Results 46 to 60 of 76
-
23-01-2010, 23:00 #46
Originally posted by weird
Originally posted by poupoulaki
τι γινεται οταν ο αντρας σου δεν σε ικανοποιει ερωτικα?
Οταν αγαπας πολυ τον αντρα σου.
Οταν εχετε πλεον οικογενεια.Και ειστε πολυ ευτυχισμενοι μεσα σε αυτην.Υπαρχει η επικοινωνια,η αγαπη , η στοργη, η τρυφεροτητα, η εγκεφαλικη επαφη και γενικα μια πολυ καλη κατασταση αναμεσα σας.
Οταν ο σεβασμος και το επιπεδο σου σαν ατομο δεν σου επιτρεπουν να απιστησεις, να πεις ψεμματα κλπ.και εξαλου δεν το θελεις ουτε εσυ η ιδια.
Οταν μετα απο επανελλημενες ηρεμες και με τροπο συζητησεις ,και με υπομονη και γλωσσα του σωματος προσπαθειες να του διξεις πως θελεις να σε αγγιζει, ποσο απαλα η εντονα,κλπ.. εκεινος ειναι εκεινος, και δεν μπορει να αλλαξει εφοσων 33χρονια κανει με αυτον τον τροπο ερωτα.
Είναι τόσο έντονη η ανάγκη σου να αλλάξεις τον σύντροφο σου στο κρεβάτι. Θα το καταλάβαινα αν ήθελες κάποιες αλλαγές αλλά εσύ μοιάζει να δυσαρεστείσαι απο όλο το πακέτο.
Οταν ο αγαπημενοσ σου θεωρει πωσ ειναι καλοσ εραστης, και θυμωνει οταν προσπαθεις να αλλαξεις σταση η κινηση κλπ.
Μπορεί με άλλες γυναίκες που θα υπήρχε περισσότερη χημεία να απολάμβαναν αμοιβαία τον έρωτα. Το καλός και κακός εραστής, είναι και λίγο υποκειμενικά.
Οταν δεν εχει πλεον υπομονη μαζι σου στο κρεβατι.
Δεν νομίζω οτι το κρεβάτι απαιτεί υπομονή. Απαιτεί όρεξη. Μήπως φέρεσαι με τρόπο που τον αντιλαμβάνεται ως καταπιεστικό για τον ίδιο και μαγκώνει/κουράζεται?
Οταν σε ξενερωνει πολυ ευκολα, και ξενερωνει οταν ξενερωσεις κι εσυ.Η οταν δεν αντιλαμβανεται πως εχεις ξενερωσει.
?
Αναρωτιέμαι όταν ο σύντροφός σου δεν μπορεί να αντιληφθεί οτι έχεις ξενερώσει, αυτό δεν δείχνει ότι υπάρχει ένα θέμα γενικότερο στην επικοινωνία σας?
ποναω που το λεω .Συγνωμη.Αλλα ειχα μαθει αλλιωσ στην ζωη μου.Πιστευα πωσ θα καλητερευε η ερωτικη μασ ζωη γι αυτο και προχωρισα σε αυτον τον γαμο, εξαλου δεν θα μπορουσα να βρω καλητερο συντροφο και πατερα για το παιδακι μασ..
Αυτό μπορεί να το πιστεύεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Μάλλον ο άνθρωπος αυτός καλύπτει τις συναισθηματικες αλλά όχι τις σεξουαλικές σου ανάγκες.
ομωσ ειχα συνηθισει να εχω υπεροχη ερωτικη ζωη.Πολυ ικανοποιημενη και σαν επαφη και σαν μεγεθοσ.(να πω ψεμματα?)
.Το εχω συναιχως στο μυαλο μου.Δεν εχω παθοσ, γιατι ξερω πωσ και παλι και παλι δεν θα ικανοποιηθω.Το παλευω παντοσ τι να κανω.Ομωσ αναγκαζομαι να φαντασιονομαι πλεον πραγματα.
Μου λειπει πολυ η ερωτικη μου ζωη.
συγνωμη που σας μιλαω για κατι τοσο προσωπικο, αλλα καπου επρεπε να το πω.
εχω εχω..
Φέρσου του με τον τρόπο που θα ήθελες εκείνος να σου φέρεται. φερομαι πραγματικα προσπαθω.
Ενα λεπτό σημείο είναι το να αποσυνδέσεις τα \"αιτήματά\" σου στο κρεβάτι με την ιδέα οτι δεν είναι καλός εραστής. Διότι διαφορετικά μπαίνει κι αυτός σε θέση άμυνας και είναι λογικό.
Θα ήθελες να μάθει να σε \"ακούει\" καλύτερα. Οπότε άσε στην άκρη τις επικρίσεις ( άμεσες ή έμμεσες) για το τι είδους εραστής είναι. δεν του εχω πει ποτε πως ειναι κακος εραστης ισα ισα, μονο πως θελω να καλητερευσουμε την ερωτικη μας ζωη, γιατι το εχω αναγκη.
Απο εκεί και πέρα, μια ιδέα είναι να του ζητήσεις κάποια στιγμή με παιχνιδιάρικο ύφος, εσύ να έχεις τα ηνία και να χειριστείς τα πράγματα όπως εσύ ξέρεις και με τον τρόπο που ικανοποιείσαι, ζητώντας του να μένει κυρίως παθητικός και απλά να σε ακολουθεί. Εννοείται οτι μετά θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να επικοινωνήσετε σεξουαλικά πιστεύω. το θεμα ειναι να του μεινει και κατι, ελα μου ομως που δεν κραταει αυτα που του πασαρω
Φυσικά, εφόσον θέλεις να παλέψεις για τον γάμο σου, η επίσκεψη στον σεξολόγο είναι επίσης μια καλή ιδέα. Μπορείς να του πεις οτι εσύ δεν ικανοποιείσαι και γι αυτό την έχεις ανάγκη. Μην του το καταλογίσεις ( τουλάχιστον απόλυτα) δηλαδή.
Καλή δύναμη.
- 23-01-2010, 23:02 #47
Originally posted by Αφωτεινή
Λοιπόν πουπουλακι,
αντιμετώπισα παρόμοιο προβλημα αμέσως αφου γέννησα και συνεχίστηκε για 1 χρόνο περίπου..είχα το ιδιο συναίσθημα..\"Τον αγαπώ αλλα δεν τον επιθυμώ ερωτικά..δεν με φτιάχνει ,τα κανει ολα αλλιώς απο οτι θα ηθελα και γενικώς δεν θέλω καν να μπω στη διδικασία αφου δεν θα ικανοποιηθω\".Εκανα πολλες προσπάθειες αλλα κι αυτος δεν εβλεπε το προβλημα.Φυση ρομαντικός.Με κουβέντα (αφου ειδε οτι οδευουμε στην αποχή και δεν το ηθελε αυτο),αρχίσαμε να κάνουμε κόλπα.Π.χ να βρισκόμαστε σε ξενοδοχείο ή λέγαμε ανοιχτα πράγματα που δεν εχουμε δοκιμάσει,φτιάξαμε την εικονα μας (σεξυ εσωρουχα ,γυμναστική)και τα πράγματα βελτιώθηκαν πολυ.Επίσης θυμάμαι τον φλέρταρα μπροστά σε αλλους και του αρεσε..και εκανε κι αυτος το ιδιο.Δεν ειμαστε οπως πριν τα παιδια ή οπως στην αρχή,αλλα δεν το θέλω αυτό.Η σεξ-ζωή εξελίσσεται μαζί μας.Μόλις το αποδέχτηκα αυτό χαλάρωσα κιολας.
Βέβαια,στη δική μου περίπτωση,η ερωτική ζωη μας ηταν φλογερή στην αρχή.Εσυ λες πως απο την αρχή ειχες \"θεματακι\".
Πάντως πιστεύω πως θα ηταν καλό να προσπαθήσετε οι δυο σας σαν παρεακι αγαπημένο..
το καλοκαιρι που πηγαμε για μια εβδομαδα διακοπες, βελτιωθηκαν τα πραγματα, ισως γιατι κι εγω ημουν πιο χαλαρη,η αληθεια ειναι πως εδω στο σπιτι εχω αναλαβει πολλες υποχρεωσεις τις οποιες δυστυχως δεν μπορω να μοιραστω γιατι δεν τις βγαζει εις περας και λογο κουρασης και λογο αφηριμαδας θα ελεγα..
το θεμα μας ομωσ δεν ειναι η επιθυμια μας,συνεχιζω να εχω επιθυμια,εξαλου ειπαμε ειμαι 25 χρονων βραζει το αιμα μου ..xexexex...
ο τροποσ του με χαλαει, το ολο ερωτικο μασ συνολο.. και με τρομαζει γιατι αρχιζω και φαντασιονομαι νεοτερους αντρες (της ηλικιας μου)..λεσ και ειναι αυτο το προβλημα..ενω εκεινοσ φου φτου για 33αρης και κορμι εχει και απ ολα.Δεν του λειπει τιποτα.. οποτε για αλλη μια φωρα νιωθω τυψεις για τις σκεψεις μου.
και ναι , σαφως αλλαξα καπως ερωτικη συμπεριφορα κι εγω για να κανουμε βηματα μπροστα, το θεμα ειναι ομως πως εκεινος δεν παιρνει προτοβουλιες.. δεν ξερω αν με καταλαβαινεισ:)
κατα τάλλα πραγματικα ειναι υπεροχος.
ωραία,οταν προσπαθήσατε η κατάσταση βελτιώθηκε,σαν καλό βήμα μου φαίνεται.Δεν συνεχίσατε να προσπαθήτε λογω πρακτικων προβλημάτων?
Εσυ νιώθεις οτι δεν συμμετεχει στην προσπαθεια σου,οτι του ζητας να κανει κατι η να μη κάνει κατι αλλο (για σενα δεν αμφιβάλλω .πιστευω εισαι προθυμη για αλλαγες)και αυτος εκει ,,,το βιολι του..Πιστευει οτι τα κανει καλα ολα.καπως ετσι?
Ετσι χανεται η ερωτική επιθυμία για αυτον ,οχι η ερωτικη επιθυμια γενικώς..Αυτο επαθα εγω.
Εγω σου μιλώ σαν μια φίλη,δεν είμαι ειδικός,και σίγουρα κατι που δουλευει σε εμενα μπορει να μη λειτουργήσει στη δική σου περίπτωση.
Νομίζω πάντως οτι νιώθει πως τον μειώνεις σαν εραστη και του βγαίνει το εγωιστικό του..
23-01-2010, 23:11 #48
Originally posted by Remedy
να σου κανω μια ερωτηση πουπουλακι?
το ερωτικο σου παρελθον που νοσταλγεις, ο τελειος τροπος που εκανες παλιοτερα ερωτα, ηταν με τους διαφορους διαδοχικους συντροφους σου?
μηπως μιλας ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που νοσταλγεις και μαζι του το σεξ ηταν τελειο?
Μου ειναι πολυ δυσκολο να το πω ,δεν θα πω ομως ψεμματα μου λυπει ο πρωην συντορφοσ μου ερωτικα.
Να διευκρινησω ομως πως δεν εχει να κανει με την ιδια την σχεση μιας και θελαμε διαφορετικα πραγματα στο τελος και γι αυτο χωρισαμε, πιστευω πως και παλι αν ημασταν μαζι και παλι στον χωρισμο θα φταναμε, δεν ειχαμε μελλον μαζι, δεν ηταν διατεθημενος να μου σταθει στα δυσκολα η να μπει σε περιπλοκες καταστασεις, οπως και η εγκεφαλικη μας εποικοινωνια δεν ηταν τοσο καλη και καθαρη οσο ειναι τωρα με τον αγαπημενο μου αντρα.
Αλλα ναι, ημασταν πολυ ερωτευμενοι, και ειχαμε υπεροχη ερωτικη ζωη, μου αρεσε και του αρεσα παρα πολυ.Πραγματικα.
23-01-2010, 23:20 #49
Originally posted by Remedy
εχω την αισθηση και διορθωσε με αν κανω λαθος,
οτι γνωρισες εναν ανθρωπο που σε ικανοποιησε πληρως σαν ανθρωπος και μελλων συζυγος που αποφασισες οτι τον θες στην ζωη σου και μετα τον εβαλες στο κρεβατι του προκρουστη ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???..ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?:)) Και ναι..οντως με ικανοποιησε και με ικανοποιει περισσοτερο οπο ολους τους ανθρωπους που ειχα γνωρισει σε ολους τους αλλουσ τομεις.
γιατι αυτο που σου χαλουσε την εικονα ηταν το σεξ (που ειναι απο τα πιο θεμελιωδη σε ενα ζευγαρι και δεν ειναι\"μονο το σεξ δεν παει καλα\") και σκεφτηκες οτι ειναι κατι που φιαχνει με προσπαθειες..
ναι ναι ετσι σκεφτηκα...
προσωπικη μου γνωμη
το σεξ δεν φιαχνει με προσπαθειες αν δεν ηταν ποτε καλο...
αν ειναι ετσι..χαθηκαμε...φιλε μου...
αργα η γρηγορα...
ειχε κατασκευασει ενα ξυλινο κρεβατι στα μετρα του.οποιον περαστικο εβρισκε, τον επιανε, τον εδενε στο κρεβατι που κατασκευασε κι αν ηταν κοντυτερος, τον τραβαγε(...) μεχρι να φτασει στο μεγεθος του δικου του κρεβατιου. αν ηταν ψηλοτερος και περισσευε απ το κρεβατι του, εκοβε οτι περισσευε...
δεν τον κρινω, δεν του φερομαι ασχημα,απλως προσπαθω να βελτιωσω τα πραγματα ετσι ωστε τελικα να εχει κι εκεινος πολυ περισσοτερα απο εμενα.
Να γινω πολυ περισσοτερο δικη του.
Οταν συναντας καποιον με τον οποιο νιωθεις πως μπορεις να εισαι ο εαυτος σου,πως οι συζητησεις σας ειναι μοναδικες και πραγματικα καταλαβαινεστε, οταν νιωθεις γαληνη, ισσοροπεια και ευτυχια.Οταν νιωθεις αποδοχη απο τον αλλον.Κι εκεινος νιωθει το ιδιο για σενα. Ομως το κρεβατι δεν ειναι το ονειρεμενο...τι κανεις?..φευγεις???
οχι βεβαια, το ζεις,δενεσαι, αγαπας, ελπιζεις και προσπαθεις..ετσι το ειδα το ενιωσα και το επραξα. :)
23-01-2010, 23:28 #50
Λοιπόν πουπουλακι,
αντιμετώπισα παρόμοιο προβλημα αμέσως αφου γέννησα και συνεχίστηκε για 1 χρόνο περίπου..είχα το ιδιο συναίσθημα..\"Τον αγαπώ αλλα δεν τον επιθυμώ ερωτικά..δεν με φτιάχνει ,τα κανει ολα αλλιώς απο οτι θα ηθελα και γενικώς δεν θέλω καν να μπω στη διδικασία αφου δεν θα ικανοποιηθω\".Εκανα πολλες προσπάθειες αλλα κι αυτος δεν εβλεπε το προβλημα.Φυση ρομαντικός.Με κουβέντα (αφου ειδε οτι οδευουμε στην αποχή και δεν το ηθελε αυτο),αρχίσαμε να κάνουμε κόλπα.Π.χ να βρισκόμαστε σε ξενοδοχείο ή λέγαμε ανοιχτα πράγματα που δεν εχουμε δοκιμάσει,φτιάξαμε την εικονα μας (σεξυ εσωρουχα ,γυμναστική)και τα πράγματα βελτιώθηκαν πολυ.Επίσης θυμάμαι τον φλέρταρα μπροστά σε αλλους και του αρεσε..και εκανε κι αυτος το ιδιο.Δεν ειμαστε οπως πριν τα παιδια ή οπως στην αρχή,αλλα δεν το θέλω αυτό.Η σεξ-ζωή εξελίσσεται μαζί μας.Μόλις το αποδέχτηκα αυτό χαλάρωσα κιολας.
Βέβαια,στη δική μου περίπτωση,η ερωτική ζωη μας ηταν φλογερή στην αρχή.Εσυ λες πως απο την αρχή ειχες \"θεματακι\".
Πάντως πιστεύω πως θα ηταν καλό να προσπαθήσετε οι δυο σας σαν παρεακι αγαπημένο..
το καλοκαιρι που πηγαμε για μια εβδομαδα διακοπες, βελτιωθηκαν τα πραγματα, ισως γιατι κι εγω ημουν πιο χαλαρη,η αληθεια ειναι πως εδω στο σπιτι εχω αναλαβει πολλες υποχρεωσεις τις οποιες δυστυχως δεν μπορω να μοιραστω γιατι δεν τις βγαζει εις περας και λογο κουρασης και λογο αφηριμαδας θα ελεγα..
το θεμα μας ομωσ δεν ειναι η επιθυμια μας,συνεχιζω να εχω επιθυμια,εξαλου ειπαμε ειμαι 25 χρονων βραζει το αιμα μου ..xexexex...
ο τροποσ του με χαλαει, το ολο ερωτικο μασ συνολο.. και με τρομαζει γιατι αρχιζω και φαντασιονομαι νεοτερους αντρες (της ηλικιας μου)..λεσ και ειναι αυτο το προβλημα..ενω εκεινοσ φου φτου για 33αρης και κορμι εχει και απ ολα.Δεν του λειπει τιποτα.. οποτε για αλλη μια φωρα νιωθω τυψεις για τις σκεψεις μου.
και ναι , σαφως αλλαξα καπως ερωτικη συμπεριφορα κι εγω για να κανουμε βηματα μπροστα, το θεμα ειναι ομως πως εκεινος δεν παιρνει προτοβουλιες.. δεν ξερω αν με καταλαβαινεισ:)
κατα τάλλα πραγματικα ειναι υπεροχος.
ωραία,οταν προσπαθήσατε η κατάσταση βελτιώθηκε,σαν καλό βήμα μου φαίνεται.Δεν συνεχίσατε να προσπαθήτε λογω πρακτικων προβλημάτων? εγω δεν εχω παψει να το παλευω..
Εσυ νιώθεις οτι δεν συμμετεχει στην προσπαθεια σου,οτι του ζητας να κανει κατι η να μη κάνει κατι αλλο (για σενα δεν αμφιβάλλω .πιστευω εισαι προθυμη για αλλαγες)και αυτος εκει ,,,το βιολι του..Πιστευει οτι τα κανει καλα ολα.καπως ετσι?
ακριβωωσσ...
Ετσι χανεται η ερωτική επιθυμία για αυτον ,οχι η ερωτικη επιθυμια γενικώς..Αυτο επαθα εγω.
Εγω σου μιλώ σαν μια φίλη,δεν είμαι ειδικός,και σίγουρα κατι που δουλευει σε εμενα μπορει να μη λειτουργήσει στη δική σου περίπτωση.
Νομίζω πάντως οτι νιώθει πως τον μειώνεις σαν εραστη και του βγαίνει το εγωιστικό του..
τον ρωτησα τι θελει να κανω , να το παιζω ευτυχισμενη και σουπερ ικανοποιημενη?να του λεω ψεμματα? να μην με ξερει πραγματικα?
Του ειπα πωσ αρνουμαι να τα κανω αυτα , γιατι εκεινον θελω , και εμας, πως απλως θελω να μας βοηθησω.. δεν ηξερε τι να πει..
23-01-2010, 23:48 #51
οταν αποψε ειχε ολο αυτο το ..ξεσπασμα..
τον ρωτησα τι θελει να κανω , να το παιζω ευτυχισμενη και σουπερ ικανοποιημενη?να του λεω ψεμματα? να μην με ξερει πραγματικα?
Του ειπα πωσ αρνουμαι να τα κανω αυτα , γιατι εκεινον θελω , και εμας, πως απλως θελω να μας βοηθησω.. δεν ηξερε τι να πει..
1) Μην περιμένεις να αλλάξει συνήθειες ετών μεσα σε μια νύχτα.
2) Να συνεχισεις να του μιλάς ανοιχτά..
3) Να του θυμίζεις οτι εχεις και εσυ δικαιωμα στην ευχαρίστηση.
4) Παίξε το παιχνίδι της αποπλάνησης έχει μεγάλη ανταπόκριση..και ο αλλος θελει δε θέλει συγχρονίζεται(μιλάμε για ευχαρίστηση και των δυο σας πάντα)
Και νατος με τα βοηθήματα ειναι πρόθυμος..ολα καλα ξεκινάνε!!Εγω σου λεω οτι εχει την καλη διάθεση και μη ξεχνας οτι στα αγόρια προκύπτουν θεματα στυτικής φύσεως οταν διαταράσσεται η αυτοπεποιθησή τους,μεγαλη προσοχη στους χειρισμούς για το μέγεθος...
Καληνύχτα και καλή επιτυχία!!
24-01-2010, 00:42 #52
Καληνυχτα σε ευχαριστω ...νιωθω πιο ..θετικη...:):)
24-01-2010, 12:29 #53
Καλως σας βρηκα Θεοφανια μου.Και σε ευχαριστω.
Σε σεξολογο πας απ οτι ξερω οταν εχετε προβληματα με στυτικη δυσλιτουργια ετσι δεν ειναι?
Εμεις φτου φτου τετοιο προβλημα δεν εχουμε.
Ισα ισα.Διαθεση και επηθυμια υπαρχει πολυ απο την μερια του συζηγου:)
και εκεινοσ θεωρει πωσ εχουμε καλη ερωτικη ζωη παρ ολο που θα επιθημουσε να βρισκομασταν ερωτικα πιο συχνα.
Κι εγω θα το ηθελα , αλλα δεν φτιαχνομαι πλεον, δεν αναστατονομαι,το θεμα μου ειναι και το μεγεθος του.
Εχοντας υπαρξει ομως με αντρα με μικροτερο πεος και εχοντας μαζι του πολυ πολυ καλη ερωτικη ζωη, ηλπιζα πωσ θα αλλαζαν τα πραγματα με τον καιρο και για εμας. Ακριβως στα ισα δεν του το εχω πει αυτο μια και ξερω πως ειναι πολυ σκληρο να πεις κατι τετοιο στον αντρα σου, θα ταν πολυ κακο για την λιμπιντο του κατι τετοιο.
Αυτο φανταζομαι και οι αντρες του φορουμ μας εδω μπορουν να επιβεβαιωσουν.
πως πίστευες ότι θα αλλάξουν τα πράγματα? από μόνα τους? μα αν αυτός ακολουθεί μια τακτική και βλέπει ότι με αυτή έχει αποτέλεσμα (εφόσον λες ότι δεν του είπες τίποτα για να μην κάνεις κακό στη λιμπιντό του) γιατί να την αλλάξει?
έπρεπε σιγά σιγά, με τακτ-δηλαδη με προτρεπτικό τόνο- να του ζητάς να δοκιμάσετε κι άλλα πράγματα, αυτά που αρέσουν σε σένα και ικανοποιούν εσένα. σαν παιχνίδι κάπως. τώρα, τον έχεις αφήσει 200 χρόνια να νομίζει ότι σε ικανοποιεί... θα είναι πιο δύσκολα τα πραγματα....
24-01-2010, 12:40 #54
Στην αρχη ηταν καλα, δεν ηταν υπεροχα, αλλα δεν ηταν και ασχημα. Με ενιωθε και περισσοτερο.Τωρα θυμωνει λεγοντας μου πως ποτε καμια συντοφος του δεν ειχε παραπονεθει.Πραγματικα δεν ξερω πια..
αααα, εδώ λες ότι τελικά έκανες κάποια νύξη στο θέμα... και δεν το δέχεται... πρέπει να επιμείνεις. οκ οι άλλες του κοπέλες δεν έκαναν παράπονο, εσύ όμως κάνεις και θα πρέπει κάπως να το χειριστεί κι αυτός, αν τον ενδιαφέρει εξίσου να διατηρήσετε τη σχέση σας. ξέρεις δεν πρέπει να το φορτωθείς μόνη σου όλο αυτό! μαζί είστε σε αυτή τη σχέση!
24-01-2010, 13:11 #55
Ακριβωςς.!
Σαν ζευγαρι πλεον δεν ειναι θεμα σου , αλλα ειναι θεμα ΣΑΣ και των 2.
.
+1 στο να επισκεφτητε εναν σεξολογο. Μην τον φοβισεις, πες του την αληθεια, ο σεξολογος ειναι ειδικος στο σεξ, σαν την περιπτωση σου ξερει εκατονταδες, ξερει τι να σας συμβουλεψει ο ανθρωπος ωστε...να το διασκεδαζετε και οι 2 και οχι μονο ο ενας.Μπορει να μοιαζει κατι αθωο, αλλα σκεψου οτι αν δεν κανεις κατι για αυτο τοτε για ολη σου την έγγαμη ζωη θα εισαι μονιμως δυσαρεστημενη και μουτρωμενη σε αυτο το θεμα.Ξερεις, το σεξ ειναι....αναγκη και αυτο, και ενας συχνος λογος απιστιας ειναι το \"μα δεν με ικανοποιουσε\" \"μα δε μου εδινε σημασια\" κτλ. Τωρα το ελεγχεις, αλλα στο μελλον ποτε δεν ξερεις.Εισαι και μικρη σχετικα και ζωντανη, για αυτο στο λεω.
Συνηθως κάποιοι αντρες δεν θελουν να ανακατευτονται τριτοι στην σχεση τους και γενικα στα πραγματα τους γιατι νοιωθουν οτι ετσι ειναι \"αχρηστοι\".Είναι το ίδιο πείσμα με αλλη μορφη που ο αντρας δεν θα φωναξει υδραλικό ακομα και αμα δεν εχει ξαναπιασει σωληνα και θα προτιμησει να πλυμηρησει το σπιτι στην προσπαθεια του να τα φτιαξει ολα παρα να υποκυψει σε βοηθεια επαγγελματια.Ειναι το ιδιο πεισμα που αμα χαθειτε στον δρομο δεν θα σταματησει να ρωτησει για οδηγειες αλλα θα πει \"ναι..καπου εδω ειναι..θα το βρουμε..\".
Ειδικα τωρα σε ενα θεμα που αφορα το σεξ ενδεχομενως να νοιωθει αβολα και να σκεφτει οτι \"σιγα τωρα που θα ακουσω εναν ειδικο γκευ πρεζακια για να μου πει πως θα το κανω με την γυναικα μου!!!\".
Poupoulaki,
αμα θελεις να βγειτε απο αυτο το αδιεξοδο, τι πατε τι δεν πατε σε σεξολογο, θα πρεπει αρχικα να συνηδητοποιησετε και οι 2 οτι υπαρχει προβλημα. Εσυ το εχεις συνηδητοποιησει.Αυτος ομως απ\'οτι φαινεται οχι, ή απλα δεν θελει να το παραδεχτει, δεν παιζει ρολο αυτο τωρα αλλα το γεγονος οτι δεν κανει τιποτα για να το αλλαξει.
Μιλησε του.
Συχνα οι μεγαλυτερες παρεξηγησεις και διαφωνιες λυνονται με μερικες απλους ειλικρινείς διαλογους, διαλογους ομως που δεν κανουμε επειδη φοβομαστε για το αποτέλεσμα,και αυτο ειναι κριμας. Μην του πεις οτι...ο χοσε του ειναι μικρος, αλλα πες του οτι νοιωθεις μεσα σου να σβηνει κατι απο το παλιο σας παθος και αιτια ειναι το κρεβατι. θα τσιμπησει σε αυτο και συν τις αλλοις του λες την αληθεια χωρις να τον πονας ;)
.
καλη σου τυχη
24-01-2010, 13:31 #56
Καποιος που δεν ακουει τι του ζητα η ιδια η γυναικα του ωστε να περνανε καλυτερα στο κρεβατι δεν θα δεχτει με τιποτα να παει σε σεξολογο
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
24-01-2010, 14:07 #57
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Καποιος που δεν ακουει τι του ζητα η ιδια η γυναικα του ωστε να περνανε καλυτερα στο κρεβατι δεν θα δεχτει με τιποτα να παει σε σεξολογο
Μπορει η poupoulenia να μην του το έχει ζητήσει με συγκεκριμένο τρόπο ακόμα.Βασικά είμαστε στο στάδιο που η γυναίκα ακόμα δεν έχει πιάσει σοβαρό διάλογο για αυτό το θέμα , αλλά μόνο υποννούμενα και μουτρώματα. Ναι , σε αυτή την φάση άμα του πει για σεξολόγο ο άλλος ενδεχωμένως να μην το αποδεχτεί. Αλλά αν το πιέσει και άλλο λίγο με καθαρές κουβέντες.... ποτέ δεν ξέρεις.
24-01-2010, 14:17 #58
Δεν πιστευω πως απο την στιγμη που του εχει πει η ιδια τι θελει ωστε να περναει καλα και δεν το σεβεται, ενω ειναι ουσιαστικα κατι απλο και απαραιτητο αν την αγαπαει, οτι θα αποφασισει να κανει για χατηρι της κατι πολυ πιο δυσκολο οπως το να μιλησει σε εναν τριτο για τα σεξουαλικα του.
Αν παντως το προβλημα σου ειναι οτι ειπα με τιποτα τοτε διεγραψε το :)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
24-01-2010, 16:55 #59
[quote]Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Μην το λες; και σε σεξολόγο μπορεί να πάει και σε ουρολόγο ,να κάνει εξετάσεις και την θεραπεία μπορεί να του εχει δώσει, αλλά να μην την ακολουθεί γιατί πρώτον, για το πρόβλημα της στύσης υπάρχουν τα γνωστά χάπια τύπου βιάγκρα, τα οπιία παίρνουν πολύ εύκολα οι άνδρες .ωστε να γίνουν τουρμπο αλλά για το πρόβλημα της πρόωρης εσπερμάτωσης,αυτά που δίνουν είναι τα αντικαταθλιπτικά και εκεί είναι το προβλημα.Θα ακούσεις.Μα εγώ δεν εχω πρόβλημα;δεν είμαι τρελλός;δεν θέλω να πάρω αντικαταθλιπτικά.Και αντε κάνεις χρόνια υπομονή πόσο θα αντέξεις;Το πρόβλημα λύνεται ακόμη και με τεχνικές που θα δείξει ο σεξολόγος και εδώ συνιστώ μεγάλη προσοχή στον ειδικό που θα αποφασίσετε να πάτε.Υπάρχουν κάτι αστέρια που μόνο όνομα εχουν και στην ουσία είναι έμποροι.Αλλοι λοιπόν δεν ακολουθούν την γυναίκα τους στον γιατρό και άλλοι δεν ακολουθούν θεραπεία.Το θέμα είναι να κατανοήσουν ότι υπαρχει πρόβλημα ,υπάρχει ενας σύντροφος με τις δικές του ανάγκες, γιατί είναι απο τα σοβαρότερα αν οχι το πρώτο το ερωτικό κομμάτι στο γάμο.και σε ουρολόγο άνετα μπορείς να απευθυνθείς.ισως ακουστεί η ειδικότητα καλύτερα και δεν τον τρομοκρατεί
24-01-2010, 21:06 #60
Originally posted by Boltseed
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Μπορει η poupoulenia να μην του το έχει ζητήσει με συγκεκριμένο τρόπο ακόμα.Βασικά είμαστε στο στάδιο που η γυναίκα ακόμα δεν έχει πιάσει σοβαρό διάλογο για αυτό το θέμα , αλλά μόνο υποννούμενα και μουτρώματα.
αν διαβασεις ολα αυτα που εχω ειδη πει, θα δεις πως 1τον δεν κανω μουτρωματα, εχω κανει πολλεεες με τροπο και τρυφεροτητα συζητησεις, πως ειδη εχουμε μιλησει για τον σεξολογο.Και το παλευουμε οπως μπορουμε...προς το παρον.
Ναι , σε αυτή την φάση άμα του πει για σεξολόγο ο άλλος ενδεχωμένως να μην το αποδεχτεί. Αλλά αν το πιέσει και άλλο λίγο με καθαρές κουβέντες.... ποτέ δεν ξέρεις.
Παρενέργεια ?
19-05-2025, 16:46 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή