Quote Originally Posted by elirene View Post
και μενα μου συμβαινει κατι παρομοιο ο δικος μ νομιζει οτι ειναι σουπερ εραστης κ εγω αναπολλω το σεξ με τους πρωην..δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα εφοσον εισαι παντρεμενη και να του την πεις κ διαλογο ωραιο να κανεις δεν καταλαβαινουν αυτοι εινια ζωα οι αντρες και στο κατω κατω αν δεν το χει?αλλα εγω νομιζω πως ο δικος σου το χει, απλα δεν εχει σεξουαλικη νοημοσυνη, κοιταει την παρτη του και τετοια κ εσυ καταντας να παιζεις μονη αν οχι με αλλους..υπομονη δεν εχω κατι αλλο να πω, βρες κ αλλα πραγματα που σε γεμιζουν εκτος απο αυτο για να το σκεφτεσαι λιγοτερο..
Κατ αρχή όταν γράφεις κάτι..και μιλαω για το μπολνταρισμένο...καλό ειναι να το τεκμειρειωνεις. Εγω μπορώ να σου πω οτι ειναι ζώα και οι γυναικες...ισχύει? Σαφώς και όχι.
Μαθετε πρώτα οτι μερικά πράγματα είναι θέμα χημείας και οπως και ο τροπος. Εχω δει ομορφη γυναικα, με σουπερ ντουπερ κουκλο αντρα, που να μην την ικανοποιεί...εγκεφαλικα στο σεξ, οπως και το αντιστροφο. Το θεμα ειναι ομως κατά ποσο ειναι διατεθημενος ο αλλος να κανει υποχωρησεις για να ικανοποιησει τον συντροφο....αυτο ειναι αγάπη...