο της σχέσης (όπως το ερωτικό) να είναι επαρκές και αβίαστα ικανοποιητικό.
Κατανοώ βέβαια το σκεπτικό της επιλογής σου, εξάλλου κι εγώ έχω κάνει επιλογή με παρόμοια κριτήρια κατά το παρελθόν...και με τη σκέψη ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα, ή με τη σκέψη ότι \'αφού είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος, το σεξ δεν θα σταθεί εμπόδιο\'. Αλλά δυστυχώς πλέον δεν το βλέπω έτσι. Και συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε ότι η χημεία, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Επειδή όμως ταυτόχρονα πιστεύω ότι κι εμείς σαν άνθρωποι αλλά και η συνύπαρξη μας με τους άλλους μπορεί να βελτιωθεί, μια προσπάθεια για να έχετε καλύτερη ερωτική ζωή δεν βλάπτει.
Και να ρωτήσω για μια λεπτομέρεια: είπες ότι προσπαθησες να του εξηγήσεις ότι χρειάζεται να ασχολείται με εσένα αφού τελειώσει, για να ικανοποιηθείς κι εσύ. Στα προκαταρκτικά της επαφής ή κατά τη διάρκεια, δεν υπάρχει δυνατότητα να ασχοληθεί μαζί σου για να τελειώσεις κι εσύ? (ΠΡΙΝ δηλαδή τελειώσει εκείνος)
Σαφως δεν θελω να πω πωσ εκανα λαθος.Και ναι μου εχει περασει απο το μυαλο αλλα εστιαζω στην αγαπη μας και σε ολο αυτο που νιωθω οταν ημαστε μαζι παντου εκτος απο το κρεβατι .. :):) Και ξερω πως αξιζει ολες τις προσπαθειες του κοσμου.:):)
oσο για το ερωτημα σου..
ασχολειται και κατα την διαρκεια και με εμενα σαφως,αλλα εχει ενα περιεργο, και δεν καταφερνει να κανει ταυτοχρονα πραγματα, πχ να με φιλαει,να με αγγιζει με τα χερια του και να κανουμε ερωτα, θα ειναι παντα τα 2 απο τα 3..δεν μπορει να συντονιστει ..και το ολο θεμα..χανει.. αφαιρουμαι κι εγω..και το αποτελαισμα ειναι να κορυφωνει πρωτος..αφου εκει που ειμαι πολυ αναστατομενη και ολα πανε καλα..δεν αντιλαμβανεται το ταιμινγκ,δεν με \'\'διαβαζει\'\' και σταματαει η αλλαζει την κινηση του ξαφνικα με αποτελεσμα εγω απο το 8 να πηγαινω παλι στο 2....και αντε παλι απο την αρχη.
χεχεχ..σορρυ παιδια και παλι για τις λεπτομερειες.
23-01-2010, 22:53 #44
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by PYR
οχι δεν εχουμε καμια σχεση.
και PYR σαφως δεν ψαχνω αντικαταστατη, αυτη ειναι η ευκολη και ανηθικη λυση χωρις να αποτελει λυση στο προβλημα μου.
23-01-2010, 22:55 #45
Poupoulaki μηπως το προβλημα ειναι οτι θελεις καποιον \'γερο\" που να ειναι το ανωτερο 25 χρονων κ δεν φταιει ο συντροφος σου?
Κ ειναι 33 χρονων δεν ειναι κανενας γερος ,μην τρελλαθουμε!!!
Ζητας μια κατασταση η οποια ειναι ανεφικτη ,ειδικα με ενα μονο ερωτικο συντροφο.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση