Η πενταετής εμπειρία μου με τα αντιψυχωτικά φάρμακα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Originally posted by VinceX

η τουλάχιστον ..έως και το επόμενο εργάκι προς τέρψη των θεατών) σαν καλοί και υποταγμένοι πολίτες του μοντέρνου μπουρδελοκαπιταλισμού των υπερυπολογιστικών και υπερτακτικών συμφερόντων της) και να είμαστε στο ίδιο δυσάρεστο έργο συμμέτοχοι η θεατές.

Έχω αρχίσει να βοηθώ τον εαυτό μου ουσιαστικά πιστεύω και ελπίζω να φανούν τα αποτελέσματα και να σώσω την φιλότιμη ψυχή μου .
    Ελπίζω να είστε καλά όλη εδώ η παρέα στο φορουμ. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Ευχαριστώ και για την συμπαράσταση σας όποτε την χρειάστηκα στο φορουμ. Καλά να είμαστε να γράφουμε.
    VinceX,
    το εργάκι ηταν χάλι-μαύρο..Εγώ οταν διαπίστωσα (1 μήνα περίπου μπαίνω στο φόρουμ) οτι αποχωρείς για τους λόγους που είχε εκείνο το μηνυμα,λυπήθηκα πραγματικά.
    Γιατι σίγουρα υπαρχουν άνθρωποι εδω ,που θέλουν να σου/μου γράψουν μια γραμμούλα κατανόησης και συμπαράστασης.
    Γειά σου κι απο μένα.

Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    Originally posted by VinceX

η τουλάχιστον ..έως και το επόμενο εργάκι προς τέρψη των θεατών) σαν καλοί και υποταγμένοι πολίτες του μοντέρνου μπουρδελοκαπιταλισμού των υπερυπολογιστικών και υπερτακτικών συμφερόντων της) και να είμαστε στο ίδιο δυσάρεστο έργο συμμέτοχοι η θεατές.

Έχω αρχίσει να βοηθώ τον εαυτό μου ουσιαστικά πιστεύω και ελπίζω να φανούν τα αποτελέσματα και να σώσω την φιλότιμη ψυχή μου .
    Ελπίζω να είστε καλά όλη εδώ η παρέα στο φορουμ. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Ευχαριστώ και για την συμπαράσταση σας όποτε την χρειάστηκα στο φορουμ. Καλά να είμαστε να γράφουμε.
    VinceX,
    το εργάκι ηταν χάλι-μαύρο..Εγώ οταν διαπίστωσα (1 μήνα περίπου μπαίνω στο φόρουμ) οτι αποχωρείς για τους λόγους που είχε εκείνο το μηνυμα,λυπήθηκα πραγματικά.
    Γιατι σίγουρα υπαρχουν άνθρωποι εδω ,που θέλουν να σου/μου γράψουν μια γραμμούλα κατανόησης και συμπαράστασης.
    Γειά σου κι απο μένα.
    Το εργάκι το δικό μου εννοείς? Ναι, προσπάθησα να αποφύγω την δική μου virtual insanity. εμένα τουλάχιστον δεν μου έκανε καλό.

Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν για συμπαράσταση. Απλά εμένα δεν μου έκανε καλό να μιλάω σε ένα φορουμ για ψυχικές παθήσεις και να τρώω (στην \"καλύτερη\" περίπτωση) αδιαφορία στο 90% (που λέει ο λόγος) των μηνυμάτων μου από την στιγμή εκείνη που έδειξα \"αδυναμίες\" . Με αυτά τα κριτήρια, καλύτερα να μην ζορίζω κι άλλο το νου.

Goonighte!

Senior Member
    ... ναι, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι... και καμιά φορά, ίσως δε μπορούν να μας πουν κάτι. Πολλές φορές κι εγώ πιάνω τον εαυτό μου να μη βρίσκει να πει τίποτα. Βινς, Αφωτεινή, επιτρέψτε μου να σας το αφιερώσω...

http://www.youtube.com/watch?v=pgviDNeXQ2w&feature=related

:)

Senior Member
    Εγώ καταλαβα οτι ο Vince ηθελε να επικοινωνεί με τους άλλους με ενα τρόπο ουσιαστικό αλλα διαπίστωσε οτι δεν παίρνει την ανταπόκριση που θα ηθελε και αποφάσισε να αποχωρήσει.Αυτό ηταν λυπηρό γιατι υπάρχουν ανθρωποι που θελουν να επικοινωνουν μαζι σου να ακουν τις αποψεις σου και γενικώς σε εκτιμούν (μεσα σε αυτους και εγώ).Αυτο.
    Κατα τα αλλα ,πως περνάς ,με τι γεμίζεις τη μέρα σου?Αν θες κανουμε κουβεντούλα..

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    ... ναι, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι... και καμιά φορά, ίσως δε μπορούν να μας πουν κάτι. Πολλές φορές κι εγώ πιάνω τον εαυτό μου να μη βρίσκει να πει τίποτα. Βινς, Αφωτεινή, επιτρέψτε μου να σας το αφιερώσω...

http://www.youtube.com/watch?v=pgviDNeXQ2w&feature=related

:)
    Αλομπαρ: αλλο ενα ατομο που μου \"παει\" πολυ..Αυτο που γράφεις ειναι κατι που νιώθω συχνα εδω μέσα..και ποσα μαθαινω στις γραμμουλες σου!

Senior Member
    Vince,θα ήθελα να σου παρουσιάσω έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης.Μπορεί η ενδεχόμενη αδιαφορία,να οφειλόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό σε αμηχανία,ή σε έλλειψη γνώσης χειρισμού ανάλογων περιπτώσεων;Νομίζω πως ναι.;)
    Οπότε το συμπέρασμα για την αδιαφορία,από πού προκύπτει,εφόσον οι εναλλακτικές δεν λήφθηκαν υπόψιν;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Vince,θα ήθελα να σου παρουσιάσω έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης.Μπορεί η ενδεχόμενη αδιαφορία,να οφειλόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό σε αμηχανία,ή σε έλλειψη γνώσης χειρισμού ανάλογων περιπτώσεων;Νομίζω πως ναι.;)
    Οπότε το συμπέρασμα για την αδιαφορία,από πού προκύπτει,εφόσον οι εναλλακτικές δεν λήφθηκαν υπόψιν;
    Σωστηηηη!!!

Senior Member
    vince και εγω να πω πως χαιρομουν πολυ την παρουσια σου εδω!

το εχω πει ξανα

ισως δεν εχω τοσο χρονο η δυνατοτητα γρηγορης και καλης επικοινωνιας

οποτε δεν συνδεθηκα με προσωπα που θα ηθελα

αλλα ετσι ειμαι και μου ειναι δυσκολο οταν αποσυρομαι (οχι καταστροφικα αλλα δημιουργικα )να επικοινωνω

αυτα
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Εγω με φαρμακα...εγω χωρις φαρμακα.
    Καποια στοιχεια καλυτερα χωρις καποια καλυτερα με (αναγκαστικως).
    Να μπορουσα να ενωσω και τους δυο κοσμους....

Τεσπα...η μεγαλυτερη διαφορα εγκειται μες το μυαλο μας και αυτη...δεν ειναι τοσο τραγικα αν δεν παιρνεις ολη την φαρμακαποθηκη φανταζομαι και συνεχιζεις να νοιωθεις ασχημα.

Να μπορουσαμε να ακολουθησουμε και τις δυο πορειες...να δουμε αν δεν μπλεκαμε με φαρμακα πως θα ηταν.

Αλλα ολα στη ζωη ετσι αν παντρευτω,αν δεν παντρευτω...αν κανω παιδι αν δεν κανω , αν τελειωσω τη σχολη αν βγω πιο νωρις στο χωρο εργασιας και ουτω καθεξης...επιλογες, διαφορετικες πορειες.

Το σιγουρο ειναι οταν γερασουμε και υπαρχει ακομα αυτος ο κοσμος (περασουμε το 2012:P) και δουμε αυτα που γραφουμε ενω θα παιρνουμε οντως τις φαρμακαποθηκες για συντηρηση θα λεμε...καλα με τι ασχολιομασταν τοτε.

Ελπιζω να μη μας τυχει βεβαια καμμια τραγικη παρενεργεια...παιζεις με το μυαλο παιζεις με ολη την υπαρξη σου.

Κατι που θα ηθελα να προσθεσω , οτι δυστυχως η ζωη δεν κανει διαλειματα...δουλεια,υποχρε ωσεις,δεν σταματαει το τραινο να κατεβουμε λιγο...μισο χρονο, ενα ισως να δουμε αν μπορουμε χωρις αυτα τα φαρμακα...δεν υπαρχει καμμια εγγυηση ουτε οτι μπορουμε ουτε οτι δεν μπορουμε.

Εγω 10 χρονια με αντιψυχωτικα απετυχα να τα κοψω οταν δοκιμασα...αλλα στο μισο τα εκοψα ανετα...επαιρνα υπερβολικη ποσοτητα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    Εγώ καταλαβα οτι ο Vince ηθελε να επικοινωνεί με τους άλλους με ενα τρόπο ουσιαστικό αλλα διαπίστωσε οτι δεν παίρνει την ανταπόκριση που θα ηθελε και αποφάσισε να αποχωρήσει.Αυτό ηταν λυπηρό γιατι υπάρχουν ανθρωποι που θελουν να επικοινωνουν μαζι σου να ακουν τις αποψεις σου και γενικώς σε εκτιμούν (μεσα σε αυτους και εγώ).Αυτο.
    Κατα τα αλλα ,πως περνάς ,με τι γεμίζεις τη μέρα σου?Αν θες κανουμε κουβεντούλα..
    Προσπαθώ να γεμίσω την μέρα μου στον ελεύθερο μου χρόνο όπως και ο περισσότερος κόσμος. Internet, παιχνίδια. Απλά πράγματα.

Member
    Originally posted by RainAndWind
    Ίσως να είναι έτσι όπως τα λες. Ξεκίνησα να γράφω σε αυτό το φορουμ συλαβίζοντας πέντε λέξεις σε κάθε μου μύνημα. Δεν χρειάζεται να αναλύουμε τα πάντα σε κάθε μας συζήτηση.

Member
    Keep εννοείται πως με τα φάρμακα συνεχίζω για δικό μου καλό. Νομίζω πως όταν κάτι αρκεί, αρκεί, δεν χρειάζεται να λέμε κάτι περισσότερο.

Έτυχε να διαβάσω πρόσφατα ένα πολύ όμορφο έργο του Γκαίτε. Σε αντίθεση με τις προκατηλημένες αντιλήψεις για το έργο αυτό, θεωρώ πως είναι ένα θαυμάσιο διήγημα σπάνιας ομορφιάς. Να σου πώ μία αγαπημένη μου φράση απο το έργο του..

\"Είναι το νόημα: Πρώτα είπαν ο Νους! Ωστόσο σκέψου καλά την πρώτη τούτη λέξη ή πένα σου πολύ μην παρατρέξει.\"

Page 2 of 2 FirstFirst 12