Results 61 to 75 of 76
-
24-01-2010, 21:08 #61
[quote]Originally posted by giwta2
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Καποιος που δεν ακουει τι του ζητα η ιδια η γυναικα του ωστε να περνανε καλυτερα στο κρεβατι δεν θα δεχτει με τιποτα να παει σε σεξολογο
Μην το λες; και σε σεξολόγο μπορεί να πάει και σε ουρολόγο ,να κάνει εξετάσεις και την θεραπεία μπορεί να του εχει δώσει, αλλά να μην την ακολουθεί γιατί πρώτον, για το πρόβλημα της στύσης υπάρχουν τα γνωστά χάπια τύπου βιάγκρα, τα οπιία παίρνουν πολύ εύκολα οι άνδρες .ωστε να γίνουν τουρμπο αλλά για το πρόβλημα της πρόωρης εσπερμάτωσης,αυτά που δίνουν είναι τα αντικαταθλιπτικά και εκεί είναι το προβλημα.Θα ακούσεις.Μα εγώ δεν εχω πρόβλημα;δεν είμαι τρελλός;δεν θέλω να πάρω αντικαταθλιπτικά.Και αντε κάνεις χρόνια υπομονή πόσο θα αντέξεις;Το πρόβλημα λύνεται ακόμη και με τεχνικές που θα δείξει ο σεξολόγος και εδώ συνιστώ μεγάλη προσοχή στον ειδικό που θα αποφασίσετε να πάτε.Υπάρχουν κάτι αστέρια που μόνο όνομα εχουν και στην ουσία είναι έμποροι.Αλλοι λοιπόν δεν ακολουθούν την γυναίκα τους στον γιατρό και άλλοι δεν ακολουθούν θεραπεία.Το θέμα είναι να κατανοήσουν ότι υπαρχει πρόβλημα ,υπάρχει ενας σύντροφος με τις δικές του ανάγκες, γιατί είναι απο τα σοβαρότερα αν οχι το πρώτο το ερωτικό κομμάτι στο γάμο.και σε ουρολόγο άνετα μπορείς να απευθυνθείς.ισως ακουστεί η ειδικότητα καλύτερα και δεν τον τρομοκρατεί
- 24-01-2010, 22:39 #62
Δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα εκτενέστατα, αφού δεν με ενδιαφέρει πολύ. Απλά θα επισημάνω κάποια πράγματα. Πριν να ζητήσουμε από κάποιον να είναι σωστός θα πρέπει πρώτα εμείς να είμαστε σωστοί. Ένα παράδειγμα, αν ζητάμε κατανόηση θα πρέπει πρώτα εμείς να έχουμε ελέγξει αν έχουμε κατανόηση. Παρακάτω σου γράφω ένα πράγμα που με παραξενεύει:
Κι εγω θα το ηθελα , αλλα δεν φτιαχνομαι πλεον, δεν αναστατονομαι,το θεμα μου ειναι και το μεγεθος του.
Εχοντας υπαρξει ομως με αντρα με μικροτερο πεος και εχοντας μαζι του πολυ πολυ καλη ερωτικη ζωη , ηλπιζα πως θα αλλαζαν τα πραγματα με τον καιρο και για εμας.
Και δεν μπορώ, αυτό το θέμα με κάνει να θέλω να αναφέρω ένα δικό μου περιστατικό. Πριν πολλά χρόνια, είχα κάποια σχέση. Είμουνα ερωτευμένος αφάνταστα. Ήθελα να κάνουμε έρωτα, ενώ εκείνη όχι. Ποτέ δεν κάναμε πραγματικά έρωτα με εκείνη. Παρόλα αυτά εγώ έκανα... (ας μην το εξηγήσω εδώ, όχι δεν είναι αυτό που φαντάζεται συνήθως κάποιος). Αφού είχα προσπαθήσει γύρω στις 20 φορές... (πάντα δεν ήθελε) κάποια μέρα μου λέει: \"τώρα έπρεπε να το κάνεις\". Προσοχή αόριστος: \"έπρεπε\". Που να το ξέρω εγώ αν δεν μου το πει και δεν μου το δείξει τη στιγμή που χρειάζεται; Εκ των υστέρων; Τόσο βλαμένη δυστυχώς. Και επίσης δυστυχώς, πλήρωσα πολύ ακριβά τον εγωϊσμό της, η συνέχεια της ερωτικής μου ζωής πήγε πολύ άσχημα.
Θα θυμηθώ και αυτό που είπε ο Λαζόπουλος σε μια εκπομπή του: \"και γιατί θα πρέπει να φτάσουμε μαζί; Πρέπει να φτάσουμε μαζί; Φτάσε εσύ πρώτος, τι πειράζει, αν θες φτάσε δεύτερος\". Δηλαδή αν φτάσεις εσύ πρώτα, θα σου πω εγώ τίποτα; (αλλά με εξαιρετικά κωμικό τρόπο που δεν μπορώ να μεταφέρω εδώ).
25-01-2010, 13:11 #63
Originally posted by poupoulaki
Οταν συναντας καποιον με τον οποιο νιωθεις πως μπορεις να εισαι ο εαυτος σου,πως οι συζητησεις σας ειναι μοναδικες και πραγματικα καταλαβαινεστε, οταν νιωθεις γαληνη, ισσοροπεια και ευτυχια.Οταν νιωθεις αποδοχη απο τον αλλον.Κι εκεινος νιωθει το ιδιο για σενα. Ομως το κρεβατι δεν ειναι το ονειρεμενο...τι κανεις?..φευγεις???
οχι βεβαια, το ζεις,δενεσαι, αγαπας, ελπιζεις και προσπαθεις..ετσι το ειδα το ενιωσα και το επραξα. :)
Το θέμα όμως είναι πως επέλεξες έναν άνθρωπο. Για αυτό που ήταν. Και αυτό είναι απ\' όσο καταλαβαίνω: δηλαδή αυτός δεν έχει αλλάξει, έτσι έκανε σεξ μαζί σου έτσι κάνει και τώρα. Το μόνο που έχει ίσως αλλάξει είναι ο ενθουσιασμός του πρώτου καιρού μιας σχέσης. Δεν έχει αλλάξει δραματικά ο τρόπος με τον οποίο σε επιθυμεί, η ικανότητα του ή ο τρόπος που κάνει έρωτα, ούτε βέβαια η \'χημεία\'.
Εσύ είσαι αυτή που \'άλλαξες\', με την έννοια ότι με τον καιρό σε καλύπτει όλο και λιγότερο ερωτικά, γιατί εξαρχής δεν ήταν πολύ καλό για τα δικά σου μέτρα και πλέον αυτό αρχίζει να σε πειράζει περισσότερο.
Για σκέψου, είναι σαν να παντρεύτηκα έναν πολύ παχύ άνθρωπο, ενώ προτιμώ τους αδύνατους. Όμως ήταν υπέροχος άνθρωπος και σκέφτηκα \'δεν πειράζει, αξίζει να παραβλέψω το βάρος του, εξάλλου με τον καιρό θα αδυνατίσει\'. Αλλά με τον καιρό, όχι μόνο δεν αδυνατίζει, αλλά ίσως παίρνει και 5 κιλάκια ακόμα... Αρχίζω λοιπόν να δυσανασχετώ και να τον παροτρύνω να πάει σε διαιτολόγο. Λογικό είναι να αρνείται, να θυμώνει και να απορεί, αφού έτσι τον γνώρισα και φάνηκε να τον αποδέχτηκα...και με το παραπάνω μάλιστα: τον παντρεύτηκα και έκανα οικογένεια!... Ξέρεις, θα ήταν πολύ διαφορετικό αν τον είχα γνωρίσει αδύνατο και στην πορεία πήρε 40 κιλά. Τότε θα είχα όλο το δίκιο του κόσμου να ζητάω αυτό που αρχικά μου άρεσε. Και παρότι οι άνθρωποι και οι σχέσεις εξελίσσονται, αλλάζουν, ωριμάζουν, τα 40 κιλά δεν είναι μέρος μιας αναπόφευκτης αλλαγής.
Με αυτό το υποθετικό σενάριο θέλω να πω πως στις σχέσεις χρειάζεται να βασιζόμαστε σε αυτό που έχουμε και όχι σε αυτό που ελπίζουμε. Και να αναθεωρούμε βασισμένοι στα τωρινά και όχι στα παρελθοντικά δεδομένα. Ναι να προσπαθήσεις να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και αναμφισβήτητα υπάρχουν αρκετά που μπορούν να γίνουν. Αλλά και αρκετά που δεν μπορούν, γιατί είναι αυτός που είναι. Σκέψου λοιπόν τις επιλογές σου, τους στόχους που εκπλήρωσες, το πόσο ικανοποιημένη μπορείς να είσαι με αυτά που έχεις, αν τα θετικά υπερτερούν, χαλάρωσε και...καλή τύχη στις προσπάθειες για περαιτέρω βελτίωση στα ερωτικά :)
25-01-2010, 15:34 #64
Αυτό το \"θα φτιάξει με τον καιρό\"έχει τελικά κάνει μεγάλο κακό στις σχέσεις.Τι είναι να φτιάξει με τον καιρό,κρασί που όσο παλαιώνει γίνεται καλύτερο;Για σεξ μιλάμε.
Μπορεί να ακούγεται ισοπεδωτικό,αλλά σχεδόν ποτέ δεν φτιάχνει η συνταγή,όταν έχω ξεκινήσει με συμβιβασμό.Το \"θα φτιάξει με τον καιρό\"εμπεριέχει το\"εγώ θα τον αλλάξω\"και είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αρκετών γυναικών τέτοιος τρόπος σκέψης.Μόνο που δεν πάει έτσι,γιατί ο άλλος δεν είναι πλαστελίνη,ούτε οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να βασίζονται σε ευχολόγια.
Η μη αληθινή ανάγνωση των αναγκών μας δυστυχώς πολλές φορές καταλήγει σε ξεφούσκωμα των ουτοπιών,που όμως από μόνο του αυτό έχει και την φωτεινή του πλευρά,την αισιόδοξη.Αρκούμαι σημαίνει κουτσουρεύω,γιατί κουτσούρεψα λοιπόν εξαρχής;Aν κατανοήσω γιατί κουτσούρεψα,στο μέλλον έχω τη δυνατότητα να μην το επαναλάβω.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-01-2010, 16:24 #65
Mαρινα μου, σε ευχαριστω,
δαβασα πολυ προσεκτικα οτι μου ειπες..
και ναι ..εν μερη..στο μεγαλητερο μερος οντως θα συμφωνησω μαζι σου...εχει πολυ δικιο..
ισως ηταν λαθος μου να προχωρησω την ζωη μου με εναν αντρα απο τον οποιο ηθελα και θελω κατι παραπανω..
ομως το ενιωσα σωστο , τον λατρεψα ..και ηθελα μονο εκεινον κοντα μου..
ακομη τον λατρευω θα ελεγα και παλι εκεινον θα διαλεγα.....οι ερωτικεσ μου επιθυμιες για κατι παραπανω, δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με ολο το υπολυπο...
ξερω πωσ με αυτο το σκεπτικο..με αυτη την επιλογη μου, θα επρεπε να συμβιβαστω με αυτο που εχω...και να ευγνομωνω που παλι καλα..που ειναι ετσι και οχι χειροτερα...
ξερω πως το να αποζηταω το κατι παραπανω απο πριν...ισωσ φανταζει αχαριστια.. αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι...
στην αρχη της σχεσης μασ ηταν σαφωσ καλητερη η ερωτικη μας ζωη..και σιγουρα αφουγκραζοταν περισσοτερο και εμενα και το κορμι μου..κατι που εγω πολυ απλα εξακολουθω να κανω..και ναι πιστευω πωσ ειναι δικαιοωμα μου ..το να φροντιζει κι εκεινος για το καλητερο..
και ναι..με πιανει και ενα παραπονο..γιατι αντικειμενικα ειμαι ομορφη κοπελα..
και εχω υπαρξει με πολυ ωραιους αντρες, ισως και πιο ωραιους απο τον αντρα μου οι οποιοι πραγματικα προσπαθουσαν ..και σιγουρα τουλαχιστον με αφουγκραζοντουσαν....
και ο αγαπημενοσ μου αν και ειναι περιφανοσ και γουσταρει να το πω λαικα που εχει μια πραγματικα ωραια γυναικα διπλα του, δεν κανει αυτη .την μικρη προσπαθεια... και νιωθω αδικημενη...χαλιεμαι.. ελαφρως...
25-01-2010, 16:28 #66
Originally posted by RainAndWind
Αυτό το \"θα φτιάξει με τον καιρό\"έχει τελικά κάνει μεγάλο κακό στις σχέσεις.Τι είναι να φτιάξει με τον καιρό,κρασί που όσο παλαιώνει γίνεται καλύτερο;Για σεξ μιλάμε.
Μπορεί να ακούγεται ισοπεδωτικό,αλλά σχεδόν ποτέ δεν φτιάχνει η συνταγή,όταν έχω ξεκινήσει με συμβιβασμό.Το \"θα φτιάξει με τον καιρό\"εμπεριέχει το\"εγώ θα τον αλλάξω\"και είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αρκετών γυναικών τέτοιος τρόπος σκέψης.Μόνο που δεν πάει έτσι,γιατί ο άλλος δεν είναι πλαστελίνη,ούτε οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να βασίζονται σε ευχολόγια.
Η μη αληθινή ανάγνωση των αναγκών μας δυστυχώς πολλές φορές καταλήγει σε ξεφούσκωμα των ουτοπιών,που όμως από μόνο του αυτό έχει και την φωτεινή του πλευρά,την αισιόδοξη.Αρκούμαι σημαίνει κουτσουρεύω,γιατί κουτσούρεψα λοιπόν εξαρχής;Aν κατανοήσω γιατί κουτσούρεψα,στο μέλλον έχω τη δυνατότητα να μην το επαναλάβω.:)
ακριβως για ερωτα μιλαμε..και παντα ηξερα πως ...οσο περισσοτερο εισαι με καποιον τοσο καλητερα γνωριζεισ το σωμα του...τοσο περισσοτερο εναρμονιζεστε...
ακριβως επειδη ειχε να κανει με τον ερωτα...το πιστεψα..αν ηταν πχ τζογαδορος...σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα..θα τον φτιαξω εγω...η σιγα σιγα θα του φυγει...
25-01-2010, 16:28 #67
δεν θελω να τον αλλαξω, να τον φτιαξω...θελω την δικη μασ ερωτικη ζωη να βελτιωσω...
03-10-2011, 17:16 #68
Αχ βρε Πουπουλάκι... Αυτά είναι απόρροιες των λάθος επιλογών μας. Και τι να το κάνεις αν σε καλύπτει σε όλα τα άλλα και όχι στο σεξ? Και αφού το έβλεπες από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, γιατί το συνέχισες και φτάσατε μέχρι και το γάμο?
Έχω περάσει τα ίδια όσον αφορά το σεξ και έχουμε την ίδια ηλικία, 25 κι εγώ, αλλά ευτυχώς δεν παντρευτήκαμε. Έφτασα σε σημείο να τον αποφεύγω γιατί πια το σεξ είχε καταντήσει για μένα καταναγκαστικό έργο. Παραλίγο να εκραγώ. Πάρα πολύ σημαντικό το να υπάρχει χημεία στο σεξ και θα το έχω υπόψιν μου και για τις επόμενες σχέσεις μου.
Τώρα τι να κάνεις... Είναι μονόδρομος. Ή χωρίζεις ή μένεις μαζί του και υπομένεις αυτή την κατάσταση, γιατί δε νομίζω να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν, εσύ θα νιώθεις το ίδιο? Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να έχω την ορμή που είχα στην αρχή της σχέσης, ακόμη και όταν βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση, ήμουν ξενερωμένη μαζί του.
05-10-2011, 13:47 #69
Απο την δική μου εμπειρία, αν δεν ικανοποιήσε ερωτικά με κάποιον = καταπιέζεσαι, εγώ αναγκάστηκα κ χώρισα με τον πιο υπέροχο άνθρωπο που είχα σχέση γιαυτο τον λόγο, τη λάτρευα, την αγαπούσα υπερβολικά, ήταν ο άνθρωπος μου, αλλα στο σέξ τίποτα, δεν υπήρχε πάθος, δεν υπήρχε τίποτα. Μετά απο καιρό άρχισα να ξενοκοιτάω, να μου λέιπει το σέξ, να σκέφτομαι άλλες, κλπ. Δέν άντεξα, χώρισα και μάλιστα είχα και κρίσεις πανικού στο τέλος της σχέσης μας απο τη πίεση και το άγχος. Αντιλαμβάνομαι πως μετά απο χρόνια δεσμού/γάμου το ζευγάρι καταλήγει σαν δυο αγαπημένα αδερφάκια, πολλοί το λένε αυτό, χάνεται η μαγεία, χάνονται όλα. Στο σέξ τα θέλω όλα απλά, να βγάζω πάθος και να γουστάρω, όχι γλυκανάλατα πράγματα, και ναί δε συμβιβάζομαι!
Σκίστη κότα!!!:cool:
Υ.Γ: Μήν κάνεις κάνα λάθος και θίξεις θέμα περι μεγέθους, καλύτερα πυροβόλησε τον εξ' επαφής
05-10-2011, 14:47 #70
Παιδες το θεμα ειναι απο τον Γεναρη του 2010
11/12/2006
05-10-2011, 14:50 #71
Ωχ ναι.... παίζει να τον έχει πυροβολήσει ως τώρα...
05-10-2011, 16:31 #72
Ωχ ναι! Καλά εγώ πώς το είδα πάνω πάνω? Δεν το ξέθαψα, αλήθεια :Ρ
Ποιός να ξέρει τι απέγιναν...
05-10-2011, 16:39 #73
και μενα μου συμβαινει κατι παρομοιο ο δικος μ νομιζει οτι ειναι σουπερ εραστης κ εγω αναπολλω το σεξ με τους πρωην..δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα εφοσον εισαι παντρεμενη και να του την πεις κ διαλογο ωραιο να κανεις δεν καταλαβαινουν αυτοι εινια ζωα οι αντρες και στο κατω κατω αν δεν το χει?αλλα εγω νομιζω πως ο δικος σου το χει, απλα δεν εχει σεξουαλικη νοημοσυνη, κοιταει την παρτη του και τετοια κ εσυ καταντας να παιζεις μονη αν οχι με αλλους..υπομονη δεν εχω κατι αλλο να πω, βρες κ αλλα πραγματα που σε γεμιζουν εκτος απο αυτο για να το σκεφτεσαι λιγοτερο..
05-10-2011, 16:53 #74
05-10-2011, 19:17 #75
Και 2 χρονια μετα σχεδον...τι να εγινε αραγε?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή