προταση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: προταση

Member

προταση

Καλησπέρα σε όλους Είμαι νέο μέλος, και θα ήθελα να με συμβουλεύσετε σε κάτι.Εδω και 1 μήνα ύπαρχει έντονο φλερτ στην δουλειά με μια συνάδελφο.Αυτή έχει σχέση 1 χρόνο αλλά δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη....Εγω της εχω πει ότι έχω και δεν τα πάω καθόλου καλά., σκέφτομαι να χωρίσω....Της πρότεινα να πάμε για καφέ και αρνήθηκε...Μετά την ρωτήσα αμα θέλει να γίνει κάτι μεταξύ μας και μου χαμογέλασε αρχικά και είπε όχι (με το βλέμμα χαμηλομένο)αφού επέμενα με ρωτησε πες μου γιατί ρωτάς και θα σου πω άμα θελω να γίνει κάτι μεταξύ μας.Της είπα έναν άσχετο και λόγο και δεν απάντησε, μετά μας διέκοψαν.Μου είπε ότι και οι δύο έχουμε σχέση.Την άλλη μέρα ήταν ποιο ζέστη ενώ αρχικά δέχτηκε να βγούμε έξω μου έιπε όχι γιατί σκ βλέπω το αγορί μου θα δούμε πότε....και από τότε ήταν πολύ πολύ χαρουμένη.Να της προτείνω αύριο έναν φιλικό καφέ;;ενδιαφέρετε;;;τι να κάνω;;;πόσο να περιμένω ακόμα:;;;;;;την θέλω άμεσα

Senior Member
    Παρουσιάσου σαν να είσαι εσύ η ευκαιρία, και πως άμα συνεχίσει να αρνείται , τότε θα σε χάσει...οριστικά

;)

καλή τύχη.

Member
    ε οχιι..

και εσυ τι σημαινει την θελεις αμεσα?
    αν την θελεις πραγματικα, θα επιμενεις και θα κανεις υπομονη.
    Μην την πληγωσεις, κριμα ειναι.

Member
    Πόση υπομονή ακόμα;;;;;Να περιμένω ώσπου να χωρίσει αυτή;;Μαλλον πρέπει να της δωσω να καταλάβει ότι κάποτε κουράζετε να περιμένει ο άλλος!!!!

Senior Member
    Originally posted by ekimi
    Πόση υπομονή ακόμα;;;;;Να περιμένω ώσπου να χωρίσει αυτή;;Μαλλον πρέπει να της δωσω να καταλάβει ότι κάποτε κουράζετε να περιμένει ο άλλος!!!!
    Αυτό ακούγεται εγωιστικό που λες. Δε θα κερδίσεις κατ΄ εμέ. Η γνώμη μου, ως γυναικα, είναι επικεντρωμένος στόχος (επιμονή), υπομονή και αν θες άμεσα γυναίκα κοίταξε αλλιώς να λύσεις το θέμα. Θα σου άρεσε να είναι μαζί σου επειδή την πίεσες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Δε νομίζω. Ο χρόνος, φίλε μου, δίνει τις καλύτερες λύσεις. Αφησέ τον να κυλήσει.

Senior Member
    είμαι της άποψης ότι εκεί που δουλεύουμε, δεν κάνουμε σχέσεις...

Senior Member
    Originally posted by claire
    είμαι της άποψης ότι εκεί που δουλεύουμε, δεν κάνουμε σχέσεις...
    Σωστό. Αυτό πού το πας;

Member
    Εκει που δουλευουμε δεν κάνουμε σχέσεις σωστό, άλλοι έχουνε παντρευτεί όμως ενώ ήταν συνάδελφοι......Συμφωνώ ότι η πίεση δεν είναι καλή, και βεβαία δεν θα ήθελα επειδή την πίεσα... αλλά για να γνωρίσει κάποιος καλύτετρα τον άλλο θα πρέπει και να τα λέει και εκτός δουλειάς,Αμεσα θέλω την συγκεκριμένη όχι γεικός γυναίκα....Δεν πρέπει όμως να αισθανθεί ότι με την πολύ άρνηση ξενερώνει ο άλλος;;;;

Member
    Μια τελευταία συμβουλή. Μια ακόμη γνώμη κυρίως από γυναίκα,Τον τελευταίο καιρό όποτε με βλέπει και δεν της μιλάω έρχετε να δει τι έχω...και μετά είναι και αυτή νευριασμένη και δεν μου μιλάει.Οταν κάνω χαβαλέ όλα καλά.Αυτό που έγινε, παρών εμένα (κοιτούσε πως αντιδρούσα) καθόταν με εναν άλλο συνάδελφο και γελούσε γλυκά....συνέχεια, έκανε χαβαλέ μπροστά μου μαζί του,τον ρωτούσε που πάει τα βράδια και του έλεγε για τις σχέσεις της προηγούμενες που είχε...όσο έδειχνα αδιαφορία τόσο ποιο ζεστή ήταν μαζί του(γύρισα πλάτη). και συνέχιζε το γέλιο της,Είμασταν 3 άτομα μαζί με εμένα μέσα...Επίσης τον αποκαλούσε για πχ.Γιώργο-Γιωργάκη, το μικρό Γιωργάκη....Στο τέλος της ημέρας όταν κατάλαβε ότι με πείραξε με κοίταξε λίγο γλυκά.Το έκανε από θυμό ή για να ζηλέψω ή για να μου δείξει είσαι αντίο;;;;;Για το αγορί της μιλούσε λίγο υποτιμιτικά... Tι κάνω πλέον.Επίσης έχει ένα γυναικολογικό πρόβλημα έκανα την βλακία την ρωτήσα την άλλη μέρα το πρωί αντί να την πάρω το απογευμ που μου το είπε, για να μην δείξω κολημενός....Λάθος ήταν;Περιμένω γνώμες

Junior Member
    ego nomizo pos mpori na tis areseis kai na to ekane afto gia na zilepseis.omosmporei kai apla na \'paizei\'.pantos min tin piezeis polu,an opos les tin thes pragmatika mporis na perimeneis.ine diskolo gia kapion p exei mia sxesi na parei mia apofasi.oso gia to ginaikologiko provlima p eixe d nomizo pos itan vlakia pou tin rotises to allo proi!vlakia itan pou den tin pires to apogevma gia na mi deikseis afto pou niotheis,afto theoro lathos

Member
    Ηταν λάθος ,αλλά και όταν της είχα πει για κάποιο ποιο σοβαρό πρόβλημα ενός συγγενή μου αυτήν δεν με πήρε.Με αυτόν τον παέι γκομενικά;;Τώρα που το θυμάμαι μου είχε πει όταν της είπα έχω κουραστεί (γενικά από όλα και ότι όταν περιμένεις κάτι και αυτό δεν έρχετε ξενερώνεις)μου είπε ότι την αγχώνω...Και ότι δεν είναι εύκολο να αφήσεις ,μια σχέση ..Μάλλον η πίεση είναι λάθος, το ξέρω,ότι την θέλω την θέλω αλλά μαλλον θα πάρει πολύ καιρός!!Εαν δεν περνάς καλά τόσο δύσκολο είναι να αφήσεις μια σχέση;;Πως συμπεριφέρομαι τώρα;;Για το γυναικολογικό πρόβλημα που έχει φοβάται ότι είναι σοβαρό,ίσως περιμένει να τακτοποιηθεί αυτό,Κάτι τελευταίο της είπα να κοπούνε τα παιχνίδια και μου είπε όχι...

Senior Member
    δύο πιθανότητες. η πρώτη :σε γουστάρει. η δεύτερη: είναι ανασφαλής και της αρέσουν αυτά τα παιχνίδια γιατί παίρνει επιβεβαίωση.
    ας πούμε ότι ισχύει η πρώτη περίπτωση. δηλαδή σε γουστάρει. σίγουρα όμως έχει κάποιες αμφιβολίες, κάτι την κρατάει. ίσως η σχέση που έχει....

Member
    Είναι ανασφαλής πολύ,Πότε δεν έχει πει χωρίζουμε η ιδια σε μια σχεση, πάντα οι άλλοι της έλεγαν από ότι μου είπε.Σήμερα πάντως της είπα ότι χώρισα αλλαξε συμπεριφορά .Ηταν ποιο θερμή από ποτέ....συνέχεια έψαχνε αφορμή για να μιλάμε.Πόσο ακόμα να περιμενω κινησή της από εδώ και περα;;;Σκεφτομαι να αρχίσω τα τηλ εκτος δουλειάς να και μια τελευταία πρόταση για καφέ την κυριακή